FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Idemoplavi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@Aleksandar_veliki e onda kad sagledas sve te činjenice koje si i naveo, puna šaka brade smo. Evo sad pitanje, od čega ce klubovi da prave terene? Lose sudjenje, svi javno pričaju da se kod nas unaprijed zna pobjednik, sve manje ljudi na stadionima, zbog koga i čega se igra fudbal? OK ako smo se pomirili s tim da ide po nacionalnom kljucu, da se moraju zadovoljavati razni aferimi, onda neka ne kuka javnost i mediji. uopste se ne slažem da je sudjenje dobro. To je samo jedna laž koja se ponavlja iz kola u kolo. Ako smatraju da se popravilo zbog toga sto imaju slušalice u usima i sprej za ocrtavanjima onda jeste. Sudjenje je katastrofa, necu reci da je zbog tala ili sto je neko rekao tako vec zbog neznanja koje je očito. Jer ko može opravdati ofsajde od 20 metara krvoločne startove bez sankcija adekvatnih i td. Da ne pričam o presmjesnim monopolističkim sponzorstvima i TV pravima. Ja da sam novinar svaki dan bi imao sasvim dovoljno materijala da pisem na tone i tone tekstova kako je sve truhlo, a sve ovo pišem jer direktno stopira kvalitet lige i razvoj nasih klubova a prvenstveno našeg Željezničara. Jbg kako ces moci odigrati jaku evropsku kad tokom godine igras slow motion fudbal na livadama i oranicama.
1921
Eh 79-ti put da ti kazem, Salem Prolic je povlacio linije, sviro slobodnjake i penale Misi dok je bio trener Zelje, hej trener Zelje pa se nista promijenilo nije. Zar mislis da bi sada drugacije bilo?bhsport je napisao/la:Neandertalac je napisao/la: I još jedan, 78 put. Valjda neko ko treba konačno skonta o čemu govorim a ne da energiju troši na kontriranje Neandertalcu@
Eto sinoć ste se slikali, kleknite i zamolite Babuku neka sazove naše ljude da pomognu, i njih također zamolite. Ne budite arogantni, niste vi Željo!
A ne samo slikanje pa ćemo Djana Nikolića poslat za izbor u kantonalni odbor. Mogu ga jedino po cigare poslat koliko god vam to ružno zvučalo, istina je!
Ovdje jedino kao sto sam rekao, Zeljo iza Slavke a iza njih redom Ivica kao pocasni predsjednik NS, Mesa kao selektor, Dzeko kao kapiten pa ufatiti onu ljigu Pilava koji je proljevu desna ruka pa da vidimo ciji je duzi.[/quote]
Evo i 80-ti put i ja kažem, i slažem se sa kolegom BH Sport. Kakve legende, samo Švabo, i eventualno Džeko, Meša je poltrončić ne bi se zamjerao on. I klub naravno i javno i lobiranjima. Trebalo bi se tu malo poričati i sa nekim od pretendenata da smjene ovu upravu. Nije ni njihovo maslo za Ramazana
- amazon
- Kontakt:
Sta ti se ba dogadja? Jel ti prosle sezone svirao penal na 19 metara protiv Krupe u 90min? Sta bi bilo da smo otisli na produzetke? Puti ba suplje, svi krivi drugi, mi osteceni, ala pitari. Svi protiv nas. SupljaNeandertalac je napisao/la:To nije bitno, nije ovo u Goraždu izolovan slučaj već nešto što nam se događa u kontinuitetu.amazon je napisao/la:Nikakvog rezultatskog znacaja, utakmica nebitna, da nas je neko htio ostetiti ne vidim nikakvu logiku. Lupetate samo bezveze realno.Kako masa po forumu pocne pisati, vi ko mazge.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
porazno je i sto mediji sute o tome. Umjesto da ospu paljbu, izvrse pritisak na savez, na sudijsku organizaciju. oni sute ko ckapi.irfo je napisao/la:Pa kakvi su lopovi u ovom savezu ne mozes vjerovat, pet penala nepostojecih dosude protiv nas, izmasakriraju nas na otoci, i sad ne smijes ni komentarisat sudjenje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- SarajlijaTM
Sad ce opet biti ja po njemu.
@Neandretalac kako objasnjavas cinjenicu da Krupa ima vise sviranih penala za ovo vrijeme prvenstva od nas u zadnje 3 sezone,a nemaju fudbalskih legendi?
@Neandretalac kako objasnjavas cinjenicu da Krupa ima vise sviranih penala za ovo vrijeme prvenstva od nas u zadnje 3 sezone,a nemaju fudbalskih legendi?
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo vi Momci i BhSport, cijene nim vaše mišljenje, blizu smo. Samo griješite puno, podcjenjujete ljude sa preko 50 godina u fudbalu. Njihov ugled. Nije bitan Mišo, ni Hadžija, ako su sami. Naravno da su im smanjene šanse da nešto promijene.
Pročitajte još jednom pa se javite .
A da ja kažem vama. U klubu šute ko najveće piqke! Samo se po forumima hajca preko Mini Mijeve brigade, poziva na proteste, na peticije, qurce palce, pomoć medija, a u stvarnosti nazove Misimovic Begića da se žali, ovaj ga skine s qurca, kaže; što si mene nazvao, boli me ****. Eto ima vas upucenijih recite je li ovo istina.
Nemaš uticaja, moći, ugleda. Ne zna te nitko. Ko si?
Naravno, ne skidam glavu već obkašnjavam kako ja gledam na sve ovo.
Pročitajte još jednom pa se javite .
A da ja kažem vama. U klubu šute ko najveće piqke! Samo se po forumima hajca preko Mini Mijeve brigade, poziva na proteste, na peticije, qurce palce, pomoć medija, a u stvarnosti nazove Misimovic Begića da se žali, ovaj ga skine s qurca, kaže; što si mene nazvao, boli me ****. Eto ima vas upucenijih recite je li ovo istina.
Nemaš uticaja, moći, ugleda. Ne zna te nitko. Ko si?
Naravno, ne skidam glavu već obkašnjavam kako ja gledam na sve ovo.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Sarajlija@ Vo juče sam ti/vam pisao samo vam valjda nije interesantno.
Slažem se. Gsn Petrović se sa pravom žali, zna sta znaci kada su ti sudije na utakmicama objektivne da ne kažem naklonjene. U Radniku iza leđa imao je; Sofranića i Banjca. Prvi je tata, član izvršnog NS BiH a drugi predsjednik sudijskog komiteta. Dva betona.
Naravno da će se žaliti i ja bih.
Slažem se. Gsn Petrović se sa pravom žali, zna sta znaci kada su ti sudije na utakmicama objektivne da ne kažem naklonjene. U Radniku iza leđa imao je; Sofranića i Banjca. Prvi je tata, član izvršnog NS BiH a drugi predsjednik sudijskog komiteta. Dva betona.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
A ko su ta dvojica i ko je Radnik? Mijesas kruske i jabuke, sad u savezu sjede livade ljudi koji uzdizu svoje selendre. Zalili smo se onda poslije sirokog pa samo dobili po njoklici.Neandertalac je napisao/la:Sarajlija@ Vo juče sam ti/vam pisao samo vam valjda nije interesantno.
Onda smo imali vjetar u ledja i zastitu jer im je trebao tata, šah IVICA OSIM, ne sto je legenda i sto ga vole, nego sto ih je oslobodio okova i spasio im guzove, i sto im je dao mogucnost da plivaju u svojim aferimima. Otvori malo oči kad ih vec "otvaras" i blatis cijelu sadanju upravu i njihovu sposobnost.
1921
- amazon
- Kontakt:
Ti najavio lijepu sedmicu, evo petak a nista se ne desi. Al i vi lupate hahaha.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pazi. Nikada još nisam vidio da je neko rekao, pa stani hbte, ima li naših grešaka i gdje smo ih napravili.
Greška no;
1. Fino nam govorili; Sudija je pogriješio, ne idite javno sa napadom na savez, sankcionirati ćemo ga. Ulažemo u suđenje, idu na seminare, bolje deset puta nego prije desetak gofina kada nisi mogao boda u gostima otkinut.
Mi izađemo u javnost.
2. Nacrtaju ti liniju i zavrnu uši, mi se ušutimo baš ko ponizne kuje.
Tu su nas pregazili. Nismo se smjeli povući.
3. Iz kola u kolo nas kažnjavaju, iživljavaju se, ponižavaju klub. Zapravo ljude koji su se žalili a koji sada šute i zbog toga ispašta klub.
Također nije nam se smjelo desiti. Izlaziš ispred kluba, budi dostojanstven, ponosan, i velik, kakav je klub.
Ne budi kuja!
4. Poslali smo Nikolića u kantonalni odbor, kandidirali ga.
Kakva kardinalna greška. Ovde smo zakucali zadnji ekser u kovčeg. Vjerovali ili ne, ismijali nas. Šprdali se.
5. Ne priznavanje i opravdavanje "naših" grešaka. Svi ovi potezi se pokušavaju opravdati, na to se troši, ljudstvo, vrijeme, energija, a bgmi i novac. Sve podređeno tome da se prebaci sva krivica na druge.
A to što MI radimo pogrešno se umanjuje, minimalizirati ili opravdava.
Nema naprijed tako.
Ja vam dam egzaktan primjer za Sofranića i Banjca, sta znači u konkretnom slučaju kada ti neko štiti interes vi ko slijepci, opet o blacenju cijele uprave.
Ako vam je lakše; jeste, blatim ih i krivim u velikoj mjeri za ovo što nam se dešava u vezi sudija.
A vi tražite sto i jedan izgovor.
Pozovite legende da se slikate sa njima. Sta će legende pored onakvog Nikolića, ili glavnog scouta. Oni će to završiti...
Greška no;
1. Fino nam govorili; Sudija je pogriješio, ne idite javno sa napadom na savez, sankcionirati ćemo ga. Ulažemo u suđenje, idu na seminare, bolje deset puta nego prije desetak gofina kada nisi mogao boda u gostima otkinut.
Mi izađemo u javnost.
2. Nacrtaju ti liniju i zavrnu uši, mi se ušutimo baš ko ponizne kuje.
Tu su nas pregazili. Nismo se smjeli povući.
3. Iz kola u kolo nas kažnjavaju, iživljavaju se, ponižavaju klub. Zapravo ljude koji su se žalili a koji sada šute i zbog toga ispašta klub.
Također nije nam se smjelo desiti. Izlaziš ispred kluba, budi dostojanstven, ponosan, i velik, kakav je klub.
Ne budi kuja!
4. Poslali smo Nikolića u kantonalni odbor, kandidirali ga.
Kakva kardinalna greška. Ovde smo zakucali zadnji ekser u kovčeg. Vjerovali ili ne, ismijali nas. Šprdali se.
5. Ne priznavanje i opravdavanje "naših" grešaka. Svi ovi potezi se pokušavaju opravdati, na to se troši, ljudstvo, vrijeme, energija, a bgmi i novac. Sve podređeno tome da se prebaci sva krivica na druge.
A to što MI radimo pogrešno se umanjuje, minimalizirati ili opravdava.
Nema naprijed tako.
Ja vam dam egzaktan primjer za Sofranića i Banjca, sta znači u konkretnom slučaju kada ti neko štiti interes vi ko slijepci, opet o blacenju cijele uprave.
Ako vam je lakše; jeste, blatim ih i krivim u velikoj mjeri za ovo što nam se dešava u vezi sudija.
A vi tražite sto i jedan izgovor.
Pozovite legende da se slikate sa njima. Sta će legende pored onakvog Nikolića, ili glavnog scouta. Oni će to završiti...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Kad svi mogu najavljujete, da i ja najavim. Sljedece sedmice-hefte ocekujte prelijepih stvari.
Ti jedino možeš najaviti novu sezonu Mumijevih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Znaci Monci pocinje post da zakuham
onda ko da mu je izlija jaran najbolji poce pisati nepotrebne gl.
Je li vi razumijete da titule nema od kako je Amar otis'o, je li svi kukate kako se dovode igraci trenutno, kako nam.je igra slaba i kako mladi igraci nece dobiti sansu.
Dok je Amar bio svako malo smo igrali prijateljske utakmice. Osvajali titule I redovno izlazili u Eu. (Jeste da se nismo dobro provodili u Eu) ali sad smo sportski zakazali i izgledamo ko levati. Onda neko ima nesto lose napisati protiv Amara.
Obraz dzon
Je li vi razumijete da titule nema od kako je Amar otis'o, je li svi kukate kako se dovode igraci trenutno, kako nam.je igra slaba i kako mladi igraci nece dobiti sansu.
Dok je Amar bio svako malo smo igrali prijateljske utakmice. Osvajali titule I redovno izlazili u Eu. (Jeste da se nismo dobro provodili u Eu) ali sad smo sportski zakazali i izgledamo ko levati. Onda neko ima nesto lose napisati protiv Amara.
Obraz dzon
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- amazon
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ti jedino možeš najaviti novu sezonu Mumijevih.

- Idemoplavi
- Kontakt:
ha ha, cuj rekli nam pogrjesili smo nemojte ici hahahaha, jesi li svjestan svoje kontradiktornosti. DA U SAVEZU SJEDE UBLEHE KOJE IMAJU VEZE SA FUDBALOM KO MOJA NANA FATIMA. Da tad nismo progovorili svi bi rekli ja jadova sto šute nek nas sad svi karaju i oni bi nas nastavili karati, jer su nas ako ti je sjecanje malo kratko iskarali i par kola prije sirokog pa ja ne vijdeh da se iko izvinio i ispravio to vec nas samo nastavili karat. Tu pricu ko ti je plasirao da su oni rekli neka ba nemojte okači mačku o rep jer je nebulozna. Te gebelsove metode lako prolaze kod nasih ljudi dokazano vec evo 20 i kusur godina. Evo vodaju jadnog Ivicu i dalje po savezu, jel to sad odjednom Ivica rekao koljite Zelju nema mog sina vise, ili je zamrzio Želju. Odgovor je nije, nego im ne treba vise i boli ih neka stvar i za Ivicom i za Željom, jer valja svoje livade pokriti, Bijele bregove, vrbase i ostale livade tipa veleletnog stadiona u orašju znamenitog imena Goal koji vjerovatno sluzi za klofanje ćilima, a da ne kažem sve te silne pitare koji sjede u sudijskim organizacijma jer simptomatično karani su najvise pogodite ko ŽELJEZNICAR i Široki Brijeg, dvije ekipe koje pitari najvise "vole" ... Daleko od toga da nema gresaka ali mislim da smo mi sad u situaciji da smo u borbi sa vjetrenjacama.
1921
- SarajlijaTM
Pa karo nas je i Sinisa Zrnic samo zato sto ga je Nijaz u Trebinju naguzio i umjesto para u kovertu mu uvalio obican papir.
- Neandertalac
- Kontakt:
Eto pogledaj taj ofsajd iz Širokog još jednom. Svi vi, nađite sve moguće slike. Vidjet ćete da nije baš kako su nama prezentirali, da ima i drugih uglova.
Po tim novim, taj ofsajd je bgmi ublizu, pravo težak za primijetiti. Fino nam rekli nemojte se žaliti, bilo je blizu.
Mi se žalili.
Kasnije nam nacrtali liniju, čista demonstracija sile.
SamoPlavi@ Ja smiješan ili su naši iz kluba smiješni?
Po tim novim, taj ofsajd je bgmi ublizu, pravo težak za primijetiti. Fino nam rekli nemojte se žaliti, bilo je blizu.
Mi se žalili.
Kasnije nam nacrtali liniju, čista demonstracija sile.
SamoPlavi@ Ja smiješan ili su naši iz kluba smiješni?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
Osudjeni smo izgleda da svaki put iskišemo dobro te svoje pehare, samo sto se uvijek to naklati na pogrešne. Telibecirevic je po meni bio čovjek po mjeri za nas klub trudio se i svasta nesto pokusao dobrog, ali tad je bilo jos i gore nego sto je sad pa smo se grčevito 5 godina borili da ne ispadnemo iz lige... Sto li Bože... I ja bi volio da imamo čovjeka ala Cviko, koji je radio "prljav" posao i to jako uspjesno, ali sad ga očito nemamo... Nijaza ne bi volio vidjeti ni nacrtanog...SarajlijaTM je napisao/la:Pa karo nas je i Sinisa Zrnic samo zato sto ga je Nijaz u Trebinju naguzio i umjesto para u kovertu mu uvalio obican papir.
1921
Slavko Petrović na 3:44 SUDIJA BRE JESI LI NORMALAN VIŠE. Penal nad Bekrićem. Još sudija levat pokazuje ono mrtav-hladan Bekriću da se digne da ne folira hahahahahahaha.
Sada Petroviću treba natovariti i ovo.
Imaju li ovi iz Saveza imalo obraza? Olimpic, Mladost DK, Radnik B. Krupa, Goražde 
http://sportsport.ba/bh_fudbal/podnesen ... ica/211945
Pojedini klubovi, golovima iz ofsajda, nepostojećim penalima, očiglednim navlačenjem sudija, održavaju priključak za prvaka ili opstanak, odnosno direktno prolaze u narednu fazu KUPA, a ovamo se treba kazniti trener kluba protiv kojeg se ne možeš nakašljati u 16, jer je odmah penal. Gol-razlika nam ništavna zahvaljujući sramotno poništenim golovima na Otoci i ofsajdima. Ne svira se očigledan penal u Bijeljini, pa se do zadnje sekunde moraš boriti za pobjedu. Smiješno. Sudija govori Bekriću da ustane, nakon očiglednog penala. Ko biva ne foliraj. Bagra iz Saveza nam povlači linije u Širokom, kao maloumnicima, a titule se osvajaju golovima iz ofsajda i aferama punac, "Zlatiborske zore", 100 000KM i kupljenim tekmama. Zrinjski osvaja titulu na Otoci, gdje golman sam sebi daje golove i jedva stiže igrača Zrinjskog koji izlazi iz 16 da ga obori unutra, kako bi se svirao penal. Sramota.
Savezu svaka čast.
Sada Petroviću treba natovariti i ovo.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/podnesen ... ica/211945
Pojedini klubovi, golovima iz ofsajda, nepostojećim penalima, očiglednim navlačenjem sudija, održavaju priključak za prvaka ili opstanak, odnosno direktno prolaze u narednu fazu KUPA, a ovamo se treba kazniti trener kluba protiv kojeg se ne možeš nakašljati u 16, jer je odmah penal. Gol-razlika nam ništavna zahvaljujući sramotno poništenim golovima na Otoci i ofsajdima. Ne svira se očigledan penal u Bijeljini, pa se do zadnje sekunde moraš boriti za pobjedu. Smiješno. Sudija govori Bekriću da ustane, nakon očiglednog penala. Ko biva ne foliraj. Bagra iz Saveza nam povlači linije u Širokom, kao maloumnicima, a titule se osvajaju golovima iz ofsajda i aferama punac, "Zlatiborske zore", 100 000KM i kupljenim tekmama. Zrinjski osvaja titulu na Otoci, gdje golman sam sebi daje golove i jedva stiže igrača Zrinjskog koji izlazi iz 16 da ga obori unutra, kako bi se svirao penal. Sramota.
Savezu svaka čast.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Google [Bot] i 18 gostiju.