FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CrnoCrveni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CrnoCrveni » 14 jul 2010, 18:24

nick@
ti djaba pokusavas ispraviti krivu Drinu,svi znamo da nije sramota izgubiti 10-0 od Hapoela ako se igraci bore i ostavljaju srce na terenu...a vi niste nijedno od toga uradili...tako da je BRUKA...uostalom procitaj naslove danasnjih novina i sam izvuci zakljucak :roll:
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 jul 2010, 18:27

nick je napisao/la:
drop je napisao/la:Ma jasta, bolje bi Borac to odigrao garant ;) ...ne provaljujte se...danas je prvak naše države ponižen i obrukan :!: .
Hapoel je mnogo mnogo bolji tim, uigraniji, skuplji, brzi, spremniji, tehnicki superiorniji, tim sa 3 puta vecim budzetom...njihovu igraci izgledaju kao profesionalci naspram naši...mi pored njih izgledamo kao poluamateri u najboljem slucaju....prema tome ,manite se te šuplje price da ovo nije slika i prilika našeg domaceg fudbala.
sve to stoji ali nije mi jasno kako nismo uspjeli faul napravit,znaci meni je samo krivo zbog tog bezobrazluka ok 5:0 nema veze bolji ljudi ali ono nonsalantno setkanje to me pojelo.,da smo izgubili 10:0 ok bolji ljudi ali da smo se borili pa jbt 5:0 samo seha sorc isprljo...sve to treba za usi i natjerat ih da zida istok neces da trcis za pare onda buraz na baustelu

et,da nebude ispravljam krive drine
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 14 jul 2010, 19:50

mislim da ce u revansu nasi igraci dati sve od sebe da zabiljeze pobjedu i sigurno mozemo ocekivati borbenost jer ono siguran sam da ne smiju ponoviti vise pogotovo pred nama,a siguran sam i da ce biti dosta promjena u timu

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 14 jul 2010, 19:56

jes da su kritično odigrali i nebi im ni kiflu dao za ono ali treba ih podržati što bolje jer bojim se za ligu da ćemo donji bit NEMA IZGOVORA SVI NA JUG :( :cry:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nodiluxor
Kontakt:

Post Postao/la nodiluxor » 14 jul 2010, 20:03

Nije problem izgubiti sa 5 ili 7,8 komada u mrezi, problematican je odnos igraca prema igri. Ni trke, niti zelje i volje da se nesto uradi. To je sramota, nezalaganje i nemotivasanost su problem. Osim je morao vec poslije dva komada napraviti neku zamjenu u veznom redu, gdje realno najvise skripi. A on stoji li i stoji sam pored klupe i posmatra katastrofu. Pa da je barem viknuo na nekog igraca. Pa onaj njihov trener je kompletno prvo poluvrijeme proveo u svom boxu galameci i bodreci igrace. U tome je problem. Mentalit trenera i igraca na nivou San Marina, dobro nam rekose Izraelci. :mrgreen:
:mrgreen: 3
nick je napisao/la:
nick je napisao/la:
drop je napisao/la:Ma jasta, bolje bi Borac to odigrao garant ;) ...ne provaljujte se...danas je prvak naše države ponižen i obrukan :!: .
Hapoel je mnogo mnogo bolji tim, uigraniji, skuplji, brzi, spremniji, tehnicki superiorniji, tim sa 3 puta vecim budzetom...njihovu igraci izgledaju kao profesionalci naspram naši...mi pored njih izgledamo kao poluamateri u najboljem slucaju....prema tome ,manite se te šuplje price da ovo nije slika i prilika našeg domaceg fudbala.
sve to stoji ali nije mi jasno kako nismo uspjeli faul napravit,znaci meni je samo krivo zbog tog bezobrazluka ok 5:0 nema veze bolji ljudi ali ono nonsalantno setkanje to me pojelo.,da smo izgubili 10:0 ok bolji ljudi ali da smo se borili pa jbt 5:0 samo seha sorc isprljo...sve to treba za usi i natjerat ih da zida istok neces da trcis za pare onda buraz na baustelu

et,da nebude ispravljam krive drine

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2010, 20:30

Istina je da je bruka ne samo radi rezultata nego vise radi zalaganja na terenu, mislim da je strah odradio svoje slicno gubljenje na terenu sam primjetio kad smo igrali kup sa borcem igraci su jednostavno podlegli pritisku u oba slucaja samo je hapoel preozbiljna ekipa da bi se mi mogli vratiti u igru.Da su bolji jesu da su nas razvalili jesu i sta sad.Nije da nisam ocekivao poraz ali ocekivao sam vise borbe.Jos jedom da naglasim nasa se ekipa priprema za nasu ligu od trenutka izvlacenja mi smo se pozdravli sa evropom, shodno planu po kojem su dovodjenja pojacanja i koja se trebaju dovoditi moglo se zakljuciti da izlazimo reda radi na evropsku scenu( fali nam igraca na pojedinim pozicijama ).Ljudi su uredno kaznili sve nase propuste ubili su nas po bokovima najjaci udar je bio na radovanovica kojem su koliko sam shvatio iz utakmice trebali pomoci Culum i Bogicevic a obojica su ispali par puta a najvise nam je puhalo na desnoj strani kad god su probali probiti i prosli su ( Amar je definitvno pogrjesio sa Stanicem na beku vjerujem da ga je pokusao iskoristiti ofanzivno ali jednostavno nije ni bilo prilike predpostavljam da je vodjen tim da je bitno dati gol u gostima).
Prije svega mislim da ekipa treba sazrijeti za evropske tekme i u prvom Amarovom mandatu smo porazeni u prvom evropskom izletu 4-0 a vec iduce sezone bilo je puno ozbiljnije a mi moramo jos pure pojesti da napravimo neki iskorak u evropi a protiv ovakvih ekipa kao sto je hapoel jos jako dugo necemo imati sanse ako nista drugo ono radi psiholoskog momenta poredjenja radi oni recimo dovode najbolje igrace iz belgije a u nasoj lizi je najvece pojacanje igrac koji je otpisan u nekom klubu vani.
Isto tako sam ubjedjen da cemo se ove godine boriti opet za prvaka jer objektivno imamo kvalitet za ovu ligu i isto tako sam ubjedjen da cemo se iduce godine predstaviti u puno boljem izdanju u evropi.
Ne mogu da ne spomenem da osim sto imaju i najorganizovani klub u drzavi i navijace sirokog koji su jedini i shvatili bit igranja ovakve utakmice i imaju realnu sliku svega pa sa njihove strane nije bilo nikakvog glupog podbadanja dok s druge strane veliki dio navijacke scene vise slavi Zeljin neuspjeh nego svoj eventualni uspjeh.
Iz tog razloga ekipi i navijacima Sirokog PUNO srece u evropi ostali nisu ni vrijedni pomena
.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 jul 2010, 20:35

Navijao sam sinoc za vas,kao sto i uvijek navijam za sve nase timove,ali ono sto sam vidio sinoc me zaprepastilo,u tolikoj mjeri da evo tek nakon 24 sata mogu nesto suvislo napisati.
Ono je bio NAJGORI nastup u istoriji BH klubova u Evropi!Znam da je bilo ubjedljivijih poraza ali ONO jos nisam vidio. Osjecao sam se postidjeno nezalaganjem,smotanoscu,neborbenoscu,neznanjem,i jedini razlog sto nije bilo 12-0 ili 14-0 je njihov korektni trener i igraci koji su se zayebavali po sesnaestercu u drugom pol,kao mi na terminu...

Jednostavno odbijam da povjerujem da je onolika razlika izmedju naseg i izraelskog sampiona,i vjerovacu ovima koji tvrde da ste titulu uzeli nazor kupujuci utakmice,sudije,delegate itd...

Cak i ako to nije istina i ako ste posteno osvojili,lakse mi je ako tako vjerujem...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 jul 2010, 20:47

Evo vidim i Pilenceta pa reko da se javim! 7-0 od nekog smijesnog Liteksa i sad 5-0 od Izraelaca koje nam predstavljate kao Barselonu je stvarno smijesno dvije najvece bruke BH fudbala!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 14 jul 2010, 20:48

Neprilagodjen je napisao/la:Navijao sam sinoc za vas,kao sto i uvijek navijam za sve nase timove,ali ono sto sam vidio sinoc me zaprepastilo,u tolikoj mjeri da evo tek nakon 24 sata mogu nesto suvislo napisati.
Ono je bio NAJGORI nastup u istoriji BH klubova u Evropi!Znam da je bilo ubjedljivijih poraza ali ONO jos nisam vidio. Osjecao sam se postidjeno nezalaganjem,smotanoscu,neborbenoscu,neznanjem,i jedini razlog sto nije bilo 12-0 ili 14-0 je njihov korektni trener i igraci koji su se zayebavali po sesnaestercu u drugom pol,kao mi na terminu...

Jednostavno odbijam da povjerujem da je onolika razlika izmedju naseg i izraelskog sampiona,i vjerovacu ovima koji tvrde da ste titulu uzeli nazor kupujuci utakmice,sudije,delegate itd...

Cak i ako to nije istina i ako ste posteno osvojili,lakse mi je ako tako vjerujem...

Aj ne kakaj stare ti. Nista mi nismo kupili, prosle sezone smo bili najbolji. I nemoj se ti ziv bio stidit zbog Želje, za Želju se ima ko stiditi. Oni koji poznaju klub, koji ga prate, i znaju nešto o fudbalu, znaju i što se dogodilo sinoć.
Ako je tema je li bruka, naravno da jeste! Ako se pitaš kako bi se ostali naši klubovi proveli, uglavnom isto, izuzev Širokog možda, a ni oni nisu blistali protiv Hapoela prije par sezona. I nije najgori nastup u historiji BH fudbala, zijanili smo mi prije par godina od Litexa 7:0 u Lovechu, ili Sarajevo od Bešiktaša u sred Koševa 5:0.

I stvarno molim navijače ostalih klubova, ako već nemogu biti dostojanstveni, da se ne javljaju na ovoj temi. Mi smo isprašili trećeplasiranu Hrvatsku ekipu prije sedam dana sa 4:1, koja je gigant za većinu naših klubova (opet nemislim tu na Borac, Široki i Zrinjski), i vjerovatno ćemo se zajedno sa ova tri kluba prošetati ligom. Nije to neka zasluga Želje ili ova tri kluba, nego nam je liga generalno odron.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 jul 2010, 20:50

Taj Besiktas tad mi smo odigrali super u Istanbulu pa nas nabili ljudi na Kosevu predvodjeni Ilhanom i ostalim,isti taj Besiktas je gigant za ove miki maus timove koji vas deru,isti taj Besiktas igra i LP za razliku od ovih smijesnih timova!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 14 jul 2010, 20:51

samo sarajevo je napisao/la:Evo vidim i Pilenceta pa reko da se javim! 7-0 od nekog smijesnog Liteksa i sad 5-0 od Izraelaca koje nam predstavljate kao Barselonu je stvarno smijesno dvije najvece bruke BH fudbala!

A Bešikaš usred Koševa, naravno nije bruka nego ponos bh loptanja. Ako već želiš pričati lijepo bi bilo biti objektivan. Isti taj Bešiktaš onda je u rangu današnjeg Hapoela. Ne zanima kkao ste odigrali super u Istanbulu, spominješ šta je bruka, pa ti kažem da je bruka izgubit kući od nekog turskog kluba 5:0. A da ne kažem da je bruka Zrinjskog bila ispasti od nekigh amatera sa Malte, ubili ih ljudi, ili zijaniti od Partizana 5:0. De ba uvrijeđeni odlepršajte i brinite se kako će te nas uzeti iduće sezone, ovakvog Želju koji bruka BiH.
Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 14 jul 2010, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 jul 2010, 20:53

Naravno pa ljudi nisu faula napravili, da ne pricamo o sutanju prema golu protivnika :roll: !

Jos uvijek stojim iza toga da bi bolje prosli da su neku djecu s' sarajevskog asfalta izveli da se suprostave Izraelcima. I uopste mislim da je bolje da im djeca igraju za nekih par stoja mjesecno, a ne placat ove amatere da igraju. Ja bi prije platio da gledam djecu u parku kako igraju.

Ovo vazi za cijelu ligu,i sve klubove nazalost ! Ne mozemo biti toliko losi decenijama, ne moze da jedna liga ne izbaci nekog igraca za 10-15 godina u Evropu. Samo sto vidimo jeste nacionalizam i mrtve glave ! SRAMOTA, zato predlazem gasenje svih sportskih klubova u BIH osim sjedece odbojke,rukometa i karatea.

Sramota je da jedan Siroki sa populacijom od 10-12.000 hara drzavom i u fudbalu i kosarci. Oni sta hoce, volja im ici u HNL ili sta vec, jedni su profesionalci a sve ostalo treba ugasit. Mi trebamo nekog okupatora, nama ne treba ni drzava ni nista jer NE ZNAMO UPRAVLJATI S' TIM.

NIJE ZA SVAKOG ROBA SLOBODA

P.S. Svaka cast navijacima, a posebno Manijacima jer su najbolji u BIH. Ali ja sam pregledo samo par tekmi od Zelje preko TV-a, i da ponovo budem iskren radje bi pogledao malonogometni turnir u Jablanici nego placao da gledam PL klubove.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 14 jul 2010, 20:55

Rade Paprica 9 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Evo vidim i Pilenceta pa reko da se javim! 7-0 od nekog smijesnog Liteksa i sad 5-0 od Izraelaca koje nam predstavljate kao Barselonu je stvarno smijesno dvije najvece bruke BH fudbala!

A Bešikaš usred Koševa, naravno nije bruka nego ponos bh loptanja. Ako već želiš pričati lijepo bi bilo biti objektivan.
Pazi, nije problem i Zeljo je gubio 7:0, neki klub izbaci Zrinjskog u kojem su igraci konobari. Cijela poenta mrznje prema domacem fudbalu stoji u tome sto NEMA NAPREDKA. Tonemo sve dublje i dublje, jedino sto mozes vidjeti jeste nacionalizam i mrtve glave po BH livadama.

GASENJE SVIH KLUBOVA
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2010, 21:03

Bolje da se nisi ni javljao kad nista pametno nisi napisao ako ces za poredjenje meni je veca bruka BH fudbala bilo prosirenje lige od strane komunjara kada ste trebali ispasti nego bilo koji poraz u istoriji bilo kojeg kluba iz samo jednog razloga poraz je sastavni dio sporta a prvenstveno da bi navijao za neki klub moras voliti i sport zar ne?
Dok vasa blamaza nema veze sa sportom iskreno nikad ali bas nikad ne bih mogao navijati za takav klub kakav je sarajevo, da ne spominjem da ste u svojim redovima imali jednog Radovana Karadzica do samog pocetka rata, meni kao osobi su to malo vece blamaze od bilo cega necu o rezultatima iz istorije bice dovoljno Zeljeznicar-topedo 9-0 ako ste vi to prezivili i mi cemo ovo...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 14 jul 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 14 jul 2010, 21:04

KONGO je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:

A Bešikaš usred Koševa, naravno nije bruka nego ponos bh loptanja. Ako već želiš pričati lijepo bi bilo biti objektivan.
Pazi, nije problem i Zeljo je gubio 7:0, neki klub izbaci Zrinjskog u kojem su igraci konobari. Cijela poenta mrznje prema domacem fudbalu stoji u tome sto NEMA NAPREDKA. Tonemo sve dublje i dublje, jedino sto mozes vidjeti jeste nacionalizam i mrtve glave po BH livadama.

GASENJE SVIH KLUBOVA
Koliko para toliko muzike, kada se naši klubovi mognu finansirati od posjeta, onda će biti i više smisla. Mi smo prošle sezone prvi puta seznu izfinansirali od prodaje karata, to je jedini način, a ne ignorisati postojanje bh fudbala. Ja bih volio kada bi prosjek na našim stadionima bio 15.000. Bez toga nema keša, nema ni rezultata. Naravno sa posjetom idu i sponzori, tv prava itd.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 14 jul 2010, 21:06

Skutle tells that he was positive surprised by UEFA's new system where the teams where divided into regional groups before the draw.

- I think that was very positiv. It means that teams that for eksample Hafnarfjördur from Iceland dosen't have to go to Aserbaidjan in the first and second round.

Može li mi neko objasniti kako smo mi onda izvukli Hapoela?
FEDERER= KLOC

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 14 jul 2010, 21:10

Ovi iz Sarajeva će nekom držat prodike iz stida,pa oni da su pametni čitav život bi se poklopili i stidili,znaju kako su nastali,da od toliko postojanja svoj jadnog,nemaju ni dulum zemlje na svom FK torpedu,ap onad fk sarajevu,udbaško politički orjentiranom klubu :mrgreen:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 jul 2010, 21:12

Zeljeznicar sinoc nije igrao samo za sebe i svoje navijace,vec i za drzavu,njen sportski ugled koji kao sampion treba da brani,zatim za nacionalni koeficijent,tako da ne razumijem ove sto likuju,ovo je sramota svih nas.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 jul 2010, 21:14

Iker C je napisao/la:Skutle tells that he was positive surprised by UEFA's new system where the teams where divided into regional groups before the draw.

- I think that was very positiv. It means that teams that for eksample Hafnarfjördur from Iceland dosen't have to go to Aserbaidjan in the first and second round.

Može li mi neko objasniti kako smo mi onda izvukli Hapoela?
Taj sistem je jedno vrijeme vrijedio u Kupu UEFA, ali je kasnije napusten... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jul 2010, 21:16

Neprilagodjen je napisao/la:Zeljeznicar sinoc nije igrao samo za sebe i svoje navijace,vec i za drzavu,njen sportski ugled koji kao sampion treba da brani,zatim za nacionalni koeficijent,tako da ne razumijem ove sto likuju,ovo je sramota svih nas.
Obijasni mi taj tvoj toliki patriotizam a na avataru ti zastava agresora na BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, perodeformero i 37 gostiju.