Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 25 okt 2016, 19:41

dobrinja1 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Steta sto su protivnici uspjeli dati treci gol, da nam je bio kompletan sastav vjerujem da bi bilo 2-2. Ali daleko od toga danas; nije bilo ni Regoja, ni Hadzica, ni Mahovica, ni Zolja, ni Isica, ni Milovica, ni Masica.
Ipak spustiti poraz na 3-2 protiv jakog protivnika unatoc crvenog kartona je dosta dobar rezultat, ishod ocekivan od sviju, nije sramota.

Mislim da je Bjelak mogao sprijeciti i prvi i treci gol, mada je treci i Bandoviceva krivica. Ali Bjelak je mlad momak i za ovo je falio legendarni Boki. :D
Plakalo, Karic, Lelic - kapa do poda, ide na bolje. Kara se popravlja, to mi je drago.
:facepalm: nije valjda da vjerujes u ovo sto si rekao... :kafa:
Bjelak da nije pogrijesio, nebi Bandovic imao priliku da pogrijesi, i tu nebi bilo treceg gola. Znaci da je Regoje tu bio ili Masic ili Zolj, vjerujem da se treci gol nebi desio, da.
Jer da smo igrali sa najjacim sastavom, nebi Zelji bilo lakse logicno, a nisu nas uspjeli nabubati dok primise ta dva gola. Nije bas neka nevjerovatna pretpostavka.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 25 okt 2016, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 okt 2016, 19:51

gorazdak je napisao/la:@Mokroguz
Ova dva kola bi trebala dosta toga pokazati. Ne zbog nasih utakmica vec prije svega zbog Metalegea jer sada igraju dvije tekme sa Mladost DK i onda Vitez. Mi protiv Zrinjskog i bice to jako tesko mada se nadati bar bodu . I kasnije Celik u Zenici e tu ce se dosta toga pokazati ali prije svega treba se nadati kiksevima Metalegea jer ako oni dobro prodju u ove dvije tekme onda je i za nas i za Celik opasna situacija.
Apsolutno se slazem, nama je bod protiv Zrinjskog puna saka brade. Mada kasnije kad se prelomi tabela, opet ce svako dobiti sansu da pobjedi protiv direktnih rivala, sada ko uhvati sto vise bodova dobija tu neku prednost pred taj period.
Samo da nas hoce finansije posluziti i mogli bismo se nadati ugodnim bodovnim razmakom od desetog mjesta. :thumbup:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 okt 2016, 23:05

dobrinja1 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Steta sto su protivnici uspjeli dati treci gol, da nam je bio kompletan sastav vjerujem da bi bilo 2-2. Ali daleko od toga danas; nije bilo ni Regoja, ni Hadzica, ni Mahovica, ni Zolja, ni Isica, ni Milovica, ni Masica.
Ipak spustiti poraz na 3-2 protiv jakog protivnika unatoc crvenog kartona je dosta dobar rezultat, ishod ocekivan od sviju, nije sramota.

Mislim da je Bjelak mogao sprijeciti i prvi i treci gol, mada je treci i Bandoviceva krivica. Ali Bjelak je mlad momak i za ovo je falio legendarni Boki. :D
Plakalo, Karic, Lelic - kapa do poda, ide na bolje. Kara se popravlja, to mi je drago.
Šta ti nije jasno? Treći gol je velika greška odbrambenog igrača Olimpica.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 okt 2016, 23:49

Realno nadigrali smo vas. Fulili smo u prvom 2 dobre sanse,a i vas golman je odlicno odbranio najmanje 2 sanse. Dali ste nam 2 gola jer su nam nedostajala 2 standardna igraca u odbrani,a njihove zamjene u Famosu ne mogu igrati,ali sta cemo moramo ih trpiti. Medjutim i u vasem timu imaju dva dobra igraca sto sam upratio. Onaj sa L i mali zuti Kobiljar ili kako vec. Super su igraci. Brzi i tesko im je uzeti loptu. Jos ako se na to doda opreznost nasih igraca jer imaju rezultat 2-0 i za njih se tu tekma zavrsava. Ugl. nadam se da necete ispasti i zelim vam da sto prije izadjete iz opasne zone. Sretno :wave:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 okt 2016, 08:19

Onda se slazemo; primili vi dva gola sto su vam nedostajali dvojica, primili mi tri gola sto su nam nedostajali sestorica. :P
Hvala i sretno i vama.

Hvalim ja Mahovica, Kobiljara i Lelica od Aprila prosle sezone. Logican slijed, idu u veci fudbal poslije ove sezone sigurno.
Trebao je i Andjusic ostati sa nama, u FKS-u ne igra bas redovno. I ne mogu da vjerujem da nijedan premijerligas nije zagrizao za Vukomanovica poslije one sezone, on je mozda i jedan od dva najbolja zadnja vezna u ligi one sezone bio, strasan igrac.
Masic kako igra isto k'o da nam se vratio Vukomanovic. :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 okt 2016, 08:30

dobrinja1 je napisao/la:

Da ste bili kompletni bilo bi 7-2 jer su se nasi opustili poslije kmecanja cijele prosfe hefte sa vase strane kako se utakmica nece ni igrati pa smo sa velikom rezervom usli u tekmu.
Ipak i sa pola snage da nije bilo opustanja i koncentracije u napadu bila bi petarda.
Ali eto i ovo nije lose za oprostajnu tekmu. Vi sad idete u prvu ligu FBiH i mozda se nekad sretnemo u kupu. :kafa:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 26 okt 2016, 08:58

Dali bi Vi nama i 12 da je lopta htjela u gol.Svakako da ste bili bolji a nas je obradovala cinjenica da sa djecom uvalimo dva komada.
Naredne sedmice ulazi strani investitor u klub i nakon FKS nas klub postaje drugi klub u drzavi sa stranim kapitalom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 okt 2016, 09:15

lupus je napisao/la:Dali bi Vi nama i 12 da je lopta htjela u gol.Svakako da ste bili bolji a nas je obradovala cinjenica da sa djecom uvalimo dva komada.
Naredne sedmice ulazi strani investitor u klub i nakon FKS nas klub postaje drugi klub u drzavi sa stranim kapitalom.
Lupuse, rezultat je takav kakav je, samo ovi provokatori mucki, govore da je realan bio X.
Vi ste dali 2 gola i svaka cast na tome, odlicna partija.
Sacekat cu te investitore jer u BiH ne vjerujem nista dok se ne desi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 26 okt 2016, 09:44

Slazem se.Mi smo loši ali neka se igra.Info o investitorima nije tacna nego samo neka se talasa.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 okt 2016, 17:44

lupus je napisao/la:Slazem se.Mi smo loši ali neka se igra.Info o investitorima nije tacna nego samo neka se talasa.
Olimpic je odigrao utakmicu sa samo jednim treningom u sedam dana i normalno je da će izgubiti. :roll: Jeli ovo opet neka lažna informacija u vezi investitora? :?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 okt 2016, 17:47

:facepalm:
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 okt 2016, 17:58

pitic je napisao/la::facepalm:
Šta ti više hoćeš? Jesi li normalan?

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 okt 2016, 18:24

@lupuse bolje reci ko je posudio pare da se isplate igrači :?: Pusti se šuplje o stranim investitorima nisu ljudi glupi da opet duvaju istu lažnu priču.
SRETAN BROJ - 1725

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 okt 2016, 18:30

bhsport je napisao/la:Da ste bili kompletni bilo bi 7-2 jer su se nasi opustili poslije kmecanja cijele prosfe hefte sa vase strane kako se utakmica nece ni igrati pa smo sa velikom rezervom usli u tekmu.
Ipak i sa pola snage da nije bilo opustanja i koncentracije u napadu bila bi petarda.
Ali eto i ovo nije lose za oprostajnu tekmu. Vi sad idete u prvu ligu FBiH i mozda se nekad sretnemo u kupu. :kafa:
@lupus ti je sve objasnio, ja cu Zeljinim navijacima cestitati na to sto je Zeljo bio bolji i zasluzeno pobjedio, ali kad ne kapitaliziras na tolikih sansi nije ti bas garantovano da bi ti tezi zadatak dao isti rezultat. To je sasvim logicno. Sto bi ja ovo govorio da ste nas pregazili k'o Zrinjski? Pogotovo kad se vi vadite na "Falilo nam 2 igraca" - pa to ako je legitiman izgovor, nama je falilo 7 ali ne pika se kad ti ne ide za rukom, ne moze tako. Mi smo ovo mnogo puta sami osjetili na svojoj kozi, stvorimo milion sansi a bude neki mlak rezultat ili gubimo bodove bezveze.
Prema tome, niko ne govori da je X realan u ovoj situaciji, bio bi realan da je jaci sastav sa obzirom da niste tu famoznu petardu uvalili koliko god mi "bili za petu ligu FBIH" ili gore.
I nije sramota reci da smo se dobro drzali sa rezervistima i da vjerovatno nebi se desila ona greska nasa za treci gol da smo u punom sastavu(u nas je bukvalno cijela odbrana osim Bandovica bila promijenjena), sramota je morati priznati da neki klub koji tvrdis je vec izbacen iz lige je sa vasim klubom tim rezervistima odigrao 3-2.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 okt 2016, 21:28

Mokroguz je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Da ste bili kompletni bilo bi 7-2 jer su se nasi opustili poslije kmecanja cijele prosfe hefte sa vase strane kako se utakmica nece ni igrati pa smo sa velikom rezervom usli u tekmu.
@lupus ti je sve objasnio, ja cu Zeljinim navijacima cestitati na to sto je Zeljo bio bolji i zasluzeno pobjedio, ali kad ne kapitaliziras na tolikih sansi nije ti bas garantovano da bi ti tezi zadatak dao isti rezultat. To je sasvim logicno. Sto bi ja ovo govorio da ste nas pregazili k'o Zrinjski? Pogotovo kad se vi vadite na "Falilo nam 2 igraca" - pa to ako je legitiman izgovor, nama je falilo 7 ali ne pika se kad ti ne ide za rukom, ne moze tako. Mi smo ovo mnogo puta sami osjetili na svojoj kozi, stvorimo milion sansi a bude neki mlak rezultat ili gubimo bodove bezveze.
Prema tome, niko ne govori da je X realan u ovoj situaciji, bio bi realan da je jaci sastav sa obzirom da niste tu famoznu petardu uvalili koliko god mi "bili za petu ligu FBIH" ili gore.
I nije sramota reci da smo se dobro drzali sa rezervistima i da vjerovatno nebi se desila ona greska nasa za treci gol da smo u punom sastavu(u nas je bukvalno cijela odbrana osim Bandovica bila promijenjena), sramota je morati priznati da neki klub koji tvrdis je vec izbacen iz lige je sa vasim klubom tim rezervistima odigrao 3-2.
Poenta je u tome da nas gnjavi ovdje najmanje dvije godine pričama o Nijazu Graciću i raznim glupostima. Nijaz otišao iz kluba on opet piše o Nijazu Graciću. Pisao ovdje u proljeće 2015. kako ovaj klub neće osvojiti Kup BiH i izboriti evropsko takmičenje. Poslije toga se ušutio. Prošlog proljeća dosađivao s pričama kako ispadamo iz lige. Poslije se opet ušutio. Sada opet piše o Nijazu Graciću a čovjek više nije predsjednik kluba. Toliko je opterećen ovim klubom i Nijazom Gracićem pa bi se možda trebao lično obratiti dotićnoj osobi i porazgovarati o svemu a ne nas "gnjaviti" ovdje mjesecima.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 okt 2016, 01:01

Znam, pratim sve ko sta pise ovdje.
Lici mi vise na jedan "knee-jerk reaction" posto se valjda nekima cini da se po povrsini umanji pobjeda i kvalitet Zelje ako se prizna da su se nasi dobro drzali. Pogotovo kad se prica po forumu da smo najgori, pa se sad svi boje priznati da i nismo toliko losi nego cak i kad pobjedjujemo i samaramo govori se "mrtvi Olimpic nekako nam uvali golove". Da nije mozda da nismo mrtvi?
Ja sam pozitivno iznenadjen rezultatom i igracima, zato sam i rekao sve sto sam rekao, sve se ocekivalo neki visok poraz, ali momci su pokazali da se moze na njima racunati. Zeljo je u zaletu tako da je Radovic apsolutno u pravu kad kaze da je zadovoljan utakmicom ipak.

Dobra izjava Rijada. :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 okt 2016, 10:10

Pročitah ovo oko proglašenja bankrota od strane Olimpika, i baš se syebah....uvijek sam pristalica da Sarajevo kao glavni grad ima uz Želju i Sarajevo i Olimpik, pa bar radi onoga "mali gradski derbi"...da ne kažem da smo bar mi bili pametniji, pa pokušali od Olimpika nakon odlaska Gracića napraviti Želju B....možda je nerealno, ali bar bi klub opstao, a ovako baš je teška situacija, znam da se igračima mnogo duguje, nekim i preko 50 milja....
Iskreno bi volio da klub opstane, i ostane u premijer ligi...mnogo sreće Vam želim i sve najbolje. Nek u upravi i igračima, bar ovim koji su na zalasku karijere, ali ovim golobradim mladićima proradi inat, i neka izvuku svoj maksimum. Možda još uvijek ima nekih šansi za pozitivni scenario....

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 okt 2016, 00:39

Kojim igračima su dužni preko 50 000 :?:
SRETAN BROJ - 1725

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 29 okt 2016, 13:24

Koliko kosta ulaznica za danasnju utakmicu ?
FK Sarajevo !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 okt 2016, 14:34

Selam za @Lancinija!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.