FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba dovesti sad nekog spanca predstavit ga kao najvece pojacanje i da ode pred prvenstvo
Kakav maher moras biti da tako dobro odradis posao 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
http://****/premijer-liga-bih/foto ... vice/70073
Pravi juniori su izabrani. Svaka cast i cestitam momcima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Transfer1312
- Kontakt:
.LjoZee je napisao/la:http://****/premijer-liga-bih/foto-pet-juniora-fk-zeljeznicar-potpisali-ugovor-sa-klubom-sa-grbavice/70073
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Incognito87
- Kontakt:
FK Željezničar je danas u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo, uz prisustvo jednog roditelja maloljetnog igrača i službenog predstavnika Saveza, potpisao ugovore sa pet omladinaca, članova omladinskog pogona. Amaterske ugovore sa Željezničarom potpisali su: Hrvanović Aldin ( 08.06.1998.), Beširević Amar ( 08.08.1999.), Jusufi Meldin ( 30.12.1998.), Šabanadžović Anel ( 24.05.1999.) i Kurtanović Haris ( 31.12.1998.). Svi navedeni igrači članovi su juniorske ekipe Plavih, a od njih se u narednom periodu očekuje da zauzmu mjesto u prvom timu.

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- amazon
- Kontakt:
Kad su potrosili pare na levate, satro potpisuju ugovore s juniorima. Pijem kafu. A zavrsit ce ko Dado, Hiros i ostali. Pijem dzezvu kafe.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 24 okt 2016, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nisam rodjak fkt nego mi je nesto zapao za oko ovaj Hrvanovic i Haris ovaj desni bek. Dobar je i Sabanadzovic ( Refik ponosno pozira izaTransfer1312 je napisao/la:Gledajuci samo 2 vidim interesanta al eto...LjoZee je napisao/la:http://****/premijer-liga-bih/foto-pet-juniora-fk-zeljeznicar-potpisali-ugovor-sa-klubom-sa-grbavice/70073
Pravi juniori su izabrani. Svaka cast i cestitam momcima.![]()
![]()
Vjerovatno si neciji rodjak pa su dobri... ko se razumije u fudbal zna da vecina apsolutno nema potencijala i samo su potpisali da bi igrali neke kup utakmice i to jer da bi igrali moraju imati ugovore (amaterske)
-
Transfer1312
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Mislio sam na Sabanadzovica i ovog Harisa,ali hajd nije bitno.

- Neandertalac
- Kontakt:
Neka djece. Nisu ništa kriva.
Čestitam od srca, nastavite vrijedno raditi i da vas povrede zaobidju pa da vas uskoro vidimo u prvom timu kako ispunjavate svoj dječji san a nas sve oduševljavate borbenošću, odnosom i naravno znanjem.
Čestitam od srca, nastavite vrijedno raditi i da vas povrede zaobidju pa da vas uskoro vidimo u prvom timu kako ispunjavate svoj dječji san a nas sve oduševljavate borbenošću, odnosom i naravno znanjem.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Abd da ne zavrse kao skoro sva nasa djeca u Gorazdu i u pm, nazalost.
- Neandertalac
- Kontakt:
Najavio sam, čak i ponudio opkladu. Nakon zimske pauze min dva igrača iz omladinskog imat će ozbiljne minutaže.amazon je napisao/la:Abd da ne zavrse kao skoro sva nasa djeca u Gorazdu i u pm, nazalost.
Nije kasica prasica rupa bez dna. Košta servisiranje grešaka koje su amateri počinili.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Kakva kasica prasica, sve je to miske iz svog dzepa. Covjek daje kapom i sakom, a nista ne uzima.
Ovi sto stalno prozivaju upravu,koga bi vi htjeli da bude tu umjesto ovih ? Imena ?
- amazon
- Kontakt:
Ko si ti da mi tebi govorimo koga bi mi? Niko nikog ne proziva samo pisemo sta su radili i sta rade, sto je logicno.
Znam,ali valjda postoji neko koga bi voljeli. Jasno je i meni da ova uprava bas ne radi neke stvari kako treba,ali trenutno ne vidim ko bi mogao umjesto njih biti tu.
- amazon
- Kontakt:
Ne mozemo mi nikoga ni dovesti ni smijeniti, zato koga bi mi je totalno nebitno. Pisemo o trenutnim desavanjima u klubu. Covjek daje iz svog dzepa pare, a vi tako za njega.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako misliš na mene, ja nikada nisam tjerao upravu. Prozivao u obilnim količinama da, tjerao ne. Mozda par puta kakva floskula u afektu ali generalno ne čak sam isticao da rade odlično neke stvari. Amer Bajramović, pravi momak i Željovac, posjeduje kvalitete koji su nam u više navrata valjali i mogu valjati. Vedran Vukotić također nešto slično, jedan od rijetkih uz Šiljka nije tu tek da klima glavom. Misimovic, šta reći. Njegovi kapacetiti su iznimni, sposoban za velika djela, vizionar, karakter, predan i po mojim saznanjima jako pošten. Govorim o klubu. Egoizam i to sto je "control freak" ga sprečava da pruži ono najbolje. Opet po klub.LjoZee je napisao/la:Ovi sto stalno prozivaju upravu,koga bi vi htjeli da bude tu umjesto ovih ? Imena ?
Jedino sam za odlazak Dejana Nikolića koji iako veliki Željovac po meni ne zaslužuje mjesto koje sada drži. Nema uticaj, kapacitete, potpisnik većine loših transfera i za razliku od Misimovica koji nam je potreban njega ne vidim u takvom svjetlu. Kao Željovac, moralna osoba koja voli klub, red je da podnese neopozivu!
Ćenan. Smiješno. Svaka čast ali imamo boljih, skolovanijih, a usput naših navijača. Nije uprava ali mi smeta što je pitar, sta cu takav sam, nek nevaljam što puta.
Ima ovaj sekretar, nemam pojma zašto nisu objavili da ga imamo, ali eto, Amer Duvnjak čini mi se, takodje dobar posao radi.
Mini Mi nema nikakvu funkciju da ja znam. Osim što je glavni za forume
To je to. Te priče ko bi došao, pazite se, stečaj, treba vratiti Dž elu, Bukija, Zuju, Violinu i co, te da trenutni nemaju grešaka nikakvih ili da se iste minimiziraju maximalno, opravdavaju, čak i sakrivaju su priče za malu djecu.
Pričam vam priču o babarogi i šarenoj laži... Ko ne konta dzaba mu crtat.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 24 okt 2016, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
Gdje su djeca? Što nema djece? Djeca upišu minute, zabiju go, igraju, potpisuju ugovore. Djeca su im tu jer nemaju para. Kako god ne valja.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- amazon
- Kontakt:
Sta je s otjeranom djecom? Otjeras 7-8 momaka i onda dodjes za 6 mjeseci kao nesto potpisujes i sad treba svrsavati.
Koja funkcija Dejana Nikolica osim sto potpisuje te transfere ? Izvinite ako ste to naveli vec negdje,ali zaista nisam procitao,a nisam ni upucen u njegov rad i funkciju u klubu.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena1, Nyema1921 i 8 gostiju.