Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Prodaj sta 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Koliko ti je ta godisnja Bgti ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Odradi sta bilo samo da prodje brate ti si mi zadnja nada ! ako uspijem kupit godisnju brate imas pivu od mene kad dodjes u seher
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
45 km a ne mogu da ih dobijem ko da je hiljadu km jbt svu ustedjevinu potrosio oko 200 km a posla nikakvog 
Koja seljacina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
fuj.. i sad misle da su face? sad su oni neko i nesto..
bravo seljaci! bravo.. kako bi mu ja samar opalio..
bravo seljaci! bravo.. kako bi mu ja samar opalio..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Seljaci samo takvi

Pique i Busquets- dva najodvratnija lika u historiji fudbala
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
izgleda samo ja budan, sta cu kad ne mogu da spavam od vrucine 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- majestic24
- Kontakt:
Joj vrucina me probudila u 5 ujutro,nemogu spavati. Jos kako sam bio na bazenima od hlora sam dobio puhice na glavi pa nemogu nigdje dotaknuti kako me boli. Imam osjetljivu kozu a ovo ju je pravo nadrazilo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
[youtube][/youtube]
Prejak video
Prejak video
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Prodaj zlata ako imas..i meni je tako trebalo pa sam ja prodao lancic dobar...65km dobio 
A C A B !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
jbt cumurao sam do 4 sata i lego :S
[youtube][/youtube]
170.000$ dobija 21 avgusta kada u Americi ce otpjevat pjesmu Kuca pos'o na engleskom
od 4:30 minute klipa kocio sam se od smijeha 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Čola zaradjuje haha
oj sto mrzim putovat, sto sarajevo nije odma iza bihaca
- __Liedson__
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
u Sarajevu

Neki dan sam išao u Bihać. Nažalost tužnim povodom, moji rođaci su oni koji su se utopili na Uni, a inače dobrih 5-6 sati treba da se dođe. Rekao sam, nikad više, bliže na more u Neum otići nego u Bihać !QUARESMA 18<<< je napisao/la:oj sto mrzim putovat, sto sarajevo nije odma iza bihaca
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
I ja isto nista gore :/ Do Sarajeva sam nekako i navikao ali kad idem u Njemacku onda mi je bas smrt, 20 j.ebenih satiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Čola zaradjuje haha
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa putuj avionom cca 300KM,a manje zaebancijehammers je napisao/la:I ja isto nista gore :/ Do Sarajeva sam nekako i navikao ali kad idem u Njemacku onda mi je bas smrt, 20 j.ebenih satiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Čola zaradjuje haha
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Strah me nesto kao Bergkampabistrikboy je napisao/la:Pa putuj avionom cca 300KM,a manje zaebancijehammers je napisao/la:I ja isto nista gore :/ Do Sarajeva sam nekako i navikao ali kad idem u Njemacku onda mi je bas smrt, 20 j.ebenih satiQUARESMA 18<<< je napisao/la:Čola zaradjuje haha