FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 10:36

Monci je napisao/la:Šta je šega života ti?
Ma ne smijem se tebi već Amaru. Vidi jest levat nigdje nije mogao uspjeti. :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 okt 2016, 10:37

A nisi sto je najtuznije.
Tako razmislja svako onaj koji misli svojom glavom.I ja sam se 100 puta uhvatio u tom razmisljanje.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 okt 2016, 10:45

Neandertalac je napisao/la:
Pa hajde prosvijetli nas života ti...izvan Bosne šta je napravio...ostavi na stranu Vaš partnerski poslovni odnos kao i prijateljstvo...
I nemoj shvatati ovo kao nikakav napad, ja Amara gotivim, hvala mu na svemu , mnogo radosti i osmjeha, ali ovo su činjenice jbg...hajmo biti realni i kao takve ih prihvatiti..

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 28 okt 2016, 10:49

Ma problem je općenito u našoj državi što svi misle da su najpametinji i najupućeniji. Kad vec pričamo o mladim igračima, da li znate da npr u Unitedu mladi igrač ne boravi u istoj svlačionici i da je npr onaj mali Rashford igrao za 200 funti sedmično, što bi bilo ekvivalent 20 maraka kod nas. Tek je nakon xy golova i dobrih partija zaslužio bolji ugovor, a dok tamo neki Martial anonimus za čitavu fudbalsku planetu dosao za 80 miliona i platu ko zna koliku. Tako je svugdje da domaci igrač mora da zasluži veci ugovor a sa strane valjda dovodis pojačanje ma kako god to zvučalo kod nas... Što se tiče teme trenera, to je fkt smijesno komentarisati, jedino je Amar Osim skolovan po evropskim principima i stažirao kod Wengera u Arsenalu. Drugi par čarapa je, sto malo koji trener u Bosni ima agenta koji ce da mu traži angažman, nisam siguran da bilo ko ima, a ti danas bez dobrog agenta nemas sanse da prismrdis bilo gdje ozbiljnije. Ja na ovim forumima mogu pročitati mnogo konstruktivnih postova ali i iz mnogih mogu otkriti koliko pojedinici nisu u svom životu nista uradili vec samo po starom dobrom receptu znaju supljirati i namastavati ko dalmatinci kako ce sljedece sezone malo vise zavrnuti rukave i vise radtit. Jer da jeste nesto ozbiljnije postigli u životu sigurno bi znali kako je u ovoj državi tesko marku jednu namaci, uraditi na vrijeme, pa **** rodni list da izvadis u opštini trebas se gurati sa smrdljivom neokupanom stokom dva sata. Živite u svojoj iluziji da ste najpametniji i onda se probudite i pogledajte malo sebe i okolo sebe, sta ste postigli a sta niste, a da pri tom ne krivite druge za to sto niste, jer u protivnom bit cete kontradiktorni sa svim ovim sto pisete ovdje. A ja cu i dalje da ližem guzicu Deji i Misketu i da klimam glavu jer sam ipak Bogu hvala svojim rukama i pamecu zaradio koju marku posteno i znam kako je tesko doci do iste. Pozdrav i za pojedine ober intelektualce,

P.S. Neandertalac s obzirom da sam primjetio da se učestalo koristiš nekim riječima koje očito ne znaš kako se pišu a izgledaju zajebano kad se napisu, u početku sam mislio da je greška u pisanju, ali si nastavio jedno sto puta do sad. Nešto što predstavlja kao "odmah" se ne piše "pronto" to znači vjerovatno na španskom kao brzo ili tako nesto, dok ovo sto ti želis da zvuči zajebano se piše "PROMNTNO"!
Zadnja izmjena: Idemoplavi, dana/u 28 okt 2016, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 10:54

Monci je napisao/la:
Pa hajde prosvijetli nas života ti...izvan Bosne šta je napravio...ostavi na stranu Vaš partnerski poslovni odnos kao i prijateljstvo...
I nemoj shvatati ovo kao nikakav napad, ja Amara gotivim, hvala mu na svemu , mnogo radosti i osmjeha, ali ovo su činjenice jbg...hajmo biti realni i kao takve ih prihvatiti..
Niste se dobro informirali. Miješaš me sa njegovim poslovnim partnerom. Ja nisam taj!

A slažem se da je slabo neko nešto napravio vani od trenera. Amar nešto malo i to je to iako znam da je imao solidnih ponuda. Ambicija i financije, neće ni on svugdje tek da se piše kako je išao. A i bio je zauzet iskreno, osvajao sa Željom trofeje.

Idemoplavi@ Šta da radim sada, takav sam. Nisam neki uspjeh u životu napravio niti sam školovan kao ti ali kada neko dovede Šećerovića ne moram "pronto" klimnuti glavom kako sam oduševljen. :D

UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2016, 11:14

Monci je napisao/la:
Uzeo je kup u Japanu ... ne mozes bas tako gleati da je neko dobar trener samo ako uzme neki trofej. Zavisi u kakvoj je ligi, ekipi, kakve su ambicije...
@aco, moj nije, nosi ga dobrina
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 28 okt 2016, 11:15

[quote="Neandertalac"]
Idemoplavi@ Šta da radim sada, takav sam. Nisam neki uspjeh u životu napravio niti sam školovan kao ti ali kada neko dovede Šećerovića ne moram "pronto" klimnuti glavom kako sam oduševljen. :D

A znam da ne moraš, i ne trebas. Ja sam npr mrtve i sve po spiku kad smo Kokota doveli, pa i kamion nekih otpadaka, ali ne mogu da shvatim tu dozu konstantnog blaćenja. Ja sam po prirodi realista, ali želim razmisljati pozitivno, jer zdrava pamet mi ne dozvoljava da mogu misliti da neko želi nesto loše, sve ove gluposti, slažem se bilo ih je tovar, mislim da su proizasle iz prevelike zelje da se nesto instant uradi i da se pokusa dokazati da se može, međutim stanje na terenu je nesto sasvim drugo, živa je ovo materija da bi tek tako sve islo kako neko zamisli. Ja znam samo jedno, da dokle god ne budemo imali nekoga u savezu, možemo komotno i prvi tim Barcelone dovesti mi titulu u ovoj "tal" ligi necemo osvojiti. Mislim da smo po moci u savezu zadnji na tabeli, zasto je to tako, moglo bi se teoretisati i pricati, ali mislim da nece mnogo meda donijeti.
Ne želim te prikazati kao lošeg, ti to nisi, znam da si svoj, da imas svoj film, ali si iritantan nekad, povuci ručnu znam da možeš. i nemoj sta zamjeriti, nervozan sam poprilično jer odoh van zemlje mjesec dana i necu moci pratiti tekme...
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 11:22

Idemoplavi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Idemoplavi@ Šta da radim sada, takav sam. Nisam neki uspjeh u životu napravio niti sam školovan kao ti ali kada neko dovede Šećerovića ne moram "pronto" klimnuti glavom kako sam oduševljen. :D

A znam da ne moraš, i ne trebas. Ja sam npr mrtve i sve po spiku kad smo Kokota doveli, pa i kamion nekih otpadaka, ali ne mogu da shvatim tu dozu konstantnog blaćenja. Ja sam po prirodi realista, ali želim razmisljati pozitivno, jer zdrava pamet mi ne dozvoljava da mogu misliti da neko želi nesto loše, sve ove gluposti, slažem se bilo ih je tovar, mislim da su proizasle iz prevelike zelje da se nesto instant uradi i da se pokusa dokazati da se može, međutim stanje na terenu je nesto sasvim drugo, živa je ovo materija da bi tek tako sve islo kako neko zamisli. Ja znam samo jedno, da dokle god ne budemo imali nekoga u savezu, možemo komotno i prvi tim Barcelone dovesti mi titulu u ovoj "tal" ligi necemo osvojiti. Mislim da smo po moci u savezu zadnji na tabeli, zasto je to tako, moglo bi se teoretisati i pricati, ali mislim da nece mnogo meda donijeti.
Ne želim te prikazati kao lošeg, ti to nisi, znam da si svoj, da imas svoj film, ali si iritantan nekad, povuci ručnu znam da možeš. i nemoj sta zamjeriti, nervozan sam poprilično jer odoh van zemlje mjesec dana i necu moci pratiti tekme...
Ma nije frka. Sve ok ;)
Samo javi u štabu da mi se kolektivno izvinu i sve ok. Fino jedan iza drugoga;
Izvinite čika Neandertalac@

UPRAVA NAPOLJE!

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 28 okt 2016, 11:23

Amar Osim ? Jel' to onaj što je otišao na odmor ? :rol:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 okt 2016, 11:25

Svako različito gleda situaciju. Najvažnije je svojim očima. Neko spomenu Amarovo stažiranje u Arsenalu, znam i svjedok sam njegove priče kada je bio tamo, mada je vrijeme koje je proveo bilo dosta kratko da bi pokupio neko posebno znanje, i druga stvar to je bilo prije 15 godina, mnogo toga se u lopti promjenilo od tada.
Druga stvar neko uspjeh mjeri rezultatom i parama, a neko samo parama, sve zavisi koliko je neko ambiciozan, i šta želi u životu.
Ja sam naveo da Amar izvan Bosne nema neki pedigre, i to je činjenica, sa agentom ili bez nije bitno.( za Bosnu uopšte nema dileme da je Car,Šah, Kralj i da je dimenzija više za sve ostale trenere )Iskreno bih volio da se on okušao u jačoj ligi (negdje u Europi) u jačem klubu, baš bi me zanimalo kako bi završilo. Teško bi njegov tersaluk prošao, tu bi izašao kvalitet i nogometno znanje. E sad možemo komentarisati šbb kbb.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 okt 2016, 11:40

Monci je napisao/la:Svako različito gleda situaciju. Najvažnije je svojim očima. Neko spomenu Amarovo stažiranje u Arsenalu, znam i svjedok sam njegove priče kada je bio tamo, mada je vrijeme koje je proveo bilo dosta kratko da bi pokupio neko posebno znanje, i druga stvar to je bilo prije 15 godina, mnogo toga se u lopti promjenilo od tada.
Druga stvar neko uspjeh mjeri rezultatom i parama, a neko samo parama, sve zavisi koliko je neko ambiciozan, i šta želi u životu.
Ja sam naveo da Amar izvan Bosne nema neki pedigre, i to je činjenica, sa agentom ili bez nije bitno.( za Bosnu uopšte nema dileme da je Car,Šah, Kralj i da je dimenzija više za sve ostale trenere )Iskreno bih volio da se on okušao u jačoj ligi (negdje u Europi) u jačem klubu, baš bi me zanimalo kako bi završilo. Teško bi njegov tersaluk prošao, tu bi izašao kvalitet i nogometno znanje. E sad možemo komentarisati šbb kbb.
Za Amara bi najbolje bilo da se prihvati mlade reprezentacije gdje bi kroz eventualni uspjeh sa tom generacijom podigao i sebi rejting vani.Ovako samo kroz Zelju tesko da moze dalje od Katara dobaciti.
Ja sam misljenja da bi jedini lik koji bi sa U21 mogao nesto napraviti i izbaciti generaciju igraca koji ce biti spremni za seniorsku repku upravo Amar.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 28 okt 2016, 11:43

Idemoplavi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Idemoplavi@ Šta da radim sada, takav sam. Nisam neki uspjeh u životu napravio niti sam školovan kao ti ali kada neko dovede Šećerovića ne moram "pronto" klimnuti glavom kako sam oduševljen. :D

Ma nije frka. Sve ok ;)
Samo javi u štabu da mi se kolektivno izvinu i sve ok. Fino jedan iza drugoga;
Izvinite čika Neandertalac@
I zamolit cu te da me ne etiketiras, iako me to ne tangira previse, ovdje je kod nas uvijek poznato da moraš biti obiljezen da si na nečijoj strani, tebe da si apotekarov i Amarov, eto ti meni kažeš da sam Misketov i Dejin, ja sa ovih foruma znam jedino tebe, ne lično, već malo kroz kafanu malo kroz tribinu, Moj štab je jedino tribina i podrška Želji.

Evo objektivno npr vezano sad za utakmicu protiv Širokog, koliko god izgledali ranjivi(Široki), mislim da je najvažnije da ostanemo neporaženi, iako bi ova utakmica trebala da pokaze jesmo li ili nismo, jer se sezona poprilično zaholcala i vrijeme je da pored Radnika kojem smo uzeli tri boda zasluženo, kuci dodjemo sa još jednom tricom na bodovnom saldu i uz dozu srece u ostalim tekmama primaknemo se drugom mjestu.
1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2016, 11:43

aleksandar_veliki je napisao/la:
Monci je napisao/la:Svako različito gleda situaciju. Najvažnije je svojim očima. Neko spomenu Amarovo stažiranje u Arsenalu, znam i svjedok sam njegove priče kada je bio tamo, mada je vrijeme koje je proveo bilo dosta kratko da bi pokupio neko posebno znanje, i druga stvar to je bilo prije 15 godina, mnogo toga se u lopti promjenilo od tada.
Ti nisi nista slagao, no pokusao sam ti ukratko objasniti zbog cega nasih trenera izmedju ostalog nema ni na mapi van granica BiH. Vjesto si i izbjegao pitanje da li mozes zamisliti sutra Adzema na klupi Zvezde? To se ne moze desiti, a nas najtrofejniji klub je anonimcu iz Slovenije dao priliku. Niko ni na pravo pitanje da odgovori, pa cu pokusati sam. Amar - Katar, Cviko - Kina, Jovic - Angola, Ibrakovic - Austrija, Hadzibegic - Francuska, Mulalic - Crna Gora. Mislim da je i ovaj Kalezic bio do prije par dana u Saudijskoj Arabiji. Mozda ima jos koji negdje? Dakle, ovdje u Centru za edukaciju je odskolovano hiljade i hiljade trenera i taj Centar vazi za najbolji u regionu, a samo sestorica ili koji vise hljeb zaradjuju van granica BiH od cega su dvojica u zemljama Evropske unije, trojica van Evrope i jedan u regionu. Mozda i ovo moze biti odgovor na tvoje pitanje. Nije mogao dobiti priliku.
Aco nemoj pikati Hadzibegica i Kalezica, nisu produkt nase lige. Dobro si se sjetio Cvike i Jovica. Jovica sam zaboravio, a Cviko tek pocinje i izabrao je Kinu.
Dalje, od svih nasih reprezentativaca, niko se nije bacio u trenerske vode, jedan Sergej hoce sa pokeraskog stola za selektora.
Ne znam sta je sa Zlajom Bajramovicem?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 okt 2016, 11:45

SarajlijaTM je napisao/la:Dosta lijepih vijesti nas ocekuje iz kluba u narednoj sedmici.
ima li sta od ovoga? :hmmmmm: prolazi sedmica polako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 28 okt 2016, 11:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ti nisi nista slagao, no pokusao sam ti ukratko objasniti zbog cega nasih trenera izmedju ostalog nema ni na mapi van granica BiH. Vjesto si i izbjegao pitanje da li mozes zamisliti sutra Adzema na klupi Zvezde? To se ne moze desiti, a nas najtrofejniji klub je anonimcu iz Slovenije dao priliku. Niko ni na pravo pitanje da odgovori, pa cu pokusati sam. Amar - Katar, Cviko - Kina, Jovic - Angola, Ibrakovic - Austrija, Hadzibegic - Francuska, Mulalic - Crna Gora. Mislim da je i ovaj Kalezic bio do prije par dana u Saudijskoj Arabiji. Mozda ima jos koji negdje? Dakle, ovdje u Centru za edukaciju je odskolovano hiljade i hiljade trenera i taj Centar vazi za najbolji u regionu, a samo sestorica ili koji vise hljeb zaradjuju van granica BiH od cega su dvojica u zemljama Evropske unije, trojica van Evrope i jedan u regionu. Mozda i ovo moze biti odgovor na tvoje pitanje. Nije mogao dobiti priliku.
Ma nisam ja nikome konkretno odgovarao, a evo reći ću ti mišljenje...Ado Adžem ne bi mogao biti trener u Zvijezdi ni da je najbolji u Europi, odmah da se zna. Druga stvar, slažem se da smo i mi bez ikakvog rezona doveli Kostića, i da je to naravno bila greška, što se i pokazalo. A razlog zašto nema naših trenra vani...e tu se ne slažem. Nemaju dovoljno kvaliteta, nemaju karizme, nemaju hrabrosti,ne prate trendove, ne grade timove ljudi oko sebe po svim segmentima, jer ozbiljan je i trenerski posao, ozbiljne se pare vrte, i to što je neko završio školu NS BiH, koja je kao nešto dobra (hahahhah) je nikakav preduslov.I na kraju bi rekao nemaju jake agencije koje bi ih pratile...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 11:58

Amar da ima ovu upravu iza leđa ( samo da mu Dejo ne suflira i igrače dovodi) za koju godinu bi se možda našli u nekoj od grupa europskog takmičenja.
Moja nikada ostvarena želja, Misimovic administracija, Amar sportski dio.
Ali šta da se radi, misle ljudi znaju, mogu bolje. Sujeta je čudo i kako stara kaže; daj čovjeku pet min vlasti vidjećeš kakav je.

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 28 okt 2016, 12:00

Ti nisi nista slagao, no pokusao sam ti ukratko objasniti zbog cega nasih trenera izmedju ostalog nema ni na mapi van granica BiH. Vjesto si i izbjegao pitanje da li mozes zamisliti sutra Adzema na klupi Zvezde? To se ne moze desiti, a nas najtrofejniji klub je anonimcu iz Slovenije dao priliku. Niko ni na pravo pitanje da odgovori, pa cu pokusati sam. Amar - Katar, Cviko - Kina, Jovic - Angola, Ibrakovic - Austrija, Hadzibegic - Francuska, Mulalic - Crna Gora. Mislim da je i ovaj Kalezic bio do prije par dana u Saudijskoj Arabiji. Mozda ima jos koji negdje? Dakle, ovdje u Centru za edukaciju je odskolovano hiljade i hiljade trenera i taj Centar vazi za najbolji u regionu, a samo sestorica ili koji vise hljeb zaradjuju van granica BiH od cega su dvojica u zemljama Evropske unije, trojica van Evrope i jedan u regionu. Mozda i ovo moze biti odgovor na tvoje pitanje. Nije mogao dobiti priliku.[/quote]
Aco nemoj pikati Hadzibegica i Kalezica, nisu produkt nase lige. Dobro si se sjetio Cvike i Jovica. Jovica sam zaboravio, a Cviko tek pocinje i izabrao je Kinu.
Dalje, od svih nasih reprezentativaca, niko se nije bacio u trenerske vode, jedan Sergej hoce sa pokeraskog stola za selektora.
Ne znam sta je sa Zlajom Bajramovicem?[/quote]

Hm, mislim da je Kalezic zavrsio bas u nasem Centru. Nisam siguran, no čini mi se da jeste, ako nije citavo skolovanje onda sigurno jeste jedan od programa, A ili B. No, u pravu si, mozda ih u ovoj prici i ne trebamo pikati. Porazna je ovo statistika, nema nas nigdje. Zato sam ti post prije napisao da se treba imati respekta prema svima koji rade i uspjeli su pronaci posao van granica BiH.[/quote]

A objektivno ko će ozbiljan dovesti nekog trenera iz našeg lige, kad je vijek trenera na bilo kojoj stolici kao rok trajanja mlijeka iz kese, Treneri i koji imaju neki potencijal ne mogu da ga iskazu do kraja, kod nas se nakon jednog poraza vec glava skida, Klubovi svi, pa evo i naš Željo podlegne pritisku navijača, medija i najlakse je trenera nabiti nogom, tipičan primjer mi je Čelik ove sezone, koji se raspada po svim savovima i oni samo troše li troše trenere, i na kraju nista se ne promjeni, osim sto taj trener dobije crnu mrlju u svom CViju. Ja sam ubjeđen da sistemski u nasem savezu malo sta valja. Kod nas se sve svodi na to koji klub ima svoje ljude u savezu tako ces i proci, ko kaže drugacije, laže jer to je vec godinama uočljivo i samo glup ne vidi. Nikakve zastite nemaju fudbaleri, treneri, i ostalo osoblje. I kako onda možemo očekivati da npr Edis ili Adžem može naprediovati, osim ako ne mislimo da je napredak za Edisa to sto je otisao u goru ligu od nase...
1921

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 28 okt 2016, 12:04

Neandertalac je napisao/la:Amar da ima ovu upravu iza leđa ( samo da mu Dejo ne suflira i igrače dovodi) za koju godinu bi se možda našli u nekoj od grupa europskog takmičenja.
Ali šta da se radi, misle ljudi znaju, mogu bolje. Sujeta je čudo i kako stara kaže; daj čovjeku pet min vlasti vidjećeš kakav je.
Kako si ti pokvaren isto ko da amar hoce ali mu miske neda kako napises post, svaka cast :clap:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2016, 12:13

aleksandar_veliki je napisao/la: Hm, mislim da je Kalezic zavrsio bas u nasem Centru. Nisam siguran, no čini mi se da jeste, ako nije citavo skolovanje onda sigurno jeste jedan od programa, A ili B. No, u pravu si, mozda ih u ovoj prici i ne trebamo pikati. Porazna je ovo statistika, nema nas nigdje. Zato sam ti post prije napisao da se treba imati respekta prema svima koji rade i uspjeli su pronaci posao van granica BiH.
Da u pravu si, u 22 godine izbacili smo 4 trenera van granica nase lige od kojih Ibrak i Cviko tek pocinju a ova dvojica su imala izleta.
Katastrofa.
Ne ulazemo ni u trenere ni u djecu ni u sudije i pitamo se sto stagniramo. Rekao sam vec jednom, Zeljo silom prilika uvede 4,5 mladica koji se bore za titulu do zadnjeg kola, jbg potrefi se generacija i istu zijane zbog afera punac i slicno i pitamo se sto nas nema nigdje u evropi i sto ne mozemo da zadrzimo djecu. Dakle igras a znas da ce tamo neko dobit penal. Pa jedna Krupa ima penala ko ostatak PL zajedno.
Mada bi trebalo prebaciti diskusiju na PL opcenito pa d anastavimo.

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 28 okt 2016, 12:21

Quinlan je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Amar da ima ovu upravu iza leđa ( samo da mu Dejo ne suflira i igrače dovodi) za koju godinu bi se možda našli u nekoj od grupa europskog takmičenja.
Kako si ti pokvaren isto ko da amar hoce ali mu miske neda kako napises post, svaka cast :clap:
Nisam to rekao, da mu neko brani ili nešto tako. To svakako nije ni moguće.
A da bi neko njemu da daje savjete, to tvrdim. Imaš hronološki šta i kako se dešavalo, ne treba biti posebno pametan da se izvuče zaključak. Sve što je imalo veze sa Amarom je eliminirano, mic po mic. A on doveo ili aminovao za ulazak "nekih" ljudi u klub.
Možemo se lagati jedino da nije tako.
Zar ne ;)

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, GrbavicaHrammm, Pact1921 i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []