Šta tebi sad nije jasnoŠB.TRN je napisao/la:Ta nije sad problem gdje tko spava majko mila,pa stvarno ovdje ima kretenosa to je za ne povjerovati,mogu i u Pipica spavati sto se mene tice![]()
![]()
![]()
NK Široki Brijeg
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
sad ces reci da uvijek spavaju u MOstaru?ćaćapreljepi je napisao/la:Šta je s tobomKevin je napisao/la:
Svi klubovi koji igraju u Širokom idu u Mostar, isto kao što oni koji igraju u Mostaru budu u Širokom u hotelu Park u centru grada, zato što je udaljenost svega 22KM, 20 min vožnje![]()
Svaki klub koji je igrao sa Zrinjskim u Mostaru i došao je dan ranije spavao je u Mostaru !
Mislim nije ni do čega nego samo se javljam jer daješ pogrešne informacije !
pa dosta puta sam vidio ekipe, i ne samo Europi..vec i u BH ligi ove ekipe neke ozbiljnije dođu ranije spavale su u Širokom a igrale protiv Zrinjskog..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Evo recimo ja znam da Modriča, Sloboda, Orašje(dok su bili u ligi) spavaju u Mostaru a to su ti otprilike te ekipe koje imaju potrebu radi daljine da dolaze dan prije...a isto znam da su do sada sve ekipe u Europi spavale u Bevande s izuzetkom zadnji put ovi iz Kazahstana koji su bili u Eri...Kevin je napisao/la:sad ces reci da uvijek spavaju u MOstaru?ćaćapreljepi je napisao/la:Šta je s tobomKevin je napisao/la:
Svi klubovi koji igraju u Širokom idu u Mostar, isto kao što oni koji igraju u Mostaru budu u Širokom u hotelu Park u centru grada, zato što je udaljenost svega 22KM, 20 min vožnje![]()
Svaki klub koji je igrao sa Zrinjskim u Mostaru i došao je dan ranije spavao je u Mostaru !
Mislim nije ni do čega nego samo se javljam jer daješ pogrešne informacije !
pa dosta puta sam vidio ekipe, i ne samo Europi..vec i u BH ligi ove ekipe neke ozbiljnije dođu ranije spavale su u Širokom a igrale protiv Zrinjskog..
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
evo recimo ove sezone su Laktaši spavali u Širokom..ako se dobro sjećam...
no ćaća...**** to...necemo smarat temu
no ćaća...**** to...necemo smarat temu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Tebe ne trazi policija ,vec jedna ustanova iz Domanovicaćaćapreljepi je napisao/la:Šta tebi sad nije jasnoŠB.TRN je napisao/la:Ta nije sad problem gdje tko spava majko mila,pa stvarno ovdje ima kretenosa to je za ne povjerovati,mogu i u Pipica spavati sto se mene tice![]()
![]()
![]()
Jesam napisao da nije bitno nego kad je već priča o tome da barem kažemo prave informacije...aj iđi srči juhu !
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39658.htm
Evo ga, pocela je predizborna kampanja... Spiricu sjeme ti se zatrlo radi ovoga
Nadam se da ce se ova nepravda ispraviti
Evo ga, pocela je predizborna kampanja... Spiricu sjeme ti se zatrlo radi ovoga
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ovo je stvarno sramota
i dokaz da na vlasti imamo samo one koji rasturaju sve sto je dobro u ovoj državi
fuj
i dokaz da na vlasti imamo samo one koji rasturaju sve sto je dobro u ovoj državi
fuj
Semper Fidelis
potpisujem..iako ovo i nisu neke pare mislim da je totalno nepravedno da se izostavi ekipa koja je u zadnjih nekoliko godina najvise ulozila u klub..nekako mi ovo ide po onom nasem starom nacionalnom kljucu..samo sto hrvati imaju dva kluba pa je jedan izostavljen..sto je svakako sramota..po kojoj osnovi je dato jednim a drugim nije..pff
-PAJA Fan Club!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
Prezivit cemo mi i bez tih 20000 km ali stvarno mislim smijesno... Zaradili smo mi od prolaza sa Olimpijom, tko zna sto ce biti sa Austijom, Pandžin transfer, TV prava od Austrijanaca...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
-
burek pita
- Kontakt:
sramota,ovo samo kod nas ima
hocete i dabogda vam nikad i ne trebao ovakav neki sitnis..sve sto cete zaraditi zaradit cete svojim trudom i uloganjem u klub i drago mi je da imate rezultate jer i ulazete..al ako su vec htijeli podijeliti ove pisljive pare nisu vas smjeli zakinuti ni slucajno..il nikom il svima..Barney Stinson je napisao/la:Prezivit cemo mi i bez tih 20000 km ali stvarno mislim smijesno... Zaradili smo mi od prolaza sa Olimpijom, tko zna sto ce biti sa Austijom, Pandžin transfer, TV prava od Austrijanaca...
-PAJA Fan Club!!
Igrači Čelika su spavali u Hotelu Royal u Širokom Brijegu,a dan posle su igrali utakmicu sa Zrinjskim u Mostaru,eto da znate...
U Baraća?Dabar je napisao/la:Igrači Čelika su spavali u Hotelu Royal u Širokom Brijegu,a dan posle su igrali utakmicu sa Zrinjskim u Mostaru,eto da znate...
HSK Zrinjski Mostar
Samo kod nasIsnar je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39658.htm
Evo ga, pocela je predizborna kampanja... Spiricu sjeme ti se zatrlo radi ovoga![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Puno srece protiv Austrije,a za ovih 20.000 sto su dijelili stvarno je bruka.Od svih ovih klubova te pare su najmanje potrebne Sirokom,cak sta vise vi mozete i pogurati neki klub finansijski.Ako se vec nesto dijeli na osnovu ucesca u Evropi onda pare moraju dobiti svi podjednako,ali **** nismo mi obicni smrtnici krivi sto zivimo u drzavi u kojoj su izgubljeni svi moralni kriteriji.
Pozdrav i sve najbolje u nastavku takmicenja kao i u prvenstvu,sportski rivalitet vazda,mrznja nikada.
Fudbal je samo sport i zabava i zbog njega se netrebamo vrijedjati.
Pozdrav i sve najbolje u nastavku takmicenja kao i u prvenstvu,sportski rivalitet vazda,mrznja nikada.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Hvala puno, stvarno mi je bilo žao sinoć vas, igrači su stvarno razočarali. Ali treba igrati pošteno i časno u uzvratu, pobijediti radi koeficijenta barem. A ovo što se tiče političara, ma ko ih šljivi, nek to ide na njihovu dušudino lj je napisao/la:Puno srece protiv Austrije,a za ovih 20.000 sto su dijelili stvarno je bruka.Od svih ovih klubova te pare su najmanje potrebne Sirokom,cak sta vise vi mozete i pogurati neki klub finansijski.Ako se vec nesto dijeli na osnovu ucesca u Evropi onda pare moraju dobiti svi podjednako,ali **** nismo mi obicni smrtnici krivi sto zivimo u drzavi u kojoj su izgubljeni svi moralni kriteriji.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko prenosi utkamicu, sirokog ili zrinjskog, ako ima uoste ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zrinjskog ne prenose jer im ocigleno nije u interesu,dok za Siroki ne znam!
HSK Zrinjski Mostar
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nigdje veze majkemi... cuj nije im u interesu... ma reko sam ja davno ovo je sarajevska liga ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.