Neprilagodjen je napisao/la:Navijao sam sinoc za vas,kao sto i uvijek navijam za sve nase timove,ali ono sto sam vidio sinoc me zaprepastilo,u tolikoj mjeri da evo tek nakon 24 sata mogu nesto suvislo napisati.
Ono je bio NAJGORI nastup u istoriji BH klubova u Evropi!Znam da je bilo ubjedljivijih poraza ali ONO jos nisam vidio. Osjecao sam se postidjeno nezalaganjem,smotanoscu,neborbenoscu,neznanjem,i jedini razlog sto nije bilo 12-0 ili 14-0 je njihov korektni trener i igraci koji su se zayebavali po sesnaestercu u drugom pol,kao mi na terminu...
Jednostavno odbijam da povjerujem da je onolika razlika izmedju naseg i izraelskog sampiona,i vjerovacu ovima koji tvrde da ste titulu uzeli nazor kupujuci utakmice,sudije,delegate itd...
Cak i ako to nije istina i ako ste posteno osvojili,lakse mi je ako tako vjerujem...
Aj ne kakaj stare ti. Nista mi nismo kupili, prosle sezone smo bili najbolji. I nemoj se ti ziv bio stidit zbog Želje, za Želju se ima ko stiditi. Oni koji poznaju klub, koji ga prate, i znaju nešto o fudbalu, znaju i što se dogodilo sinoć.
Ako je tema je li bruka, naravno da jeste! Ako se pitaš kako bi se ostali naši klubovi proveli, uglavnom isto, izuzev Širokog možda, a ni oni nisu blistali protiv Hapoela prije par sezona. I nije najgori nastup u historiji BH fudbala, zijanili smo mi prije par godina od Litexa 7:0 u Lovechu, ili Sarajevo od Bešiktaša u sred Koševa 5:0.
I stvarno molim navijače ostalih klubova, ako već nemogu biti dostojanstveni, da se ne javljaju na ovoj temi. Mi smo isprašili trećeplasiranu Hrvatsku ekipu prije sedam dana sa 4:1, koja je gigant za većinu naših klubova (opet nemislim tu na Borac, Široki i Zrinjski), i vjerovatno ćemo se zajedno sa ova tri kluba prošetati ligom. Nije to neka zasluga Želje ili ova tri kluba, nego nam je liga generalno odron.