Eto imate ovog prvog, njemu nije nista cudno sto kada je selektor jedne nacionalnosti da su pomocnici druge. Ili da kada je selektor jedne reprezentacije jedne nacionalnosti da neko mora biti selektor druge u21 ili neke druge reprezentacije iz reda drugog naroda.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
http://sou rce.ba/clanak/Haris/419557/Nikada-vam-nije-palo-u-oci-to-da-Srbin-nikada-nije-bio-selektor-A-reprezentacije-BiH-i-to-vam-je-normalno
Eto imate ovog prvog, njemu nije nista cudno sto kada je selektor jedne nacionalnosti da su pomocnici druge. Ili da kada je selektor jedne reprezentacije jedne nacionalnosti da neko mora biti selektor druge u21 ili neke druge reprezentacije iz reda drugog naroda.
- Goalgetter
- Kontakt:
Svi bi mi volili ukidanje nacionalnog kljuca, ali od toga nema nista. Dayton. Tako funkcionise drzava, tako funkcionise i NFSBiH koji pod svojim okriljem ima i FSRS.tuzlak1987 je napisao/la:http://sou rce.ba/clanak/Haris/419557/Nikada-vam-nije-palo-u-oci-to-da-Srbin-nikada-nije-bio-selektor-A-reprezentacije-BiH-i-to-vam-je-normalno
Treba se prestati pricati o nacionalnom kljucu, ispada da nas to koci da idemo na prvenstva u mladjim kategorijama. Moze se uzeti i kvalitetan selektor koji je Srbin, ali oni su uzeli ovu panjinu Nestorovica. Da nema nacionalnog kljuca dobili bi selektora slicnog kalibra.
I slozio bi se za post o Jagodicu, pljuvao se ovdje jednako kao Nestorovic.
I slozio bi se za post o Jagodicu, pljuvao se ovdje jednako kao Nestorovic.
Nad tobom sunce najljepše sja
U-21, U-19, U-17
Nije toliki problem nacionalni kljuc, koliko to sto se ne biraju po strucnosti. A nije bas da nema kvalitetnih strucnjaka sve 3 nacionalnosti. Recimo ako mora vec biti Srbin pomocnik u A timu zasto onda to nebi bio npr Zeljko Buvac? Koji je dokazan trener. Isto se moze primjeniti i na ostale selekcije.Goalgetter je napisao/la:Svi bi mi volili ukidanje nacionalnog kljuca, ali od toga nema nista. Dayton. Tako funkcionise drzava, tako funkcionise i NFSBiH koji pod svojim okriljem ima i FSRS.tuzlak1987 je napisao/la:http://sou rce.ba/clanak/Haris/419557/Nikada-vam-nije-palo-u-oci-to-da-Srbin-nikada-nije-bio-selektor-A-reprezentacije-BiH-i-to-vam-je-normalno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 27 okt 2016, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Jer je on pomoćnik Kloppu.TMovac je napisao/la:Nije toliki problem nacionalni kljuc, koliko to sto se ne biraju po strucnosti. A nije bas da nema kvalitetnih strucnjaka sve 3 nacionalnosti. Recimo ako mora vec biti Srbin pomocnik u A timu zasto onda to nebi bio Zeljko Buvac?Goalgetter je napisao/la:Svi bi mi volili ukidanje nacionalnog kljuca, ali od toga nema nista. Dayton. Tako funkcionise drzava, tako funkcionise i NFSBiH koji pod svojim okriljem ima i FSRS.tuzlak1987 je napisao/la:http://sou rce.ba/clanak/Haris/419557/Nikada-vam-nije-palo-u-oci-to-da-Srbin-nikada-nije-bio-selektor-A-reprezentacije-BiH-i-to-vam-je-normalno
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
On je pomocnik Klopu jos od Majnca, a kada je dobio ponudu da vodi repku RS-a nije mu branio ni Klop ni Borusia. Uostalom ne prelamaju se termini repki i klubova. Tako da bi mogao oboje.HankMoody je napisao/la:Jer je on pomoćnik Kloppu.TMovac je napisao/la:Nije toliki problem nacionalni kljuc, koliko to sto se ne biraju po strucnosti. A nije bas da nema kvalitetnih strucnjaka sve 3 nacionalnosti. Recimo ako mora vec biti Srbin pomocnik u A timu zasto onda to nebi bio Zeljko Buvac?Goalgetter je napisao/la: Svi bi mi volili ukidanje nacionalnog kljuca, ali od toga nema nista. Dayton. Tako funkcionise drzava, tako funkcionise i NFSBiH koji pod svojim okriljem ima i FSRS.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Znam da je jako komplicirano sve sto u BiH trazi konsenzus ali su mi ove price oko izbora sportskih radnika dno dna.
Ne zelim vjerovati da Bosnjaci kao uvjet postavljaju nacionalnu pripadnost trenera tokom izbora osobe koja ce voditi nacionalni tim. Za ovu ekipu iz RS-a mi je to i moguce jer me kod njih nista vise ni ne moze zacuditi.
Ako Bosnjacke strukture rade iste stvari ne znam u ime koga to rade.
Ja sam osobno zelio Prosineckog nakon Susica i uopce mi njegovo ime i prezime nisu bili vazni.
Isto vazi i za ljude koji vode mladje kategorije.
Moram priznati da je Bazdarevic meni zvucao dosta losije nego Bajevic, Prosinecki ili Rajevac.
Tako da ipak ne trebamo gledati samo susjedu preko ograde nego prvo u svoje dvoriste.
Niko ovdje nije bas nevin.
Ne zelim vjerovati da Bosnjaci kao uvjet postavljaju nacionalnu pripadnost trenera tokom izbora osobe koja ce voditi nacionalni tim. Za ovu ekipu iz RS-a mi je to i moguce jer me kod njih nista vise ni ne moze zacuditi.
Ako Bosnjacke strukture rade iste stvari ne znam u ime koga to rade.
Ja sam osobno zelio Prosineckog nakon Susica i uopce mi njegovo ime i prezime nisu bili vazni.
Isto vazi i za ljude koji vode mladje kategorije.
Moram priznati da je Bazdarevic meni zvucao dosta losije nego Bajevic, Prosinecki ili Rajevac.
Tako da ipak ne trebamo gledati samo susjedu preko ograde nego prvo u svoje dvoriste.
Niko ovdje nije bas nevin.
Veca katastrofa od nacionalnog kljuca je mirenje s tim.Ne mogu da vjerujem sta citam.
To ne moze i ne smije biti ni normalno ni prihvatljivo,protiv toga se mora boriti svaki normalan covjek.Nema tu nikakve rasprave.
Ako ovaj opet dobije mandat treba apelovati na mlade igrace koji imaju potencijal da se ne odazivaju na pozive i vrsiti pritisak na selektora A reprezentacije da ih poziva na siri spisak.
Odazivanje u reprezentaciju koju neko namjerno opstruira steti i njima a i nama koji volimo ovu zemlju.
To ne moze i ne smije biti ni normalno ni prihvatljivo,protiv toga se mora boriti svaki normalan covjek.Nema tu nikakve rasprave.
Ako ovaj opet dobije mandat treba apelovati na mlade igrace koji imaju potencijal da se ne odazivaju na pozive i vrsiti pritisak na selektora A reprezentacije da ih poziva na siri spisak.
Odazivanje u reprezentaciju koju neko namjerno opstruira steti i njima a i nama koji volimo ovu zemlju.
Hocemo li za selektora U21 gledati nekog panja iz reda Srba, ili cemo dobiti neki ekvivalent u vidu Bosnjacke, Hrvatske, Japanske ili Kolumbijske prevare od selektora je nebitna stvar.
Nad tobom sunce najljepše sja
Fidelis je napisao/la:Veca katastrofa od nacionalnog kljuca je mirenje s tim.Ne mogu da vjerujem sta citam.
Mustedanagic odigrao 10ak min u pobjedi Sparte ( 4-0 )
Moze li neko objasniti nasem vrlom lordu, da su kvalifikacije zavrsene i da nema potrebe vise zvati igrace rodjene 1994 i 1995Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće na stadionu „Vrapčići“ u Mostaru 10.11.2016. u 13 sati prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Crne Gore.
Selektor Darko Nestorović za ovu reprezentativnu akciju računa na sljedećih 20 igrača:
Kenan Pirić (Sloboda), Nikola Vasilj (Zrinjski), Kerim Memija (Željezničar), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Advan Kadušić (Sarajevo), Siniša Saničanin (Mladost Lučani, Srbija), Aleksandar Jovičić (Slaven Belupo, Hrvatska), Marko Mihojević (Sarajevo), Miloš Šatara (Mladost Lučani, Srbija), Ajdin Redžić (Krupa), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Damir Sadiković (Krško, Slovenija), Amer Gojak (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Vladimir Grahovac (Sloboda), Demir Peco (Radnik), Marin Popović (Čelik), Dejan Maksimović (Mladost Doboj Kakanj), Mićo Kuzmanović (Mladost Doboj Kakanj), Luka Menalo (Široki Brijeg), Anel Husić (Mladost Doboj Kakanj).
Igrači će se okupiti 9. novembra u hotelu „Brotnjo“ u Čitluku, a istog dana u 13.00 sati na stadionu „Bare“ će odraditi trening.
Nadam se da ti je ovo ipak oprostajni mec...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Promjenio se selektor...Husaric novi selektor...privatna prcija bezveznog menagera.
CUJ SATARA,CUJ SANICANIN pa od pionira ovu dvojicu levata guraju,igrali u nekakoj KOZARI ,druga,treca liga,jos i u mladu ih guraju,j.ebo li ti kljuc mamu Nestorovicu LOPOVSKU i tebi I JAHI I PIRICU ,KRIMINALCI !!!ZA HAGA STE MAJKU VAM J.EBEM HOSTAPLERSKU!!
Neki igraci imaju po 22 godine i debituju...tj.oprastaju se neka neko iz saveza ovaj spisak objasni alal mu vera...ovo je apsurd nad apsurdima...ljudi otvorite oci ovo je ziva mafija,koja pr.utakmica u Vrapcicima sa Crnom Gorom...jel ovo za kladionu koji igraci su pozvani,90% su rezerve u svojim klubovima jel stvarno bolje nemamo?
- Beduin
- Kontakt:
Prenosil' ko U21 danas protiv Crnogoraca?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
http://citytvmostar.radiostream321.com/
eto link, sastav jos nisam pohvatao, Memija, Galic, Sanicanin, u napadu Husic, Gojak igra.
Sanicanin gol, nakon asistemcije Gojaka.
eto link, sastav jos nisam pohvatao, Memija, Galic, Sanicanin, u napadu Husic, Gojak igra.
Sanicanin gol, nakon asistemcije Gojaka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sta ovo bi

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ko je dao drugi?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, B1988K, Bing [Bot], Confiance, DjaniTarik, f16, Kaunas, LeCoq, Mocvara1991, nebeskasila, RightBack, Sensei, Sheyi, Wolffire i 95 gostiju.