Nema veze, nisu vala ni text pogodilitz87fkr je napisao/la:
Travnicani ukrali navijacki hit Fukara

Zar Govedarica nece samo kaznu dobiti, a ne nogu ?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nema veze, nisu vala ni text pogodilitz87fkr je napisao/la:
Travnicani ukrali navijacki hit Fukara
Najjači post u zadnjih 30 stranica.xeksor je napisao/la:Oki. Citam na Avazovoj stranici i Tan digo ruke od sarajeva, prodaje ga. Koliko god se mi mrzili ili pljuvali, al svi zajedno moramo ove ublehe iz politike pritisnut i mjenjat zakon o sportu, jer ova Sd će nas uništit. Vardar kupio ruski milijarer, u srbiji su privatizovani manji klubovi, hrvatska je otišla daleko od svih nas, a slovenija koja je bila smjesna u saveznoj ligi sad je primjer. Iz godine u godinu sve je gora situacija , glealaca sve manje, a rezultata nigdje.
'Oće!SRSlavinovici je napisao/la:U inat pripadnicima kulta, nasi momci ce da se izbore za prolaz dalje u kupu danas u Sirokom
Kako ti kazes, vi iz kulta ste uvijek u pravucostacurta08 je napisao/la:'Oće!SRSlavinovici je napisao/la:U inat pripadnicima kulta, nasi momci ce da se izbore za prolaz dalje u kupu danas u Sirokom![]()
3:0 za Lištičane, ladno. Ovo im ke zadnji voz da nešto urade kako bi se domogli Evrope a to im i jedte cilj. Sredstva koja oni imaju u poredjenju sa ovim što nama naši poduzetnici obezbjeđuju je smiješno i za uporediti.
al to ja kažem samo zato što sam sljedbenik kulta
Nece im biti tesko. "privrednici" su im u slucaju prolaza obecali rucak po zelji. Mogu uzeti po izboru.SRSlavinovici je napisao/la:U inat pripadnicima kulta, nasi momci ce da se izbore za prolaz dalje u kupu danas u Sirokom
TakodjerSOLINA je napisao/la:Nekako mi ovaj kup ohladio,bolje da sad ispaNemo nego u finalu da izgubimo
Privrednici su napisali novu himnu za Slobodu u saradnji sa bendom Sars kako bi nasa Sloboda imala dostojnu himnu prije svake utakmiceProbisvjet je napisao/la: Nece im biti tesko. "privrednici" su im u slucaju prolaza obecali rucak po zelji. Mogu uzeti po izboru.
eto super jos boljexeksor je napisao/la:Na web portalu rtv slon uzivo prenos koji će realizirat sa dvije hd kamere
kakvo bolje, iza podne jos gore i skupljeChinaglia je napisao/la:opusteno, tek je podne, bit ce bolje
meni je najgore zbog ovih sudija,kako ih sastavise zanimljivo.RollingPaper je napisao/la:Nesto nemam lijep osjecaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.