@septera; nazalost mnogi nece da razmisljaju hladne glave kada o necemu raspravljaju vec pucaju iz emocija i onda normalno krecu prepucavanja i izgubi se smisao diskusije,a to je po meni da se dode do sto tacnijeg zakljucka.
Po meni najveci i nepopravljivi nedostatak ove trenutne uprave je nedostatak sposobnosti da pametno iskoriste resurse koje imaju na raspolaganju. Lahko je sa tri miliona npr. sastaviti dobru ekipu koja ce uzeti titulu,ali budi sposoban pa sa milionom sastavi. Tu treba puno znanja,iskustva,veza. Jasno je da su limitirani sredstvima,a ove prethodno pobrojane vrline nemaju (u sportskom planu) i jednostavno vakat im je da idu. Sad pokusavaju da se opravdaju preko Kena,ali je to sve nedovoljno ubjedljivo (zasada).
Sto se tice investitora i njegove strategije prema FKS,ona mi izgleda potpuno naopaka,jer ja na to gledam cisto navijacki. Uz ovaj pristup i odnos prema klubu,ako i dalje ovako nastave,klub ce i dalje tavoriti u prosjeku Pl BiH uz poneki povremeni bljesak tu i tamo,a i Akademija cini mi se nije ono sto se ocekivalo od nje i tu nedostaje jasne strategije,prvenstveno mislim na regrutiranje igraca za prvi tim iz nje. Dovoljan je primjer Hadzica.