FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 25 okt 2016, 21:14

Kruže usmene predaje da, na Ilidži, pravimo stadijon. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 okt 2016, 21:15

FrancescoTotti je napisao/la:Nemam ja sta s tobom vise pricat.

Tan nije nista dao. Kusturica je svojim znanjem i moci stvorio taj novac.
A i taj turkish kojeg spominjes je dosao jer je cuo da u bosni ima jedan dino koji pozlati sve sto dodirne, ni to nema veze s tanom. Budi mi pozdravljen :salut:
Kusturica i dino su rak rana Sarajeva...
Pozz

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 okt 2016, 21:15

fico je napisao/la:@Totti, @Joker i ostali. Dzaba se trudite objasniti cinjenice likovima koji imaju koristi od Edisa i ostalih ubleha. Postali su aktivni na forumu od kad se pojavila informacija da Uprava podnosi ostavke.

Ponavljam, niko nece uloziti 10 miliona eura u nesigurnu drzavu poput BiH, odnosno klub iz BiH. Nije bitno koji klub, FK Sarajevo, FK Zeljeznicar ili FK Jedinstvo. Da je Tan ulozio 102, a ne 2 miliona eura nasi idioti bi te pare spiskali na gluposti.

Kazete da je Tan jedini vlasnik u svijetu koji ne daje pare svome klubu. Pa sta je sa Arsenalom ili nekim, ja mislim spanskim klubom ciji je vlasnik najbogatiji covjek na svijetu?
Sve i jedna firma gdje je nas covjek ovdje u nasoj zemlji vodio rijec je propala i propadaju stalno,jer to su takvi odvratni geni i mentalitet da je to cudo jedno

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 okt 2016, 21:18

Pitaristok je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Nemam ja sta s tobom vise pricat.

Tan nije nista dao. Kusturica je svojim znanjem i moci stvorio taj novac.
A i taj turkish kojeg spominjes je dosao jer je cuo da u bosni ima jedan dino koji pozlati sve sto dodirne, ni to nema veze s tanom. Budi mi pozdravljen :salut:
Kusturica i dino su rak rana Sarajeva...
Pozz
Nisu rak rane uradili su neke dobre stvari,al isto tako nisam ja i Tan dovodili i oredlagali ova kvazipojacanja,nije Tan upropastio evropu i nije tan rastjero 105 igraca

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 okt 2016, 21:21

Ja ne znam da su ista dobro uradili osim mozda da su doveli one advokate sto dobise par tuzbi, mada su mozda i njih doveli preko nekog drugog...

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 25 okt 2016, 21:27

Tesko je ovdje nekima objasniti da Tan ili bilo koji drugi biznismen i ostali vlasnici klubova vecinom veze o fudbalu nemaju znaju samo da je 5 vece od 2 pa kao pobjedili su

to su ljudi koje zanima samo novac i hoce da zarade (potpuno normalno) cast pojedincima koji vole pratiti ono sto imaju
Tan ima 3 "svoja" kluba i nije bitno da li zna ili ne zna o fudbalu nista

on je tu da ulozi pare. Jel' ulozio? JESTE vratio je sve sto su prethodnici usrali
zasto je stao ako je stao? jer je vidio da trenutno gubi ceka da se malo vrati pa ce uloziti opet
nije budala da baca pare na nas mi kokuzi cekamo 10 Kf na kasi a on da ne ceka (lupam) 1000 eura
on da ovim nasima da 100 M ja vjeruje da preko 30 M nebi klub ni vidio to je stoka i ovi nasi a i taj Ken Choo veze nema cim nesto ne poduzme i ne spasi situaciju. Ako je Tan preko njega zavrnuo pipu neka je jer ce onda ovo sranje u klubu prestati

ja bih halalio ovu sezonu ako u sljedecoj sezoni udjemo sa dobrom strukturom u klubu da se zna ko je sta i da se Tan malo vise pozabavi klubom ili neka ga proda onome ko ce znati kontrolisati svoja ulaganja
bolje da su nam malezijci u klubu od cistacice do tana nego pokvareni bosanci jer neki spominju Hadzibegica
svaka njemu cas ali 95 % bi bio poput sadasnjih ako ne i gori **** se njemu vise za sarajevo i nama ne treba ljubav
boli kita nekog vlasnika za klub dok ga ne kupi kad ga kupi onda se veze i hoce da uspije nesto sa njim Abramovic
trebaju nam poslovni ljudi ljudi koji znaju sta rade a ne uhljebi i oni koji bi samo svoju ljubav iskoristili za svoj dzep

ja bi samo Husrefa da trenira mlade
i jos (jedno ali ovo otpada) Halilhodzica za sefa SS ostale genije bih nek idu u pm
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2016, 21:30

High je napisao/la:Kruže usmene predaje da, na Ilidži, pravimo stadijon. :kafa:
Trebalo bi negdje u centru..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 25 okt 2016, 21:32

ovo sto govore igrace na tribine za kaznu
to da ali u normalnim drzavama
kod nas ko zasluzi tribine
treba na teren umjesto onih djecaka da trci po lopte
2- ca po utakmici da nabije kondicije pa se moze vratiti u tim

High

Post Postao/la High » 25 okt 2016, 21:33

MortemHz je napisao/la:
Najbolje bi bilo blizu neke apoteke i knjižare.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 25 okt 2016, 21:35

High je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
apoteke razumijem :sick: :oops:
Sto knjizare?

skontao :opaopa:
Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 25 okt 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 okt 2016, 21:36

Sta ce biti sa duljom i njegovim ugovrom? Kani li produziti ili ide dzabalesku?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2016, 21:46

High je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
:mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 okt 2016, 22:07

FrancescoTotti je napisao/la:Jeste teski insani to je za ne povjerovat... Pa jel vama toliko tesko skontat da je COVJEK IZIGRAN ZA 7 MILIONA!!!!!!!!!
Cuj nije davao lovu a obezbijedio naveci budzet u historiji ove lige a ni europu vraziju nismo izborili!

Ja koliko znam bas do tad nekad, do te skupstine je i izgradnja kampa isla po planu (TAN DAVAO PARE), do tad se nije toliko brinulo o platama igraca (TAN DAVAO PARE), i sad vi kukate kako imamo vlasnika koji ne daje pare. Sad je tan kriv.

JEDINI KRIVCI SU BAGRA KOJA JE PROKOCKALA POVJERENJE TOG COVJEKA, I KOJA JE PROKOCKALA NJEGOVIH SEDAM MILIONA!
Ja da sam na njegovom mjestu ne bi im dao vise marku a ne milion.
ako je izgiran za 7 miliona sto je ostavio istu upravu?
UPRAVA NAPOLJE! TAN OUT!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 okt 2016, 22:10

U sklopu obilježavanja 70. godina FK Sarajevo, danas smo u Trening centru Bordo kluba u Butmiru ugostili članove porodice Vidović i nekoliko naših bivših igrača, poput Mirze Kapetanovića, Nijaza, Amara i Nidala Ferhatovića.Glavni teren našeg doma od danas nosi ime po legendi Fudbalskog kluba Sarajevo, ali i našeg grada, Želimira Vidovića Kelija. Za FK Sarajevo "Keli" je odigrao približno 200 utakmica, bio je reprezentativac Jugoslavije, a u agresiji na našu državu, 1992. godine, "Keli" je izgubio svoj život, prevozeći ranjene borce i civile. Želimo da mladi igrači iz Akademija FK Sarajevo i Škola fudbala "Asim Ferhatović-Hase", koji svakodnevno treniraju u Butmiru, nikada ne zaborave ljubav prema voljenom klubu i gradu i istinsku humanost i dobrotu, koju je imao naš "Keli".
Legenda, veliki sportista i čovjek - ŽELIMI VIDOVIĆ KELI!

Gladiator
Kontakt:

Post Postao/la Gladiator » 25 okt 2016, 22:14

U sutrašnjem broju "Dnevnog avaza" čitajte
Ko kupuje Fudbalski klub Sarajevo?
Objavljeno: 25. 10. 2016 - 21:29 Sport » Nogomet

Kriza u Fudbalskom klubu Sarajevo zaoštrava se sa svakim novim danom, najavljuju se ostavke, sjednice i novi razgovori s većinskim vlasnikom Vinsentom Tanom... No, kako saznaje "Dnevni avaz", upravo bi malezijski milijarder mogao raspetljati zamršene odnose unutar jednog od najtrofejnijih bh. klubova te vlasničku rolu prepustiti nekom drugom.

Kako otkrivamo, nekoliko je potencijalnih kupaca u igri, koji su spremni uložiti veliki novac u ekipu sa Koševa.

U sutrašnjem broju "Dnevnog avaza" možete saznati njihova imena, kao i analizu aktuelnog stanja u FK Sarajevo.
http://www.****/clanak/259415/ko-kup ... b-sarajevo

znal neko sta se desava , imal istine ovdje ?
Zadnja izmjena: Gladiator, dana/u 25 okt 2016, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 25 okt 2016, 22:14

slika

"Tog kobnog 17. maja Vidović je na humanom putu između centra Sarajeva i bolnice Dobrinje prevozio ranjenike. Još jednom je Keli pokazao hrabro sportsko srce, prevozeći osobnim automobilom ranjene borce i civile, kojima je tog paklenog maja 1992. u Sarajevo put ka bolnici Koševo bio jedini put nade da će spasiti život i nastaviti prkositi ubijajućim granatama i mecima. Vraćajući se iz bolnice, Keli tada nije ni slutio da će mu to biti posljednja humana vožnja. Prema riječima očevidaca, agresori su ga uhvatili na izlazu iz zloglasne Kasindolske ulice i od te 1992., pa do 2004. gubio mu se svaki trag. Potraga je trajala punih dvanaest godina. Tog petog juna 2004. godine, na Gradskom groblju Bare pokopani su posmrtni ostaci legendarnog fudbalera, a nadasve čovjeka i humaniste. Prema izričitoj želji njegove porodice, Keli je pokopan skupa s dresom Sarajeva, kluba i grada, za koje je živio."
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 okt 2016, 22:15

Tan je za mene ovdje najveci krivac i tacka!
Imas ljude u firmi/klubu;pokradaju te,ne rade dobro posao...zna se-disciplinujes ih ili ih zamijenis boljim,postenijim,strucnijim.
Problem je u tome sto njega zanima samo da klub nije u minusu i on je odmah zadovoljan,a koliko vidimo u tom dijelu je zadovoljan njima i ostavlja ih.
Sa druge strane njega ne zanimaju rezultati,trofeji,plasman na tabeli i sa te strane boli njega k...c kako oni rade u tom dijelu. Ovoje nas problem i ovdje lezi Tanova krivica i odgovornost na prvom mjestu pa onda svi ostali.
Evo npr. on odredi i kaze 1 milion je za igracki kadar i njega boli briga hoce li ovi biti dovoljno strucni da od nekoliko igraca slicne cijene proberu najkvalitetnijeg,bitno je da zavrsna konstrukcija ne prede odobrenu cifru i to je ono sto ovaj Ken prati.
Ovi sto amnestiraju Tana i blagosiljaju ga pitacu samo ovo:
-zasto je zadovoljan sa postojecom garniturom ljudi u klubu?
-zasto,ako mu je to prioritet,ne naredi da se u Akademiju dovesu strucni i sposobni kadrovi i
-zasto,ako se obavezao na to i ako mu je to cilj i interes,ne zavrsi radove na kampu i Akademiji ukljucujuci sve pratec objekte i sadrzaje?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 okt 2016, 22:27

MortemHz je napisao/la:U sklopu obilježavanja 70. godina FK Sarajevo, danas smo u Trening centru Bordo kluba u Butmiru ugostili članove porodice Vidović i nekoliko naših bivših igrača, poput Mirze Kapetanovića, Nijaza, Amara i Nidala Ferhatovića.Glavni teren našeg doma od danas nosi ime po legendi Fudbalskog kluba Sarajevo, ali i našeg grada, Želimira Vidovića Kelija. Za FK Sarajevo "Keli" je odigrao približno 200 utakmica, bio je reprezentativac Jugoslavije, a u agresiji na našu državu, 1992. godine, "Keli" je izgubio svoj život, prevozeći ranjene borce i civile. Želimo da mladi igrači iz Akademija FK Sarajevo i Škola fudbala "Asim Ferhatović-Hase", koji svakodnevno treniraju u Butmiru, nikada ne zaborave ljubav prema voljenom klubu i gradu i istinsku humanost i dobrotu, koju je imao naš "Keli".
Legenda, veliki sportista i čovjek - ŽELIMI VIDOVIĆ KELI!
Naravno Kusta i ubleha Faruk odmah iskoristili priliku da se slikaju sa porodicom pokojnog Kelija i bace na zvanicnu. Cim je nesto iole dobro, Kusta u prvom redu na slikama. :nedam: Kako me frajer nervira pojavom, dođe mi monitor da pljunem kad mu glavu vidim.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 25 okt 2016, 22:31

Nece Tan nigdje, da nas hoce pojacati da otjera ovog Kusturicu i Kantardica neka ga sto godina :salut:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 okt 2016, 22:32

Ne možemo svaku sezonu halaliti
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MaroonBjelave, plisek, Proximic i 59 gostiju.