sve se bojimzgmiky je napisao/la:eo ga dobitni![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo par prijedloga dobro analiziranih sa drugog foruma pa proberite 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
juve next goal 2.00, 3-1 71.min
nancy-caen 85.min 4-2
da pada još jedan gol 3.00
da pada još jedan gol 3.00
Emelec-Barcelona G. 1p 2 4.00
Booker 14,5 više @1,65
Lin 13,5 više @ 1,60
Davis 25,5 više @1,85
Kvota 4,88
Jos je pocetak sezone pa ono, sta ja znam.
Booker sjajan tricas, u predsezoni odigrao jako dobro, 4 tekme prosjek 19,8 poena uz nekih 27 minuta igre. Danas ga ocekujem na barem 30 minuta.
Lin je u predsezoni imao prosjek od 17 poena uz 23 minute na parketu. On ce uz Bogdanovica i Lopeza biti glavna napadacka opcija Brooklyna ove sezone.
Davis glavna zvijezda Pelicansa, nema ga tko cuvati u Denveru i vjerujem da prolazi ovu granicu. Ocekujem barem 35-38 minuta za njega veceras i tekmu na nekih 200 + poena. Uz upucenih 20 suteva i poneko slobodno ide on na 30
nadam se 
Šarić 10,5 više @1,85
Russell 16,5 više @1,70
Harden 28,5 više @1,85
Kvota 5,82
Šarić - Ocekuje se da pocne od pocetka jer nema Noela i Simmonsa, dok ce Okafor i Embiid imati smanjenu minutazu. Samim time bi on mogao imati dobru minutazu i ici preko ovih 10.
Russell - Ove sezone ce biti jedan od glavnih, ako ne i glavni igrac Lakersa. Ocekuje se tekma na stvarno velik broj koseva jer obje ekipe slabo igraju obranu. Kladionice su stavile granicu na nekih 225 poena, ja ocekujem minimalno 215, pa ova granica uopce nije velika. Dobro zna pogoditi tricu i nadam se da ce ih nekoliko i veceras zabiti.
Harden - Odmah na pocetku velika granica na bradu ali i utakmica u kojoj kao sto sam rekao ocekujemo jako puno koseva. Tekma gdje ce obrane biti slabe i ovdje bi Harden stvarno mogao preko 30. Ako bi mogao natrpati Lakerse to je upravo on i uz dobar broj slobodnih mislim da on ide preko, osim ako bude bas imao los postotak suta sto sumnjam.
Lin 13,5 više @ 1,60
Davis 25,5 više @1,85
Kvota 4,88
Jos je pocetak sezone pa ono, sta ja znam.
Booker sjajan tricas, u predsezoni odigrao jako dobro, 4 tekme prosjek 19,8 poena uz nekih 27 minuta igre. Danas ga ocekujem na barem 30 minuta.
Lin je u predsezoni imao prosjek od 17 poena uz 23 minute na parketu. On ce uz Bogdanovica i Lopeza biti glavna napadacka opcija Brooklyna ove sezone.
Davis glavna zvijezda Pelicansa, nema ga tko cuvati u Denveru i vjerujem da prolazi ovu granicu. Ocekujem barem 35-38 minuta za njega veceras i tekmu na nekih 200 + poena. Uz upucenih 20 suteva i poneko slobodno ide on na 30
Šarić 10,5 više @1,85
Russell 16,5 više @1,70
Harden 28,5 više @1,85
Kvota 5,82
Šarić - Ocekuje se da pocne od pocetka jer nema Noela i Simmonsa, dok ce Okafor i Embiid imati smanjenu minutazu. Samim time bi on mogao imati dobru minutazu i ici preko ovih 10.
Russell - Ove sezone ce biti jedan od glavnih, ako ne i glavni igrac Lakersa. Ocekuje se tekma na stvarno velik broj koseva jer obje ekipe slabo igraju obranu. Kladionice su stavile granicu na nekih 225 poena, ja ocekujem minimalno 215, pa ova granica uopce nije velika. Dobro zna pogoditi tricu i nadam se da ce ih nekoliko i veceras zabiti.
Harden - Odmah na pocetku velika granica na bradu ali i utakmica u kojoj kao sto sam rekao ocekujemo jako puno koseva. Tekma gdje ce obrane biti slabe i ovdje bi Harden stvarno mogao preko 30. Ako bi mogao natrpati Lakerse to je upravo on i uz dobar broj slobodnih mislim da on ide preko, osim ako bude bas imao los postotak suta sto sumnjam.
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 26 okt 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
u premieru ga izbaciliJahlil Okafor (knee rehab) will be on a 12-minute limit for Wednesday's regular-season opener vs. the Thunder.
Joel Embiid's minutes will be capped at 20, so it's possible we see Brett Brown roll out some small ball lineups with Dario Saric at the five-spot and Jerami Grant spending time at the four. Richaun Holmes could also be in the rotation tonight, but Saric is the guy you want to target in fantasy hoops. Until the minutes limit is lifted, Okafor won't really be worth deploying in standard leagues.
zato saric over 9.5
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pazi ovo:zgmiky je napisao/la:eo ga dobitni![]()
SlevinKelevra je napisao/la:Toulouse- Auxerre odg

Dakle, potpuno slucajno izbrao jedan par iz francuske lige za odg, i odaberem jedini koji nije prosao. Kakva forma...
- Evolution87
- Kontakt:

Jbt sad i Šarića skolinili iz ponude J*** im matere.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Evolution87
- Kontakt:
ma samo treba ujutru cim izbace ponudu odigrati, dok ne koriguju granice. Da se je stiglo moglo se je veceras rahat u krevet jer je premier imao dosta ''gresaka''Heller je napisao/la:Jbt sad i Šarića skolinili iz ponude **** im matere.
Nisu ga izbacili, ja sad upravo odigrao tiket...Heller je napisao/la:Jbt sad i Šarića skolinili iz ponude **** im matere.
H.Whiteside (14.5)-2
Lin (14.5)-2
Šarić (10.5)-2
Kvota: 5,77
P.George (22.5)-2
A.Davis (26.5)-2
S.Adams (11.5)-2
D.Cousins (26.5)-2
J.Harden (28.5)-2
Kvota: 21,67
Lin (14.5)-2
Šarić (10.5)-2
Kvota: 5,77
P.George (22.5)-2
A.Davis (26.5)-2
S.Adams (11.5)-2
D.Cousins (26.5)-2
J.Harden (28.5)-2
Kvota: 21,67
Ja kazem za WWIN ne igram u Premieru.Blok3 je napisao/la:Nisu ga izbacili, ja sad upravo odigrao tiket...Heller je napisao/la:Jbt sad i Šarića skolinili iz ponude **** im matere.
Nullius in verba
Ahaa.. Jel ograniceno u WWINu na min. 3 za ove igrace?Heller je napisao/la:Ja kazem za WWIN ne igram u Premieru.Blok3 je napisao/la:Nisu ga izbacili, ja sad upravo odigrao tiket...Heller je napisao/la:Jbt sad i Šarića skolinili iz ponude **** im matere.
Nije ograniceno.
Nullius in verba
ovo bi mogao biti prelaz, idemo 1 5.25zgmiky je napisao/la:Emelec-Barcelona G. 1p 2 4.00
Imali su jutros Embida na 17.5, dangela na 13.5, Bookera na 12.5Evolution87 je napisao/la:ma samo treba ujutru cim izbace ponudu odigrati, dok ne koriguju granice. Da se je stiglo moglo se je veceras rahat u krevet jer je premier imao dosta ''gresaka''Heller je napisao/la:Jbt sad i Šarića skolinili iz ponude **** im matere.
valja pokusat na koju markicuzgmiky je napisao/la:ovo bi mogao biti prelaz, idemo 1 5.25zgmiky je napisao/la:Emelec-Barcelona G. 1p 2 4.00
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Teletovic 11,5+
Mirza veceras starter i mogao bi vrlo lako ovu granicu preci.Midleton kao glavni igrac im ne igra,a ocekujem od Dely-a da hrani Mirzu loptama
Nurkic 8,5+
Ne znam da li ce i Juka veceras biti starter ali na osnovu pripremnih utakmica imat ce ove sezone veliku minutazu.U pripremama je imao strasne brojke i on bi ovo trebao lagano prebacit.
Jos uz to
Westbrook 29,5+
Covington 12,5+
George 22,5+
Thomas 20,5+
Mirza veceras starter i mogao bi vrlo lako ovu granicu preci.Midleton kao glavni igrac im ne igra,a ocekujem od Dely-a da hrani Mirzu loptama
Nurkic 8,5+
Ne znam da li ce i Juka veceras biti starter ali na osnovu pripremnih utakmica imat ce ove sezone veliku minutazu.U pripremama je imao strasne brojke i on bi ovo trebao lagano prebacit.
Jos uz to
Westbrook 29,5+
Covington 12,5+
George 22,5+
Thomas 20,5+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.