NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- PaskalHens
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Ove sezone ne vjerujem da ću pratiti nba. Jednostavno, činjenica da nema len_biasa i njegovih maestralnih jutarnjih izvještaja, me čini tužnim. NBA nije više ista definitivno. Ono je bila poezija. Čista. Jutarnji orgazam. Seks. Tres bien ensamble, što bi Francuzi rekli. Po jutru mi se dan poznavao. Sada je to otišlo, sad sad sad.
Viva la France, as they say in Rome.
Pratim.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nek' počinje više!
Svim timovima, prije svega, želim sezonu sa što manje povreda.
Ako izuzmemo najjače ekipe, mislim da ce biti jako zanimljivo gledati Blazerse, Jazz, Sixerse, Wolvese, Buckse...
Ove sezone ce i rookie klasa biti jaka i nadam se neizvjesna borba za titulu ROY.
Boston i ove sezone ulazi u PO, i napokon, prolazi taj famozni prvi krug.

Svim timovima, prije svega, želim sezonu sa što manje povreda.
Ako izuzmemo najjače ekipe, mislim da ce biti jako zanimljivo gledati Blazerse, Jazz, Sixerse, Wolvese, Buckse...
Ove sezone ce i rookie klasa biti jaka i nadam se neizvjesna borba za titulu ROY.
Boston i ove sezone ulazi u PO, i napokon, prolazi taj famozni prvi krug.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Me to.Puma je napisao/la:Pratim.

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BernardBarnjak
- Kontakt:
PaskalHens je napisao/la:Ove sezone ne vjerujem da ću pratiti nba. Jednostavno, činjenica da nema len_biasa i njegovih maestralnih jutarnjih izvještaja, me čini tužnim. NBA nije više ista definitivno. Ono je bila poezija. Čista. Jutarnji orgazam. Seks. Tres bien ensamble, što bi Francuzi rekli. Po jutru mi se dan poznavao. Sada je to otišlo, sad sad sad.
Ih od kada nema Lena. Ti si onda imao neki drugi nick?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Porzingis visociji od DMC-a i Davisa za 10 cm. 

Call the coroner!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Porzingis visociji od DMC-a i Davisa za 10 cm.

Prati li jos neko Pistonse ili samo ja na ovom forumu?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gledam opusteno ali ono bas, dobili izgubili, idemo dalje, bas ce biti fino gledat, bez bilo kakvih ocekivanja.
Westbrook jede djecu, i to ce mi biti godra gledat
Finale Gsw - Cavs, uzima Bron i s tom titulom se ozbiljno namece u konverzaciji GOAT-a
Westbrook jede djecu, i to ce mi biti godra gledat
Finale Gsw - Cavs, uzima Bron i s tom titulom se ozbiljno namece u konverzaciji GOAT-a
- branimir85
- Kontakt:
pratim ja sve ,pa tako i Detroitharry_90 je napisao/la:Prati li jos neko Pistonse ili samo ja na ovom forumu?

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Westbrook > CP3
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
PodloBesic je napisao/la:Koga će Kawhi večeras pokušat čuvatKawhi je napisao/la:![]()

Inace,veceras (ujutro) u pola 5 prebrojavanje,moram priznati nedostajalo mi je sve ovo

Nek igre pocnu

ko ovo vjeruje u paula?
kawhi ko da gledam?

kawhi ko da gledam?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Vežite se polijećemo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kao sto @lillard rece,bas je fino vidjeti komentarisanje "svojih" ekipa.
Ali dobro,razumijem,kad su ekipe koje gotivis u banani,red je komentarisati najbolje.
Lijepo je vidjeti i pojedince kako su ponovo izasli iz svojih visemjesecnih rupa,nekon sto "najbolja ekipa univerzuma" nije uspjela uzeti titulu.Evo im nove sanse za prognozu.
Salu na stranu,GSW,apsolutni favoriti i sve ispod toga dokazace da su,mentalno,mozda i najslabija ekipa ikada.Ako se to desi,Durant nece moci opstati,jer se samo treba sjetiti kroz kakve je kritike James prosao nakon izgubljenog 1.finala sa MIA.I to sasvim opravdano.Sto se tice moje ekipe,ocekujem najmanje WCF,mada se zna da je u SA sve osim titule neuspjeh,ma kakvi rivali bili.

Salu na stranu,GSW,apsolutni favoriti i sve ispod toga dokazace da su,mentalno,mozda i najslabija ekipa ikada.Ako se to desi,Durant nece moci opstati,jer se samo treba sjetiti kroz kakve je kritike James prosao nakon izgubljenog 1.finala sa MIA.I to sasvim opravdano.Sto se tice moje ekipe,ocekujem najmanje WCF,mada se zna da je u SA sve osim titule neuspjeh,ma kakvi rivali bili.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Detroit has claimed Miami guard Beno Udrih off waivers, league **** tell The Vertical. Pistons get backup PG.
- PaskalHens
- Kontakt:
Da, da..BernardBarnjak je napisao/la:PaskalHens je napisao/la:Ove sezone ne vjerujem da ću pratiti nba. Jednostavno, činjenica da nema len_biasa i njegovih maestralnih jutarnjih izvještaja, me čini tužnim. NBA nije više ista definitivno. Ono je bila poezija. Čista. Jutarnji orgazam. Seks. Tres bien ensamble, što bi Francuzi rekli. Po jutru mi se dan poznavao. Sada je to otišlo, sad sad sad.
Ih od kada nema Lena. Ti si onda imao neki drugi nick?
Viva la France, as they say in Rome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.