Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Infrastruktura je katastrofa u našoj državi ,mi smo tolika primitivna država da neznam goru.
Ali ipako je moja
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ali ipako je moja
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Tristan
- Kontakt:
Svaka cast ucenicima.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Je li istina da je stadion Otoka izgradjen usred opsade Sarajeva 1993. godine? Malo mi je to nerealno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, tad je zavrsen.Eborg je napisao/la:Je li istina da je stadion Otoka izgradjen usred opsade Sarajeva 1993. godine? Malo mi je to nerealno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To je bio neki UN-ov projekat ili sta? Ono je otvorena ledina koja se vidi sa svih strana, ne znam da je i pas tu mogao proci a da ne bude upucan.
Eborg je napisao/la:To je bio neki UN-ov projekat ili sta? Ono je otvorena ledina koja se vidi sa svih strana, ne znam da je i pas tu mogao proci a da ne bude upucan.
Mislim da je bas bilo zaklonjeno od VRS-a i njihovi polozaja.Ako se varam ispravi me i navedi sa kog polozaja je bilo moguce direktno gadjati taj teren?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nisam bas strucnjak za tu mahalu, moguce da se varam, mozda zna neko bolje ko poznaje taj dio Otoke. Ali nesto ne znam da se ne vidi. Kada vidim kakve sokake su gadjali snajperom, tesko mi je povjerovati da je ono bilo "sigurno".
Cudan je i motiv gradnje stadiona kad se ni hljeba nema ali hajde, interesantna prica kako god da okrenes.
Cudan je i motiv gradnje stadiona kad se ni hljeba nema ali hajde, interesantna prica kako god da okrenes.
Jel mozda netko stariji zna pricu, jer sam ja pri posjeti tom stadionu slusao pricu jednog trenera koji je 'igrao na Otoci prije rata'
Mozda je tu bio samo obicni teren, mozda je bila neka starija tribina, mozda je postojao neki drugi stadion na Otoci, a mozda je na wikipediji jednostavno greska da je stadion gotov 1993. I ja sam poprilicno siguran da je rekao da je to tocno taj stadion jer je objasnjavao staro stanje stadiona s obzirom da sam ja bio tu prije nego li je Olimpic usao u PL, a svi znamo u kakvom stanju je tad stadion bio. Tesko mi je povjerovati da se u Sarajevu u ta doba ista gradilo, pogotovo da se gradio stadion. Komu? Cemu?
Stadion Otoka? Dobro se sjećam da su na tom prostoru prije rata ljudi iz okolnih zgrada imali svoje mini vrtove i tako je sve bilo do kraja 1992. godine. Nakon toga je I Korpus ARBIH napravio poljoprivredno dobro, odnosno uzgajao luk, krompir, salatu, kupus i ostale povrtlarske kulture za vojsku. Bilo je mnogo šverca od strane ljudi koji su rukovodili tim poljoprivrednim dobrom. Sve je dobro uspijevalo, jer se navodnjavalo iz Miljacke. Nekda su znale padati i granate po tom području.
Bio sam na tom mjestu tokom rata u više navrata i nikakvog stadiona nije bilo. Stadion Otoka je napravljen nakon rata.
Bio sam na tom mjestu tokom rata u više navrata i nikakvog stadiona nije bilo. Stadion Otoka je napravljen nakon rata.
Moguce da se greska pravi oko osnivanja Olipika i gradnje stadiona?A evo covjek iznad objasni oko stadiona.Moguce da se taj stadion nalazio na onom mjestu gdje se sada gradi ona zgrada jer koliko me sjecanje sluzi kada se gradijo ovaj stadion bilo je prica da je to pomocni a da ce se glavni graditi gdje sada prave ovu zgradu.Tu i jeste bilo nesto kao stadion cak i golovi bili.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Dzeko je tu navodno cesto igrao kao dijete, ima i par fotografija. Ali ne znam da je ijednom spomenuo "ratni fudbal" na toj lokaciji.
Bivši predstavnik BiH u Evropi ima jedan od najboljih travnjaka u regiji
http://www.****/bivsi-predstavni ... -u-regiji/
Imal tko bolji?

Imal tko bolji?
- Konigsblau
- Kontakt:
Famos.Signore je napisao/la:Bivši predstavnik BiH u Evropi ima jedan od najboljih travnjaka u regiji
Imal tko bolji?![]()
![]()
Wir leben dich Schalke 04!
Kakav Famos, kakvi bakraciKonigsblau je napisao/la:Famos.Signore je napisao/la:Bivši predstavnik BiH u Evropi ima jedan od najboljih travnjaka u regiji
Imal tko bolji?![]()
![]()
Šta je sa Grbavicom i famoznom tribinom?
Opet šupljak?
Opet šupljak?
Pa što će je praviti kad već postoji Mercedes arena?Neutral je napisao/la:Šta je sa Grbavicom i famoznom tribinom?
Opet šupljak?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zavrsena sanacija krova na atletskom stadionu u Zenici, receno je da ce pristuputi i obnovi nekih podtribinskih prostora

Do nekada u prvih 10 dana oktobra je bio otvoren poziv za ponude izvodjaca, vjerovatno su sada u toku razgovori i evaluacije. Za mene ocekivano, tempo koji je bio plasiran od strane kluba je bio suvise brz za nesto kao sto je izgradnja citave tribine u centru grada. Neka ona bude gotova do Evrope (ako je izborimo) i niko sretniji od mene.Neutral je napisao/la:Šta je sa Grbavicom i famoznom tribinom?
Opet šupljak?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.