FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Profesionalni ugovor ide ovim velikim cikama. Da ih ne mogu sutnuti kada se to nekome cefne već da moraju raskid platiti. Šteta samo što iz svog džepa ne plaćaju, lako je sa tudjim parama ići u "proračunati" rizik.
Interesuje me je li bilo sta davanja na ruke, valjda lažu ovi igrači. Ma sigurno.
Interesuje me je li bilo sta davanja na ruke, valjda lažu ovi igrači. Ma sigurno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo_za_susret ... ima/22556/
Evo igrat ce Kemo u srijedu. Vidjet cemo o kakvom je talentu rijec.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Ja dalje mislim da to MIske sve iz svog dzepa placa. Nije on dosao da trosi pare od prethodnih uprava.Pijem kahvu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Hajde djeco, sretno. Znamo svi da možete biti bolji od većine ovih amatera što su nam kasu opustošili.LjoZee je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/zeljo_za_susret ... ima/22556/
Kad vidim ovo "glavni skaut" i pitara da je on nešto "glavni" u Želji, pozli mi. A lovorike bere novi Šef omladinskog. A opet, pozitivna je stvar, neka se busaju u prsa tudjim radom dokle god je učinjeno nešto dobro za klub.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Ja nesto ne znam imamo li ijednog ljevaka u juniorima. Ko nam igra lijevo krilo? pa ne moze biti gori od Lazica nema BOga!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Igra ovaj junior sto je danas potpisao. Meldin Jusufi.amazon je napisao/la:Ja nesto ne znam imamo li ijednog ljevaka u juniorima. Ko nam igra lijevo krilo? pa ne moze biti gori od Lazica nema BOga!
- amazon
- Kontakt:
Pa nek ga gurnu majka mu stara pa sta bude. Nece biti gori od ovog.LjoZee je napisao/la:Igra ovaj junior sto je danas potpisao. Meldin Jusufi.amazon je napisao/la:Ja nesto ne znam imamo li ijednog ljevaka u juniorima. Ko nam igra lijevo krilo? pa ne moze biti gori od Lazica nema BOga!
Vjerovatno ce sad igrati.
Probati sa:
Fejzic
Memija( kasnije Haris)-Osmankovic-Bogicevic/Boccacini-Besirevic
Blagojevic(Sabanadzovic)-Secerovic
Zeric-Hrvanovic-Lazic(Jusufi)
Mujagic
Probati sa:
Fejzic
Memija( kasnije Haris)-Osmankovic-Bogicevic/Boccacini-Besirevic
Blagojevic(Sabanadzovic)-Secerovic
Zeric-Hrvanovic-Lazic(Jusufi)
Mujagic
- plavousrcu
- Kontakt:
Besirevic i Sabanadzovic su prestavljeni prije pocetka sezone na pres konferenciji. Nesto se ne sjecam je li to ona famozna presica sa Spancem i clanskom. Ne znam sta ponovo potpisuju.TikTak je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-zel ... /160601057 Je li ima istih potpisanih danas i prije cetiri mjeseca?
- amazon
- Kontakt:
Ponovo potpisuju jer kod nas mora po dva puta, igraci bjeze ako jednom potpisu.
Potpisuju kako bi mogli igrati u srijedu.plavousrcu je napisao/la:Besirevic i Sabanadzovic su prestavljeni prije pocetka sezone na pres konferenciji. Nesto se ne sjecam je li to ona famozna presica sa Spancem i clanskom. Ne znam sta ponovo potpisuju.TikTak je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-zel ... /160601057 Je li ima istih potpisanih danas i prije cetiri mjeseca?
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne kontam nikako. Ako su potpisali tada zasto sada opeet potpisuju. Onda nisu potpisali kada je predstavljeno da su potpisali. Nema drugog objasnjenja.LjoZee je napisao/la:Potpisuju kako bi mogli igrati u srijedu.plavousrcu je napisao/la:Besirevic i Sabanadzovic su prestavljeni prije pocetka sezone na pres konferenciji. Nesto se ne sjecam je li to ona famozna presica sa Spancem i clanskom. Ne znam sta ponovo potpisuju.TikTak je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-zel ... /160601057 Je li ima istih potpisanih danas i prije cetiri mjeseca?
Tad je potpisao veci broj juniora. Koliko sam shvatio neki od njih nece nastaviti saradnju kad izadju iz juniora dok ova 5 bi mogla da dodju do prvog tima naravno ako se dobro dokazu. Vidjet cemo sad u srijedu kakvu su doduse nema prenosa,ali valjda ce neko biti da nam prenese utiske.
- amazon
- Kontakt:
Ma ovi nasi definitivno nemaju pojma sta rade 
Idi u klub i pomozi im kad znas bolje od njihamazon je napisao/la:Ma ovi nasi definitivno nemaju pojma sta rade
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne ide mi u glavu i dzaba. Potpisala dva igraca prije stotinu dana, predstavljeni na presu i onda danas opet potpisali. J**+ lud zbunjenog, ali stvarno.LjoZee je napisao/la:Tad je potpisao veci broj juniora. Koliko sam shvatio neki od njih nece nastaviti saradnju kad izadju iz juniora dok ova 5 bi mogla da dodju do prvog tima naravno ako se dobro dokazu. Vidjet cemo sad u srijedu kakvu su doduse nema prenosa,ali valjda ce neko biti da nam prenese utiske.
- zeljoooooooooo
Jednom je potpis u prostorijama kluba, drugi put se to ovjerava u Kantonalnom savezu.

- plavousrcu
- Kontakt:
Onda ova petorica od prije stotinu dana jos cekaju ovjeravanje u Savezu?zeljoooooooooo je napisao/la:Jednom je potpis u prostorijama kluba, drugi put se to ovjerava u Kantonalnom savezu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- SarajlijaTM
A sta mislis jesu li tada svi mogli potpisati stipendijske ugovore sto je i normalan redoslijed stvari?plavousrcu je napisao/la:Besirevic i Sabanadzovic su prestavljeni prije pocetka sezone na pres konferenciji. Nesto se ne sjecam je li to ona famozna presica sa Spancem i clanskom. Ne znam sta ponovo potpisuju.TikTak je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-zel ... /160601057 Je li ima istih potpisanih danas i prije cetiri mjeseca?
Ha....
neki nece da potpisuplavousrcu je napisao/la:Onda ova petorica od prije stotinu dana jos cekaju ovjeravanje u Savezu?zeljoooooooooo je napisao/la:Jednom je potpis u prostorijama kluba, drugi put se to ovjerava u Kantonalnom savezu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.