Pa pokusaj normalno ali da ucita jednu ligu? Nemoj quick, cisto ono da vidis hoce li normalno ali s jednom ligom.Chinaglia je napisao/la:ma satro sam gledao, probao nesto, al nista
kada odem quick game (samo jedna liga), ide sve fino, nema problema, al kada namjestim vise liga, onda crashuje
al zabij mu, ici cu na quick game, pa naknadno dodat ostale lige, valjda nece crashovat
Football Manager 2017
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2017
Kolega jopaa moze li taj FM jedan komad i za mene i kako?
Sent from my HTC One using Tapatalk
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Moze kolega, evo ovo sam napisao na forumu jos prije izlaska bete pa uglavnom tako i ide. Osim ako ne znas kako staviti steam u offline nakon instalacije to ti sve pojasnim u inboxu. 10KM je cijena. Za dodatne informacije se slobodno javi pa popricamo o svemu.aless je napisao/la:Kolega jopaa moze li taj FM jedan komad i za mene i kako?
jopaa7 je napisao/la:Evo ovako.
Zainteresirani za igru se mogu javiti pa im objasnim sve kako i sta, kako ide i funkcionira.
Ukratko: nakon uplate dobijete podatke od mog steama, instalirate igru i postavite steam u offline mode. Igra je org i sadrzi svaki novi update i automatski se preko steama updejta. Ako bude kakvih problema i zatrebate ponovo kod za pristup steamu slobodno se javite putem foruma, vibera/whatsappa, fejsa...zavisi kako se dogovorimo.
moze i normalnim putem, stavio sam jednu, a i pet, moze
al kada uz tih pet, stavim jos, ponovo crashuje
moram dodatno istrazit, mozda je problem broj liga, a mozda su problem ove juznoamericke lige
al kada uz tih pet, stavim jos, ponovo crashuje
moram dodatno istrazit, mozda je problem broj liga, a mozda su problem ove juznoamericke lige
Mozda je jednostavno do bete nesto pa ce ispraviti do 4.11 kad izlazi full verzija. Nebi znao stvarno jer nisam ja pokusao to 

juznoamericke lige su preoblem, al nema veze, dodat cu ih naknadno
odoh sada grafiku pravit, kada vidim ovako neuredan FM, hoce nesto da mi bude
odoh sada grafiku pravit, kada vidim ovako neuredan FM, hoce nesto da mi bude
gdje si Dietriche MateschitzuChinaglia je napisao/la:jeste li nekad vodili vise klubova na jednom sejvu
inace imam obicaj da napravim dosta sejvova, dakle zasebno, al sad kontam npr dva sejva od po dva-tri kluba
npr jedan iz bundeslige, drugi iz austrije, treci iz brazila

Tottenham Hotspur
Kraj 2.sezone
Zavrsila je i druga sezona kako vodim Tottenham i mogu reci da sam i vise nego zadovoljan obzirom da su mi se 6-7 glavnih igraca ozlijedivalo jako cesto. Na pocetku sezone sam doveo samo Dybalu za 60M +6M bonusa. Ne znam kako su ga pustili za te novce ali ne bunim se nimalo.
O ozlijedama, Kane je bio ozlijeden 2 mjeseca, pa Dybala 2 mjeseca, Walker 4-5 mjesci, Alderweireld 7 mjeseci...Mjenjala se cesto taktika i igraci koji su pocinjali u prvih 11, kao i oni koji su ulazili kao djokeri s klupe.
Kao sto sam u zadnjem postu najavio poceo sam nesto novo, neku novu taktiku jer sam doveo Dybalu (to vam tamo nisam spomenuo

Sezonu smo zavrsili s 3 osvojena trofeja. Zadnji najvazniji

Transferi

Obzirom na sve te ozlijede sam i vise nego zadovoljan kako je 2. sezona zavrsila. 4. mjesto u prvenstvu i nekoliko neshvatljivih kiksova protiv slabijih klubova su nas doveli do te pozicije, iako smo mogli biti 2. ili 3.
Man.City je osvojio prvenstvo ove godine sa 6 bodova prednosti od gradskih rivala Uniteda.
Kao sto mozete vidjeti najbolji strijelac prvenstva je Deeney sa 24 gola, slijedi Dybala s 23, te Vardy s 22. Kane je imao 18.
Vjerojatno bi Dybala bio najbolji strijelac da je odigrao jos koju utakmicu vise ali nema veze. Imao je 7 tekmi manje od Deeneya, dok je Kane imao cak 11 manje. Takoder je osvojio i nagradu za igraca godine u premiershipu. Klik
Najbolji asistent prvenstva je i ove godine Carrasco koji je stvarno fanstastican.
Man.City je osvojio prvenstvo ove godine sa 6 bodova prednosti od gradskih rivala Uniteda, dok je Chelsea i ove sezone razocarao zavrsivsi na 10. mjestu.
Napustaju nas: Stoke, Burnley i Brighton.
Ulaze u premiership: Middlesbrough, QPR i Hull.
Tablica na kraju sezone + statistika igraca
Raspored 1
Raspored 2
Najbolih 11 premiershipa

Prosle sezone smo dogurali do polufinala lige prvaka ali tamo nas izbacuje Atletiko Madrid. Pocetak lige prvaka ove sezone nam je dobio nesto laksu grupu ali ju nismo samo tako lako prosli. Cska, Ajax i Celtic nisu bili lagani protivnici i morali smo se dobro namuciti da ih prodjemo ali smo ipak na kraju nekako uspjeli biti 1. u grupi sa bodom vise od Cska.
Knockout faza lige prvaka nam donosi Milank kojeg smo morali rijesiti na domacen terenu jer smo kod njih izgubili i odmah bili u zaostatku. Slicna stvar i iduci krug, dolazi novi Talijanski predstavnik Juventus. S njima smo prosle sezone igrali u grupu i cetvrtfinalu i uspjeli proci. Ove sezone prolazimo u 92 minuti pogotkom Allia. Hvala kralju!!. U polufinalu smo bili bolji od Uniteda i to pobjedom na Old Traffordu s 2:1 i tako usli u finale protiv Bayerna.
Inace Englezi izdominirali, od 4 polufnalista cak 3 engleske ekipe. To trenutno moze samo na FM-u

Sve tekme lige prvaka
Grupa lige prvaka
Playoff lige prvaka
Finale lige prvaka
Najboljih 11 lige prvaka
U FA cupu smo ispali u polufinalu od Man.Citya, dok smo Capital cup osvojili pobjedom protiv Fulhama u finalu.
FA cup
Capital cup
Na kraju jedan igrac kojeg ocekuje odlicna karijera:
http://image.prntscr.com/image/59b0eb95 ... 70425b.png
Vecinu igraac sada ceka Svjetko prvenstvo u Rusiji i nadam se da nece biti nekih vecih ozlijeda i da ce imati dovoljno odmora za narednu sezonu

@jopa7 svaka cast odlicna sezona,sigurno si vec ikona kluba
kako si uspeo dovedes dibalu za 60 miliona?

Ne znam ni ja kako su ga dali za te pare. Isao scoutirati i report i tamo pise ono kao nekakva cifra, poslije toga ponudio i cjenkali se i pristali 
Btw. Španjolska mi ponudila mjesto izbornika pa sam i to prihvatio da se pararelno iskusam i u tome

Btw. Španjolska mi ponudila mjesto izbornika pa sam i to prihvatio da se pararelno iskusam i u tome

Za toliko sam ga i ja doveo, raštimanoj dami izgleda fali paraZOGLI je napisao/la:@jopa7 svaka cast odlicna sezona,sigurno si vec ikona klubakako si uspeo dovedes dibalu za 60 miliona?

Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa
U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.
U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.
na FM Scout je izasla wonderkid lista i dva skina
meni ce odlicno doci obje stvari
meni ce odlicno doci obje stvari
- IlCapitano
- Kontakt:
Kad izlazi demo ? Zar nije trebao 7 dana prije izlazka igrice ? ..
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
Ja s Parmom krenuo. Uradio pripreme, doveo jednog igrača i dvojicu na posudbu, tako da mi ekipa izgleda više nego dobro za treći rang talijanskog fudbala.
Nisam igra nešto previše dugo jer nemam vremena, a nigdje nam classic moda da se pokrene. Loši rezultati u prijateljskim utakmicama nisu se odrazili na kup gdje sam prošao u drugu fazu takmičenja s dvije pobjede u grupi, dok sam u prvom kolu upisao pobjedu na domaćem terenu. Ima još do kraja transfer roka, tako da ću probati na posudbu dovesti štopera, lijevog beka i jednog defanzivnog veznjaka.
No, veliki problem mi je što je gotovo 90% igrača u zadnjoj godinu ugovora i bit će patnja da zadržim ekipu na okupu i kako stvari stoje naredna sezona u Seriji B, gdje se nadam da ću otići, će biti dosta čudna. Igrači s posudbe, par pojačanja koja će nadam se činiti srce ekipe u Seriji A i par igrača iz ove ekipe.
Cilj mi je da kroz pet sezona napravim od Parme ekipu koja će bez problema biti u sredini Serije A, s ambicijama za Evropu.
1. Sezona - Serija C - cilj- plasman u Seriju B
2. Sezona - Serija B - cilj - play-off- ispadamo - 3. sezona Serija B- plasman u A.
3. Sezona, ako iz druge odem u A - borba za opstanak i opstanak
4. Sezona - sklapanje ekipe za narednu sezonu uz mirnu završnicu sezone, tj. da pet kola prije kraja imam zagarantovan opstanak
5. Sezona - par zvučnih pojačanja i gornji dio ljestvice, možda i Evropa
6. Sezona - Evropska liga , grupa, i novac, kup.
7. Sezona - Grupna faza Lige prvaka
8. Sezona - Borba za titulu i Evropu
9. Sezona - Borba za titulu prvaka
10. Sezona- Titula prvaka.
Nije nerealno, mada, možda će mi i manje od sedam sezona trebati da postanem prvaka. Zavisi od uprave.
Edit: Vidim da izlazi i FM 17 touch u petak, pa ću se fokusirati na njega. Nemam vremana za ovaj punokrvni, ali planovi ostaju isti.
Nisam igra nešto previše dugo jer nemam vremena, a nigdje nam classic moda da se pokrene. Loši rezultati u prijateljskim utakmicama nisu se odrazili na kup gdje sam prošao u drugu fazu takmičenja s dvije pobjede u grupi, dok sam u prvom kolu upisao pobjedu na domaćem terenu. Ima još do kraja transfer roka, tako da ću probati na posudbu dovesti štopera, lijevog beka i jednog defanzivnog veznjaka.
No, veliki problem mi je što je gotovo 90% igrača u zadnjoj godinu ugovora i bit će patnja da zadržim ekipu na okupu i kako stvari stoje naredna sezona u Seriji B, gdje se nadam da ću otići, će biti dosta čudna. Igrači s posudbe, par pojačanja koja će nadam se činiti srce ekipe u Seriji A i par igrača iz ove ekipe.
Cilj mi je da kroz pet sezona napravim od Parme ekipu koja će bez problema biti u sredini Serije A, s ambicijama za Evropu.
1. Sezona - Serija C - cilj- plasman u Seriju B
2. Sezona - Serija B - cilj - play-off- ispadamo - 3. sezona Serija B- plasman u A.
3. Sezona, ako iz druge odem u A - borba za opstanak i opstanak
4. Sezona - sklapanje ekipe za narednu sezonu uz mirnu završnicu sezone, tj. da pet kola prije kraja imam zagarantovan opstanak
5. Sezona - par zvučnih pojačanja i gornji dio ljestvice, možda i Evropa
6. Sezona - Evropska liga , grupa, i novac, kup.
7. Sezona - Grupna faza Lige prvaka
8. Sezona - Borba za titulu i Evropu
9. Sezona - Borba za titulu prvaka
10. Sezona- Titula prvaka.
Nije nerealno, mada, možda će mi i manje od sedam sezona trebati da postanem prvaka. Zavisi od uprave.
Edit: Vidim da izlazi i FM 17 touch u petak, pa ću se fokusirati na njega. Nemam vremana za ovaj punokrvni, ali planovi ostaju isti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cini mi se da u italiji nema ogranicenja za posudbe tako da popuni ekipu sa posudbama bar sam ja tako prije par godina sa cisco romom imo vise posudjenih nego svojih igraca 

- franklampard8
- Kontakt:
Kad se moze ocekivati patch za nasu ligu na ovoj 17-ki?
Rahma javi se.
Rahma javi se.

1946
Ma ne mogu govoriti ništa u vezi toga, pošto ste i sami vidjeli da je bilo ''napada'' na to kako smo rekli da će ranije, nego što je, izaći. Uglavnom, potrduiti ćemo se da što prije izađe, jer je to i nama u interesu. 

Amer Dupovac!
Kada se može očekivati naša liga u oficijalnoj verziji igre, bez patcheva i sl.
kao što ima hr i sr i još 100 drugih.
Hvala
kao što ima hr i sr i još 100 drugih.
Hvala
Kako sam ja čuo, to se gleda po broju prodatih primjeraka u državi ( ako je to istina, neće zadugo ). Hrvatski i srpski forumi prodaju preko 100 primjeraka godišnje, dok mi smo eto prošle oko 5. Trudimo se, sigurno je da ćemo nakon ulaska u Si tražiti da se ubaci naša liga ( barem prva ). Svake godine dobijamo veliki broj kritika, a kada pitamo za pomoć u izradi... tada nikoga nema. Najmanje što ostali mogu uraditi, koji žele da uspijemo u tome, je da se registruju na forum i podrže naš rad.
Amer Dupovac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.