Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Naravno da valja.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ps4 i nema smisla ako nemaš 4k telku
jedino ako mu je u budućnosti u planu da nabavi i 4k tv, onda ok, a sasvim je dovoljan i stari i novi slim ps4
btwjel ovo fakat ubačeno u bf?
predobro, znači P-R-E-D-O-B-R-O
1:55
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a u pichku strininu, kako me bf1 vraća u vrijeme kada je izašao battlefield 1942, Bože vrati me u 2002. samo na 5 minuta da osjetim tu čar bf 1942 kad sam ga kao malac zaigrao prvi put.
Vrhunska igraQUARESMA 18<<< je napisao/la:a u pichku strininu, kako me bf1 vraća u vrijeme kada je izašao battlefield 1942, Bože vrati me u 2002. samo na 5 minuta da osjetim tu čar bf 1942 kad sam ga kao malac zaigrao prvi put.
Uzmes avion, zalipis 4-5 dinamita na krila i zaletis se u 10ak neprijatelja
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Otišla mi 2-3 miša, kupio bloody v5, dao 50KM, evo nakon godinu dana ili koliko već otkazuje. Svo smeće svijeta se uvozi u ovu Bosnu, šta trebam uzeti Razor neki od 150KM, a i to nije sigurno. Frend mi meduzu imao iz Španije, jednom ga vratio radi nekog buga, dali mu novi, evo i drugi put ima neke probleme i opet će zamijeniti. On ima sreće pa radi sa profesionalcima koji kažu "do nas je, izvinjavamo se".

Bjer' bola Neutral, kakvi su to pokemoni.

Da mu vidiš kutije gdje je došao.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja uzeo za 4 marke u hasu u augustu 2014. i dan danas radi savrseno 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja tako, dobro ja sam platio 10 KM. I radi već 3-4 godine. Đe ću dati 50 KM za miš.Donnie Darko je napisao/la:Ja uzeo za 4 marke u hasu u augustu 2014. i dan danas radi savrseno
Ali trebao bi kupiti za Mac miš, ali skupo, 150 KM, sav od stakla. Nema onog da ga od podlogu puknem i da živ ostane, kao što radim sa starim. Puknem ga od dasku gdje stoji tastatura i čitav. Od nekog dobrog materijala.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ja sam kupio ovaj x7 prije vise od 2 god., platio ga nekih 40 KM ako me sjecanje dobro sluzi i dan-danas radi bez problema

kad budem imao viska kesa i ne bude mi zao vjerovatno cu uzeti Zowie EC1-A

kad budem imao viska kesa i ne bude mi zao vjerovatno cu uzeti Zowie EC1-A
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma zezam se i ja, mada sam veoma zadovoljan životnim vijekom ovog aktuelnog miša, uzeo sam ga nekad u toku 2013., ne sjećam se koliko sam ga platio ali sigurno ne više od 15, a i danas radi savršeno. Sjećam se da sam otišao u gog kad sam kupovao miš, kaže lik eeej imam jedan odličan miš samo nije mi u izlogu još tek stigao, sad ću nać svidjet će ti se 100%, hajd reko. Kad donese lik neka zvijer milijarda tipki nekih na njemu, kaže nije puno skup samo 116 marakaUnofficialpage je napisao/la:I ja tako, dobro ja sam platio 10 KM. I radi već 3-4 godine. Đe ću dati 50 KM za miš.Donnie Darko je napisao/la:Ja uzeo za 4 marke u hasu u augustu 2014. i dan danas radi savrseno
Ali trebao bi kupiti za Mac miš, ali skupo, 150 KM, sav od stakla. Nema onog da ga od podlogu puknem i da živ ostane, kao što radim sa starim. Puknem ga od dasku gdje stoji tastatura i čitav. Od nekog dobrog materijala.![]()
Mada jesam u augustu 2014. kupio miš u hasu za 3.5 ili 4 marke, bio kod rođaka i htjeli igrat Serious Sam 2 u mreži, pa meni hitno trebao miš jer sam bio na laptopu. Trebalo je 24h da mu se pokvari onaj prsten za scrollanje, a maksimalno dvije sedmice da mu ode lijevi klik, ono klikne dva puta umjesto jednom osim ako ne potrefiš na jedno specifično mjesto. Pa nisam nikome mogao lajkat sliku na fb, lajka i unlajka u isto vrijeme
edit:

Zvijer sluša već 3-3.5 godine
Samo sa strane ima ove zareze neke pa se prljavštine bruka nakupi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znamo da pod prljavština misliš na nešto specifično, budimo realni 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Nikad boljeg nisam imao, fenomenalan, bruku godina me slušao...prije podloga crkne nego on.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jesil to upravo armiju moje djece nazvao prljavštinom?rio_Ferdy88 je napisao/la:Znamo da pod prljavština misliš na nešto specifično, budimo realni
Sramota
+1mandraX je napisao/la:
Nikad boljeg nisam imao, fenomenalan, bruku godina me slušao...prije podloga crkne nego on.
IntelliMouse je zvijer
Imao 2-3 miša kojima je otišao skrol nakon kratkog vremena. Naljutio se i uzeo ovaj miš. Evo malo sam okrenuo kabal i radi normalno, zapetljan bio na jednom mjestu.
ja što mnogo koristim, tako i platim. Od monitora, pc-a, miša. Imao sam i super tastatura koja je crkla, sada imam neko smeće od 15tak maraka, ako je i toliko. Frend mi uzeo Razor mehaničku tastaturu, dao 220KM za nju, da vidite kako je čudno tipkati po njoj, treba vremena da se navikne.
Uglavnom, miš radi, to je pozitivno, ono negativno je da sam lost 2x games in a row sa tim mišem, a pobjedio ranije 2 ili 3 games kada sam imao probleme
Inače, za dotu sam priključio stari 19 lcd monitor, acerov, ne mogu nikako na novom igrati tu game kako treba.
I nešto mi nije jasno, 120fps mi u game, dobra mi je grafička, ali kada nešto navijem padne na 60, a to nije ranije. Ovo se počelo dešavati otkako imam win10. I kad uđem u dotu piše neki xbox ili slično smeće zbog koje se to dešava, guglao sam kako isključiti i nema kod mene te opcije nikako na desetci
ako neko zna, neka napiše, sada sam opet ušao na dotu da ss šta piše, ali nije se pojavilo. Valjda kasnije nekad dođe opet, pa stavim.
ja što mnogo koristim, tako i platim. Od monitora, pc-a, miša. Imao sam i super tastatura koja je crkla, sada imam neko smeće od 15tak maraka, ako je i toliko. Frend mi uzeo Razor mehaničku tastaturu, dao 220KM za nju, da vidite kako je čudno tipkati po njoj, treba vremena da se navikne.
Uglavnom, miš radi, to je pozitivno, ono negativno je da sam lost 2x games in a row sa tim mišem, a pobjedio ranije 2 ili 3 games kada sam imao probleme
Inače, za dotu sam priključio stari 19 lcd monitor, acerov, ne mogu nikako na novom igrati tu game kako treba.
I nešto mi nije jasno, 120fps mi u game, dobra mi je grafička, ali kada nešto navijem padne na 60, a to nije ranije. Ovo se počelo dešavati otkako imam win10. I kad uđem u dotu piše neki xbox ili slično smeće zbog koje se to dešava, guglao sam kako isključiti i nema kod mene te opcije nikako na desetci
ako neko zna, neka napiše, sada sam opet ušao na dotu da ss šta piše, ali nije se pojavilo. Valjda kasnije nekad dođe opet, pa stavim.
https://www.reddit.com/r/DotA2/comments ... is_how_to/Neutral je napisao/la:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stari miševi najbolji, najduže traju. Ovaj moj nije na usb priključak već onaj okrugli, kako se to već zove (PS/2). Odlično radi, šta je sve prošao odličan. 
Bio sam kupio bežični miš i tastaturu i slabo radilo, miš inekako ali tastatura spora. Platio 30-40 km, pa je vjerovatno to razlog, jeftino. Ali planiram kupiti skuplje i bolje.
Puno tipki na mišu mi ne treba, samo smeta. 
Bio sam kupio bežični miš i tastaturu i slabo radilo, miš inekako ali tastatura spora. Platio 30-40 km, pa je vjerovatno to razlog, jeftino. Ali planiram kupiti skuplje i bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: StevieG8, VensanKasel i 10 gostiju.