FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2016, 11:49

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 27 okt 2016, 12:19

Daj više tu skupštinu

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2016, 12:22

Hi vil bi bek
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 27 okt 2016, 12:50

Imal gdje ovog iz nadzornog odbora, vidjal ga ko, da nije i on za Azmirom "hukno" u prokletu zemlju :urnebes: :urnebes: :D :D

P.S. mislim na ovog naseg sa forruma :salut:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 okt 2016, 13:31

tuzlak1987 je napisao/la:Stalnim clanovima na duzi period imam insajdersku pp :) tice se sadasnjeg trenera i finansija.
Najbolje ti je zadrzati za sebe i ako imas nesto stvarno istinito. Vjeruj mi, ja kad bih objavio neke slike ovdje par igraca Sarajeva bi dobilo otkaz kao i nekoliko njih nedavno.
Da ne pricam o stvarima kod nas, koje jos nisam siguran da su 100% tacne.

Mislim, od volje ti da javis nama koji smo dugo ovdje, ali pazi da neke stvari ne trebaju u javnost i ne trebaju se previse siriti medju ljudima. Znas ti nas ba. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 okt 2016, 14:42

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Stalnim clanovima na duzi period imam insajdersku pp :) tice se sadasnjeg trenera i finansija.
Najbolje ti je zadrzati za sebe i ako imas nesto stvarno istinito. Vjeruj mi, ja kad bih objavio neke slike ovdje par igraca Sarajeva bi dobilo otkaz kao i nekoliko njih nedavno.

Mislim, od volje ti da javis nama koji smo dugo ovdje, ali pazi da neke stvari ne trebaju u javnost i ne trebaju se previse siriti medju ljudima. Znas ti nas ba. :)
licno bih objavio to za sarajevo, kladim se u zivot da niko njihov to ne bi zadrzao za sebe, vec bi gledali kako da nam napakoste.
je--bu nas sa svih strana, lijepo bi bilo da okuse gorcinu. Zao bi mi bilo pojedinaca, ali sami su se doveli u takvu situaciju, dok bi
sa klupske strane, to godilo jer je u pitanju konkurent.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 okt 2016, 16:52

ma hajd da cujemo insajdersku, treba nam takvih ovih dana

a sto se tice Stjepe jbg kad te je.u , haman ne vade..bez Stjepe i sa poluspremnim Ordagicem nemamo mi sta traziti protiv Zelje i Zrinjskog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 27 okt 2016, 16:56

Stjepa ce bit' spreman za Zelju :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 okt 2016, 17:18

Mortus je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

licno bih objavio to za sarajevo, kladim se u zivot da niko njihov to ne bi zadrzao za sebe, vec bi gledali kako da nam napakoste.
je--bu nas sa svih strana, lijepo bi bilo da okuse gorcinu. Zao bi mi bilo pojedinaca, ali sami su se doveli u takvu situaciju, dok bi
sa klupske strane, to godilo jer je u pitanju konkurent.....
Fazon je sto ova djeca po forumu pojma nemaju, u ovom slucaju govorim o Sarajlijama, procitaju nesto na forumu ili supljiraju na kaficama i onda baljezgaju i mudruju drugima ovdje. Davno ih ja prestao shvatati za ozbiljno.
Ne bih nikad uradio takvo nesto iz nekoliko razloga, prije svega svoj obraz ne bih gubio radi forumske furke, i sam sam neke stvari (fotke, price...) dobio/cuo u povjerenju jer znaju kakav sam i da ne bih to objavio, s' druge strane mi nije drago da neki fudbaler/sportista bude blacen, posao izgubi i slicno radi mene, a pogotovo ne bih cinio usluge svakakvim novinarima od kojih niti ja imam neku korist niti nas klub, a ni nas pdf. ;)

Vec mi je smijesno da neke stvari dodju kod nas u Tuzlu i medju nasu raju, u povjerenju, a oni supljiraju ovdje i prepucavaju se. A nisu svjesni neznanja i gluposti u sopstvnom klubu. :mrgreen:
Sloboda je posebna prica, kao i nas grad, nisu ljudi ovdje svjesni mnogih stvari. Jadna je nasa drzava, generalno, ali u biti slicne stvari se desavaju svugdje u svijetu, vazda sportisti se zaj3bavali, pravili ispade, klosarili...

075 ❤

Tuzlak1997
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak1997 » 27 okt 2016, 17:42

Šalje mi sad dobar jaran što navija za Sarajevo sliku kaže Kako stvari stoje Ordagić u januaru potpisuje za Sarajevo, sad koliko je to istina ne znam

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 okt 2016, 17:52

Tuzlak1997 je napisao/la:Šalje mi sad dobar jaran što navija za Sarajevo sliku kaže Kako stvari stoje Ordagić u januaru potpisuje za Sarajevo, sad koliko je to istina ne znam

. . samo Benjo može ovo potvrditi. U ostalom svejedno on odlazi . .. pa gdje god, naša je šteta . .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 okt 2016, 18:47

Tuzlak1997 je napisao/la:Šalje mi sad dobar jaran što navija za Sarajevo sliku kaže Kako stvari stoje Ordagić u januaru potpisuje za Sarajevo, sad koliko je to istina ne znam
Nece Ordagic nigdje. Obecano mu je za produzenje ugovora. Samo je pitanje da prodje tender. :arrow:
30 kubika
slika
cementa 1 tona i plasticni sljem
slika
kolica (sam sklopi)
slika
HTZ oprema po zelji
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 okt 2016, 19:14

Sumjnam.ordaga je u prici za vani.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 okt 2016, 19:48

Ne lupajte za Ordagica bezveze. Kakvo Sarajevo. Njihovi navijaci Messija mogu dovest. A onda se vrate u realnost i dovedu Cetkovice, Crnkice, igrace s jednom nogom tipa Husejinovica ...
Niko, niko, samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 27 okt 2016, 20:14

Nije zato sto imam nesto protiv Sarajeva ali stvarno ne bih volio da Ordagic tamo ode, niti u bilo koji klub u nasim ligama.
Neka ide negdje vani i pokusa nesto napraviti kao fudbaler. Neka malo odmakne od ove nase, spletkarenje, piva, nargila, forum, insider, mi braca, oni, ovo ono, filozofije fudbala
& $ ?

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 27 okt 2016, 20:21

Probisvjet je napisao/la:
Nece Ordagic nigdje. Obecano mu je za produzenje ugovora. Samo je pitanje da prodje tender. :arrow:
30 kubika
slika
cementa 1 tona i plasticni sljem
slika
kolica (sam sklopi)
slika
HTZ oprema po zelji
slika
:urnebes:

Al kolica "sklopi sam"su vrh!!
Hajmo realni biti,
ako u narednih 5 utakmica osvojima 6 bodova biće uspijeh.
Protiv Viteza max jedan bod i to je vrlo upitno jer su i oni naoštreni i kontaju da imaju šanse za ligu za prvaka.
Željo će nam zavrnuti uši na Grbavici i tu nemamo šta tražiti.
ovo ispadanje iz kupa je dobra stvar jer svakako ga ne bi osvojili a nemamo fond igrača za igranje na dva fronta, kup i liga za opstanak. Važnija nam je liga za opstanak...... jah

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 okt 2016, 20:25

Cuj bod protiv Viteza. Pa onda je bolje da odmah batalimo fudbal, cemu bacanje para, nerviranje... samo pobjeda dolazi u obzir protiv Viteza i nista drugo, sve drugo je nedopustivo i iznenadjenje.

075 ❤

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 27 okt 2016, 20:33

Beduin je napisao/la:Cuj bod protiv Viteza. Pa onda je bolje da odmah batalimo fudbal, cemu bacanje para, nerviranje... samo pobjeda dolazi u obzir protiv Viteza i nista drugo, sve drugo je nedopustivo i iznenadjenje.
Jedva smo se provukli protiv Olimpica, šta možeš očekivati protiv Viteza bez Stjepanovića i Ordagića :(
Još plus su naloženi protiv nas zbog onih prozivki iz prošle sezone za štimanje rezultata.
Zadnja izmjena: costacurta08, dana/u 27 okt 2016, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2016, 20:34

Ako nemozemo bod Vitezu uzeti i ako cemo bunker igrat protiv Viteza neka se gone u pm...
I oni i odbor i Vlado zajedno sa njima.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 okt 2016, 20:38

realno je da ce bit patnja svaka tekma u gostima a bice i onih kod kuce u slicnom izdanju.
nije to sad neko pretjerivanje,to je fakat.

a za ordagu,
ordaga se prodaje vani, tako je trenutno stanje, sta ce uradit u zimu oproljece,to ne zna niko.al trenutno su agenti iz vana.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.