PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nek su nagrdili hordice
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- elamalakia
- Kontakt:
Joj belosevica sto pjeni, smiri se bolan, nista od gradiske
Ovog malog mortema za kantu godine obavezno, ne mozes se nacuditi kakvu glupost iz posta u post pise
Ovog malog mortema za kantu godine obavezno, ne mozes se nacuditi kakvu glupost iz posta u post pise
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Zna li neko piše li @Pastrmka više na ovoj temi,trebao bi mi nešto. Poyy za stream navijače belog i Mortema. 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Kolega je preselio kat nize. Lijep pozdravJaozinho22 je napisao/la:Zna li neko piše li @Pastrmka više na ovoj temi,trebao bi mi nešto. Poyy za stream navijače belog i Mortema.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je istina a ti pjeni, znam da ti je teskoelamalakia je napisao/la:Joj belosevica sto pjeni, smiri se bolan, nista od gradiske![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- elamalakia
- Kontakt:
Evo ga opet, cuj tesko
Ne citiraj me vise ziv bio djecace
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto me onda spominjes svaki dan, cuj nemoj me citirati a malac me sanjaelamalakia je napisao/la:Evo ga opet, cuj tesko![]()
- IlProfessore
- Kontakt:
Gotivim i poštujem ljude koji nazor trpaju i koriste turcizme, umjesto riječi slavenskog porijekla, koji nisu ustaljeni u bosanskom jeziku za razliku od nekih drugih koji su u svakodnevnoj upotrebi/uporabi.Rigoletto je napisao/la: Kolega je preselio kat nize. Lijep pozdrav
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Probisvjet
- Kontakt:
Da mu prevedem za svaki slucaj, zlu ne trebalo.Rigoletto je napisao/la:Kolega je preselio kat nize. Lijep pozdravJaozinho22 je napisao/la:Zna li neko piše li @Pastrmka više na ovoj temi,trebao bi mi nešto. Poyy za stream navijače belog i Mortema.
Ahbab je otisao sprat nize. Lijep selam.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 26 okt 2016, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- elamalakia
- Kontakt:
ovog malog mortema za kantu godine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj me samo za kantu godine, necu moci mirno spavati! kakav idiotelamalakia je napisao/la:ovog malog mortema za kantu godine.
Dobićeš dres od Ace, boli te.MortemHz je napisao/la: Nemoj me samo za kantu godine, necu moci mirno spavati! kakav idiot![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ivica Osim namjestio tucu danas!! Nema Matica da ga saketa ko protiv Hajduka, pa se filozof okurazio.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pitari ne kakite za Ivicu Osimu, covjek je najveci gospodin BiH fudbala....dokle god Sarajevo postoji veceg gospodina i covjeka nece biti do Ivice Osima....manite se tih folova, degutantno je bilo sta ruzno pisati o tom covjeku.....
Izvinite ljudi sto ne odgovorih prije, nije nam se Ivica javljao. Na pp cete dobiti sve info o namjestenim mecevima danas, samo ne sirite dalje, ima nas izvor dojava strah od dana kad ga je Matic ispresavijao na terenu zbog namjestanja, pa molimo da shvatite njegove strahove. Ako dojava ipak ne prođe, ne ocekujte pare nazad, jer... jer je to ipak Ivica, filozofija, religija.. sabotiranje vlastitog kluba i pustanje tekmi..samirr je napisao/la:Jel ima dojava za danas i koliko kosta ?Probisvjet je napisao/la:Molim link.joker90 je napisao/la:Ivica Osim-dojave! Lajkate na fb, za sve informacije oko namjestenih tekmi, dojava i ostalih kladionica tips!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sto jes jest drug je odavno na forumu ,inace jos dvije slicice i rodni list i u prvi tim forumskog navijanjaPostPostao/la NeretvanskaPastrmka » 25 okt 2016, 22:30
Nesto vas nisam vidio da je neko od vas osudio ili ogradio se od onih vasih jazavaca kad su se pisale bljuvotine o Velezu koji je bio na samom dnu nego ste nabacivali smajlije i naslađivali se. Ne mori me više i briši s teme da ne postanem brutalan. Ovako sam u light izdanju. Ne pisem ni ja po vasim temama niti me zanimate. Prcnem kad mi padne na pamet. Ti mi neke dubioze razvezao. Nisi bio ni registrovan na ovaj forum kad ste bili drugoligas i kad sam zvao na vas humanitarni broj,pisao o podrsci Slobodi kad je Husic bio iza Sjevernog pola i kad ga nije bilo ni na vidiku. Idi bola sta ces mi ti pisat o carsijskim manirima
evo da ispostujem bar da ne pisem na vasoj temi vise, nije ok slazem se
sad ocekujem brutalu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Navijaci Zeljeznicara priznali zasto su isli na Kosevo.
"Isli smo da vidimo jel' ostalo sta pasteta da nam daju." - izjavio je .... u plavoj majici.
"Isli smo da vidimo jel' ostalo sta pasteta da nam daju." - izjavio je .... u plavoj majici.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Navijaci Kozare psuju federaciju, pjevaju o Kosovu i tako to. Srpska posla opet..
Neka neko objasni đikanima da na fudbalskim tekmama podrzavas svoj tim, da nije politicki skup.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pitarski picici trebate bit zahvalni gospodinu Ivici Osimu jer namjestio je i vama licencu za evropu prije par godina to mu je najveca greska u zivotu!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.