Pa Šta ces i koju formaciju ćeš igrati u marta ako sad podjes da igras ovu? Ljudi moji sve u svoje vrijeme.ramiral je napisao/la:Znam da neće ali et' možda...
Ne dao Bog kad bi još bilo povreda Max bi onda nešto slično zamiješao i promijenio.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pa Šta ces i koju formaciju ćeš igrati u marta ako sad podjes da igras ovu? Ljudi moji sve u svoje vrijeme.ramiral je napisao/la:Znam da neće ali et' možda...
Ne dao Bog kad bi još bilo povreda Max bi onda nešto slično zamiješao i promijenio.

Tako što su se napalili oboje kao da im je zadnja utakmica ikad? Postali male ekipe kojima je highlight sezone ta jedna pobjeda nad Juventusom tako da sljedeće kolo ispušu mentalno pa im Genoa skida gaće sa tri komada.Marvin je napisao/la:Kako je nama poslo za rukom izgubiti od Milana ili Intera
IlCapitano je napisao/la:Tako što su se napalili oboje kao da im je zadnja utakmica ikad? Postali male ekipe kojima je highlight sezone ta jedna pobjeda nad Juventusom tako da sljedeće kolo ispušu mentalno pa im Genoa skida gaće sa tri komada.Marvin je napisao/la:Kako je nama poslo za rukom izgubiti od Milana ili Intera

u prevodu - bice cudo ako bude na terenu prije decembraJuventus confirm Marko Pjaca’s prognosis will not be finalised for another two to three weeks.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.