BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Ipak Aldin nije uspio, 7-6 6-0 gubi meč. Šteta, možda je i mogao do MDa da je prvi set nekako uzeo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To `predaj` je sigurno bilo ironično hah 
Doktor Neno, zna da se Bošnjo samo silom može natjerati na preokret
Doktor Neno, zna da se Bošnjo samo silom može natjerati na preokret
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na Almagra u 1. kolu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Na Almagra u 1. kolu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I to odmah sutra!?
U drugom na Karlovića. Moglo je i bolje...
U drugom na Karlovića. Moglo je i bolje...
Jeste sutra 16:30 drugi teren, kamera navodno nema
najbolja je opcija Nico, preko ostale trojice se ne bi moglo, njega možda i može dobiti
najbolja je opcija Nico, preko ostale trojice se ne bi moglo, njega možda i može dobiti
Almagro se moze dobiti,odlicno bi to bilo 45 poena je ptolazak u drugo kolo,a ako bi igrao sa Ivom drugo kolo samo moliti Boga da ga stane serva, ma da msm da bi damirov DS tu dosta prolazio
Šališ se?ronaldo99 je napisao/la:a ako bi igrao sa Ivom drugo kolo samo moliti Boga da ga stane serva, ma da msm da bi damirov DS tu dosta prolazio
Mene zanima sta bi Effe rekao na sve ovo
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kako je najlakše stream napraviti, fb jel? Mogu ja možda.
Bio sam oba dana i sutra ću biti. Dobro igra damir, jedino na mreži previše poena gubi, maltene svaku loptu koju uputi sa mreže protivnici vrate. Imao je danas i peh sa sudijama, očajni su bili, glavni sudija je 4-5 puta prepravio odluke, a bilo je i stvari koje nije promjenio. Većina je bilo na damirovu štetu. Najgori je bio as jedan od ceha, ja mislim da se čitava dvorana uhvatila za glavu, lopta 20 cm napolju bila. Ali dobro je prošlo. Prvi set u tie breaku, kod 6-3 dva zicera na mreži prokockao, pa izgubio set. Ali opet dobro djeluje psihicki, kako zna biti. Nije se predavao nikad, imao je situacija 0-40 na svoj servis pa dobio, i 15-40 isto tako. Bilo je dosta lijepih poteza, stop lopte, duge lopte, izgradjenih napada. Ali i ceh nije bio los, igrao je dobre dugačke lopte, puno su pali oko linije.
Uzeo je Damir i medical to kad je izgubio servis u prvom setu, pa ga je poslije toga pomeo sve do set lopte u tie breaku. Ono je stvarno bilo dominantno.
A jučer mu njemac bio bolestan, stalno kasljao, nije znao loptu bacit u vis kako treba. Imao je problema ponekih ali ipak rutinski završio.
Bio sam oba dana i sutra ću biti. Dobro igra damir, jedino na mreži previše poena gubi, maltene svaku loptu koju uputi sa mreže protivnici vrate. Imao je danas i peh sa sudijama, očajni su bili, glavni sudija je 4-5 puta prepravio odluke, a bilo je i stvari koje nije promjenio. Većina je bilo na damirovu štetu. Najgori je bio as jedan od ceha, ja mislim da se čitava dvorana uhvatila za glavu, lopta 20 cm napolju bila. Ali dobro je prošlo. Prvi set u tie breaku, kod 6-3 dva zicera na mreži prokockao, pa izgubio set. Ali opet dobro djeluje psihicki, kako zna biti. Nije se predavao nikad, imao je situacija 0-40 na svoj servis pa dobio, i 15-40 isto tako. Bilo je dosta lijepih poteza, stop lopte, duge lopte, izgradjenih napada. Ali i ceh nije bio los, igrao je dobre dugačke lopte, puno su pali oko linije.
Uzeo je Damir i medical to kad je izgubio servis u prvom setu, pa ga je poslije toga pomeo sve do set lopte u tie breaku. Ono je stvarno bilo dominantno.
A jučer mu njemac bio bolestan, stalno kasljao, nije znao loptu bacit u vis kako treba. Imao je problema ponekih ali ipak rutinski završio.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jesil cuo Nerfida ? prica se da je nesto psovao ??dino-92 je napisao/la:Kako je najlakše stream napraviti, fb jel? Mogu ja možda.
Nerfid bio na suprotnoj tribini, nisam ništa čuo
Teren broj 2 na kojem igra Damir je pokriven kamerama tako da bi trebao biti stream, a mozda bude i na Sport Klubu jer prenose oba muska turnira ove hefte
Hvala Dino na izvještaju

dino-92 je napisao/la:Kako je najlakše stream napraviti, fb jel? Mogu ja možda.
Skineš na mobitel Facebook live i kad odeš na svoj profil ili stranicu i dobit ćeš opciju da uključiš live prijenos.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nažalost nije pokriven kamera, jedini nema prenosa. Možda bude live na fb.taremuha je napisao/la:Teren broj 2 na kojem igra Damir je pokriven kamerama tako da bi trebao biti stream, a mozda bude i na Sport Klubu jer prenose oba muska turnira ove hefte
@dino stavi da bude public, da svi možemo gledati.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
vijdecu kakva ce mi bit konekcija u dvorani. ako bude valjalo, onda imam jos 2gb i pun telefon, pa koliko mognem snimat cu
Svaka cast Dino e i nemoj link zaboraviti poslati
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Necu, poslat ću na vrijeme, samo da isprobam prvo, da se ne brukam
U dvorani piše da dzumi počinje u 4 umjesto u pola 5.
Uglavnom kameru na terenu imaju jer kad udjes u komplex možeš na televizorima pratit sve mečeve. Ali možda neprenose nigdje vani.
Uglavnom kameru na terenu imaju jer kad udjes u komplex možeš na televizorima pratit sve mečeve. Ali možda neprenose nigdje vani.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.