KingJamesMVP je napisao/la:SN kvazi novine? Ti vjerojatno čitaš nogometni +

Ne vidim SN u blizini.Smijesne novine.Zapravo uopće ih nazivati novinama je postala uvreda.Nisu bezveze zabranjene u sve više i više kafića.
KingJamesMVP je napisao/la:SN kvazi novine? Ti vjerojatno čitaš nogometni +

jel navijaš ti za Dinamo ili...?SiamoNoi je napisao/la:Onda su SN zapravo Novosti iz praonice novca?Ah da,pa odavno su to i službeno.
Ne znam kako je N+ žutilo.Vjerojatno najkvalitetniji portal o nogometu na ovim prostorima.Sam pogled na popis osoba koje pisu za njih je dovoljan da se vidi kako ljudi imaju minimalno tri puta više kvalitetnih ljudi nego bilo koje druge novine ovdje.Karin,Durkić,Čupić,Vrdoljak,Milošević Bilušić,Rilov,Šarić,Topić,Žuraj,Prekratić...Ne čitam gotovo ništa o HNLu što se tiče same igre pa jedino tu ostavljam mogucnost da mozda pojedini pretjeruju sa sudackim greskama ili sličnim.Signore je napisao/la:Dajde, smece i jedni i drugi, zutilo
SiamoNoi je napisao/la:Sve dok ja i moji živimo i radimo u Zagrebu,član sam kluba,a klub je udruga građana i grad ga financira prigovarat ću koliko god budem htio.
SiamoNoi je napisao/la:Čitaj sa razumijevanjem.
U Premiershipu odgadjaju utakmice zbog teskog rasporeda, a tebi problem sto netko odgodi u HNL-uOrjuna je napisao/la:Kvota 1.01 da ce Dinamo odgoditi svoju utakmicu četvrtfinala kupa. Ta utakmica dolazi izmedu gostovanja u Osijeku i dolaska Rijeke na Maksimir, svima nam je poznato da je to Dinamo znao i prijašnjih godina raditi... #nikihproblema
Dobro si mu rekao.Signore je napisao/la:U Premiershipu odgadjaju utakmice zbog teskog rasporeda, a tebi problem sto netko odgodi u HNL-uOrjuna je napisao/la:Kvota 1.01 da ce Dinamo odgoditi svoju utakmicu četvrtfinala kupa. Ta utakmica dolazi izmedu gostovanja u Osijeku i dolaska Rijeke na Maksimir, svima nam je poznato da je to Dinamo znao i prijašnjih godina raditi... #nikihproblemaMada Dinamo to ne bi odgadjao da tjedan prije kupa ne stize Lyon, a tjedan nakon kupa se ide Juventusu. Dinamo u tri tjedna ima sest utakmica i sasvim je logicno da taj kup odgodi. Odgadjali bi i drugi da igraju, ostavi se teorija zavjere, bit ce ti zivot ugodniji kad se manje zivciras.
Ma kad to kome treba odgoda? Zbog pretkola?SiamoNoi je napisao/la:Nije problem sto Kriminalna organizacija odgađa nego sto se drugim klubovima ne dopušta da odgode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.