AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Zenga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Zenga » 24 okt 2016, 18:44

Kakav crni Badelj, sta ce nam taj mrtvi prosjek u ekipi, takvi su nas i doveli do ovog na sta smo spali, to je u najbolju ruku novi Birsa....koji nam zabi golcinu iz slobodnjaka neki dan :lol:

Sutra Genova, sve cemo progledat kroz prste rezultatski, samo nemojte dovodite njihove igrace i manite se tog fetisha vise :mrgreen:

---

Poli jeste igrao desnog beka, kada smo krpili prije neke 2-3 godine, cak je se puno bolje snalazio na beku nego u veznoj

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 24 okt 2016, 18:46

Meni Niang i Suso nisu ispuhali, otvaraju prostor, brzi u driblingu i jako neugodni :salut:

Dosta pomažu odbrani, a i kod Susa je taj dribling u lijevu stranu i nema se šta tu čitati, ali tajming i njegova brzina u nogama to stvara probleme igračima ;)

Nisam spomenuo kako su kod gola igrači dobro odigrali pogotovo Locatelli je koji je osjetio prostor i Suso koji je navukao 3 igrača na svoju stranu.
Treba nam još jedno desno krilo pa zavisno od forme rotirati, ali daleko da je Suso ispuhao i da nije dobar :nene:

Treba nastaviti ovim tempom, zadovoljan sam remijem u Genovi ako bi dobili iduće dvije utakmice poslije. Neugodna je Genoa pogotovo kući :hmmmmm:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 okt 2016, 20:21

Nisam rekao da je niang ispuhao, on je konstantno glup :P
ma zajefrkavam se, njemu se moze priznati da je odlican kada udje sa klupe jer je igrac poteza koji unese zivost, a kad god je kretao od prve minute u 90% slucajeva nije nista dobro donio... tako da, za prvu postavu bih ga uvijek i oduvijek zamjenio za drugog igraca, u ovom slucaju memfisa.

meni je suso, uz duzno postovanje prema doticnim i fanovima njegove igre, bezveze igrac, onako bas prosjek kojeg je mozda ok imati u rosteru, ali za nesto vise nije :mrgreen: naravno, mozete se i ne morate slagati sa roupom, ko vas yebe. :kafa:

nas ako ko ce ko sjebat to je ova mrtva genova, nema mi mrzih od njih :guz: nakon njih slijede dva lagana kola, al' kad bi i ove u kompletu dobili bilo bi slavlja jer bi bili na vrhu tabele.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 24 okt 2016, 21:11

Od Genoe je Milan izgubio samo dvaput u zadnjih 5 godina, a igrali su sigurno 15ak utakmica u tom periodu.Ali opet nikad nije lahko protiv njih, znaju napraviti velike probleme pogotovo kod kuce. Ma sutra i bod ne bi bio los, a onda iskoristiti veliku razliku u kvaliteti izmedju Milana protivnika u dva meča nakon toga.To bi značilo 26 bodova u 12 utakmica, fantazija i daleko iznad svih očekivanja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 24 okt 2016, 21:28

Vidjet cemo, mene ova generacija podsjeca na onu sa Ambrosinijem I Pirlom
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 okt 2016, 21:30

Ma sredit ce to Berlu sa bracom Genovljanjima, zna i on da je ovo sad predsudni trenutak, pa da pocasti malo raju za kraj.

Bit ce gusto bit ce 0:3
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 okt 2016, 21:59

Rope, i meni je Suso tankosava od igraca, jedino tu ljevicu sto ima ako prodje dribling u lijevo i ima otvoren sut. Zalaze se on, trci, bori se, ali ne vidim neki veliki hajr generalno gledajuci. Daleko nam je potrebnije desno krilo i taj ofanzivniji vezni sad, nego ista drugo. Naravno, uz bekove koji su odvajkada tanki.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 24 okt 2016, 22:00

Prije 4 kola (Sassuolo, Fiorentina, Chievo, Juve) racunali koliko bi mogli bodova uzeti, spominjali smo od 3 do 6 a na kraju je malo falilo za max ucinak.

Bez obzira u kojem se smjeru dalje razvijala sezona, ova pobjeda protiv Juventusa je velika stvar. Razbijen je taj niz poraza i konacno je probudjena nada koje nije bilo gotovo 4 godine. U tih posljednjih sezona im je bas falilo to samopouzdanje, vjera da mogu pobjediti da su bolji od protivnika. Kad se sjetim protiv kakvih su ekipa gubili i strahovali....bruka.

Ovaj tim je bas klimav, krhak ali ima to nesto zbog cega vjerujes da mogu nesto znacajnije napraviti. Stvarno treba iskoristit ovaj momenat kad imas par talentovanih, mladih igraca i kad smo dobili te nove investitore da se konacno pocne stvarati jedan ozbiljan tim.

Uvijek cu radije gledati Locatellia ili nekog drugog mladog igraca od kojeg mozda i nece nista biti nego nekog Muntaria, Polia i sl za koje sigurno znas da su losi, da ne mogu napredovati ni sekunde.

U par proslih sezona, manje su mi smetali losi rezultai koliko cinjenica da nije bio ni jedan igrac za kojeg si se mogao vezati, koji ti je bio drag. Sve sami potroseni poluigraci, bez ikakvog karaktera, bez neke prepoznatljivosti. Sad kad vidim malog Donarumu, Roma i sl, vrati mi se na momente osjecaji iz vremena Sheve, Rui Coste, Nesta, Maldinia (jbt zivot kakav tim :o )
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 okt 2016, 22:23

Kakve su ovo price sa Polijem na beku i Hondom na krilu? Nemoj sad Vicenco mjenjati nista i eksperimentirati, ziv nam bio :pray:

a ko bi tek kapiten bio, zar sciljo jadna ti majka :oops:

cudno kako imamo dobre rezultate sa genovom, a uvijek su nam zajebani :mrgreen: prosle sezone rom dobio crveni i nezasluzeno izgubimo 0:1, sad im se valja revansirati
naravno, od ova tri kola gdje ocekujem maksimalan uspjeh (sad su me malo razmazili moram priznati, pa ocekujem maksimume), isto tako ocekujem i da napoli otkine bod juventusu :P ili sasulo romi, dovoljan je i X za nasu satisfakciju.

daleko od toga da ocekujem skudeto, nemamo mi tu sanse, ali je poslije 5 godina postalo uzbudljivo pratiti situaciju na tabeli i sto duze se zadrzavati gore :mrgreen:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 okt 2016, 22:29

Poli bek,drama.
Mada nije on los defanzivno,tako da se to i ne bi trebalo toliko osjetiti.
Kako smo kritican klub,sutra me nista ne moze iznenaditi,pa tako ni hladan tus.
Suso i Niang su glupi igraci i to je to. Suso koliko god nekad bio koristan,za mene je presebican igrac. A o Niangu mi se vise ne da ni pisati,sve receno. Njegov je problem u glavi njegovoj.
Bit ce zanimljivo gledati sutra s kakvim ambicijama ulaze u mec nasi.
Nadam se pobjedi,ocekujem poraz :D
Forza Milan!!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 24 okt 2016, 22:42

Mislim da sam bio jedini na forumu koji je vjerovao Montelli i da ćemo Juve uzeti, nadam se da me predosjećaj neće prevariti.

Generalno drugačija je atmosfera nego prošlih godina, pozitivnija dosta, pa zašto ne ugrabiti to 3. mjesto :zviz:

Suso s klupe postiže gol za vas hejtere :tralala:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 24 okt 2016, 22:54

Joj gledam članke po ovim navijačkim forumima, portalima, blogovima, euforija ko rijetko kad u zadnjih par godina, strah me da se ovo sve ne obije od glavu ko bumerang, iskreno...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 okt 2016, 23:08

pa ljudi se konacno nakon toliko godina osjecaju sretno i zadovoljno gledajuci rezultate, pusti nas ba da uzivamo majka mu stara :mrgreen:

i ne moze se nista obiti o glavu jer smo i sami svjesni da je ekipa tanka i ne postoji ni 1% budala koji vjeruju u senzacionalan uspjeh na kraju, sad-zasad nekako guramo, ali pitanje vremena je dokle ce do trajati.
i sta je to sto se moze naopako desiti, pa bi nam se euforija mogla "obiti o glavu"? ispasti iz lige? nema sanse. zavrsiti ispod 5-6 mjesta? pa na to se naviklo, cisto sumnjam da ce neko kosu cupati ako (kad) bi se to desilo, nama je to postalo kao dobar dan. :mrgreen:

mada doduse kako sam prije par dana pisao, taman dok dodje do umora i zasicenja za dva-tri mjeseca, mi cemo bas tad imati pravo na nove igrace koji ce dici igru na visi nivo, sad se bar love ima sto je jedna briga manje.

vjerovao sam i ja u montelu :P ustvari nisam mislio da ce bas ovako biti (prevashodno radi kvaliteta ekipe, ne njega), ali nisam nikad bio protiv njega.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 okt 2016, 23:14

Niang je motor i snaga ovog Milana, deal with it :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 24 okt 2016, 23:17

Ma to mene y druže sudija, ja sam u tih 1% budala hahahahaha. :mrgreen:
Ako ćemo iskreno juve ove sezone nije nešto posebno i baš zbog tog januarskog prelaznog roka u slučaju povezivanja redova i hladne glave mogu se fine stvari uraditi. Bilo bi mi žao da se ode ustaljenom rutom prethodnih sezona...
slika
Je li ovo za onog kriminalca saleta mutavog? :crazy:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 okt 2016, 23:39

IlProfessore je napisao/la:Ma to mene y druže sudija, ja sam u tih 1% budala hahahahaha. :mrgreen:
Ako ćemo iskreno juve ove sezone nije nešto posebno i baš zbog tog januarskog prelaznog roka u slučaju povezivanja redova i hladne glave mogu se fine stvari uraditi. Bilo bi mi žao da se ode ustaljenom rutom prethodnih sezona...
slika
Vjerovatno jeste, samo ne znam kakve veze CS ima sa Grobarima :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

boriska
Kontakt:

Post Postao/la boriska » 24 okt 2016, 23:52

Raonffa je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:Ma to mene y druže sudija, ja sam u tih 1% budala hahahahaha. :mrgreen:
slika
Vjerovatno jeste, samo ne znam kakve veze CS ima sa Grobarima :mrgreen:

podgrupa grobara je jednom prilikom smislila koreografiju za CS,a ovi su im bili gosti na derbiju i evo kako su se proveli

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 25 okt 2016, 01:22

Kad smo dobili Sassuolo i Juventus možemo i Genou. Neka smo skinuli maler sa te dvije ekipe. Fino je gledati napredak na tabeli. Dokle će ovaj dobar ritam potrajati ne znam ali dobar je osjećaj. Vidi se pomak u igri ali je ovo ipak premalo za nešto više. Nadam se da će na zimu se još popraviti ekipa da se i igra unaprijedi.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 25 okt 2016, 07:36

Treba uzivati u trenutnom statusu. Bio sam pomalo skeptican u vezi Montele, al je za sad puno bolje nego sam se nadao. Utakmicu po utakmicu treba ici. A svi mi navijaci ACM su pravi Balkanci, euforija kad dobijamo, prva izgubljena crnjak teski.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 25 okt 2016, 11:08

slika :urnebes:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.