Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

kobe24
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la kobe24 » 22 okt 2016, 22:16

Ja ne znam ljudi jeste li vi svjesni sta pisete. SG znaci shooting guard, a sta Deli ima zajednicko sa suterom i generalno sa igracima koji igraju na toj poziciji? Mozemo li ga uporediti sa Brajantom, Hardenom, Tompsonom, Vejdom...?! Covjek je kroz karijeru ubadao po jednu tricu po mecu u prosjeku, i to u ekipi gdje je bio zadnja napadacka opcija, sto jasno upucuje da se na njega najmanje obracala paznja i da su ti sutevi gotovo uvijek bili otvoreni. Kako je to on u stanju da sam sebi iskreira sut, jeste li ga nekad vidjeli da uradi neki step-bek, fejdavej ili bilo sta slicno? Isto tako, kako mislite da ce Kumpo cuvati Irvinga, Karija, Vestbruka...?! Ja nisam uopste napisao da ce Deli imati najvise loptu u rukama, tu ce svakako Gianis biti prva opcija, ali ni Dzejms, Melo, Durent i mnogi drugi nisu plejevi, pa vecinu napada lopta ne izlazi iz njihovih ruku. Zna se ko je glava ekipe i ko najvise drzi loptu u rukama. Deli je cisti organizator igre, njegov primarni posao su asistencije i to je jedino sto dosta dobro zna raditi. U svim ostalim segmentima igre koji bi ga mogli svrstati medju klasne sutere, on je ispodprosjecan (plus nedostatak visine).
U ovim utakmicama sto sam gledao Mirzu u Baksima, Deli se uglavnom odlucivao igrati pikenrol sa Monroom i Plamlijem (nerijetko klasicni alej ap), a mnogo rjedje pikenpop sa Mirzom, recimo. Mada, uvjerem sam da ce se to vremenom mijenjati, kad svi oni u ekipi uvide da je Teletovic ofanzivno mnogo veca prijetnja od pomenutih centara.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 23 okt 2016, 03:14

kobe24 je napisao/la:Ja ne znam ljudi jeste li vi svjesni sta pisete. SG znaci shooting guard, a sta Deli ima zajednicko sa suterom i generalno sa igracima koji igraju na toj poziciji? Mozemo li ga uporediti sa Brajantom, Hardenom, Tompsonom, Vejdom...?! Covjek je kroz karijeru ubadao po jednu tricu po mecu u prosjeku, i to u ekipi gdje je bio zadnja napadacka opcija, sto jasno upucuje da se na njega najmanje obracala paznja i da su ti sutevi gotovo uvijek bili otvoreni. Kako je to on u stanju da sam sebi iskreira sut, jeste li ga nekad vidjeli da uradi neki step-bek, fejdavej ili bilo sta slicno? Isto tako, kako mislite da ce Kumpo cuvati Irvinga, Karija, Vestbruka...?! Ja nisam uopste napisao da ce Deli imati najvise loptu u rukama, tu ce svakako Gianis biti prva opcija, ali ni Dzejms, Melo, Durent i mnogi drugi nisu plejevi, pa vecinu napada lopta ne izlazi iz njihovih ruku. Zna se ko je glava ekipe i ko najvise drzi loptu u rukama. Deli je cisti organizator igre, njegov primarni posao su asistencije i to je jedino sto dosta dobro zna raditi. U svim ostalim segmentima igre koji bi ga mogli svrstati medju klasne sutere, on je ispodprosjecan (plus nedostatak visine).
U ovim utakmicama sto sam gledao Mirzu u Baksima, Deli se uglavnom odlucivao igrati pikenrol sa Monroom i Plamlijem (nerijetko klasicni alej ap), a mnogo rjedje pikenpop sa Mirzom, recimo. Mada, uvjerem sam da ce se to vremenom mijenjati, kad svi oni u ekipi uvide da je Teletovic ofanzivno mnogo veca prijetnja od pomenutih centara.
Delly ima sasvim solidan sut,govorim neko ko ga je gledao svaku utakmicu u mojim Cavsima( otvoreni sutevi,nikakvi fejdaveji jer je limitiran za po tom pitanju ),ja sam govorio za pomenutu startnu petorku gore da ce tu Delly kolko tolko siriti reket jer bolje opcije nemaju na sg,pored njeg imaju Snella koji je tek pristigao.Da je Midlleton zdrav druga bi prica bila,Giannis je neko kome trebaju igraci da sire reket i bice dosta spot up situacija za Dellya,normalno u defanzivi da nece Ante braniti jedinice protivnicke,mada to moze,vecinu jedinica u ligi.Cudis me druze Kobe24 da nisi shavatio o cemu pricamo :o :salut:

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 24 okt 2016, 00:40

rudy91 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Ja ne znam ljudi jeste li vi svjesni sta pisete. SG znaci shooting guard, a sta Deli ima zajednicko sa suterom i generalno sa igracima koji igraju na toj poziciji? Mozemo li ga uporediti sa Brajantom, Hardenom, Tompsonom, Vejdom...?! Covjek je kroz karijeru ubadao po jednu tricu po mecu u prosjeku, i to u ekipi gdje je bio zadnja napadacka opcija, sto jasno upucuje da se na njega najmanje obracala paznja i da su ti sutevi gotovo uvijek bili otvoreni. Kako je to on u stanju da sam sebi iskreira sut, jeste li ga nekad vidjeli da uradi neki step-bek, fejdavej ili bilo sta slicno? Isto tako, kako mislite da ce Kumpo cuvati Irvinga, Karija, Vestbruka...?! Ja nisam uopste napisao da ce Deli imati najvise loptu u rukama, tu ce svakako Gianis biti prva opcija, ali ni Dzejms, Melo, Durent i mnogi drugi nisu plejevi, pa vecinu napada lopta ne izlazi iz njihovih ruku. Zna se ko je glava ekipe i ko najvise drzi loptu u rukama. Deli je cisti organizator igre, njegov primarni posao su asistencije i to je jedino sto dosta dobro zna raditi. U svim ostalim segmentima igre koji bi ga mogli svrstati medju klasne sutere, on je ispodprosjecan (plus nedostatak visine).
Delly ima sasvim solidan sut,govorim neko ko ga je gledao svaku utakmicu u mojim Cavsima( otvoreni sutevi,nikakvi fejdaveji jer je limitiran po tom pitanju ),ja sam govorio za pomenutu startnu petorku gore da ce tu Delly kolko tolko siriti reket jer bolje opcije nemaju na sg,pored njeg imaju Snella koji je tek pristigao.Da je Midlleton zdrav druga bi prica bila,Giannis je neko kome trebaju igraci da sire reket i bice dosta spot up situacija za Dellya,normalno u defanzivi da nece Ante braniti jedinice protivnicke,mada to moze,vecinu jedinica u ligi.Cudis me druze Kobe24 da nisi shavatio o cemu pricamo :o :salut:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 24 okt 2016, 01:08

Sta je @rudy91, toliko si pametan post napisao, pa ne zelis da prodje nezapazeno, da li od strane nas (ostalih forumasa), ili od @kobe24?

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 okt 2016, 19:04

Giannis bez problema može braniti sve igrače od 1 do 4 (pa čak i petice).Tu naravno ne računam LBJ, Duranta i slične igrače koji se ne mogu nikako braniti. Uz svoju visinu i ogroman raspon ruku, ima jako brze noge. Sjećam se sjebade kada sam ga vidio prvi put na EB u Zagrebu iz blizine,a od tada je još više fizički napredovao
ZELJEZNICAR 1921!

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 24 okt 2016, 22:16

Federer17 je napisao/la:Sta je @rudy91, toliko si pametan post napisao, pa ne zelis da prodje nezapazeno, da li od strane nas (ostalih forumasa), ili od @kobe24?
Ma editovo jednu rijec i vidi belaja,a nisam imao namjeru,izvinjavam se Roger nece se ponoviti :lol: :D

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 24 okt 2016, 22:38

rudy91 je napisao/la: Ma editovo jednu rijec i vidi belaja,a nisam imao namjeru,izvinjavam se Roger nece se ponoviti :lol: :D
Isao si quote, umjesto edit. :rol:

Ma nemas se sta meni izvinjavat, mislio sam da si od onih koji misle da su nekoga usutili i razbili argumentima ako im taj neko ne replicira na post. Pozdravljam te!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 26 okt 2016, 22:28

Evo noci evo ludilaaaa.... pocinje nova sezonaaaaa, nocas 2:00 Milwaukee bucks - Charlotte hornets... idemo Mirza :bih: moguce da pocinje u prvoj petorci.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 26 okt 2016, 22:43

Eselamu alejkum bračo .Kakooooooooooooooooo ste miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Da li smooooooooooooooooooo spremniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da pratimoo našaaaaaaaaaaaaaaa dva junakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MIRZU TELETOVICA I JUSUFA NURKIČA.
Idemoooooooooooooooooooooooooo u bojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Dragi Alah da jim podari puno zdravlja i puno uspjeha u ovoj sezoni.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 27 okt 2016, 00:28

Tonight's #BucksOpener Starters:

Delly
Giannis
Jabari
Mirza
Plumlee

:bih:

Mislim da ce Buckse biti uzivanje gledati.. Delly sa asistencijama, Giannis koji moze igrati sve od 1-5, Parker zivotinja... konacno da Mirza zaigra u nekoj normalnoj ekipi

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2016, 00:38

risingforce je napisao/la:Tonight's #BucksOpener Starters:

Delly
Giannis
Jabari
Mirza
Plumlee

:bih:

Mislim da ce Buckse biti uzivanje gledati.. Delly sa asistencijama, Giannis koji moze igrati sve od 1-5, Parker zivotinja... konacno da Mirza zaigra u nekoj normalnoj ekipi
Mirza aaaaaaaa aaaaaaaa, Kidd legenda ..... hajmo bucksi :bih: :opaopa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 okt 2016, 00:47

Mislim da je nba league pass free ove sedmice !

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 27 okt 2016, 01:10

ajde Mirzeteee,sretnoo :bih:

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 27 okt 2016, 01:38

Sretno Mirza i da ti ova sezona bude jos bolja od prosle,vcrs preko 20 p ide abd

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 27 okt 2016, 01:45

sretno levatinjo

Sent from my iPhone using Tapatalk

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 27 okt 2016, 02:22

HeraklitMracni je napisao/la:link neko ?
http://www.nowfeed2all.eu/watch/479181/ ... rnets.html

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 okt 2016, 02:50

Usao je sad sa mnogo vise samopouzdanja, samo neka nastavi ovako.
Jedan grad, jedna ljubav!

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 27 okt 2016, 03:16

steta sto ona bomba izadze sa 10 metara,ono sto se primjeti da se Mirza stesao,bice bolje abd u drugom pol.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.