Ja sutra snimak gledam nema sanse.da ostanem budan

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Bojim se da te niko nista nije pitao...Quinlan je napisao/la:Opet on broji krvne zrnce, al hajde treca sreca da bar pogodi finale zapade za sas
Ja sutra snimak gledam nema sanse.da ostanem budan
Slazem se da je ovo zadnja sansa za njih.Stvarno ne vidim smisao da idu naprijed sa ovim core-om,ako ne budu makar u WCFu.Mada,kod njih je sve moguce,cak Balmer najavljuje da zeli ekipu na okupu,bez obzira na sve.alemsa je napisao/la:Zapet ce i Clippe @nez ovi im je vjerovatno biti ne biti godina, zavisno ko se s kim sastane u drugoj rundi. Clippe ako ne urade nista ove godine, raspad ekipe bi mogo usljedit.
Samo ako napišeš post duži od jedne rečenice. Možda nekad, ko znaTorres_9 je napisao/la:moze li kakva anketa over under 5,5 banova u toku sezone za @nezalaganje ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Puma je napisao/la:Porzingis visociji od DMC-a i Davisa za 10 cm.
curry je bogotac.Kd je ****,klaycuga idol nacije a dray mudonjaLillard je napisao/la:Samo ako napišeš post duži od jedne rečenice. Možda nekad, ko znaTorres_9 je napisao/la:moze li kakva anketa over under 5,5 banova u toku sezone za @nezalaganje ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ocigledno ga to puno pogadja,a sol na ranu ce biti vecerasnje taslacenje staraca.Epidaurus je napisao/la:Stvarno ne razumijem zašto je čovjek toliko opterećen ovom pravi navijač-lažni navijač pričom. Zar apsolutno svaki post mora napisati o tome ? Frapantno.
Rijec je pod navodnicima i dobro se zna na koga se odnosi.Za druge ne znam i iskren da ti budem ne zanima me,ali ja nisam tek tako neki navijac i simpatizer SA.Zivio sam tamo,a i sada barem jednom godisnje odem na tekmu.PaskalHens je napisao/la:Zar nismo svi ljubitelji košarke, nečije malo više nečije malo manje. Ipak smo udaljeni hiljadama kilometara od ovih. Evo, ne znam..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.