Sutra Genova, sve cemo progledat kroz prste rezultatski, samo nemojte dovodite njihove igrace i manite se tog fetisha vise
---
Poli jeste igrao desnog beka, kada smo krpili prije neke 2-3 godine, cak je se puno bolje snalazio na beku nego u veznoj
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Vjerovatno jeste, samo ne znam kakve veze CS ima sa GrobarimaIlProfessore je napisao/la:Ma to mene y druže sudija, ja sam u tih 1% budala hahahahaha.![]()
Ako ćemo iskreno juve ove sezone nije nešto posebno i baš zbog tog januarskog prelaznog roka u slučaju povezivanja redova i hladne glave mogu se fine stvari uraditi. Bilo bi mi žao da se ode ustaljenom rutom prethodnih sezona...
Je li ovo za onog kriminalca saleta mutavog?
Raonffa je napisao/la:Vjerovatno jeste, samo ne znam kakve veze CS ima sa GrobarimaIlProfessore je napisao/la:Ma to mene y druže sudija, ja sam u tih 1% budala hahahahaha.![]()
Ako ćemo iskreno juve ove sezone nije nešto posebno i baš zbog tog januarskog prelaznog roka u slučaju povezivanja redova i hladne glave mogu se fine stvari uraditi. Bilo bi mi žao da se ode ustaljenom rutom prethodnih sezona...
Je li ovo za onog kriminalca saleta mutavog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.