glupa ti pricaPantelija je napisao/la:stevanovicz1921 je napisao/la:Meni je FK Sarajevo isto kao genocidna tvorevina RS...ne mrzim ih dzaba iz dna duse
Stevanovic
stanic
bogicevic
kapiten sa zeljom da zaigra za srbiju kosoric
kjosevski
srđan stanic
jovan blagojevic
stevo nikolic
darko markovic
ugljesa radinovic
milivoje lazic
11 pocetnik i jedna zamjena![]()
je li ovo neki pprojekat ili ?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
cujem da igrate za bajram
jbt pa nemas kome bajram cestitati
(zvuci poznato? )
jbt pa nemas kome bajram cestitati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Probisvjet
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:I pola decenije kasnije Ivica Osim je jedan od najcjenjenijih ljudi koje nas fudbalski svijet ima da ponudi. Kada nam je prijetilo izbacivanje njegov ugled i riječ su učinili jedno malo čudo, kasnije nagrađeni historijskim plasmanom na SP. Cijenjen svugdje u svijetu, poštovan, njegova riječ je zakon za mnoge, njegovo ime i dan danas otvara mnoga vrata u svijetu fudbala i to u renomiranim krugovima. Ostat će njegovi uspjesi i njegova djela, o njemu će se pisati knjige, snimati dokumentarci i filmovi, objekti ili ulice nosit će njegovo ime.
Ostat će zapamćen kao takav i mala skupina navijača manjeg Sarajevskog kluba koji su svoju blistavu inteligenciju dokazali u više navrata; Granov, Blekić, Ibraković a šlag na tortu prodaja kluba i svršavanje na istu, to ta mala skupina navijača nece promijeniti. To što se oni ne pitaju ama baš ništa u "svom" klubu, nije kriv veliki Ivica Osim.
Ustanite kada mu ime spominjete, balavci neodgojeni!
A svi ostali, takodje i dosta Zeljovaca, priča vam je jadna i degutantna. Par dječaka gospodari sa svojim nebulozama tjerajuci sve normalnije i pismeniji navijače, koji bi nešto pametno napisali i pročitali sa ovog foruma.
Moderacija je jako pogriješila sa ovom temom na kojoj dominira primitivizam bez granice!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Coa ne kljucaj svega ti. Lakse je opalit 7-8 petneskialeksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vam da prekinemo sa ratnim pricama. Keli, Osim, Raso i slicno molim vas negdje drugo. Mozemo se podje... na drugacije mnogo bolje nacine. Hvala vam unaprijed. Edit: Ispucali ste se, nemojte da temu zakljucavam. Gadosti ce biti izbrisane, samo da mi je djecu uspavati.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
belosevic28
- Kontakt:
Tbe prvog banovati, divi naziva temeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Coa ne kljucaj svega ti. Lakse je opalit 7-8 petneskialeksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vam da prekinemo sa ratnim pricama. Keli, Osim, Raso i slicno molim vas negdje drugo. Mozemo se podje... na drugacije mnogo bolje nacine. Hvala vam unaprijed. Edit: Ispucali ste se, nemojte da temu zakljucavam. Gadosti ce biti izbrisane, samo da mi je djecu uspavati.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
banaj sarajlije da mozemo opet po tuzlacima udaritaleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vam da prekinemo sa ratnim pricama. Keli, Osim, Raso i slicno molim vas negdje drugo. Mozemo se podje... na drugacije mnogo bolje nacine. Hvala vam unaprijed. Edit: Ispucali ste se, nemojte da temu zakljucavam. Gadosti ce biti izbrisane, samo da mi je djecu uspavati.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- UltrasNotRed
- Kontakt:
@Peace
Dijagnoza je ispravna, nema im pomoci. Moze se zakljuciti da je fk sarajevo najniza strast izrazito nerazvijenog homo sapiensa.Stvarno ovaj forum sadrzi najgluplje pitarske primjerke...
Tacnije pokazuje intelektualno stanje obicnog navijača sarajeva, onakav kakav i je glup i neskolovan...
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- TobeYarabi
- Kontakt:
Da li vjerovati ovoj legendi ili reci da je on lazov, pitanje je sadIvica Osim: "FK Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga navijati"
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moze brato nije problem. Imam banova ko Hans Kristijan Andersen prica za djecu. Zna Coabelosevic28 je napisao/la:Tbe prvog banovati, divi naziva temeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Coa ne kljucaj svega ti. Lakse je opalit 7-8 petneskialeksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vam da prekinemo sa ratnim pricama. Keli, Osim, Raso i slicno molim vas negdje drugo. Mozemo se podje... na drugacije mnogo bolje nacine. Hvala vam unaprijed. Edit: Ispucali ste se, nemojte da temu zakljucavam. Gadosti ce biti izbrisane, samo da mi je djecu uspavati.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
predmetmrznje
- Kontakt:
De pastrmka oćemo li ja i ti malo da ohanu sarajlije 
Prvi i jedini mostarski šampion
Udarices...Rigoletto je napisao/la:banaj sarajlije da mozemo opet po tuzlacima udaritaleksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vam da prekinemo sa ratnim pricama. Keli, Osim, Raso i slicno molim vas negdje drugo. Mozemo se podje... na drugacije mnogo bolje nacine. Hvala vam unaprijed. Edit: Ispucali ste se, nemojte da temu zakljucavam. Gadosti ce biti izbrisane, samo da mi je djecu uspavati.
Dzaba kad nisam jacapi ko ovi ni hercwgovci ni bosancim
Al je... volej
UltrasNotRed je napisao/la:@Peace
Dijagnoza je ispravna, nema im pomoci. Moze se zakljuciti da je fk sarajevo najniza strast izrazito nerazvijenog homo sapiensa.Stvarno ovaj forum sadrzi najgluplje pitarske primjerke...
Tacnije pokazuje intelektualno stanje obicnog navijača sarajeva, onakav kakav i je glup i neskolovan...
kada vidim ko mi kaze, shvatim da sam sretan covjek
lažni klubovi i lazni radnicki klubovi
-
belosevic28
- Kontakt:
Haha neka te bha, kakvih botova u komsiluku ima ti si Zlatan (Ibrahimovic) 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sad ce i miske ove svoje uspavati, da vise ne pisu glupostialeksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vam da prekinemo sa ratnim pricama. Keli, Osim, Raso i slicno molim vas negdje drugo. Mozemo se podje... na drugacije mnogo bolje nacine. Hvala vam unaprijed. Edit: Ispucali ste se, nemojte da temu zakljucavam. Gadosti ce biti izbrisane, samo da mi je djecu uspavati.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
S tobompredmetmrznje je napisao/la:De pastrmka oćemo li ja i ti malo da ohanu sarajlije
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 25 okt 2016, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
joker90 je napisao/la:Posaketat ce nas Aco ko Matic sto je Ivicu..
a sto tebe po rođenju nisu "uspavali" da nas poštede ovih gluposti svaki dan naserešTobeYarabi je napisao/la:Sad ce i miske ove svoje uspavati, da vise ne pisu glupostialeksandar_veliki je napisao/la:Momci zamolit cu vam da prekinemo sa ratnim pricama. Keli, Osim, Raso i slicno molim vas negdje drugo. Mozemo se podje... na drugacije mnogo bolje nacine. Hvala vam unaprijed. Edit: Ispucali ste se, nemojte da temu zakljucavam. Gadosti ce biti izbrisane, samo da mi je djecu uspavati.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
[/quote]
stevanovic
Stevanovic
stanic
bogicevic
kjosevski
srđan stanic
jovan blagojevic
stevo nikolic
darko markovic
ugljesa radinovic
milivoje lazic
11 pocetnik i jedna zamjena
je li ovo neki pprojekat ili ?[/quote]
Željezničar nikad nije bio klub vezan za samo 1 nacionalnost, za razliku od Turaka, ustvari pravih Bošnjaka muslimana sa Koševa. Ili ste ipak Malezijci, komunjaro.
stevanovic
Stevanovic
stanic
bogicevic
kjosevski
srđan stanic
jovan blagojevic
stevo nikolic
darko markovic
ugljesa radinovic
milivoje lazic
11 pocetnik i jedna zamjena
je li ovo neki pprojekat ili ?[/quote]
Željezničar nikad nije bio klub vezan za samo 1 nacionalnost, za razliku od Turaka, ustvari pravih Bošnjaka muslimana sa Koševa. Ili ste ipak Malezijci, komunjaro.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.