AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kakav retard je Honda, samo ostao i zbog njega offside nije bio, svi ostali su izašli davno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Razvlaci nas Genoa ko spagete...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Haj što Honda ne može meda , nego ne može niko od njih izgleda. Malo su se preforsirali u subotu.
Nevjerovatno loših 20 minuta , sredina ne postoji.
Nevjerovatno loših 20 minuta , sredina ne postoji.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 25 okt 2016, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa ovo je bruka koliko sporo igraju, ovako ne e moci prici golu kamo li dati gol!!
- muha milanez
- Kontakt:
Nema desne strane, ne postoji a i lijeva sa Niangom ništa bolja..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- LegendKiller
- Kontakt:
Tanko za sada, valjda se istrošili protiv juventusa. Desna strana katastrofa, i naprijed i nazad. Krivci za gol Poli i Honda, prvi nije čuvao igrača drugi nije izašo da ofside bude.
A i svi ostali se ne mogu pohvaliti nekim učinkom.
A i svi ostali se ne mogu pohvaliti nekim učinkom.
Romagnoli nam najbolji kreator veceras
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ispuuuuuho Milan

- muha milanez
- Kontakt:
Ovaj komentator na areni fakat jede ****, i ovo mu nije prvi put. Sudija ne svira čist faul nad Bonaventurom.. Poli užasan bek, Niang van utakmice. Bacca odsječen, Bonaventura se trudi. Hajde mora ovo mora puno bolje..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Genoa je najogavniji skup igrača u Serie A. Prepuni drvosječa i glumaca, a i ovi "naši" kao da nisu jeli zadnja dva dana. Kao što sam pisao neki dan, sredina mora biti pojačana sa makar dva kvalitetna igrača.Jer to je najlošiji dio ekipe.Pa ne može jedno dijete biti glavni igrač na sredini terena, ma koliko talentovan bio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Honda i poli out suso i abate in na poluvremenu i vjerujem da cemo poceti stvarati sanse, moze se ovo jos uvijek dobiti
tačno sam znao kako će nas naguzit, svaki put sa njima ovako, kako su odvratni
Forza Milan!
lose da bog kaze drugacije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Bas tako to je ono sto treba da radi Locatelli...sporo i tromo ovo djeluje...kako me Niang nervira s ovim forsiranjem lopte...Suso pod hitno u igru, jedini on ima dribling 1 na 1 a to je ono sto nam treba jer svi se izdaju niko nema hrabrosti napraviti dribling da stvori igraca viškakoraj je napisao/la:Romagnoli nam najbolji kreator veceras
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 25 okt 2016, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma samo zamijeniti japansku ublehu, napit ću se kad ode iz Milana
Ostalo slabo, nije Genoa nešto previše bolja bila, ali ovo mora puno bolje.
Bona jedini nešto pokušava ostali su baš užasni,
Daj nam Susa
Kucka je baš užasan danas
Ostalo slabo, nije Genoa nešto previše bolja bila, ali ovo mora puno bolje.
Bona jedini nešto pokušava ostali su baš užasni,
Daj nam Susa
Kucka je baš užasan danas
yebo majku ko da sa real madridom igraju
tacno nas zajeba ova izmjena poli-honda bas kako sam i ocekivao, ova kamikaza usra ofsajd zamku radi koje pade gol, a ni ovaj drugi se nije iskazao u pokrivanju igraca da ne bi onako neometano sa 3 metra sutao glavom.
i naravno nasa neizostavna sredina gdje te probija ko god hoce i kako hoce, a i vunderkid lokateli je kilavo usao u onaj duel.
joj ovog sugavog nianga bi nogom nabio, yebo ti mater onaj ko te dovede i ko te igracem smatra
hajde daj u nastavku jedan yebeni bogov penal ili tap in igracino nafakaska.
ovim ostalim ne zamjerim, em nemaju kvaliteta em su se dobro istrosili prije par dana, jednostavno nista ne funkcionise.
odmah sam rekao da ce biti pretesko gostovanje, ovdje da je i X izvuci bilo bi odlicno.
tacno nas zajeba ova izmjena poli-honda bas kako sam i ocekivao, ova kamikaza usra ofsajd zamku radi koje pade gol, a ni ovaj drugi se nije iskazao u pokrivanju igraca da ne bi onako neometano sa 3 metra sutao glavom.
i naravno nasa neizostavna sredina gdje te probija ko god hoce i kako hoce, a i vunderkid lokateli je kilavo usao u onaj duel.
joj ovog sugavog nianga bi nogom nabio, yebo ti mater onaj ko te dovede i ko te igracem smatra
ovim ostalim ne zamjerim, em nemaju kvaliteta em su se dobro istrosili prije par dana, jednostavno nista ne funkcionise.
odmah sam rekao da ce biti pretesko gostovanje, ovdje da je i X izvuci bilo bi odlicno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Tako i treba Monteli kad jede **** i stavlja Polija i Hondu, zenu mu j3bali obojica.
Sta imaju biti umorni, ne igraju Evropi, u kupu neka igraju ovi degeni.
Pa zasto uvijek treneri moraju ovako usrati utakmicu, jbm ti i fudbal i klub vise, vazda zivce gubim radi degena.
Sta imaju biti umorni, ne igraju Evropi, u kupu neka igraju ovi degeni.
Pa zasto uvijek treneri moraju ovako usrati utakmicu, jbm ti i fudbal i klub vise, vazda zivce gubim radi degena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.