Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

al...
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la al... » 25 okt 2016, 23:16

Ma sve je moguće, gazda ima tanke živce, a kada udari kriza, čest slučaj je da nadrljaju i oni koji nisu zaslužili. Iskreno, ako ima 5% istine za ovo Rooneyevo smradanje, ja bi ga sutradan već ka Kini ili MLS u proslijedio. Tu je stari SAF bio genije i tačno je znao kada je vrijeme da se neko nogira, bilo da je u pitanju forma ili porast ega, tj posljedično ugrožavanje trenerova autoriteta. Ruud, David, Roy... Čim si se digao previše, hvala i laku noć. Nema te više. Nažalost čak ni Mourinho sa svim svojim pedigreom još nema taj kredit da tek tako otpiše dugogodišnjeg kapitena. Ali prilično sam siguran d narednu sezonu on neće nositi dres Uniteda, sa ili bez ona 4 gola koja mu fale

Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 25 okt 2016, 23:19

Pa Ferguson da je ostao vec par godina Roo nebi bio u klubu a ne kapiten takva licnost da ti bude.

Ma cirkusa je puno u klubu i Mourinhu nije stvarno lahko,trebat ce vremena.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 okt 2016, 23:32

Čovječe...

Što vrijeme više odmiče to ovi problemi koje je i SAF ostavio iza sebe napraviše pravu bujicu. Mislim da Ed i Glazeri žele da presjeku s tim. Tako razumjevam i ovaj revamp akademije i skauting službe te imenovanje Mourinha za managera. A njemu će ova godina otići većim dijelom na rješavanje starih i nagomilanih problema.

Istina, Mou nema te kredite kao što, recimo, Guardiola ima u City-u ali to je opet jedan tradicijom siromašan i neglamurozan klub a on nikad nije dobio otkaz nigdje pa mu se prelazi. Ali Mourinhu na ruku ide što mi imamo oči pa vidimo na kakvom je Rooney nivou a on sam ima, uvjeren sam, 100%-tnu podršku ključnih glavešina.

Nisam mislio da je Rooney ta krtica. Na pamet mi padalo nije, do danas. Sad kad nešto kontam, da se tako mirno nosi sa klupom koju smo dozivali kao kišu je bilo meni čudno. Ne lažem, fakat mi je bilo čudno poznavajući njegove marifetluke iz ne tako daleke prošlosti. Onda iscure ove dvije informacije. Ovdje čitam da se i sa Rashom potkačio a ovaj govori nešto u fazonu ma ništa ozbiljno, bla, bla... I onaj tekst od Steve Bruce-a da on treba da bude prvi pik na 9-ki... jao Bruce, oči gdje su ti!

Hoću reći da ima smisla da je Rooney ključni uzrok nemira u svlačionici. A to da treba da ide i da je svojim partijama višekratno osramotio i sebe i saigrače i nas sve kolektivno nije ništa novo. Nadam se da neće ispasti papak, da će dati ta 4 gola i da će nam svima olakšati tako što će otići ili preko bare ili preko Urala.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 26 okt 2016, 09:08

Jose treba da pokaze m*uda i otjera ovog Rooneya jer preko nekog ce se izgleda morati izgradit autoritet a nema boljeg od Rooneya za to.

Pun mi ga je qurac vise, da neko igra ovako kao on tri godine a da vise sere to jos nisam vidio.
Glory Glory Man United !!! :D

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 okt 2016, 11:04

Ocekuju mnogi da se vrati na staro,neznalice,budala vidi da je fizicki mrtav.

A sto je necovjek to je posebna prica,hinja. Mene stid da je kapiten,ono sav respect za golove i partije,bio je igracina ali ga nikad nisam volio poslije afere sa Cityem itd.

Zeljeznicar! 1921 !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 okt 2016, 11:11

Mourinho u svakoj ekipi ima krticu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 26 okt 2016, 11:20

Ta afera sa Cityem je gotovo sigurno potpuna izmišljotina,

no ono što nije izmišljotina je da je dva puta uslovljavao klub odlaskom da bi dobio veći ugovor. Nakon toga ga više nikad nisam isto doživljavao. Dao je nemjerljiv igrački doprinos klubu, no pokazao i nekoliko puta karakter nedostojan kapitena Manchester Uniteda.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 okt 2016, 12:03

Evo i moj doprinos na SBBKBB gluposti. Da je Ferguson ostao Rooney bi jos igrao na istom nivou. Moyes i Van Gaal su ga unistili.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 okt 2016, 12:31

Nafam se da veceras necu morati gledati panja Roja na stoperu,ima Mensah ako nista nas momak,igra srcem i X puta je kvalitetniji od pomemutog.

Nadam se Carrick,Herrera,Pogba,gore Mata,Martial i Rash

Zeljeznicar! 1921 !

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 26 okt 2016, 12:38

Dat priliku igracima sa mizernom minutazom kao npr. Carricku, Martialu, Mensahu, Darmianu (na lijevom beku) itd.

Rezultat me uopce ne zanima samo je vazno ostaviti dobar dojam, igrati pozrtvovano i brzo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 okt 2016, 13:01

http://sportsport.ba/ino_fudbal/zvijezd ... mom/211677

Ovom Causevicu treba dat orden za idiotizam. Mislim jel stvarno OVO njegov smisao za humor ili sta? :urnebes:
Za ono sto sam nedavno napisao kako ss.ba objavljuje milion gluposti dnevno za ManUTD, zaboravio sam napomenuti kako je ovaj glavni medju njima

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 26 okt 2016, 13:24

Format je napisao/la:Nafam se da veceras necu morati gledati panja Roja na stoperu,ima Mensah ako nista nas momak,igra srcem i X puta je kvalitetniji od pomemutog.

Nadam se Carrick,Herrera,Pogba,gore Mata,Martial i Rash

Roja sve hoću pohvaliti za prošlu utakmicu ali se sjetim kako je izgubio loptu od Mosesa pa ponovim da on nije igrač za nas :damn: .

Fosu Mensahu treba minutaža. On će, tipično za njegove godine, dosta oscilirati ali bitno je da stiče iskustvo. Ima sve predispozicije da bude igrač na našem nivou.

Nadam se da će Tuanzebe biti na klupi. On je najveći talenat u u-23 ekipi (18 godina) i sa Shawn-Williamsom radi fantastičan posao u centralnoj odbrani. Sam Mourinho je rekao za njega u predsezoni da mu je 10 minuta bilo dovoljno da procjeni da je dobar igrač.

Čitam na MEN-u da je, očekivano, ovo za Mikija laž sve. Nadam se da će dobiti priliku večeras za popravni. Tekst:

http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... n-12078064

I volio bih vidjeti Martiala i Rashforda u napadu.

@RiNo - Moyes i Gaal su mu podilazili. Ispostavilo se da je to bio pogrešan pristup.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 26 okt 2016, 13:31

https://www.instagram.com/p/BKEPTm6D3Qs/

Ja veceras ocekujem yeben response na ovaj zadnji zijan, dobijamo ih glat :o :o :o :o

JoMo
Kontakt:

Post Postao/la JoMo » 26 okt 2016, 14:53

Martial, Smail i Rooney nisu u sastavu za vecerasnju utakmicu.
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa

U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 26 okt 2016, 14:54

Do 13.00h tri vijesti o Unitedu :rol:

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 26 okt 2016, 14:56

JoMo je napisao/la:Martial, Smail i Rooney nisu u sastavu za vecerasnju utakmicu.
Stoperski par Blind-Rojo...protiv City-a, ma extra

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 26 okt 2016, 14:57

Marotta: ‘Raiola gets €27m for Pogba’

Juventus general manager Giuseppe Marotta reveals Mino Raiola will receive €27m after Paul Pogba’s move to Manchester United.

The midfielder returned to Old Trafford for a fee of €105m this summer, but there has been confusion about his agent’s commission.

“He [Pogba] came from United for a price of around €1.5m,” Marotta explained to shareholders.
“After four years with us he decided to return to England, he wanted to leave at all costs. Our asking price was €105m plus €5m in bonuses, which is payable if the player renews with United or leaves for a fee of more than €50m.

“That brings us to a capital gain in the budget of €95m. Mino Raiola and his company will be paid €27m. Taking fees into account, the total gain for Pogba was €72m.

“Even then we didn’t want to sell him, we wanted to put in French roots at Juventus.”

Marotta was then grilled about the level of the squad, with the director criticised for failing to replace Pogba.
Eto nek je i službeno juventinska mitomanija srušena. 140 miliona dabome.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 26 okt 2016, 15:00

Sića, još da se ne ponaša kao rekreativac gdje bi mu kraj bio.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 26 okt 2016, 15:03

Feldmarschall je napisao/la:Sića, još da se ne ponaša kao rekreativac gdje bi mu kraj bio.
slika

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 26 okt 2016, 15:05

Meni ne trebaju dokazi o tome da je precijenjen.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.