RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Babatunde
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Babatunde » 24 okt 2016, 21:30

KingJamesMVP je napisao/la:Jel ih ispada 5?
Govore da ispada.
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 24 okt 2016, 21:31

pa imate vi još dosta posla da dođete iznad crte
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 24 okt 2016, 21:33

KingJamesMVP je napisao/la:pa imate vi još dosta posla da dođete iznad crte
Imamo brato, ali pobjedom u subotu Stižemo konkurente. Sto vise bodova sakupiti do zime, a na proljeće ce biti sa novim pojačanjima i uigranosti mnogo bolje :P
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2016, 07:01

Evo ih stigli :clap: 42 LED modula koji ce osvjetljavati pomocni. Samo ih smontirati i ukrasti struju negdje :)
slika

Svaka cast upravi koja za razliku od proslih ne uzima od Veleza nego mu daje i stvara najbolje uslove za treninge prvog tima i afirmaciju mladih igraca. Raduje svako ispunjeno obecanje koje ste dali. Nismo zaboravili i obecani trofej za 100 godina kluba :clap: pa da zapalimo Mostar yebem mu mater. Dosta je gledanja seljackih proslava sa par stotina kunda. S mjeseca ce se vidit kad grad bude gorio. Forza i samo jako do stabilnog zdravog i mocnog Veleza za sva vremena. Za nasu djecu i crvena mora ljudi koji zive za jedini pravi mostarski klub :salut:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2016, 07:33

Bagra mostarska :)
slika
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2016, 14:44

Danas se navrsava 8 godina od prerane smrti naseg brata sa tribine Nenada Neše Oručevića. Nek ti je laka crvena mostarska zemlja. Nikad zaboravljen i vjecno u nasim srcima
1981-2008
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 25 okt 2016, 20:47

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bagra mostarska :)
slika
Ima i Jablaničana :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2016, 20:49

emil02in je napisao/la:
slika
Znam. Neka nase crvene Jablanice. Kad se vratimo u PL i kad krenu borbe za vrh ovaj komad na kosevu ce napunit samo moj sokak iz cernice :) :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 okt 2016, 21:14

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sa Ibrom u prvenstvu 4 tekme i 8 bodova od 12 sa jednim primljenim golom. Lik je uradio u 4 kola nemoguce i izvukao maximum iz onih antitalenata koji nisu krivi sto ne znaju i sto nisu imali pripreme. Na polusezoni dolazi mnogo kvalitetnih igraca koji ce nositi Velez iduce sezone u povratak u PL. Do tada jos tri tekme 2 kuci i jedna na strani. Raduje prva kuci na proljece i dvije vezane koje imamo. Velez se laganim korakom vraca gdje mu je i mjesto. Dug se vraca,ubrzo se usvaja statut i mnogo tuzbi se isplatilo. Radi se na infrastrukturi i ubrzo idu reflektori na pomocni. Investicija od 80 000€ . Iduce sezone tribine,krov na glavnom. Svaka cast upravi i legendama,svaka cast raji koja je tu i vani i koja nikad klubu nije okrenula leđa a posebno svaka cast Crvenoj Armiji koja je presla hiljade kilometara da guta bilijarske kugle ali da bodri svoje Rođene. Neka uci seljadija kojih se ne moze skupit 15 kad klubu ne ide. Sta oni znaju sta je ljubav. Idite sadit glavati kupus nabijem vas na racku čobani jedni. Samo jako i samo forza. Ljubav jaca od Adamove i Evine. Mostar u srcu Velez do groba :salut:
Brate ne znam koji ce ti ovi izljevi emocija.evidentno je na koga mislis.jedno je ljubav prema svom klubu al ovo..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2016, 21:20

Sariel je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sa Ibrom u prvenstvu 4 tekme i 8 bodova od 12 sa jednim primljenim golom. Lik je uradio u 4 kola nemoguce i izvukao maximum iz onih antitalenata koji nisu krivi sto ne znaju i sto nisu imali pripreme. Na polusezoni dolazi mnogo kvalitetnih igraca koji ce nositi Velez iduce sezone u povratak u PL. Do tada jos tri tekme 2 kuci i jedna na strani. Raduje prva kuci na proljece i dvije vezane koje imamo. Velez se laganim korakom vraca gdje mu je i mjesto. Dug se vraca,ubrzo se usvaja statut i mnogo tuzbi se isplatilo. Radi se na infrastrukturi i ubrzo idu reflektori na pomocni. Investicija od 80 000€ . Iduce sezone tribine,krov na glavnom. Svaka cast upravi i legendama,svaka cast raji koja je tu i vani i koja nikad klubu nije okrenula leđa a posebno svaka cast Crvenoj Armiji koja je presla hiljade kilometara da guta bilijarske kugle ali da bodri svoje Rođene. Neka uci seljadija kojih se ne moze skupit 15 kad klubu ne ide. Sta oni znaju sta je ljubav. Idite sadit glavati kupus nabijem vas na racku čobani jedni. Samo jako i samo forza. Ljubav jaca od Adamove i Evine. Mostar u srcu Velez do groba :salut:
Brate ne znam koji ce ti ovi izljevi emocija.evidentno je na koga mislis.jedno je ljubav prema svom klubu al ovo..
Emocija naravno. Ono kad klub dira dno i ne znas hoce li prezivit a ti ga jos jace volis. Ono kad krene opet isto. Ljubav prema svom klubu i vracanje pljuvacima koji su nam zeljeli gasenje. Visili na forumu na nasoj temi i nasladjivali se svakom ponoru. Sada se okrenulo i mi smo ti koji se dizemo a neki kojim se klub gasi. Samo je pitanje vremena. Jbga brato karma je qurva
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 okt 2016, 21:25

emil02in je napisao/la:
slika

Konkretno na ovoj slici ima i Jablanicana i Konjicana i naravno raje sa Ilidze.
Sve nas ista ljubav spaja !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 okt 2016, 21:40

Nije bitno ni ko se dize a ko se spusta.za nekog ko prodaje pricu da je carsija...lose brate lose.na kraju krajeva nisi balavac da je vrhunac poentirat na forumu.a losa vibra ostaje.jedno je vratit uvredom uvredu a sasma drugo uopceno vrijedjat djuture sve odreda.mislio sam da si ozbiljniji al slaba fajda.uzdravlje :salut:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2016, 21:50

Sariel je napisao/la:Nije bitno ni ko se dize a ko se spusta.za nekog ko prodaje pricu da je carsija...lose brate lose.na kraju krajeva nisi balavac da je vrhunac poentirat na forumu.a losa vibra ostaje.jedno je vratit uvredom uvredu a sasma drugo uopceno vrijedjat djuture sve odreda.mislio sam da si ozbiljniji al slaba fajda.uzdravlje :salut:
Ako je tebi uvreda sto vas je u borbi za titulu na kosevo prosle godine islo 300 a ove kada klub nije ni tamo ni vamo samo 7-8 onda izvini. Do mene je koji ne vidim tu platonsku vezu izmedju vas koji navijate i vaseg fudbalskog kluba. Ono zalibo me racku i nije tema da sa tobom ovdje raspravljam o tome. Samo sam u mom postu napisao istinu i pohvalio Crvenu Armiju. Mozete uciti od njih kako se voli svoj klub. Liga i rezultat nebitni. To je urođeno i to je ljubav. Rezultat i stanje kluba nemaju veze sa tim
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 25 okt 2016, 22:17

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Nije bitno ni ko se dize a ko se spusta.za nekog ko prodaje pricu da je carsija...lose brate lose.na kraju krajeva nisi balavac da je vrhunac poentirat na forumu.a losa vibra ostaje.jedno je vratit uvredom uvredu a sasma drugo uopceno vrijedjat djuture sve odreda.mislio sam da si ozbiljniji al slaba fajda.uzdravlje :salut:
Ako je tebi uvreda sto vas je u borbi za titulu na kosevo prosle godine islo 300 a ove kada klub nije ni tamo ni vamo samo 7-8 onda izvini. Do mene je koji ne vidim tu platonsku vezu izmedju vas koji navijate i vaseg fudbalskog kluba. Ono zalibo me racku i nije tema da sa tobom ovdje raspravljam o tome. Samo sam u mom postu napisao istinu i pohvalio Crvenu Armiju. Mozete uciti od njih kako se voli svoj klub. Liga i rezultat nebitni. To je urođeno i to je ljubav. Rezultat i stanje kluba nemaju veze sa tim
ne.meni jeizuzeno uvredljivo nacin na koji ti pises o mom klubu,mojoj grupi i mojim sugradjanima...
a izdajes se ovde za carsijanera...u godinama.
misli da me briga jel mjesto i tema za ovu diskusiju?
to sto tebe boli je tvoj problem, ima i doktor za te stvari, ali bih te njljepse zamolio odsad kad hoces nesto napisat pisi onom ko te uvrijedio a ne da vrijedjas citav grad,grupu,na kraju krajeva svoje zemljake.
nema smisla, i nako krajnje necarsijanerski je...
sportski pozdrav mostarcima :salut:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2016, 22:30

Nesto vas nisam vidio da je neko od vas osudio ili ogradio se od onih vasih jazavaca kad su se pisale bljuvotine o Velezu koji je bio na samom dnu nego ste nabacivali smajlije i naslađivali se. Ne mori me više i briši s teme da ne postanem brutalan. Ovako sam u light izdanju. Ne pisem ni ja po vasim temama niti me zanimate. Prcnem kad mi padne na pamet. Ti mi neke dubioze razvezao. Nisi bio ni registrovan na ovaj forum kad ste bili drugoligas i kad sam zvao na vas humanitarni broj,pisao o podrsci Slobodi kad je Husic bio iza Sjevernog pola i kad ga nije bilo ni na vidiku. Idi bola sta ces mi ti pisat o carsijskim manirima
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

HarisFKS
Kontakt:

Post Postao/la HarisFKS » 25 okt 2016, 23:19

znaci veliki mostarski div je sad u usponu,iako su predzadnji u drugoj ligi..a ja kupili ste reflektore..ajde bjezi ba kakvi ste vi giganti,kako te nije sramota smijat se ikom drugom..supljake valjas ovde po forumu

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 25 okt 2016, 23:28

HarisFKS je napisao/la:znaci veliki mostarski div je sad u usponu,iako su predzadnji u drugoj ligi..a ja kupili ste reflektore..ajde bjezi ba kakvi ste vi giganti,kako te nije sramota smijat se ikom drugom..supljake valjas ovde po forumu
U svom, na svom- što je najbitnije.

Ne žuri nam se nigdje, standarde smo postavili prije rata a vi ostali sad u ovom jadu skupljajte neke poene.

HarisFKS
Kontakt:

Post Postao/la HarisFKS » 25 okt 2016, 23:33

Stone Island je napisao/la:
HarisFKS je napisao/la:znaci veliki mostarski div je sad u usponu,iako su predzadnji u drugoj ligi..a ja kupili ste reflektore..ajde bjezi ba kakvi ste vi giganti,kako te nije sramota smijat se ikom drugom..supljake valjas ovde po forumu
U svom, na svom- što je najbitnije. Ne žuri nam se nigdje, standarde smo postavili prije rata a vi ostali sad u ovom jadu skupljajte neke poene.
tjesi se..da je bar to onaj isti stari Velez..ovo je sad kanta za nabijanje i sramocenje nekadasnjeg prijeratnog Veleza..u proslosti se ne zivi jarane..nadam se da cete se iscupati kroz par godina barem malo,ali ovo supljacenje je smijesno sto ovaj pastrmka pise po forumu o dovodjenju nekakvih igracina na polusezoni u jednom postu..a u iducom postu se hvali yebenim reflektorima dan te yebo..a najsmjesnije je kad pocne pametovat ljudima o navijacima i nekakvih brojkama na gostovanju..pa kome je u ovoj drzavi do navijanja,ljudi bjeze iz nje ne bi li zaradili za familiju a on pametuje fukarama sto je njih 300 otiso na gostovanje..pa i vas je 70 na utakmici iza gola ako i toliko

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 25 okt 2016, 23:44

HarisFKS je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:
U svom, na svom- što je najbitnije. Ne žuri nam se nigdje, standarde smo postavili prije rata a vi ostali sad u ovom jadu skupljajte neke poene.
tjesi se..da je bar to onaj isti stari Velez..ovo je sad kanta za nabijanje i sramocenje nekadasnjeg prijeratnog Veleza..u proslosti se ne zivi jarane..nadam se da cete se iscupati kroz par godina barem malo,ali ovo supljacenje je smijesno sto ovaj pastrmka pise po forumu o dovodjenju nekakvih igracina na polusezoni u jednom postu..a u iducom postu se hvali yebenim reflektorima dan te yebo..a najsmjesnije je kad pocne pametovat ljudima o navijacima i nekakvih brojkama na gostovanju..pa kome je u ovoj drzavi do navijanja,ljudi bjeze iz nje ne bi li zaradili za familiju a on pametuje fukarama sto je njih 300 otiso na gostovanje..pa i vas je 70 na utakmici iza gola ako i toliko
Isti je to Velež. Uvijek je bilo uspona i padova, jest ovo malo bolniji pad ali tako je. Od historije se ne živi, ali historijom se dičim jer mogu. Nije više stvar ni u uspjesima, titulama itd.. Mi smo ideja i pokret od samog nastanka pa evo do danas. I dalje ćemo biti jer u takvom okruženju živimo, a takvi smo oduvijek bili- prkosni, ma koliko nas bilo i koliko jaki bili. Barem bi vi u Sarajevu to trebali znati, slično smo preživjeli. Samo što mi to doživljavamo i danas, na drugačiji i možda gori način. Samo nam je Velež ostao, sve ostalo su uništili, dali, prodali, pokrali... njega uništavaju, ali ga ne da' mo. Živjet će. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 okt 2016, 23:47

Velež bi davno počeo sa gradnjom novog stadiona u Sjevernom logoru, ali ne daju hvo-ci, napravili novi most sa kojom počinje palestinacija istočnog Mostara.

Ahmed je imao dobar plan, jeste previše obećavao, ali da se samo krenulo u početak gradnje, makar samo temelje, da se "obilježi" teritorij.

Pomoćni teren strašan, reflektori su tu, šteta da i stadion to nema. Nećemo se lagati, Velež u sljedećih 90 godina neće na svoj stadion, a koliko god je krivica rata i svega, ima dosta krivice i kod "naših" koji su se prodali za jeftine pare da bi novokompovanom klubu iz Mostara pripao gradski stadion.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []