FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 26 okt 2016, 21:14

Pa ocigledno da ovdje nemaju pojma. Lupaju da nemamo para, a ti vidis da to nije istina, pa nam bar objasni kako znas da nije istina? Sta nije jasno?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 26 okt 2016, 21:15

slika

Malo smiješno izgleda ali svaka čast za našu djecu danas! :)

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 26 okt 2016, 21:39

Quinlan je napisao/la:znaci na pitanje cete pitanjem odgovoriti? vrhunac komunikacije :tokralju: :tokralju:
Tako je inače, ili na pitanje pitanjem, ili se pitanje ignoriše....

Para imamo dovoljno, plate su i dan tačne, unaprijed se planiraju pripreme, nešto jesmo prosuli para niz vodu, ali daleko od toga da nam fali.

Stevanoviću ponuditi maksimum koliko god se možemo "protegnuti", pa ako ne bude dovoljno sretan mu put i hvala od srca za borbu i sve što je dao klubu.
Zadnja izmjena: zeljoooooooooo, dana/u 26 okt 2016, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 okt 2016, 21:43

Malo sam prozborio koju sa rajom šštoje bila na utakmici danas, još pročitao par izvještaja po forumima i jako me raduje da sam bio u pravu kada sam tvrdio da nasa fjeca itekako imaju kvaliteta i da im se treba davati više šansi, tj vjere u njih ne smije nedostajati. Eh, nije sada da su top i da ce u ligi biti nosioci igre preko noći ali generalno je mišljenje svih cija sam mišljenja uzeonu obzir da ima kvalitete u komparaciji sa nekima koji su takodje dobili priliku. Šecerević i Lazić npr.
Još to da su svi Kemu vidjeli kao stambenog stopera, dominantnog u duelu, upravo ono gdje smo kriminalni zadnjih godinu u po. Fali njemu dosta stoji, ali dajmo mu šansu, pa kiksace sigurno nekada ali benefiti toga da ga istrpimo su ogromni. Kao i scžve njih naravno a sigurno da neće bas svi biti podjednako uspješni.
Najviše mi se svidjela komparacija Sabanadjovic vs Secerovica. Jasan dokaz čemu težiti u budućnosti.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 21:50

Secerovic je po meni najslabiji od svih u veznom redu. Lazic ima dobar sut,ali on dobro pocne i onda odjednom se spetlja i propadne sve. Po forumima vidim da su Bekric i Stanic najslabiji uz Secerovica bili. To je otprilike uvijek kad oni igraju. Gotivim ih,ali ne ide dzaba. Imaju agresivnost i to je to. Tuzno,ali istinito.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 21:52

:tokralju: :tokralju:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 okt 2016, 22:29

LjoZee je napisao/la:Secerovic je po meni najslabiji od svih u veznom redu. Lazic ima dobar sut,ali on dobro pocne i onda odjednom se spetlja i propadne sve. Po forumima vidim da su Bekric i Stanic najslabiji uz Secerovica bili. To je otprilike uvijek kad oni igraju. Gotivim ih,ali ne ide dzaba. Imaju agresivnost i to je to. Tuzno,ali istinito.
:facepalm: :facepalm:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 22:49

Bekric i Stanic su najbolji bili izvinjavam se. :)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 okt 2016, 23:00

Ja sam na forumima procitao da imamo bruku love.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 23:03

Ako se sa ovom djecom bude pravilno radilo imat ce Zelju sta da proda u buducnosti. Dosta talenta ima sad samo ih polako uvoditi u seniorski fudbal. Drago mi je zbog golova jer im je to dodatna motivacija. Anel ako je bude imalo i malo talenta kao nekad Refik bit ce top igrac. Od njega i Zerica najvise ocekujem.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 26 okt 2016, 23:04

Amar Osim gospodar familije !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 okt 2016, 23:14

I kakve su prognoze u vezi Miroslava ?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 okt 2016, 23:18

mohikanac123 je napisao/la:Amar Osim gospodar familije !
Jedan je Amar. On, 72 prazna mjesta pa onda tek svi ostali. Kad mi ga počnu podrediti sa "nekim" ne znam bi li se smijao ili plakao...

UPRAVA NAPOLJE!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 26 okt 2016, 23:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:I kakve su prognoze u vezi Miroslava ?
Moje misljenje je da bi on trebao ostati radi sebe, mislim produziti ugovor. Lijepo mu je ovdje, vratio se u zivot, te ga raja gotivi. Mislim, odnosno znam da klub nece stediti jer je on kako kazu glavni projekt kluba tako da ocekujem da ce produziti ugovor. Do kada ce ostati ako produzi ugovor, to je vec drugi par rukavica. Produzetak ugovora ne znaci i ostanak do ljeta recimo.
Ali prilikom dolaska je dao onu izjavu da je došao ovdje da oživi karijeru, između redova bi to značio i povratak u reprezentaciju. Bez obzira na sve to navedeno, i šta god mu Klub ponudio, ako se nastavi sa silnim oscilacijama u igri Želje općenito i borbom isključivo za evropska mjesta dok se za titulu bore drugi klubovi ja sam pesimista što se tiče njegovog ostanka. Previše smo nezahvalan narod i imamo loš mentalitet da bi relativno mlad fudbaler žrtvovao svoju karijeru i ostao još koju sezonu ovdje kod nas. A definitivno je nešto najbolje što je ovaj Željo imao u zadnjih nekoliko godina.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 okt 2016, 23:30

Interesantno. Ja kada sam pričao za omladince mnogi su mi spovitavali; sta ti znaš, sta fali Secerovica, Laziću, nije to oba na pijaci, bekovima silnim, stoperima, Grku nikad vidjenom a danas svi svršavaju na njih, već im cifre lijepe.

Još jednom, zanimljivo. Ta će Neandertalac, znam ga ja. Nije on navijač Želje.

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 okt 2016, 23:35

Ma ovo djece sto je danas igralo ne moze igrati ozbiljan profesionalni fudbal trenutno . Nemaju konstitucije, lahki su ko per, i njihovo uvodjenje bi samo bilo lose za njihove razvijanje jer fizicki nema sanse da mogu parirati.. Nazalost to vazi za Zerica, Sabanadzovica i ostale. Jedini koji treba da dobije sansu jeste Mujagic jer na njemu mozemo zaraditi veliku lovu. Ima sve predispozicije da postane odlican napadac. Opet s druge strane mi ganjamo rezultat moramo u evropi i siguran sam da nece dobijati sansu. A i u toj situaciji mislim da je dobar izbor za drugog napadaca. Beganovic isto tako treba da igra, igra, igra, pa tek onda ova djeca. Rano je jos realno.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 26 okt 2016, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 okt 2016, 23:44

Realno Stevanovica boli tuki za Zelju, ako bude imao neku ponudu otici ce i nece produziti ugovor. Momak nas je ispostovao maksimalno, igrao svaku utakmicu s 200% i ne moze mu niko nista zamjeriti. Sta bi bilo bolje za njegovu karijeru? Pa ako cemo realno da ode iz ove prdimahovina ekipe, jer on ovdje nema s kim da igra, a opet mi da njega nemamo bili bi u rangu Radnika, Mladosti itd. A sad smo malo vise od njih.

Njega mogu porediti npr s Benkom koji kad je otisao iz Sarajeva klub izgleda presmijesno na terenu. Tako cemo i mi ako Miro ode.To je realnost.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2016, 02:05

aleksandar_veliki je napisao/la:Sta mu u ovom slucaju Zeljo ili nekom drugom igracu drugi bh. klub moze ponuditi da bi on odbio neku ponudu iz inostranstva ako je ima.
Iz Želje je trenutno bliži reprezentaciji nego iz nekog ispodprosječnog evropskog kluba. Inostranstvo je širok pojam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 okt 2016, 08:56

aleksandar_veliki je napisao/la: Znam, nekad mislim da znam o stvarima u Zelji i vise nego sto bi trebao znati. Novinarsko bildanje misica. Medjutim, ako bih ovdje to dijelio sa vama onda ne bi bilo koristi pisati na portalu. Zamisli da sam sinoc ovdje napisao da se klub juce obratio Menafu Kodri. Danas ne bi imao teksta.
Drago mi je da ste izgladili odnose i da sada imas informacije iz prve ruke. :thumbup:
P.s.@neandretalac
Željo na prvom mjestu pa onda jedno 1772 mjesta svi ostali.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 27 okt 2016, 09:40

Lijepe vijesti nakon nastupa Želje u Goraždu, i igre i golova naših dječaka. Bravo momci!!!
Sa druge strane se nadam da će ovi golovi i povjerenje koje im je ukazano biti veliki podstrek u njihovom budućem radu, pristupu i profesionalizmu u trenažnom procesu i nasupima u juniorskoj konkurenciji. Samo takvim pristupom u budućnosti mogu postati dio Željine prve ekipe, i napraviti dodatne iskorake u svojim karijerama. Rad je jedini ključ uspjeha. Mnogo je izuzetnih talenata prošlo kroz naš omladinski pogon, harali su u mlađim kategorijama i nestali...nije lako naraviti karijeru, ali rad,rad i samo rad. To je ono što svi možete dati. Da li će te imati sreće da nešto napravite, teško je reći, ali ne sumnjam da će neki od Vas uspjeti i dokazati da je kvalitet tu.
Neki će nadam se već nakon zimskih priprema biti jako blizu i prvih 11 a neki se moraju dodatno fizički razvijati. U svakom slučaju tebalo bi tu biti budućnosti za našeg Želju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.