jopaa7 je napisao/la:Schroder 12,5 više @1,85
Mislim da bi granica tokom dana mogla narasti za poen/dva pa da se odmah pokusa iskoristiti. Odlaskom Teaguea postao je prvi play Atlante i imati ce jako dobru minutazu i obzirom na to, ova granica m se cini mala.
Prosle sezone je imao prosjek 20 minuta i 11 poena, a ove sezone bi mogao igrati barem 30-35 minuta po mecu.
Singl prosaoUz ovo dodajem i :
Griffin 20,5 više @1,85
CJ.McCollum 19,5 više @1,70
Ujutro je Griffin bio cak na 18,5 sad je negdje i 21,5. Glavni potrosac lopti u Clippersima, ocekujem da uzme kojih 20 suteva i uz neko slobodno ode preko ove granice. Ako se ne varam zadnjih sezona je protiv Portlanda imao prosjek tako oko 22 poena. Prosle sezone je jako dugo bio i ozlijeden pa se nadam da je potpuno zdrav i zeljan igre pa da ce veceras to i pokazati.
CJ ce imati laksi zadatak od Lillarda kojeg ce cuvati Paul i vjerujem da i veceras moze preko 20 ici. Uz Lillarda je glavni potrosac i strijelac Portlanda a kako sam rekao da ce Lillard imati nesto tezi zadatak, ja biram CJ-a jer mislim da ako ispali preko 15 suteva nebi trebao imati vecih problema da ode preko. Odradio je i dobru predsezonu takoder.
Na ovom doublu CJ.McCollum stao na 16 i imao sut samo 5-12
Zasad u ova tri dana 7/9.