Damir treba da udje maksimalno koncentrisano upravo radi tih servisa ali i ako izgubi ovaj match ne treba ga osudjivati (Ivo + tvrda podloga) - ali ako mu se ukaze sansa - siguran sam da ce je Damir iskorstitituzla075 je napisao/la:A sto se tice Karlovica duboko vjerujem da ga Damir moze pobjediti pametnom igrom.Znaci nema nerviranja kad Ivo bude pogadjao As servise samo strpljivo reternirat ali nikad dva puta na istu stranu.Znaci dijagonala,paralela,pasing sot mislim da je to recept za pobjedu i sretno ti Damire.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
-
oldtown1990
- Kontakt:
Mirza ne bi trebao poceti prije 20:30h
-
thelightblue
- Kontakt:
Nece biti streama iz mecu Damira, ponovo izvan centralnog terena
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bit' će na @dinoSportuthelightblue je napisao/la:Nece biti streama iz mecu Damira, ponovo izvan centralnog terena
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nema veze, daBogda onda opet mec zavrsio kao i onaj iz prvog kola s spancemthelightblue je napisao/la:Nece biti streama iz mecu Damira, ponovo izvan centralnog terena
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ova dvojica gdje treba poslije Mirza izaci na teren razvukli mec u 2 seta preko 3h 
Evo ga poceo je i vec izgubio prvi servis gem 
**** majku igra frajer atp500 i nema ni je benog streama pa kakv je to turnir u pm
Dva sata cekas da ona dva levata zavrse mec ko da igraju finale french opena i onda ovaj nas ovako retardirano udje u mec...kad ga vidim da u pola seta isteze vrat, tacno bih mu samarcinu odvalio:-)
+1babino je napisao/la:Dva sata cekas da ona dva levata zavrse mec ko da igraju finale french opena i onda ovaj nas ovako retardirano udje u mec...kad ga vidim da u pola seta isteze vrat, tacno bih mu samarcinu odvalio:-)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
A dobar prvi set obojica su bili bara bara dosta dugih poena mirzi su greske presudile cini mi se
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači sve odradiš kako treba ali onda pogriješiš čist udarac. Često je ovih situacija bilo danas. Valjda preokrene.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza na terenu izgleda kao da ga je neko natjerao da igra, ili kao da ga neko drzi na nisanu sa tribina. Grob te yebo aka ti se ne igra profi tenis, otvori sebi skolu tenisa, treniraj djecu, nemoj se vuci po terenu ko rekreativac
Meni je stvarno tesko povjerovati da neko moze biti ovoliko los na mrezi...zivo brukanje iz turnira u turnir.
Ma nema to vise veze ni sa tromoscu i radom nogu, ovo je cisti debilizam..covjek na mrezi ko riba na suhom:-)
Hajde covjece trzni se malo, nije ronaldo s druge strane mreze:-)
Ma nema to vise veze ni sa tromoscu i radom nogu, ovo je cisti debilizam..covjek na mrezi ko riba na suhom:-)
Hajde covjece trzni se malo, nije ronaldo s druge strane mreze:-)
Ma ovaj lik je za Mirzu realno Nalbandian, igra se s njim
Meni nije jasan Mirza nikako, bio na ulasku u prvih 100, i umjesto da sebi nadje licnog trenera,da napokon nesto znacajno pokusa uraditi ,da se potrudi on se tek onda opustio i sad se vucara na ovim chalengerima ,ponekad ode do onog meyersa da kao treniraju i to je to . Mislim ,sta je u glavi tog lika,svjestan si da mozes puno puno vise,a ti stagniras ima cetiri godine. Sta ti je cilj covjece ?
Ne znam,gori sam ja sto svaki meč moram pogledati i pored svojih obaveza .
Sad mi je Damir poceo iti drazi sa onim svojim ponasanjem,bar znam da mu je stalo. Ovaj nista,orilo gorilo Mirza isto.
Ne znam,gori sam ja sto svaki meč moram pogledati i pored svojih obaveza .
Sad mi je Damir poceo iti drazi sa onim svojim ponasanjem,bar znam da mu je stalo. Ovaj nista,orilo gorilo Mirza isto.
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne može Mirza ništa, lik bolji i to je to. Bukvalno ga ne može probiti a nema igru sa osnovne da se može nositi s njim.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svi su oni nalbandiani i federeri kad igraju protiv mirze:-)shminka je napisao/la:Ma ovaj lik je za Mirzu realno Nalbandian
Nema ovdje nikad ozbiljnog tenisera.
Ukocen lik do bola, fizicka sprema nula bodova, los procenat prvog servisa redovno a to mu kao najjace oruzje, cudan forhend, jako losa koncentracija i realizacija break lopti, opjevana igrana mrezi, itd itd..
Moze on caci svom mastati o ulasku u top 100 sa ovakvom igrom.
Damir je za njega izmislio ovu igru, jos samo da nije lud ko sto jest:-)
Dobro je, nije biciklo ko u rusiji...on kad naleti na domaceg igraca ili se ukaki jer zna da ce ovaj zapeti ili uzme od domacina tisucu eura, avio kartu i bjezi kuci...ilhan u turskoj, medo u rusiji, sad ovaj hebac madjarski:-)
Zadnja izmjena: babino, dana/u 25 okt 2016, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Mirza ce u svojoj karijeri biti malo bolja verzija Aldina Setkica. Kukamo kako je sam na turnirima, ev sad je imao meyersa na tribinama pa opet nista. Daj Boze da ostane u TOP 200 do kraja godine. Laku noc..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.