Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Juve los u svakoj tekmi, od Lacia, Fiore, Udina i Liona, morali su platiti ceh. Očekujem raspad sistema i početak poraza i od manjih ekipa.
Da nije sudija poguro Juvea penalom protiv Udina, sad bi Milan bio prvi
Sent from my E5603 using Tapatalk
- nextterrain
- Kontakt:
Kao i crveni za PjanićaDenno je napisao/la:Dobra tekma sinoć, 'La Scala del Calcio' je imala dobru posjetu, l'aeroplanino radi dobar posao, a ovdje je neko nedavno s*ao o njemu. Donnarumma nestvarno dobar, Locatelli isto solidan. Treba i istaći da je juve oštećen, vjerujem da bi ishod bio drugačiji da im je priznat regularan gol.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie
Ne mozete ocekvati neku atomsku igru od Milana kad na sredini terena igraju igrači koji ne mogu to omoguciti.I 19 bodova nije plod srece, vec teskog rada i mnogo zalaganja.Milan je ove sezone pobjedjivao i sa dva,tri gola razlike, vracali se iz minusa, do cudesnog preokreta.Dok Inter lani nije imao nista od toga, protivnici su ih nadigravali a Inter je jednim golom najcesce pobjedjivao.Ova ekipa Milana je mlada, borbena, ali dobro takticki organizovana.Da, ovaj niz ce stati, Milan nece biti prvi, ali ako se poklope neke stvari do kraja polusezone najvaznije, Milan ce od januara aBd biti jos jaci i spreman da se bori za LP-a.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Re: Serie
Grohotom se smijem.No dobro,promijenit će se i ovdje stvari brzo pa će biti druga prica.Romagnoli13 je napisao/la:Ne mozete ocekvati neku atomsku igru od Milana kad na sredini terena igraju igrači koji ne mogu to omoguciti.I 19 bodova nije plod srece, vec teskog rada i mnogo zalaganja.Milan je ove sezone pobjedjivao i sa dva,tri gola razlike, vracali se iz minusa, do cudesnog preokreta.Dok Inter lani nije imao nista od toga, protivnici su ih nadigravali a Inter je jednim golom najcesce pobjedjivao.Ova ekipa Milana je mlada, borbena, ali dobro takticki organizovana.Da, ovaj niz ce stati, Milan nece biti prvi, ali ako se poklope neke stvari do kraja polusezone najvaznije, Milan ce od januara aBd biti jos jaci i spreman da se bori za LP-a.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Smiji se kako hoćeš, ja nisam rekao da Milan neće pasti i da neće doći loš period, ali Inter je lani od skoro svake ekipe nadigran, a imali su izvrstan niz pobjeda, i to sve minimalnim rezultatom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne,Inter nije bio nadigran.I prošle godine u ovo vrijeme su se takve shizo priče pokušavale prodat.Inter nije briljirao niti stvarao puno šansi,ali bome nije bio ni nadigran jer u vecini pobjeda protivnici nisu apsolutno ništa stvorili.Tako da su one pobjede bile apsolutno zaslužene.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Oj sunce timacahz je napisao/la:Juve los u svakoj tekmi, od Lacia, Fiore, Udina i Liona, morali su platiti ceh. Očekujem raspad sistema i početak poraza i od manjih ekipa.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Maca samo istinu govori 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Re: RE: Re: Serie A
Istina je moje drugo imeTritolone je napisao/la:Maca samo istinu govori
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ovaj Inter je komedija
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
koliko li je para Zamparini oprao preko Palerma, đe nađose ovog panja Posaveca :lol:
kada Zamparini ode ili umre, Palermu predviđam buducnost Parme, bankrot i Serie D
kada Zamparini ode ili umre, Palermu predviđam buducnost Parme, bankrot i Serie D
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Posavec golman s najviše obrana u Seriji A
LeBron James
Ima najvise odbrana kad svaku tekmu bude na vjetrometini. Da je panj niko ne moze poreci. 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Sinoć ja gledam Vučicu i Džeksona kako šteluju Palermo, na poluvremenu onako bezze pođoh pjevušiti onu rimsku ''Roma, Roma, Romaaa...'' kad djeca od rođaka na mene (2,5 i 4 godine) : ''A nemooj tu, bas je glozna!
Sad ne znam ili sam loš pjevač ili se djeci baš ta ne sviđa.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- muha milanez
- Kontakt:
Iskreno Palermo i sluzi za nabijanje gol razlike, tesko da ce uspjet ostat u ligi i ove sezone, nemaju nikakav klavitet. Prosle su se provukli.
Primjetih sinoc da je atmosfera na Olimpicu uzasna, 25.820 zvanicno. Lose, bas lose..
Primjetih sinoc da je atmosfera na Olimpicu uzasna, 25.820 zvanicno. Lose, bas lose..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Realno los si pjevacramiral je napisao/la:
Da je ne znam koliko ljudi bez ultrasa ce uvijek biti tako a pitanje je kad ce se vratiti.muha milanez je napisao/la: Primjetih sinoc da je atmosfera na Olimpicu uzasna, 25.820 zvanicno. Lose, bas lose..
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Genova rutinski uzima veceras ovu skupinu mediokriteta.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kakav start Palette 
@milanist koji je rez?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.