PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 26 okt 2016, 22:49

Evolution87 je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Hapsi strumfove i profesore :rol:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Lako je viriti iz bijelog kombija,trkaci po Kosevu :hmmmm:
Jel to iz tuborga pises :urnebes:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sto hoces sifru tuborgzeljo :D dodji da ti ja ukucam ako ne znas :kafa:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

wobly92
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la wobly92 » 26 okt 2016, 22:51

Oni su prvi počeli Aco. :mrgreen:

Đe se izgubi onaj Felix Baumgartner sa svojim nebulozama?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 26 okt 2016, 22:53

Sloboda se takmicila sama sa sobom za trofej...... Izgubila..

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 26 okt 2016, 22:53

Ovaj nkzmostar i njemu slični me podsjećaju na dječaka koji sve redom izaziva i bocka a onda kada im neko pokaže zube vuku taticu i mamicu za rukav da ih brane (nerijetko i oni dobiju jednu vaspitnu po zubima)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 okt 2016, 23:00

Al nazvat zastavu koja se po bosni vijorila prije hiljadu godina kad u bosni nije bilo ni i od islama zastavom bosanskih muslimana je vrhunac debilizma :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2016, 23:01

Manijaci danas nasilni kao Matic legenda kad je samarao Ivicu zbog namjestanja.. #LaznaLegenda #Sramota :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 okt 2016, 23:03

Hint :arrow: ma zna se već na koga :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 okt 2016, 23:05

aleksandar_veliki je napisao/la:Kako vam ne dosadi? **** ti zivot, da ti **** zivot. Dvije godine nismo napravili metra autoputa, u Mostaru djeca u bolnici umiru radi neke bezazlene bakterije, Dodik orobio sve banke u RS-u, zeni pred porod u Sebijinom UKCS kupovao injekcije po komadu 1.8 KM jer prva u Bosnjaka stedi kako bi sutra rekla da je dobra menadzerica, a vi o zastava, balijama, ustasama, cetnicima. Koji vam je **** vise.
:bow:
Uvijek istih 5-6 nickova ispliva kad se krene ta prica, dok nijedan post ne napisu kada je tema fudbal
Nad tobom sunce najljepše sja

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 26 okt 2016, 23:08

pinoglavi je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Kako vam ne dosadi? **** ti zivot, da ti **** zivot. Dvije godine nismo napravili metra autoputa, u Mostaru djeca u bolnici umiru radi neke bezazlene bakterije, Dodik orobio sve banke u RS-u, zeni pred porod u Sebijinom UKCS kupovao injekcije po komadu 1.8 KM jer prva u Bosnjaka stedi kako bi sutra rekla da je dobra menadzerica, a vi o zastava, balijama, ustasama, cetnicima. Koji vam je **** vise.
:bow:
Uvijek istih 5-6 nickova ispliva kad se krene ta prica, dok nijedan post ne napisu kada je tema fudbal
Istu stvar sam primijetio.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 okt 2016, 23:11

A koji su to nickovi? :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 okt 2016, 23:55

Felixe, najebao si! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 okt 2016, 23:56

Fifi razligu kvaris ovu divnu temu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 27 okt 2016, 01:42

Manijaci se izgleda pripremaju za olimpijadu. Bukvalno se slomise trceci po Hrasnom i Grbavici. Doduse vise ih slomise, nego sto trce
Das Ist Walter

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 27 okt 2016, 10:42

miden je napisao/la:Manijaci se izgleda pripremaju za olimpijadu. Bukvalno se slomise trceci po Hrasnom i Grbavici. Doduse vise ih slomise, nego sto trce
Nema jarane pun kum gore... Raspadate se na svim poljima po savovima. To smo vidjeli i za derbi na sta sjever lici.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 27 okt 2016, 12:57

"Olako su me se riješili, mogao sam još ponuditi. Ja sam dijete kluba, bio sam jedan od lidera, držao sam cijelu svlačionicu na okupu i to mogu potvrditi svi igrači koji su tada igrali. Vladalo je zajedništvo, sve probleme smo zajedno iznosili i prebrodili. Kada vidim kako Sarajevo danas igra, smatram da sam mogao i dalje komotno igrati. Nikada nisam dobio pravi odgovor ko je procijenio da nisam potreban, ali činjenica je da trenera Hurtića nisu interesovale moje usluge i bio sam primoran otići."

:cry: :cry: :cry:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2016, 14:23

Tuzlanski Kanton - San Marino 0:1

Kad ide ide :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 okt 2016, 17:27

Iskreno, ako smijem ova tma vam je dno dna. Okuplja sve najgore sa foruma čast izuzetcima. Prepuna primitivaca, nacionalista, balavaca željnih pažnje, neodgojenih krkana, polupismenih isfrustriranih degena itd. Neka se svako pronadje a naravno i oni normalniji koji pokušaju nešto u fonu normalne zafrkancije.
Da se pitam, a ne pitam, mislim vaše je, možete šta god vi hoćete, ukinuo bi je koliko sad a neke od najaktivnijih trajno banovao znajući da činim dobro djelo i da na ovom forumu neće više trovati svojim poganim razmišljanjem i rječnikom ostatak forumaša.
Ne znam šta tema donosi ali znam da odnosi puno. Najaktivnija tema na forumu sve same gadosti i nebuloze. Hladno odbiješ kvalitetne forumaše koji ne žele na taj nivo da se spuštaju.

Još jednom, halalite, ja to tako vidim. Naravno niti moram pisati na njoj niti je čitati pa ću svoje pravo i iskoristiti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 okt 2016, 17:34

Sta je problem?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 okt 2016, 18:32

Neandertalac je napisao/la:
Iskreno, ako smijem ova tma vam je dno dna. Okuplja sve najgore sa foruma čast izuzetcima. Prepuna primitivaca, nacionalista, balavaca željnih pažnje, neodgojenih krkana, polupismenih isfrustriranih degena itd. Neka se svako pronadje a naravno i oni normalniji koji pokušaju nešto u fonu normalne zafrkancije.
Da se pitam, a ne pitam, mislim vaše je, možete šta god vi hoćete, ukinuo bi je koliko sad a neke od najaktivnijih trajno banovao znajući da činim dobro djelo i da na ovom forumu neće više trovati svojim poganim razmišljanjem i rječnikom ostatak forumaša.
Ne znam šta tema donosi ali znam da odnosi puno. Najaktivnija tema na forumu sve same gadosti i nebuloze. Hladno odbiješ kvalitetne forumaše koji ne žele na taj nivo da se spuštaju.

Još jednom, halalite, ja to tako vidim. Naravno niti moram pisati na njoj niti je čitati pa ću svoje pravo i iskoristiti.
Naravno da mnogo donosi ova tema, shvatis koliko smo primitivni i na sta su sve djeca spremna. A tek su djeca. I onda se zapitas kakva im je buducnost, sta od njih ocekivati u buducnosti.
Ujedno i skontas koliko pojedinci su zatrovani mrzljom, ne samo prema drugoj vjeri/naciji, nego cak i prema drugom gradu, sugradjanu, i jos mnogo cemu.
Da ne naglasavamo humor od kojeg su operisani. :puke:

Naravno, npr. na klixu ne mogu vrijedjati i psovati pa se onda sjate ovdje i izbacuju visak adrenalina i sexualne apstinencije. A trpi forum i momci koji bi aktivnije diskutovali o samom sportu u nasoj drzavi, razmjenjivali ideje, ujedno bili i podrska forumskim novinarima u svakom smislu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 okt 2016, 18:51

Neandertalac je napisao/la: Iskreno, ako smijem ova tma vam je dno dna. Okuplja sve najgore sa foruma čast izuzetcima. Prepuna primitivaca, nacionalista, balavaca željnih pažnje, neodgojenih krkana, polupismenih isfrustriranih degena itd. Neka se svako pronadje a naravno i oni normalniji koji pokušaju nešto u fonu normalne zafrkancije.

Štaje problem momčino?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []