PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: PL prepucavanja
Želji rođendan?
- TobeYarabi
- Kontakt:
madjari, kroati i ostale manjine-jeste li ponosni sto se vasi voljeni tzv klubovi takmice u istom rangu sa divovima?Neutral je napisao/la:Želji rođendan?
veći sam bošnjo od alije.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sirotanovica?Neutral je napisao/la:veći sam bošnjo od alije.
isakovicaTobeYarabi je napisao/la:sirotanovica?Neutral je napisao/la:veći sam bošnjo od alije.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Želji rođendan?
Represija nad njima veca nego na BBB..
Sta veli budalica Miske privatizovao za 0 km... dok god je statut 49% investitoru on ne moze nista privatizovati... moze imati milion ruku na skupstini (za razliku od malezijskih ahbaba i sajma šala ili kako vec koji sutra sarajevo mogu ugasiti ili mu promijeniti boje (gledaj sto kenjcu lijepo stoji plava kravata if you know), miske sutra moze biti smijenjen ako se navijaci dignu protiv njega)... a kako don Miske radi ne bi bilo lose i da se statut promijeni u 51% njemu... samo nek nema azijskih kosookih kozoje.ba, arapskih ovcara i sl investitora... dok se takvi ne vrte oko Zelje ja znam da je klub na dobrom kursu...
Dok kusturica, dincek i ostala svita grabi, miske gradi....
Sad ide sergija u petak za Kusturicu kad vec očuh tan ne da.... prosle sedmice je bila za nepismeni sjever i analni istok.... da se malo obrazuju... petodnevni kurs ucenja slova i fraza...
Sad ide sergija u petak za Kusturicu kad vec očuh tan ne da.... prosle sedmice je bila za nepismeni sjever i analni istok.... da se malo obrazuju... petodnevni kurs ucenja slova i fraza...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Re: RE: Re: PL prepucavanja
U ovo samo vi vjerujete. Covjek kad vam je dosao rekonstruisao komplet skupsinu, ubacio svoje ljude za 0 maraka i sad se pita za sve kao Tan u Sarajevu. Razlika je u tome da je to Tan sve kesirao a Miske za 0 maraka.Peace je napisao/la:Sta veli budalica Miske privatizovao za 0 km... dok god je statut 49% investitoru on ne moze nista privatizovati... moze imati milion ruku na skupstini (za razliku od malezijskih ahbaba i sajma šala ili kako vec koji sutra sarajevo mogu ugasiti ili mu promijeniti boje (gledaj sto kenjcu lijepo stoji plava kravata if you know), miske sutra moze biti smijenjen ako se navijaci dignu protiv njega)... a kako don Miske radi ne bi bilo lose i da se statut promijeni u 51% njemu... samo nek nema azijskih kosookih kozoje.ba, arapskih ovcara i sl investitora... dok se takvi ne vrte oko Zelje ja znam da je klub na dobrom kursu...
Uvjeri nas u suprotno @Lakoste
sad dovite da vas vlasnik Shakhtara kupi za siću i trazite injekcije i novih 6 brazilaca tipa Emersona i onog drugog zaboravih mu ime hahahahahaha
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
Covjece moze imati milion ruku ali mu statut ogranicava mogucnost da bilo sta ucini na stetu Zelje a da ne bude kaznjen za to... zato je kod vas 51% model (mada kozoje.b ima vise od tog postotka), a kod nas je model 49%... ostalo pripada klubu... i ne može imati vece ucesce od tog... dok se statut ne promijeni... i neka se promijeni i da misketu ako bude radio kao dosad...
I u tome je razlika jer mi možemo sutnuti misketa i ostale kad zazelimo, a vi tanceku, kusturici i ostalim možete samo staviti soli na rep... ali sto bi tjerali čovjeka koji je osposobio grbavicu za evropske utakmice nakon bruku godina, i koji ce graditi istok....
Miske ima kredita kod navijača ali ako sta počne glumiti i raditi kako ne treba moze biti smijenjen... a sta cete vi kusturici
... hocete svagdje lijepiti edise odlazi kao svojevremeno za dinceka....
I u tome je razlika jer mi možemo sutnuti misketa i ostale kad zazelimo, a vi tanceku, kusturici i ostalim možete samo staviti soli na rep... ali sto bi tjerali čovjeka koji je osposobio grbavicu za evropske utakmice nakon bruku godina, i koji ce graditi istok....
Miske ima kredita kod navijača ali ako sta počne glumiti i raditi kako ne treba moze biti smijenjen... a sta cete vi kusturici
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Moze li skupstina izglasat promjenu statuta? Ko ima vecinsku skupstinuPeace je napisao/la:Covjece moze imati milion ruku ali mu statut ogranicava mogucnost da bilo sta ucini na stetu Zelje a da ne bude kaznjen za to... zato je kod vas 51% model (mada kozoje.b ima vise od tog postotka), a kod nas je model 49%... ostalo pripada klubu... i ne može imati vece ucesce od tog... dok se statut ne promijeni...
Miske ima kredita kod navijača ali ako sta počne glumiti i raditi kako ne treba moze biti smijenjen... a sta cete vi kusturici... hocete svagdje lijepiti edise odlazi kao svojevremeno za dinceka....
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Vrli lijepo je gledati vas u Sirokom, tamo ste tuljcipa na terenu, a hijene na kopu.TobeYarabi je napisao/la:madjari, kroati i ostale manjine-jeste li ponosni sto se vasi voljeni tzv klubovi takmice u istom rangu sa divovima?Neutral je napisao/la:Želji rođendan?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Moze ako ima vecinu ruku... a da bi to uradio mora prvo se izraditi nacrt novog statuta u kojem će ucestvovati i navijaci... koji uvijek mogu oboriti taj nacrt ako je sta na stetu zelje, a to je regulisano proslim... a u fk sarajevo navijaci se nista ne pitaju... i kad je kozoje.b dolazio nisu vas nista ni pitali, a kamoli da vi nešto odlucujete...
I ja prvi nemam problem s tim da se misketu da da upravlja zeljom ako ce raditi kao dosad... a znam da hoće je za razliku od kozoje.ba, kencova i sl klokana, analnih kusturica i sl uvijek bio navijac zelje i uvijek pohodio grbavicu, uvijek bio sponzor kluba itd... i prije nego li je postao predsjednik...
I ja prvi nemam problem s tim da se misketu da da upravlja zeljom ako ce raditi kao dosad... a znam da hoće je za razliku od kozoje.ba, kencova i sl klokana, analnih kusturica i sl uvijek bio navijac zelje i uvijek pohodio grbavicu, uvijek bio sponzor kluba itd... i prije nego li je postao predsjednik...
Pa i Zujo je bio navijac Zeljeznicara. To ne mora biti nikakva referenca, a sad pljujete po Zuji. Selimovic je pitarcina teska, odrasto na Kosevu, tranosve pravio nek komsiji crkne krava itd pa to ne znaci da ce raditi svoj posao kako treba jer nije covjek iz struke. Volim i ja svasta nesto pa nisam strucnjak za to.Peace je napisao/la:Moze ako ima vecinu ruku... a da bi to uradio mora prvo se izraditi nacrt novog statuta u kojem će ucestvovati i navijaci... koji uvijek mogu oboriti taj nacrt ako je sta na stetu zelje, a to je regulisano proslim... a u fk sarajevo navijaci se nista ne pitaju... i kad je kozoje.b dolazio nisu vas nista ni pitali, a kamoli da vi nešto odlucujete...
Ne znam sto se pojedinci pale ko hepo kocke kod stvari koja je kristalno jasna. Misimovic kad je usao u klub napravio komplet remont skupstine, ostavio koga je htio, koga nije htio zamijenio sa njemu podobnim ljudima koji ce dizati ruku uvijek za ono sto im on kaze. To svega je kostalo 0 maraka i to je vama svima jasno al' se pravite slijepci. Ismijavate Tana, Kusturice i ostale al koliko god ljudi lose radili zadnje 2 sezone barem su iza sebe ostavili 2 trofeja, ostavili su kamp kakav god da je, ostavili su deblokirane racune, sanirali dugovanja, ostavili su klub koji ima zdrave temelje. To ne moze niko osporiti.
Zeljeznicar je u zadnje dvije polusezone ulazio vise love u igracki kadar, i to debelo vise pa rezultata nema nigdje. Meni je neshvatljivo da navijaci kluba kakav je Zeljeznicar izgube ambicije za trofejima, pisu da se zadovoljavaju evropom, pljulju po covjeku koji im je donio sve i jednu titulu samo kako bi uzdigli Misimovica, covjeka koji je napravio takvu PR masineriju da vise raja nema pravo ni reci sta misli. Redom vam otjerao legende od kluba, igrace, trenere, para nestalo al' uvijek za sve je to kriv neko drugi.
Sad ce biti lakoste, pitar, udbas, debil itd. al time pokazujete samo da sam u pravu. Jer istina boli. Ja ne krijem, ja mrzim zeljeznicar al nemam problem priznati kad urade nesto dobro, svi mi imamo prijatelja s ove il' one strane, svaki dan komuniciramo s njima, oni mrze Sarajevo, ja mrzim Zeljeznicar al' nemamo problm da pricamo argumentovano. Dok pojedinci ovdje, ocito imaju?
Navijači Željezničara su realni, shvataju pravac ove uprave i dobri rezultati su neizbježni u konačnici.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
A ko pljuje po Amaru... da ga vidim... osim idiota Izlije... svakom navijacu Zelje je Amar draži od Misketa... i općenito porodica Osim...
Ali za razliku od svih prethodnih garnitura u Zelji jedino je Miske uradio nesto konkretno za Zeljo sto mu ostaje u amanet... a to je licenca za igranje evropskih utakmica na Grbavici... ostale sve uprave su samo lagale da ce raditi nesto... kao i hablacina od nacelnika... jedino miske je usao u kostac sa njim... i zato je uspio malo srediti grbavicu da je mirno sjedio kao prethodnici nista se ne bi uradilo na stadionu...
I zato miske ima imunitet sad zasad za rezultate... normalno budu li losi rezultati u kontinuitetu on ce letiti... a kod vas ni kusturici a ni dini niste mogli nista... a u Želji navijaci imaju sva prava... da tjeraju uprave... u tu je razlika između kluba gdje navijaci participiraju i igracke kakva ste vi...
Lijepa prica sa Misketom ce se nastaviti jer nema nikakvih repova i razmirica sa navijačima...
Ali za razliku od svih prethodnih garnitura u Zelji jedino je Miske uradio nesto konkretno za Zeljo sto mu ostaje u amanet... a to je licenca za igranje evropskih utakmica na Grbavici... ostale sve uprave su samo lagale da ce raditi nesto... kao i hablacina od nacelnika... jedino miske je usao u kostac sa njim... i zato je uspio malo srediti grbavicu da je mirno sjedio kao prethodnici nista se ne bi uradilo na stadionu...
I zato miske ima imunitet sad zasad za rezultate... normalno budu li losi rezultati u kontinuitetu on ce letiti... a kod vas ni kusturici a ni dini niste mogli nista... a u Želji navijaci imaju sva prava... da tjeraju uprave... u tu je razlika između kluba gdje navijaci participiraju i igracke kakva ste vi...
Lijepa prica sa Misketom ce se nastaviti jer nema nikakvih repova i razmirica sa navijačima...
Ne kontas ti i dalje. Nitko njemu ne dize ruku , on je bio pred ostavkom poslije prosle sezone. Ali je sproveo svoje rijeci u djela. Peace ti je vec napisa zasto trpimo lose rezultate.Lakoste je napisao/la:Pa i Zujo je bio navijac Zeljeznicara. To ne mora biti nikakva referenca, a sad pljujete po Zuji. Selimovic je pitarcina teska, odrasto na Kosevu, tranosve pravio nek komsiji crkne krava itd pa to ne znaci da ce raditi svoj posao kako treba jer nije covjek iz struke. Volim i ja svasta nesto pa nisam strucnjak za to.Peace je napisao/la:Moze ako ima vecinu ruku... a da bi to uradio mora prvo se izraditi nacrt novog statuta u kojem će ucestvovati i navijaci... koji uvijek mogu oboriti taj nacrt ako je sta na stetu zelje, a to je regulisano proslim... a u fk sarajevo navijaci se nista ne pitaju... i kad je kozoje.b dolazio nisu vas nista ni pitali, a kamoli da vi nešto odlucujete...
Ne znam sto se pojedinci pale ko hepo kocke kod stvari koja je kristalno jasna. Misimovic kad je usao u klub napravio komplet remont skupstine, ostavio koga je htio, koga nije htio zamijenio sa njemu podobnim ljudima koji ce dizati ruku uvijek za ono sto im on kaze. To svega je kostalo 0 maraka i to je vama svima jasno al' se pravite slijepci. Ismijavate Tana, Kusturice i ostale al koliko god ljudi lose radili zadnje 2 sezone barem su iza sebe ostavili 2 trofeja, ostavili su kamp kakav god da je, ostavili su deblokirane racune, sanirali dugovanja, ostavili su klub koji ima zdrave temelje. To ne moze niko osporiti.
Zeljeznicar je u zadnje dvije polusezone ulazio vise love u igracki kadar, i to debelo vise pa rezultata nema nigdje. Meni je neshvatljivo da navijaci kluba kakav je Zeljeznicar izgube ambicije za trofejima, pisu da se zadovoljavaju evropom, pljulju po covjeku koji im je donio sve i jednu titulu samo kako bi uzdigli Misimovica, covjeka koji je napravio takvu PR masineriju da vise raja nema pravo ni reci sta misli. Redom vam otjerao legende od kluba, igrace, trenere, para nestalo al' uvijek za sve je to kriv neko drugi.
Sad ce biti lakoste, pitar, udbas, debil itd. al time pokazujete samo da sam u pravu. Jer istina boli. Ja ne krijem, ja mrzim zeljeznicar al nemam problem priznati kad urade nesto dobro, svi mi imamo prijatelja s ove il' one strane, svaki dan komuniciramo s njima, oni mrze Sarajevo, ja mrzim Zeljeznicar al' nemamo problm da pricamo argumentovano. Dok pojedinci ovdje, ocito imaju?
Posteno. Ako zbog usminkanog zapada, ofarbanih reflektora sa najvecim ulaganjima u historiji kluba trpite ovo sto se desava. Svaka vam cast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.