FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

husein veličanstveni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la husein veličanstveni » 15 jul 2010, 12:38

fixator je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Samo da se osvrenem na Piletov komentar.

Itekako je potrebnije da budemo 110% uz klub i igrace kad je tesko. Kao i u zivotu prijatelj ti je onaj koji je tu uz tebe kad ti treba, kad ti je tesko i kad ti se stisne, onaj koji je bezrezervno tu za tebe to je prijatelj. Lako je biti prijatelj kad je dernek i zajebancija, kad smo u hladovini i ima se kamara nekih para...
ja ne mogu da vjerujem da vi ovakve stvari pisete
to je isto kao da si napisao: nebo je plavo
pa naravno da cu biti uz klub, da ne znam sta da se desi,
ne mora mi neko preko foruma govoriti kad treba biti uz klub,
ako ih ima takvih da im se mora ovako govoriti, nek idu odmah ne trebaju nam sezonski navijaci,
to se podrazumjeva
ovo isto kao da se obracas maloj djeci
daj ljudi uozbiljite se vise

onaj ko voli želju njemu je svejedno jesmo li izgubili 5 ili 10 nula, meni je svejedno
jer ja volim svoj klub i uz njega sam
i ne moze mi jedna tekma uprljati preko 18 godina navijanja za svoj tim
Ali treba dati igračima do znanja da se onako ne može igrati za klub koji te dobro plaća za ove naše uslove a zna se da su imalo bolji igrači ne bi bili ovdje gdje jesu. Ne znam to je Vaše mišljenje i nemam ništa protiv toga, ali ja im svakako ne bi prešutio.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jul 2010, 12:41

ima jedan igrac koji se nudi
ako je neko blizak amaru nek ga pogleda
covjek se zove: OLIVER PEEV
spreman je da igra za nas
ceka da se to zavrsi
ali amar nema vremena da ga pogleda
mali je bio reprezentativac U17, 19 i 21 Makedonije
ako je neko dobar sa amarom nek mu javi, jer nece da se ajvi menadžeru ovog momka
a menadžer je isti koji je doveo i Ganceva
jucer sam sjedio s njim i covjek kaze mole me da ga prodam nekim timovima
al on hoce u zelju da ga proda(menadžer je mrtvi željovac)

evo malog:

[youtube][/youtube]

Semper Fidelis

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2010, 12:43

husein veličanstveni je napisao/la:Ali treba dati igračima do znanja da se onako ne može igrati za klub koji te dobro plaća za ove naše uslove a zna se da su imalo bolji igrači ne bi bili ovdje gdje jesu. Ne znam to je Vaše mišljenje i nemam ništa protiv toga, ali ja im svakako ne bi prešutio.
Pa postoji nacin ako vec hoces da im stavis na znanje mada mislim da su i oni svjesni toga a vjerujem da ce biti i udaranja po plati a to neko kolektivno psovanje igraca nadam se da necu nikada ni vidjeti ni cuti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jul 2010, 12:47

pile87 je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Ali treba dati igračima do znanja da se onako ne može igrati za klub koji te dobro plaća za ove naše uslove a zna se da su imalo bolji igrači ne bi bili ovdje gdje jesu. Ne znam to je Vaše mišljenje i nemam ništa protiv toga, ali ja im svakako ne bi prešutio.
Pa postoji nacin ako vec hoces da im stavis na znanje mada mislim da su i oni svjesni toga a vjerujem da ce biti i udaranja po plati a to neko kolektivno psovanje igraca nadam se da necu nikada ni vidjeti ni cuti.
upravo o tome se radi
mi smo navijaci
mi navijamo za svoj klub
a ima nesto sto se zovu sankcije
to radi stručni stab
mi smo bezuvjetno uz klub
a ostali nek rade svoj posao
milion puta nisam bio zadovoljan igrom taktikom ili igracem
ali sam uvijek bodrio tim i bio uz njega.
Semper Fidelis

IMO TM
Kontakt:

Post Postao/la IMO TM » 15 jul 2010, 13:00

Stvarno nemogu da vjerujem kakve gluposti pisete ti momci su nam donijeli titulu koju smo cekali 8 god i sad zbog jedne utaknice da ih grdimo i da im psujemo pa jel vas stid.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jul 2010, 13:03

fixator je napisao/la:ima jedan igrac koji se nudi
ako je neko blizak amaru nek ga pogleda
covjek se zove: OLIVER PEEV
spreman je da igra za nas
ceka da se to zavrsi
ali amar nema vremena da ga pogleda
mali je bio reprezentativac U17, 19 i 21 Makedonije
ako je neko dobar sa amarom nek mu javi, jer nece da se ajvi menadžeru ovog momka
a menadžer je isti koji je doveo i Ganceva
jucer sam sjedio s njim i covjek kaze mole me da ga prodam nekim timovima
al on hoce u zelju da ga proda(menadžer je mrtvi željovac)

evo malog:

[youtube][/youtube]

Nek ode menadžer do Osima ;)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 jul 2010, 13:03

Nisu mi jasni ovi sto psuju na pojedine igrace...pa svi smo vidjeli da je Culum odigrao katastrofalno,da je bio ispod svakog nivoa,i neka je i treba da dobije sve kritike navijaca,ali brate na kulturnoj osnovi,na nivou dijaloga...sta se lozite cijelo vrijeme i kao da ste jedva cekali da Culum igra lose jer neki favorizuju nekog drugog igraca...svi ali bas svi igraci su igraci koji igraju za sveti dres i onaj ko je u rezervi je igrac kojeg treba postovati...jer su nam donijeli mnogo radosti...hiljadu puta sam kritikovao rovcanina,kritikovao sam i ovog i onog,nije vise ni bitno koji su to igraci,ali na kulturnoj osnovi...svi mi tipujemo na ovog ili na onog,svako ima svoje misljenje,ali kad neko za Culuma kaze nesto ruzno,to mi je van svake pameti...odigrao je pet utakmica lose otkad igra u zelji...ne mora on biti igracina,neka je Svraka bolji,ja volim Svraku i nacin na koji on igra,mada realno kao i Culum i mnogi drugi igraci,nigdje veze kad je pitanje evropa...ali sta sad...idemo dalje,daj bolan da podrzimo nase igrace,pa nije ni njima svejedno sto su se onako prepali i obrukali,znaju oni da im valja pred nas stati opet...a hajmo biti dzukci pa ih kandzijati sad zbog ovog poraza...nase likove koji su nam donijeli titulu...nije bitno kako se zove,jel to Lazo,Culum,Sehic,Beslija ili neko deseti...oni su nasi i ja ih ne dam...kvalitet za evropu nemamo,imacemo sljedece godine,bice neko pojacanje,pa polako...rodice se novi talenat u nasoj skoli,pa polako i s njim...daj da se normalizujemo i da ne nalijecemo na provokacije nekih koji jedva cekaju da nas pogodi nesto ovako,a mi kakvi jesmo,odmah prihvatamo da ne valjamo...dobri smo,najbolji smo za nas i samo to je vazno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 15 jul 2010, 13:05

Molim da mi neko od ovih aktivnijih forumaša objasni jednu stvar. Željo primio 5 golova od tri puta jačeg kluba i ispade, maltene, nacionalna izdaja.Obrukao državu, nasikirao više navijače drugih klubova nego svoje vlastite.Drugi klubovi koji su predstavljali BiH su imali takve poraze i to kod kuće, ali oni nisu nikoga ni obrukali ni nasikirali.Molim ove patriote što se brinu o državnom interesu da mi kažu zašto nisu istu priču pričali kad su oni gubili.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

tm87swe
Kontakt:

Post Postao/la tm87swe » 15 jul 2010, 13:07

Ljuudi, zivim u svedsku i konto sam otic dole u Sa da gledam Zelju protiv Tel Aviva. Al sad ja pojma nemaaam gdje i kako da nabavim karte za tekmu?? :o Hocel mi iko pomoc.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jul 2010, 13:10

mamaSmurf je napisao/la:Molim da mi neko od ovih aktivnijih forumaša objasni jednu stvar. Željo primio 5 golova od tri puta jačeg kluba i ispade, maltene, nacionalna izdaja.Obrukao državu, nasikirao više navijače drugih klubova nego svoje vlastite.Drugi klubovi koji su predstavljali BiH su imali takve poraze i to kod kuće, ali oni nisu nikoga ni obrukali ni nasikirali.Molim ove patriote što se brinu o državnom interesu da mi kažu zašto nisu istu priču pričali kad su oni gubili.
čamac je napisao/la:Mase manje vrijednih su se uvijek naslađivale neuspjesima velikih. To je normalno. Naravno, ima i veliki broj onih dobronamjernih navijača drugih klubova kojima je istinski žao.
bicu slobodan i camca citirat, jer u prvoj recenici lezi odgovor...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 15 jul 2010, 13:10

IMO TM je napisao/la:Stvarno nemogu da vjerujem kakve gluposti pisete ti momci su nam donijeli titulu koju smo cekali 8 god i sad zbog jedne utaknice da ih grdimo i da im psujemo pa jel vas stid.

ma to ti je nasa kultura i primitivizam , prosle godine kad je zeljo igrao dobro nigdje pitara u ulici okrenuli se barsaloni a cim su vidjeli rez. osmjeh veliki tipicno za nas "nek komsiji crkne krava..." sto se tice utakmice realno je razlika takva 50 samo sto iskreno sam razocaran pristupom igre na pocetku gdje su se nasi igraci usrali , te neznam jeli bio i jedan faul da su napravili u prvom poluvremenu i jedan ozbiljan start izuzev penala al eto , oni sto govore kako je sramota sigurno ni neprate fudbal ljudi imaju budjet o kojem mi ni ne sanjamo uslove itd. iskreno sam se nadao rezultatu 20 za njih al jbga okrenut se sada narednoj sezoni u pohod ka novoj tituli ;)

IMO TM
Kontakt:

Post Postao/la IMO TM » 15 jul 2010, 13:16

husein veličanstveni je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:svi na kosevo, da pokazemo svima koliko volimo svoj klub i kad pada i kad gubi, a ne samo kad pobjedjuje, prije godinu dana sanjao sam izlazak u evropu , da i mi igramo utakmice, onda je dosla sampionska titula i nezaboravne utakmice u dolini i puno lijepog se desilo, tada sam vido zavisnost drugih navijaca sto ne navijaju za zelju, i sto smo mi sretni da imamo takav klub, sad vidim da se ti isti navijaci slade nasom nesrecom i da im je drago kao nikad u zivotu. dva dna nisam mogao nista normalno da kazem, jos me u prsima steze kad pomislim na hapoel ali boli me briga za njih idemo dalje samo jos jaci bolji i veci , PODRZIMO U SRIJEDU NASE MOMKE I DA SLIJDECE SEZONE OSVOJIMO DUPLI KRUNU
Jeste svi bi trebali na Koševo da im je..te mater, sve i jednom igraču. Prvo zbog sramoćenja kluba, drugo zbog nezalaganja a treće što su tako jadno izgledali. Jer ako to ne uradite kasnije će vam samo biti gore. I igrači će da vide da mogu da igraju kako hoće i kako im se prohtije znajući da nema nikakvih posljedica. Jeb.li vas oni ako im budete aplaudirali.
Naravno da cemo im aplaudirat oni su zanas svetinja donijeli su nam titulu nakon 8 god zato svi na kosevo da pokazemo nasim momcima da im nismo okrenuli ledza i cemo uvijek biti uz njih i kad gube i kad dobijaju. I DA GUBIS DESET NULA SJUGA BI SE PJESMA CULA MI TE VOLIMO MI TE VOLIMO

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 jul 2010, 13:17

Najlakse je pljuvat po svima, te mi kupimo otpad iz Srbije, te se Zeba uvaljivao Zrinjskom a oni ga nisu htjeli, te sto nekih gluposti. Za igraca koji nije odigrao dobro jednu utakmicu ima klupa, imaju treninzi, pa kad se vrati u formu opet u pogon. Francuska, Italija i Engleska se obrukaju na SP ko zadnje kante, ali ne, bruka je za BiH sto je Zeljo izgubio jednu utakmicu, pa hajmo svi pljuvat po Zelji, koda se niko nikad nije obrukao u Europi. Zalaganje? Ima revans, pa cemo vidjeti jel do zalaganja. Ja mislim da je samo splet nesretnih okolnosti: jak protivnik, losa sreca i losa igra... ali to se moze desiti svakom. Ako Real izgubi od Alcorcona 4:0 ili Argentina od Bolivije 6:1 e onda je sve moguce, pa i ovo. Ja nikad nisam bio fan Lazara Popovica, ali sigurno necu pljuvati na forumu po njemu. Ako Amar misli da je nas najbolji napadac, ko sam ja da kazem da nije, jel ja to znam bolje i od njeg? Dakle, spustite loptu malo, ne ponasajte se koda je kraj Svijeta, a posebno onaj @Kongo koji poziva na ukidanje lige i slicne gluposti... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 jul 2010, 13:20

Isnar je napisao/la:Najlakse je pljuvat po svima, te mi kupimo otpad iz Srbije, te se Zeba uvaljivao Zrinjskom a oni ga nisu htjeli, te sto nekih gluposti. Za igraca koji nije odigrao dobro jednu utakmicu ima klupa, imaju treninzi, pa kad se vrati u formu opet u pogon. Francuska, Italija i Engleska se obrukaju na SP ko zadnje kante, ali ne, bruka je za BiH sto je Zeljo izgubio jednu utakmicu, pa hajmo svi pljuvat po Zelji, koda se niko nikad nije obrukao u Europi. Zalaganje? Ima revans, pa cemo vidjeti jel do zalaganja. Ja mislim da je samo splet nesretnih okolnosti: jak protivnik, losa sreca i losa igra... ali to se moze desiti svakom. Ako Real izgubi od Alcorcona 4:0 ili Argentina od Bolivije 6:1 e onda je sve moguce, pa i ovo. Ja nikad nisam bio fan Lazara Popovica, ali sigurno necu pljuvati na forumu po njemu. Ako Amar misli da je nas najbolji napadac, ko sam ja da kazem da nije, jel ja to znam bolje i od njeg? Dakle, spustite loptu malo, ne ponasajte se koda je kraj Svijeta, a posebno onaj @Kongo koji poziva na ukidanje lige i slicne gluposti... 8-)
svaka ti dala...za post--- :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

IMO TM
Kontakt:

Post Postao/la IMO TM » 15 jul 2010, 13:22

Piše: A. Beganović
Četvrtak, 15.07.10. 13:07.

"Nema se šta mnogo reći. Jednostavno smo naletili na ekipu koja je u svim segmentima mnogo ispred nas i na kraju je to rezultat pokazao", rekao je za SportSport.ba menadžer Željezničara Amar Osim i dodao:

"Sinoć sam gledao utakmicu. Na samom početku to i nije izgledalo toliko loše, ali onda pravimo neshvatljive greške i sami sebe ukopavamo. Nakon prva dva gola teško je bilo za očekivati da ćemo se uspjeti vratiti."
Gledajući utakmicu stekao se dojam da igrači našeg šampiona nisu bili borbeni, da to nije onaj Željezničar koji je u prošloj sezoni furiozno došao do naslova.

"Drugačije je to gledati na televizoru, a potpuno drugačiji je dojam kada uživo gledate utakmicu. Ne mogu sada reći da igrači nisu imali volju, ali činjenica je da smo daleko stajali od naših protivnika, da nismo bili skoncentrisani. Međutim, bitno je naglasiti da su igrači Hapoela mnogo pokretljiviji, te mnogo tehnički potkovaniji, što je na kraju i rezultiralo našim ubjedljivim porazom. Igrali smo protiv momčadi čiji je proračun deset puta veći od našeg, čiji igrači i treneri imaju mnogo veće plate, koji igra u mnogo uređenijoj ligi no što je naša i zbog svega toga i mnogo drugih stvari ne smijemo očajavati", rekao je Osim.

"Hapoel je momčad koja je pobijeđivala i mnogo jače protivnike od nas. U prvom poluvremenu su nas razbili ali u drugom dijelu, u kojem također nismo gotovo ništa pokazali, bilo je povoljnije za nas. Fudbal je danas takva igra, ako niste pravi čitavu utakmicu, kvalitetan protivnik kao što je Hapoel u ovom slučaju, to brzo kažnjava. Pa i Argentina je ne tako davno primila četiri gola od Njemačke. Kada smo prošle sezone pobjeđivali govorio sam da to nije sjajno, da ne trebamo biti euforični. Isto tako danas ću reći da ovaj poraz ne treba toliko tragično shvatiti. Ako budemo znali, iz utakmice u Tel Avivu možemo mnogo naučiti", dodao je Osim.

Vremena za očajavanje nema mnogo. Već za nekoliko dana slijedi revanš utakmice, a menadžer Željezničara smatra da njegovi izabranici mogu popraviti dojam.

"Biće drugačija atmosfera. Mi ćemo igrati pred svojom publikom, igrat ćemo na terenu kojeg bolje poznajemo od naših gostiju i učinit ćemo sve da popravimo dojam iz prve utakmice. Biće teško, ali sam uvjeren da onako lošu partiju ne možemo i ponoviti", ističe Osim.

Nakon ubjedljivog poraza u Tel Avivu postavlja se pitanje da li isti može psihički djelovati na fudbalere Željezničara.

"Svaki ubjedljiv poraz je bolan, ali mislim da se ne bi trebao negativno odraziti na moje izabranike. Već sam rekao ali moram ponoviti, pobjede i porazi su sastavni dio igre i isti se ne smiju shvatati niti euforično, a niti tragično", zaključio jr menadžer momčadi s Grbavice.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 jul 2010, 13:23

Trening je veceras u 19:00.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 15 jul 2010, 13:25

tm87swe je napisao/la:Ljuudi, zivim u svedsku i konto sam otic dole u Sa da gledam Zelju protiv Tel Aviva. Al sad ja pojma nemaaam gdje i kako da nabavim karte za tekmu?? :o Hocel mi iko pomoc.
Možeš kupiti ulaznicu na dan utakmice, biće ih pušteno u prodaju dovoljno, ne sikiraj se ;)
Željo - My first love!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 15 jul 2010, 13:27

Stole iz Bora je napisao/la:Trening je veceras u 19:00.
ma zgadio mi se je i trening više :D hahhahahahahaha
onog Delića treba za noge i u miljacku bacit
Željo - My first love!!!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 15 jul 2010, 13:28

Porezna mi je upravo ovjerila godisnji od ovog foruma na neko vrijeme. Previse se ovdje govana nasralo u ovo par dana da imam vise zelju da citam.

Dodjose divlji i otjerase pitome.

LIMO TE LJOŽE!!!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

tm87swe
Kontakt:

Post Postao/la tm87swe » 15 jul 2010, 13:43

kosewsko hill je napisao/la:
tm87swe je napisao/la:Ljuudi, zivim u svedsku i konto sam otic dole u Sa da gledam Zelju protiv Tel Aviva. Al sad ja pojma nemaaam gdje i kako da nabavim karte za tekmu?? :o Hocel mi iko pomoc.
Možeš kupiti ulaznicu na dan utakmice, biće ih pušteno u prodaju dovoljno, ne sikiraj se ;)
Ja jarane, a gjde da je kupim?? na stadion ili ? :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 63 gosta.