Najjači post u zadnjih 30 stranica.xeksor je napisao/la:Oki. Citam na Avazovoj stranici i Tan digo ruke od sarajeva, prodaje ga. Koliko god se mi mrzili ili pljuvali, al svi zajedno moramo ove ublehe iz politike pritisnut i mjenjat zakon o sportu, jer ova Sd će nas uništit. Vardar kupio ruski milijarer, u srbiji su privatizovani manji klubovi, hrvatska je otišla daleko od svih nas, a slovenija koja je bila smjesna u saveznoj ligi sad je primjer. Iz godine u godinu sve je gora situacija , glealaca sve manje, a rezultata nigdje.
Samo još kod nas vlada mišljenje i to je sasvim ok za većinu da neko treba doći ostaviti i uložiti svoju lovu a mi da upravljamo svim i svačim i diktiramo uslove. Ko da smo Palm Springs a ne neka vukojebina na kraju svijeta, daleko od svega i zaboravljena od svih.
Ne valja Azmir jer je šupak, Ne valjaju Arapi jer nam ne trebaju njihovi dolari, ne valja Malezijac jer je stipsa, ne valjaju Nijemci ni Japanci jer hoće kontrolu nad uloženim, ne valjaju Turci i Rusi jer ne daju da ih zavrćemo i klepamo po ušima....... a za to vrijeme mi u centru grada imamo ruševinu koja qurcu ne valja al eto ne damo nikome jer je objekat svih nas?!!! Moš mislit
Vardar uzeo Rus i uložio lovu i gruh! Odmah liga evrope! Suvislo mi je pričati o Partizanu, Dinamu, Zvezdi, Rijeci koji skoro redovno nadtupaju u grupnim fazama. Mi 20 godina nakon rata nismo makli. Najveći domet nam je plasman na svjetsko prvenstvo i to su ga ostvarili igrači koji nemaju veze sa našom ligom.
Tuga al hajd, evo danas u Lištici ćemo konačno shvatiti da bez love i bez Azmira naš max domet može biti borba za opstanak u ligi.