Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Licht izgleda potpuno otpisan
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
JuventinoVero
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa da, svima je to jasno bilo. Uvalio se Raiola za zivota. Moze u peMziju.IlCapitano je napisao/la:To je cifra koja je odmah u izvještaju pisala, neto profit 72 miliona.
EDIT: Pa normalno da nije zasluzio po igrama, ali se vjerovatno s razlogom nalazi u trenutnoj situaciji. Mozda se zalio zbog dolaska Danija Alvesa. Mozda zbog dolaska Cuadrada. Mozda je htio povisicu. Ko ce ga znati. Uprava zna bolje od nas.
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 26 okt 2016, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nista penzija prije transfera Keana OUT i Donarume IN.L'Avvocato je napisao/la:Pa da, svima je to jasno bilo. Uvalio se Raiola za zivota. Moze u peMziju.IlCapitano je napisao/la:To je cifra koja je odmah u izvještaju pisala, neto profit 72 miliona.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Mandžo opet skače.
Spavaš li mirno Reina Pepinjo?
Spavaš li mirno Reina Pepinjo?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kazu iz PSG-a nemoguća misija..ljuti tbog Comana,hahaha.
Navodno i Matuidija su stopirali zadnji čas zbog toga.
Jedini adut nam je neka "neizmjerna" želja igrača..to može biti i presudno (Vidal,Pogba) pa ćemo vidjeti...
Navodno i Matuidija su stopirali zadnji čas zbog toga.
Jedini adut nam je neka "neizmjerna" želja igrača..to može biti i presudno (Vidal,Pogba) pa ćemo vidjeti...
Yebes Veratija.
- bianconeros
- Kontakt:
Nacemo mi novog "Verattia"..
Da je nama dobiti Napolia i da hoce Higuain zabiti uhh
Da je nama dobiti Napolia i da hoce Higuain zabiti uhh
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlFantasista
- Kontakt:
Eh ja sam djelimično zadovoljan dosadašnjom sezonom, najviše sam razočaran Allegrijem koji još uvijek ne zna šta hoće od pojedinih igrača i kako da mu ekipa igra. Povrede ne trebam ni spominjati. Odbrana je također loše ušla u ovu sezonu.
Utakmice protiv Milana i Intera ne bih komentarisao, sa više petlje, hrabrosti i odlučnosti je na San Siru igrao Juventus Lugija Delnerija.
Brine me tanak vezni red u kojem nema čvrstine i agresivanosti. Baš zbog toga odbrana puno ispašta. To će se djelimično popraviti potpunim oporavkom Marchisija, ali i dalje žalim što Witsel nije došao. To se mora završiti u januaru.
Malo mi je žao i Higuaina čijim igrama i učinkom sam zadovoljan, ali mislim da ga i ekipa mora više servirati jer mu fakat treba tako malo da zabije gol. Još uvijek je u procesu adaptiranja.
Najbolji u dosadašnjem dijelu sezone Alex Sandro, ostali svi mogu i moraju puno bolje.
Utakmice protiv Milana i Intera ne bih komentarisao, sa više petlje, hrabrosti i odlučnosti je na San Siru igrao Juventus Lugija Delnerija.
Brine me tanak vezni red u kojem nema čvrstine i agresivanosti. Baš zbog toga odbrana puno ispašta. To će se djelimično popraviti potpunim oporavkom Marchisija, ali i dalje žalim što Witsel nije došao. To se mora završiti u januaru.
Malo mi je žao i Higuaina čijim igrama i učinkom sam zadovoljan, ali mislim da ga i ekipa mora više servirati jer mu fakat treba tako malo da zabije gol. Još uvijek je u procesu adaptiranja.
Najbolji u dosadašnjem dijelu sezone Alex Sandro, ostali svi mogu i moraju puno bolje.
Kun fejekun!
Nisam ovo znao, Marotta već baca računicu isplati li se uzeti scudettoSu Cuadrado, si tratta di un prestito temporaneo di 5 milioni a stagione, per due anni. Nel caso che la Juve vinca lo scudetto il riscatto del giocatore sarà obbligatorio ad altri 20 milioni al Chelsea.
-
gojzerica
- Kontakt:
Jes je Leo zakuc'o 
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Odlican raspored.
- bianconeros
- Kontakt:
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Idealan raspored za mixanje i eksperimentisanje... ocekujem u ovom periodu da promjenimo formaciju 
Licht
Hoce l Pastore doci?IlCapitano je napisao/la:.
- IlCapitano
- Kontakt:
- bianconeros
- Kontakt:
Tesko da ce witsel doci sad u januaru. Koga onda dovesti?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.