FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li neko da trajno banuje ovog indijanca,HITNO...Nemam dokaze da je se obogatio na racun kluba ali Edis je veci pitar od vecine ovdje koji nesto pametuju,ja mu zamjeram samo sto ranije nije izasao i obratio se navijacima,da kaze u cemu je problem jer se osjeti da klub stagnira,da ne napreduje...
Koji ostali? Iz rukovodstva? Borda? Administracije? Sportskog odbora?kraljlavova je napisao/la:Uglavnom edis kusturica i ostali
Bravo kusturici za odgovore ok dosta ih je bilo diplomatskih ali ipak čovjek je prvi od njih koji je izasao i prozvao tana i rekao da nije postovao dogovor.
Dino i slicni na stranu meni ce biti zao kad kusturica ode iz kluba a vjerovatno i mnogima samo sto ce biti kasno. Vjerovatno nakon ovog istupa nece dugo ni ostati u klubu.
To ti je bosnjo amidza dobar nasi ne valjaju i lopovi.... a eno vidjeli smo kako ga velšani vole hahaha.
Dal je prestao ulagati jer nije zadovoljan kako su obavljali posao nije bitno al ne mozes obecati nesto, dogovoriti se pa izraditi.
Kaže i za kamp da se trenutno radovi vrse od drugih sredstava a ne od tana...
Dino i slicni na stranu meni ce biti zao kad kusturica ode iz kluba a vjerovatno i mnogima samo sto ce biti kasno. Vjerovatno nakon ovog istupa nece dugo ni ostati u klubu.
To ti je bosnjo amidza dobar nasi ne valjaju i lopovi.... a eno vidjeli smo kako ga velšani vole hahaha.
Dal je prestao ulagati jer nije zadovoljan kako su obavljali posao nije bitno al ne mozes obecati nesto, dogovoriti se pa izraditi.
Kaže i za kamp da se trenutno radovi vrse od drugih sredstava a ne od tana...
You are someone else I am still right here
- PitarBordo
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
ne znam jel' kusturica lopov ili nije fkt ali ja ga krivim jer je postao ikebana ovim probisvjetima,halalio bih mu da se oglasio na vrijeme ali ovako ne mogu fkt
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovim intervijuom Edis je rekao puno vise nego se to na prvu moze procitati.
Ko razumije shvatit ce.
Ko razumije shvatit ce.
- Evolution87
- Kontakt:
Nece kusturica nidje dok kredit ne vrati [emoji38]
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ocekujem sad izjavu Kusturice da ce nas sad preuzeti neki Arap i napraviti nam stadion.
Hadzibegic mi je odvratan, ali je on pravi covjek za uprave. Ima jake veze u Evropi i moze dosta toga popravit svojim iskustvom.
Hadzibegic mi je odvratan, ali je on pravi covjek za uprave. Ima jake veze u Evropi i moze dosta toga popravit svojim iskustvom.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Vjeruje se čovjeku bez skrupula. Čovjeku koji je medijsku izolaciju odlučio probiti ishitrenom izjavom čija forma ne može više podilaziti igračima nego ova (direktan odgovor na direktna pitanja navijača) i to uradi u maniru prebacivanja odgovornosti klasičnog za nas u BiH.
Da je svoj posao radio korektno davno bi on izišao u javnost, netom poslije naznaka nefunkcionalnosti novog modela upravljanja i rekao šta se dešava, kao pravi vojnik/prijatelj kluba. Ali on je vojnik/prijatelj samo vlastite zicagu.
Ljudi pišu kako je Tan smanjio financijske inekcije a zaboravljaju da je vlasnik upravljačkih prava što podrazumjeva i korištenje ovih sredstava iz sponzorstva - za koje je sam zadužan. Ono, sam od sebe škrtari pa mu drugi kriv. Koji spin, nevjerovatno.
Da je svoj posao radio korektno davno bi on izišao u javnost, netom poslije naznaka nefunkcionalnosti novog modela upravljanja i rekao šta se dešava, kao pravi vojnik/prijatelj kluba. Ali on je vojnik/prijatelj samo vlastite zicagu.
Ljudi pišu kako je Tan smanjio financijske inekcije a zaboravljaju da je vlasnik upravljačkih prava što podrazumjeva i korištenje ovih sredstava iz sponzorstva - za koje je sam zadužan. Ono, sam od sebe škrtari pa mu drugi kriv. Koji spin, nevjerovatno.
Platio bi da vidim ko čini tu famoznu upravu kluba.
Od predsjednika, potpredjednika, tih bord direktora, sportskog direktora, bla,bla
Pa mi govorimo o nekih 50 ljudi koji uzimaju platu od kluba.. je*e lud zbunjenog
Od predsjednika, potpredjednika, tih bord direktora, sportskog direktora, bla,bla
Pa mi govorimo o nekih 50 ljudi koji uzimaju platu od kluba.. je*e lud zbunjenog
Sretan rodjendan voljeni klube!!!
Slijede promjene..
Nada u bolje Sarajevo jos uvijek postoji..
Slijede promjene..
Nada u bolje Sarajevo jos uvijek postoji..
Ko zna citati izmedu redovaEvander je napisao/la:Ovim intervijuom Edis je rekao puno vise nego se to na prvu moze procitati.
Ko razumije shvatit ce.
You are someone else I am still right here
-
streetstyle
- Kontakt:
haris004 je napisao/la:Platio bi da vidim ko čini tu famoznu upravu kluba.
Da te interesovalo ti bi se raspitao pa bi znao. Board direktora cini 5 ljudi (Colakovic, Krajina i Alen Hujic a od malezijaca Ken Choo i Lim Kwan)...Direktor je sabrina...a u administraciji radi ukupno 9 ljudi
Kusturica otvoreno tvrdi da investiror nije ispostovao dogovoreno i ja to vjerujem. Pitanje je samo zbog cega je investitor ovdje zakazao?
„Više mi možemo uraditi sa 1,3 miliona nego Sarajevo sa 2,5 miliona!“ Azmir Husic, Tuzla 3.5.2015
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sretna rođendan, najdraži Klube.
Da sljedeći dočekamo u kudikamo boljem raspoloženju.
Što se tiče Edisovih odgovora, nije ok ovo optuživanje investitora, bar po meni. Malo mi liči na izbjegavanje odgovornosti, možda čak i da se raja okrene više protiv Tana, da bi se određeni ljudi zaštitili. Nevezano ko ide a ko ostaje u Klubu, treba se svačija odgovornost utvrditi.
Štaviše, ja smatram da Tan najmanje odgovornosti za ovo sve ima.
Da sljedeći dočekamo u kudikamo boljem raspoloženju.
Što se tiče Edisovih odgovora, nije ok ovo optuživanje investitora, bar po meni. Malo mi liči na izbjegavanje odgovornosti, možda čak i da se raja okrene više protiv Tana, da bi se određeni ljudi zaštitili. Nevezano ko ide a ko ostaje u Klubu, treba se svačija odgovornost utvrditi.
Štaviše, ja smatram da Tan najmanje odgovornosti za ovo sve ima.
Brate,on mozda jeste njemu dao da vodi glavnu rijec u klubovima ali zna se ko je INVESTITOR,odnosno ko daje pare...streetstyle je napisao/la:Ti grijesis.Tan je investitor,a ova dvojica posmatraci,ko nekad plavi sljemovi
Tan je dao Kardif , Kotrijk i FKS u ruke tog Ken Choo. Vidjecemo ko grijesi !!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Mislim da nije ni zakazao.zagorski je napisao/la:Kusturica otvoreno tvrdi da investiror nije ispostovao dogovoreno i ja to vjerujem. Pitanje je samo zbog cega je investitor ovdje zakazao?
Vjerovatno je utvrđeno koliko će davati mjesečno/godišnje i da se ne upliće u trošenje, osim možda za Akademiju.
Međutim, kad se isplati Ješić i ini Ješići, te sila igrača, ne ostane puno za prelazni rok i onda dođemo u ovu situaciju.
S obzirom da se istrosilo mnogo love za titulu, raskide, dolaske nekih igraca... nije ni cudo sto je Tan povukao malo rucnu...
Yebo je nas Jesic i finansijski i psihicki i svakakoo...
Yebo je nas Jesic i finansijski i psihicki i svakakoo...
nemoj ti matere ti više da njaške ti si ko vidovita džemila sve znaš šta hoćeš reći za Novakovića i crnkića pa bolji su od duljevića obojicaSiouxLukavac je napisao/la:Ove velike promjene je u prevodu, na polusezoni otjerati igrače koje su navijači uzeli za zub (s razlogom, naravno, i naravno, bit će naglašeno da je to raskid na štetu igrača a ne na štetu kluba).
"Board direktori" će zamjeniti fotelje i eventualno možda otkaz dobije Faruk, samo da se navijači malo "smire" i moguće još neko nebitan kao što je to Sabina, recimo.
Takođe, moguće je da će se promjeniti treneri akademije, ali samo promjeniti, ovaj više neće bit u juniorima već će biti u kadatima a ovaj drugi obratno.
U suštini, to su te promjene..I dovest će se par igrača tipa Ćetković, Novaković, Crnkić.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.