Ovo je bilo strašno gledat..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Ne moze macak Tom prodavati, on je ilegalac u Slobodi zajedno sa onim uljem......imaju prava ko i ti sto imas u Slobodi....bespravno su u Slobodi.....tuzlak1987 je napisao/la:Hajd ba i onako bi Tom Cat prodao narednu rundu

Nama su uvijek sudije krive, a kad ocit gol Grahovca ponisti onda se ne zalimo jer smo pobijedili. E onda koji qurac se imas zaliti i ako malo domacinski sudi, ili budi fer pa se zali Savezu opravdano, nebitno na rezultat ili nemoj nikako.DoeTz je napisao/la:Daj ba sve im svira jbt YEBEM SUDIJI MRTVEBeduin je napisao/la:Uvijek kad igramo ovako pacerski, pickasto, neka izgubimo. Jeb3s fudbal ako ces nabijat loptu i strepit 90 minuta. Koji onda qurac radis na treninzima, sta uigravas, za sta pare dobijas umjesto da uigravas ekipu, za sta postoji na terenu ofanzivni vezni, defanzxivni vezni, krilo, bek, nije to bezveze izmisljeno ides u 3 pick3 materine i ti Vlado i onaj ko ti naredi da ovako igras.
I ne valjajte gluposti o navlacenju, faul je bio manje-vise na liniji, sudija je procijenio da je ipak bilo unutra i eto... sta odmah krivimo sudije i Savez, a sramotimo se ovakvom igrom.
 Prizivate propast,  rezultatski i finansijski,  a ne znate da to sve vodi u operaciju OFK.  Neka,  mislite da ce Azmir doletiti u spas kao konjica
 Prizivate propast,  rezultatski i finansijski,  a ne znate da to sve vodi u operaciju OFK.  Neka,  mislite da ce Azmir doletiti u spas kao konjica  Hoce,  ali u qrcu
  Hoce,  ali u qrcu  Ekipa lose selektirana, uzasno pripremljena,  igraci koji su placani su po necijem nalogu napustili klub,  sada je i Vlado kriv
  Ekipa lose selektirana, uzasno pripremljena,  igraci koji su placani su po necijem nalogu napustili klub,  sada je i Vlado kriv  Cestitke Sirokom,  trudili su se mnogo vise od nasih.  Losa  utakmica,  ali to je sto imamo. Efendic je u stvari rupa u odbrani,  sredinu nam drze dva defanzivna vezna i stoper.  Krpicu dodata lopta van 16 je izgubljena lopta.  Veseli nema snage za udarac poslije sprinta.  Lose.  Ali valja se boriti dalje
  Cestitke Sirokom,  trudili su se mnogo vise od nasih.  Losa  utakmica,  ali to je sto imamo. Efendic je u stvari rupa u odbrani,  sredinu nam drze dva defanzivna vezna i stoper.  Krpicu dodata lopta van 16 je izgubljena lopta.  Veseli nema snage za udarac poslije sprinta.  Lose.  Ali valja se boriti dalje 
Za ovaj danasnji poraz je kriv sve seoska varalica, Azmir Husic.SRSlavinovici je napisao/la:Vidim da je mnogima drago sto je Sloboda ispala, pripadnici kulta i dalje najglasnijiPrizivate propast, rezultatski i finansijski, a ne znate da to sve vodi u operaciju OFK. Neka, mislite da ce Azmir doletiti u spas kao konjica
Hoce, ali u qrcu
Ekipa lose selektirana, uzasno pripremljena, igraci koji su placani su po necijem nalogu napustili klub, sada je i Vlado kriv
Cestitke Sirokom, trudili su se mnogo vise od nasih. Losa utakmica, ali to je sto imamo. Efendic je u stvari rupa u odbrani, sredinu nam drze dva defanzivna vezna i stoper. Krpicu dodata lopta van 16 je izgubljena lopta. Veseli nema snage za udarac poslije sprinta. Lose. Ali valja se boriti dalje
Dosadan si s kultom frajeru.SRSlavinovici je napisao/la:Vidim da je mnogima drago sto je Sloboda ispala, pripadnici kulta i dalje najglasnijiPrizivate propast, rezultatski i finansijski, a ne znate da to sve vodi u operaciju OFK. Neka, mislite da ce Azmir doletiti u spas kao konjica
Hoce, ali u qrcu
Ekipa lose selektirana, uzasno pripremljena, igraci koji su placani su po necijem nalogu napustili klub, sada je i Vlado kriv
Cestitke Sirokom, trudili su se mnogo vise od nasih. Losa utakmica, ali to je sto imamo. Efendic je u stvari rupa u odbrani, sredinu nam drze dva defanzivna vezna i stoper. Krpicu dodata lopta van 16 je izgubljena lopta. Veseli nema snage za udarac poslije sprinta. Lose. Ali valja se boriti dalje
Ma bojazljivo je i Vlado usao u utakmicu...ultrasstyle_tz je napisao/la:sa ovim fondom igraca ne moze bolje..ja ti garantujem da bi bez Ordagica i Stjepanovica na Pecari izgubili da su 5 Azmira tu
Ja ga nikada tako ne bih nazvao iz postovanja, ali vama pripadnicima kulta je i to dopustenotuzlak1987 je napisao/la:Za ovaj danasnji poraz je kriv sve seoska varalica, Azmir Husic.SRSlavinovici je napisao/la:Vidim da je mnogima drago sto je Sloboda ispala, pripadnici kulta i dalje najglasnijiPrizivate propast, rezultatski i finansijski, a ne znate da to sve vodi u operaciju OFK. Neka, mislite da ce Azmir doletiti u spas kao konjica
Hoce, ali u qrcu
Kao da meni ovaj poraz nije pokvario dan?!

yebo ti vise taj kult zenu u pyckuSRSlavinovici je napisao/la:Ja ga nikada tako ne bih nazvao iz postovanja, ali vama pripadnicima kulta je i to dopustenotuzlak1987 je napisao/la:Za ovaj danasnji poraz je kriv sve seoska varalica, Azmir Husic.SRSlavinovici je napisao/la:Vidim da je mnogima drago sto je Sloboda ispala, pripadnici kulta i dalje najglasnijiPrizivate propast, rezultatski i finansijski, a ne znate da to sve vodi u operaciju OFK. Neka, mislite da ce Azmir doletiti u spas kao konjica
Hoce, ali u qrcu

Stjepanovic je nama presudan za igru bio i prosle sezone, a ove da ne pricamsolinas je napisao/la:Ma bojazljivo je i Vlado usao u utakmicu...ultrasstyle_tz je napisao/la:sa ovim fondom igraca ne moze bolje..ja ti garantujem da bi bez Ordagica i Stjepanovica na Pecari izgubili da su 5 Azmira tu
Solidan mi igracki kadar imamo. ..
Jbg ne opucati na gol....
Realno falio je samo Ordagic......nije Zeba ni prosle sezone sve odigrao pa se pobjedjivalo....barem na gol se opuca...
Ovo je trenerov poraz.
Naravno da je vrijedjanje, ako je od strane pomucenih umova iz kulta, dopusteno i pozeljnno na temipompom je napisao/la:yebo ti vise taj kult zenu u pyckuSRSlavinovici je napisao/la:Ja ga nikada tako ne bih nazvao iz postovanja, ali vama pripadnicima kulta je i to dopustenotuzlak1987 je napisao/la: Za ovaj danasnji poraz je kriv sve seoska varalica, Azmir Husic.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.