NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2016/2017
Ovu modernu lijepu kosarku su "izmislili" SSOL Sunsi, cisto informativno. Ili bar revolicionirali. Izvorni izumitelj te kosarke je Don Nelson jos 8ih sa Nelieballom i 90ih da Run TMC.
...jer ono nesto sto se zvalo "showtime" se nije desilo u nasem univerzumuEpidaurus je napisao/la:Ovu modernu lijepu kosarku su "izmislili" SSOL Sunsi, cisto informativno. Ili bar revolicionirali. Izvorni izumitelj te kosarke je Don Nelson jos 8ih sa Nelieballom i 90ih da Run TMC.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Volio bih PO,al mislim da to nije realno ocekivati,no nada umire zadnja,pa eto.
Realno u ovoj sezoni ce me od nas zanimati kako ce Kanter izgledati kad ce se vise akcija drilati preko njega,imat ce vecu potrosnju.Isto vazi i za Oladipa,imat ce ovde vecu potrosnju nego u orlandu,vise ce se suterskog ucinka ocekivati od njega,tu stoji i najveci upitnik.Russ me ne brine,nabijat ce brojke,al **** to,ako se ne ude u PO.
Realno u ovoj sezoni ce me od nas zanimati kako ce Kanter izgledati kad ce se vise akcija drilati preko njega,imat ce vecu potrosnju.Isto vazi i za Oladipa,imat ce ovde vecu potrosnju nego u orlandu,vise ce se suterskog ucinka ocekivati od njega,tu stoji i najveci upitnik.Russ me ne brine,nabijat ce brojke,al **** to,ako se ne ude u PO.
Zadnja izmjena: Reds1234, dana/u 25 okt 2016, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Jer showtime nije bio smallball kosarkaKK_Bosna je napisao/la:...jer ono nesto sto se zvalo "showtime" se nije desilo u nasem univerzumuEpidaurus je napisao/la:Ovu modernu lijepu kosarku su "izmislili" SSOL Sunsi, cisto informativno. Ili bar revolicionirali. Izvorni izumitelj te kosarke je Don Nelson jos 8ih sa Nelieballom i 90ih da Run TMC.

pa brate dragi ti prozivas i rangiras ljude i njihov nacin navijanja i koga gotive u nba, u svemu vidis zavjeru protiv SAS-a, uzivaj i pusti druge da uzivaju pa ako je to GSW igra njihov cejf, bas niko nesto SAS nije prozivo nego ti vidis stvari kojih nema jer ocigledno ti smeta hype oko GSW-a koji je trenutno najbolja ekipa, al jbg sta ces pomiri se sa tim i cekaj neko cudo veliko za svoj SAS 
i opet da ides na svaku tekmu to to opet ne pravi nekim vecim navijacem niti je tvoje misljenje "jace", "bolje" na forumu, svako ima pravo na svoje misljenje svidjalo se to nekom ili ne

i opet da ides na svaku tekmu to to opet ne pravi nekim vecim navijacem niti je tvoje misljenje "jace", "bolje" na forumu, svako ima pravo na svoje misljenje svidjalo se to nekom ili ne

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sunsi je izmislili sa jednim covjekom koji je kreirao sve??Epidaurus je napisao/la:Ovu modernu lijepu kosarku su "izmislili" SSOL Sunsi, cisto informativno. Ili bar revolicionirali. Izvorni izumitelj te kosarke je Don Nelson jos 8ih sa Nelieballom i 90ih da Run TMC.

Zasto ne bi bilo realno ocekivati? Ja licno mislim da mozemo do 6. Mjesta.. Ja jedva cekam Adamsa vidjeti,bit ce jos bolji ove godine,o kojem kanteru pricas uopste? Momak je GulenReds1234 je napisao/la:Volio bih PO,al mislim da to nije realno ocekivati,no nada umire zadnja,pa eto.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- IlCapitano
- Kontakt:
Lijepa košarka je ono što je nekom lijepo.
Neko voli sporiju košarku na manje poena, neko run&gun. Nema definisanog kriterija "lijepe košarke".
Neko voli sporiju košarku na manje poena, neko run&gun. Nema definisanog kriterija "lijepe košarke".
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se,ali govorimo o ovom terminu koji se poceo javljati nakon titule SA 2014.Nakon sto su poceli sa izradom klipova u kojim su komentatori,analiticari,pa i NBA legende govorili o TIMSKOJ igri.Igri koja nije zavisila od pojedinca.IlCapitano je napisao/la:Lijepa košarka je ono što je nekom lijepo.
P.S.Kao sto vidis i sam naziv je pod navodnicima,a prvi glas je Magicov.Covjek koji je bio pojam za lijepo i asistenciju.
Zato je meni Spurs kosarka smor, radije cu vidjet kako KD daje 10 poena zaredom i donosi pobjedu nego malo Manu, malo Parker, malo Tim, malo Diaw, malo Kawhi itd.
Americki stil hero ball
Americki stil hero ball

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Postujem.Licno i ja mislim da je najbolje kad imas 2-3 bas jaka igraca,a ostali se uklope i potegnu kad treba,ali govorimo o ovom specificnom nazivu "lijepa kosarka".alemsa je napisao/la:Zato je meni Spurs kosarka smor, radije cu vidjet kako KD daje 10 poena zaredom i donosi pobjedu nego malo Manu, malo Parker, malo Tim, malo Diaw, malo Kawhi itd.
Americki stil hero ball
Donnie Darko je napisao/la:

[John Schuhmann] Before the season begins, a note that LeBron has played 6,126 more minutes (like 2 extra seasons) than anybody else since he was drafted.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Donnie Darko je napisao/la:

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:

- branimir85
- Kontakt:
napokon smo dočekali još jednu Nba sezonu
,neka igre počnu ,bit će mnogo ekipa koje su mi zanimljive: od Minnesote na čelu s KAT-om i Tom-om koji će pokušati uvesti ekipu u PO nakon dugo godina što im i želim,pa Portlanda koji nakon sjajne prošle sezone žele se učvrstiti kao jaka sila Zapada
,Phile i njhovog pokušaja da postanu ozbiljna ekipa,naravno ove najbolje ne treba ni spominjati,a evo i pitanja tko će od balkanaca imati najbolju sezonu
nije da ih nema 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.