FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
da ga nisu dali svirali bi jos jedan penal smradovima
**** ga, okrenuti se prvenstvu, svejedno nemamo roster za oba takmicenja
**** ga, okrenuti se prvenstvu, svejedno nemamo roster za oba takmicenja
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma realno nismo ni zasluzili prolaz, suta u okvir gola nismo imali
- Beduin
- Kontakt:
Uvijek kad igramo ovako pacerski, pickasto, neka izgubimo. Jeb3s fudbal ako ces nabijat loptu i strepit 90 minuta. Koji onda qurac radis na treninzima, sta uigravas, za sta pare dobijas umjesto da uigravas ekipu, za sta postoji na terenu ofanzivni vezni, defanzxivni vezni, krilo, bek, nije to bezveze izmisljeno ides u 3 pick3 materine i ti Vlado i onaj ko ti naredi da ovako igras.
I ne valjajte gluposti o navlacenju, faul je bio manje-vise na liniji, sudija je procijenio da je ipak bilo unutra i eto... sta odmah krivimo sudije i Savez, a sramotimo se ovakvom igrom.
I ne valjajte gluposti o navlacenju, faul je bio manje-vise na liniji, sudija je procijenio da je ipak bilo unutra i eto... sta odmah krivimo sudije i Savez, a sramotimo se ovakvom igrom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Daj ba sve im svira jbt YEBEM SUDIJI MRTVEBeduin je napisao/la:Uvijek kad igramo ovako pacerski, pickasto, neka izgubimo. Jeb3s fudbal ako ces nabijat loptu i strepit 90 minuta. Koji onda qurac radis na treninzima, sta uigravas, za sta pare dobijas umjesto da uigravas ekipu, za sta postoji na terenu ofanzivni vezni, defanzxivni vezni, krilo, bek, nije to bezveze izmisljeno ides u 3 pick3 materine i ti Vlado i onaj ko ti naredi da ovako igras.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Krpic seta citavu utakmicu..gubimo i umjesto da ubacujemo ofanzivnog igraca on ubacuje Skahica 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako im navuce frajer penal, znao sam
Azmir je trazio od Husrefa da napada vecinom,trazio je golove i igru bez obzira vodio ili gubio. ..A sta nam Vlado pokusava boze sacuvajBeduin je napisao/la:Uvijek kad igramo ovako pacerski, pickasto, neka izgubimo. Jeb3s fudbal ako ces nabijat loptu i strepit 90 minuta. Koji onda qurac radis na treninzima, sta uigravas, za sta pare dobijas umjesto da uigravas ekipu, za sta postoji na terenu ofanzivni vezni, defanzxivni vezni, krilo, bek, nije to bezveze izmisljeno ides u 3 pick3 materine i ti Vlado i onaj ko ti naredi da ovako igras.
Bice bolje brate
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Da makar znaju napasti, jedan gol bi sve preokrenuo.
Al što se tiče kapaciteta ove ekipe, svakako ne možemo do kraja ni na jednom polju ove sezone, tako da je ovo možda i bolje. Trebaju nam pobjede i bodovi u prvenstvu i to što prije, da osiguramo ligu za prvaka i opstanak, jer na zimu će da bude velikih promjena kadrova.
A sljedeće sezone, to je najveća misterija.
Al što se tiče kapaciteta ove ekipe, svakako ne možemo do kraja ni na jednom polju ove sezone, tako da je ovo možda i bolje. Trebaju nam pobjede i bodovi u prvenstvu i to što prije, da osiguramo ligu za prvaka i opstanak, jer na zimu će da bude velikih promjena kadrova.
A sljedeće sezone, to je najveća misterija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hladno ljudi uzese minutu na ovom valjanju i lik svira kraj HAHAHAHAHAHAH oj **** TI MAJKU
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd ba i onako bi Tom Cat prodao narednu rundu
Igra nam je fuj , mi nismo pogledali prema golu 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ma hajde sto nisu igrali od 91,15 minuta se ukazuje pomoć 2 minute, cojek ispucava loptu i kraj. ovo je zalosno jer nismo ni zasluzili prolaz, al jebote cojek samo sto nije svirao dva slobodna bacanja.
-
fukara1919
- Kontakt:
Kao da je bitno kako igramo, nek igramo taktiku svi pucajte na svoj go ako ce donjet rezultat dobra je. Ovdje je fazon da je navuceno i znano je bilo da ce navuc se Sirokom, eto ti primjer u 92 minuti svira covjek faul a plavi igrac pokosio svog golmana. Smijesno, samo od Slobode sada nece biti nikakvo saopstenje ni nsita mi cemo nastavit po starom krivi smo mi sto ne igramo napadacku. Dabogda svi pocrkali u savezu
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel Moguce da je sviro kraj frajer odma, minut i po lezi golman on svira kraj Odma ,pleme mu ****
Samo da se na.ebem sudiji zenskog uzrasta u familiji od 5 do 85, samo za ovu nadoknadu
nije mi krivo sto smo ispali koliko je zalosno sta nam rade svake **** godine sudije, dokle vise ovako **** li im svima mrtve
momci su se borili, svaka cast i idemo dalje
momci su se borili, svaka cast i idemo dalje
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 26 okt 2016, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma bez Sare, Zebe, Ordage i Ahemta nemas kapaciteta prema naprijed.
isti q bi nam bio na pecari i da je tu Azmir, a da igramo bez Zebe ili Ordage. identicno bi odigrali
imamo 3 krila, 4 racunajuci i Mehidica, od kojih samo Veseli lici na igraca..onda Fatic je promasaj sam po sebi, pogotov prema naprijed. Nema ko igrati i to je to, nema igra automatski. Nespremna i lose selektovana ekipa na startu sezone.
dugorocno je dobro sto smo ispali iz kupa
isti q bi nam bio na pecari i da je tu Azmir, a da igramo bez Zebe ili Ordage. identicno bi odigrali
imamo 3 krila, 4 racunajuci i Mehidica, od kojih samo Veseli lici na igraca..onda Fatic je promasaj sam po sebi, pogotov prema naprijed. Nema ko igrati i to je to, nema igra automatski. Nespremna i lose selektovana ekipa na startu sezone.
dugorocno je dobro sto smo ispali iz kupa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Realno gledajuci, Krpic nam je trenutno jedini napadac, covjek je odigrao 3 utakmice predobro, ovu vise fizicki nije mogao. I ne samo on, nego vecina ekipe. Igrali smo 2 utakmice na blatnjavom Tusnju, protiv Olimpica ganjali rezultat do 93 i jednostavno se morala desiti utakmica da ne mogu vise.
Nazalost, bez Zebe i Ordagica mi uopste nemamo sredine i nadam se da ce Amer biti spreman za subotu jer i tamo bez njega mozemo samo na nulu igrati.
Nazalost, bez Zebe i Ordagica mi uopste nemamo sredine i nadam se da ce Amer biti spreman za subotu jer i tamo bez njega mozemo samo na nulu igrati.
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.