ne vjerujem da ce doci kleiza on je ja mislim vec u raptorsima.....samo nam treba jos jedan igrac ili na 3(ako ce harington igrat na 4) ili na 5(ako harington bude na 3) jer ni kmart ni birdman nisu za Centra jbg slabi suWolverine je napisao/la:barnes je free agent i vjerovatno ce napustit orlando. prvi kandidati za njegovo dovodjenje su lakersi. lakersi se isto interesuju za dovodjenje bella.
covjece jesu navalili sa ovim igracima sto se kobe ne podnosi sa njima.prvo artest, a sad hoce bella i barnesa![]()
a denver jos uvjek moze matchirati ponudu raptorsa za kleizu, eto ti zamjene za mela, ku ces bolje. al valjda ovo dovodjenje harringtona znaci da nista od toga nema.
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
inace, nekoliko klubova je promjenilo svoje znakove i boje. najvece promjene napravili su utah jazz i golden state koji su promjenili sve (retro fazon). dok su clippersi, magic i cavsi malo korigirali svoj grb.
utah jazz:
glavni grb:

sekundarni grbovi:

vjerovatno ce nastupat u ovakvim dresovima:

golden state warriors:
glavni grb:

sekundarni grbovi:

vjerovatni dresovi:

orlando magic novi grb:

cleveland cavaliers:

los angeles clippers:

utah jazz:
glavni grb:
sekundarni grbovi:

golden state warriors:
glavni grb:
sekundarni grbovi:
vjerovatni dresovi:

orlando magic novi grb:
cleveland cavaliers:
los angeles clippers:
- majestic24
- Kontakt:
Druze nista se ne vidi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ja vidim sve 
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbga, slazem se da ne vrijedi 6 miliona po sezoni (realno vrijedi 3-4 miliona), ali vjerovatno nije lik htio manju platu, a mi ocajnicki trebamo sada svjezu krv pa smo dali njemu 6 miliona. Mislim da je najveci fail dati Joe Johnsonu max ugovor na 6 godina, jer mu je 30 godina, nije nesto spektakularan igrac istina je da je odlican suter, ovaj je makar mladji iako nije ni blizu kvalitetom Joe-u, ali poznato je da Mo Williams ne moze u odbrani nikoga da cuva pa je mozda i to veliki razlog za dovodjenje Lowry-a, jer mogao bi kvalitetno cuvati bolje playmakere lige, treba nam takav igrac za predstojece sezone, jer kako vidim sa oficijelne stranice, zelimo da gradimo ekipu iz pocetka, spominju se trade-ovi skupih igraca za pickove, nesto kao sto su Thundersi radili. Svjeza krv tipa Lowry, Green, J.J Hickson bi trebali ostati, a vec pricaju o Christian Eyengi kako se privikava i razvija veoma brzo, te da je veliki potencijal i atleta. Imamo 9 miliona cap space-a, treba ocekivati jos neko pojacanje i neke trade-ove (Jamison, West, Mo se najcesce spominju). Nadam se da ce ovaj proces dobro proci, a i Scott je vrlo dobar trener koji bi to trebao da ukonponuje.Wolverine je napisao/la:ali 6 miliona po sezoni covjeceto je jedan od vecih failova ovog ljeta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
dobro joe johnson je najpreplaceniji igrac lige
nego, byron scott je rekao da ce hickson igrai u prvoj petorci sljedece sezone, dok ce jamison vjerovatno igrati trojku. drago mi je radi hiksona, covjek je stvarno odlican igrac.
nego, byron scott je rekao da ce hickson igrai u prvoj petorci sljedece sezone, dok ce jamison vjerovatno igrati trojku. drago mi je radi hiksona, covjek je stvarno odlican igrac.
sta je ovo svi nesta retroWolverine je napisao/la:inace, nekoliko klubova je promjenilo svoje znakove i boje. najvece promjene napravili su utah jazz i golden state koji su promjenili sve (retro fazon). dok su clippersi, magic i cavsi malo korigirali svoj grb.
utah jazz:
glavni grb:
http://www.sportslogos.net/images/logos ... qv0550.gif
sekundarni grbovi:
golden state warriors:
glavni grb:
sekundarni grbovi:
vjerovatni dresovi:
orlando magic novi grb:
cleveland cavaliers:
los angeles clippers:
jos nek pocnu i sorceve iznad koljena....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- adriano_leite
- Kontakt:
Da da Hickson 4 a Varejao 5, dok ne dodje bolji centar. Spominje se trade Shaq-a za Marvina Wiliamsa, mada ne znam hoce li ista od toga biti, a za Jamisona se ne zna ili ce biti 3 ili ce biti klupa, mada mislim da je njegovo gotovo u Cavsima, to je bio sjeb pravi kada su ga angazovali, svaki drugi igrac sa tolikim ugovorom bi bio bolji od njega. Prica se o mogucem prelasku Danny Grangera takodjer, a u suprotnom pravcu bi trebao otici Mo i jos neki igrac, nisam siguran koji, mada je Granger najbolji igrac Indiane, pa ne vjerujem da je to realno moguce.Wolverine je napisao/la:dobro joe johnson je najpreplaceniji igrac lige![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Morao ssam ići na citiraj pa otvarat jednu po jednu ne vidim vako nešto.Ma nije loše jedino što mi se ne sviđa sad sve ekipe imaju bijele domaće dresove 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nemaju lakersi.LBJ MVP je napisao/la:Morao ssam ići na citiraj pa otvarat jednu po jednu ne vidim vako nešto.Ma nije loše jedino što mi se ne sviđa sad sve ekipe imaju bijele domaće dresove
a ne kontam to sad sve ekipe imaju bjele domace dresove kad su i utah i golden state i prije imali bjele domace.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Melo15 je napisao/la:J.R Smith dao 9 poena za 15 min protiv chicaga![]()
![]()
imo je jednu asistenciju dobru i jedan ekstra ulaz![]()
![]()
@Wolverine kolko je tacno to za harringtona????
on bi nam dobro dosao![]()
zna i tric uubosti
al t isi prico isto i za al-a pa ode u utah![]()
Bullsi su ovog SMitha dali djaba Denveru
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma znam da su imali i malo mi je glupo meni je ljepše vidjet u bojama tima dres zato gotovo uvijek navijam za goste kada ne igra neka od meni dražih ekipaWolverine je napisao/la:nemaju lakersi.LBJ MVP je napisao/la:Morao ssam ići na citiraj pa otvarat jednu po jednu ne vidim vako nešto.Ma nije loše jedino što mi se ne sviđa sad sve ekipe imaju bijele domaće dresove
a ne kontam to sad sve ekipe imaju bjele domace dresove kad su i utah i golden state i prije imali bjele domace.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
zajebali ste se pravo jer on je po meni bolji i od redicka i od korveraSaltCityAttack je napisao/la:Melo15 je napisao/la:J.R Smith dao 9 poena za 15 min protiv chicaga![]()
![]()
imo je jednu asistenciju dobru i jedan ekstra ulaz![]()
![]()
@Wolverine kolko je tacno to za harringtona????
on bi nam dobro dosao![]()
zna i tric uubosti
al t isi prico isto i za al-a pa ode u utah![]()
Bullsi su ovog SMitha dali djaba Denveru.....Mi kada smo trade Chandlera u Hornetse dobili smo P.G.Browna i Smitha, da bi nakon par dana mi poslali Smitha u Denver za igraca kojeg se ne sjecam jeli uopste i igrao... takodjer je bio neki niski igrac ebiga
rose,smith,deng,bozzer,noah ekipa za titulu
samo nasi ga ovi koriste kao sestog da osvoji valjda nagradu onu
do sad bi smith hiljadu puta otisao iz chicaga u nekom od onih masovnih tradeova.
znas li mozda jel moguce da denver dovede josha howarda????Wolverine je napisao/la:do sad bi smith hiljadu puta otisao iz chicaga u nekom od onih masovnih tradeova.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
koja je logika da minnesotta pusti ponajboljeg igrača jeffersona da bi dovela pekovića za kojeg se ne zna kako će se snaći u nba,je li u pitanju velik jeffersonov ugovor?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ovde pise al harington ostaje u new yorku :S S:Devil je napisao/la:http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=A ... racker2010
Denver potpiso i Sheldena Williamsa i Anthony Carter produzio
bolje i Williams nego allen
pa ima prilicno velik ugovor, ali nevjerujem da je to razlog sto su ga se rjesili. imali su visak centara i morali su se jednog rijesit. oni su se eto rijesili najboljeg na najgluplji moguci nacin. a i ne cudi me.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:koja je logika da minnesotta pusti ponajboljeg igrača jeffersona da bi dovela pekovića za kojeg se ne zna kako će se snaći u nba,je li u pitanju velik jeffersonov ugovor?
ja mislim da nije moguce. nemaju dovoljno salary capa.Melo15 je napisao/la:znas li mozda jel moguce da denver dovede josha howarda????Wolverine je napisao/la:do sad bi smith hiljadu puta otisao iz chicaga u nekom od onih masovnih tradeova.![]()
harringtona su doveli za onaj mid-level exeption, a sheldena williamsa za minimum.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bullsi su zainteresovani za Josha Howarda, jer treba neko igrati sa Dengom, a vjerovatno su spremni u buducnosti trade Denga pa neznam sad sta ce biti ... nadam se da ce doci kod nas 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.