AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Bože moj, Paletta je loše procjenio, čovjek je želio loptu izbit. Ali nema mrzeg gostovanja od prvog, treba se njima za ovaj poraz dobro osvetiti. Vidjet ćemo u nedelju sta će Montela uradit, hocel uspjet podići moral igračima.
Honda I Poli ne bi trebali više ni ući u svlačionicu a kamoli igrati.
Honda I Poli ne bi trebali više ni ući u svlačionicu a kamoli igrati.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nesto bi suvislo rekao ali ne znam sta. Usrali sefa i stanicu. Honda i Poli pa nismo mogli bolje ni ocekivati jos im Bonera falio. Idemo dalje FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Jest ga Montela zasrao sa njima dvojicom i to momački. Šta mu bi, pa stavi dvojicu novih da sami drže desnu stranu i to bez potrebe, pa nit je Suso nit Abate bio povrijeđen pa da kažeš da je bio prinuđen.
Ne treba ga razapinjati sad, bilo-prošlo ali nije mi jasan nikako, ako si već htio rotirati ili odmarati igrače ovo nije bio momenat za to.
možda je ovo šbbkbb, ali mislim da se mogao desiti scenario kao protiv chieva jer su nas isto tako stisli prvih dvadesetak minuta, a naši su dobro odigrali drugi dio poluvremena samo što nas je ovdje ukopao rani gol koji je opet bio produkt gluposti one dvojice.
možda se i do X moglo da se nije desio kiks palete, što opet ide na dušu poliju radi kojeg je ovaj bio prinuđen izaći iz šesnaeterca i onako startovati.
al' haj yebat ga, ne vrijedi plakati nad prosutim mlijekom
15 bodova

Ne treba ga razapinjati sad, bilo-prošlo ali nije mi jasan nikako, ako si već htio rotirati ili odmarati igrače ovo nije bio momenat za to.
možda je ovo šbbkbb, ali mislim da se mogao desiti scenario kao protiv chieva jer su nas isto tako stisli prvih dvadesetak minuta, a naši su dobro odigrali drugi dio poluvremena samo što nas je ovdje ukopao rani gol koji je opet bio produkt gluposti one dvojice.
možda se i do X moglo da se nije desio kiks palete, što opet ide na dušu poliju radi kojeg je ovaj bio prinuđen izaći iz šesnaeterca i onako startovati.
al' haj yebat ga, ne vrijedi plakati nad prosutim mlijekom
15 bodova

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Svaka utakmica se mora shvatit ozbiljno, sljedećih pet kola nešto lakši raspored. Ali uzalud sve ako se adekvatno ne udze u utakmicu. Vidjeli smo sinoć kako to lose izgleda.
Izdvojio bi tu Nianga koji je posebno zakazao. Čovjek kao da je došao na izlet negdje, Montela treba znati prepoznati igrače koji nemaju motivaciju u određenom trenutku.
Ne znam kako će to izgledati protiv Pescare, vjerovatno ne može gore od onog sinoć..
Izdvojio bi tu Nianga koji je posebno zakazao. Čovjek kao da je došao na izlet negdje, Montela treba znati prepoznati igrače koji nemaju motivaciju u određenom trenutku.
Ne znam kako će to izgledati protiv Pescare, vjerovatno ne može gore od onog sinoć..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sad ćemo vidjeti koliko ovaj Milan snage ima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Sto je najzalosnije Montela Polija ubacuje radi njegove srcanosti i trke, kao i svi prijasnji treneri, ali ni jedan od njih da shvati kako Poli svu trku i zalaganje usere golom kojeg primimo zbog njega, kao i u fazi napada uvijek najmanje jednu CISTU priliku uprska.
Od covjeka ama bas nikakvog hajra nemas, zar nijedan trener to ne vidi.
Od covjeka ama bas nikakvog hajra nemas, zar nijedan trener to ne vidi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Covjek je vezni,a ne bek.A nije mi jasno zasto svi treneri guraju Hondu na krilo il sto vec igra.Honda je vezni CMF ili AMF,sto je igrao u CSKA i u reprezentaciji Japana. Al ko sam ja da dajem savjete trenerima. Paleta je prosjecan igrac,da nije ovakva situacija nebi prismrdio ACM. Nadam se da ce nastaviti kao prije Genoe
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma nije on ni veznjak, niko ziv ne zna sta je taj tip ustvari 
jbt urucuje mu galiani nagradu za 100 utakmica u milanu, pa ja bih se od sramote zakopao u zemlju da mi takav igrac slavi takav jubilej, a oni jos na sva zvona objavljuju.
vazi i za hondu isto, svejedno je gdje igra i sta mu uopste lezi kad on uopste nije za ozbiljnog fudbala ilitiga lige petice, pa onakvu tromost i sporost nisam odavno vidio.
jedina prednost je sto ima slifa za poslati upotrebljiv pas, al' on dok jadan primi loptu i skonta sta ce s njom, vec su ga opkolili i yebi lopti mater onda.
obojici noga i vozdra, spadaju u top 5 igraca koji su me najvise nervirali zadnjih desetak godina
jbt urucuje mu galiani nagradu za 100 utakmica u milanu, pa ja bih se od sramote zakopao u zemlju da mi takav igrac slavi takav jubilej, a oni jos na sva zvona objavljuju.
vazi i za hondu isto, svejedno je gdje igra i sta mu uopste lezi kad on uopste nije za ozbiljnog fudbala ilitiga lige petice, pa onakvu tromost i sporost nisam odavno vidio.
jedina prednost je sto ima slifa za poslati upotrebljiv pas, al' on dok jadan primi loptu i skonta sta ce s njom, vec su ga opkolili i yebi lopti mater onda.
obojici noga i vozdra, spadaju u top 5 igraca koji su me najvise nervirali zadnjih desetak godina
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Honda i u japanskoj reprezentaciji igra desno krilo.
Matias Fernandez je počeo trenirati i bit će na raspolaganju za Pescaru, zaboravio sam na njega i Bertolaccija
Matias Fernandez je počeo trenirati i bit će na raspolaganju za Pescaru, zaboravio sam na njega i Bertolaccija
I ne trebaju nam pojacanja
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
U nedelju če Pescara pasti lagano
. Forza!
Che confusione,
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
e chi non canta è un porco juventino.
https://www.youtube.com/watch?v=iqT0IpMrTBM
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
e chi non canta è un porco juventino.
https://www.youtube.com/watch?v=iqT0IpMrTBM
vidim govedo se slika sa florenzijem u rimu
platiš ga 20 miliona, dadneš 2,5 miliona plate da bi čovjek mjesec dana rekreativno provodio vrijeme u rimu na "rehabilitaciji", znači tip nije čak ni u milanu, eto reda radi da je u milanellu kad već ne može igrati.
ako postoji spisak najgore bačenih 20+ miliona na nekog igrača u fudbalu, ovaj bi u samom vrhu bio.
platiš ga 20 miliona, dadneš 2,5 miliona plate da bi čovjek mjesec dana rekreativno provodio vrijeme u rimu na "rehabilitaciji", znači tip nije čak ni u milanu, eto reda radi da je u milanellu kad već ne može igrati.
ako postoji spisak najgore bačenih 20+ miliona na nekog igrača u fudbalu, ovaj bi u samom vrhu bio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlProfessore
- Kontakt:
Antonelli, Calabria and Vangioni worked separately at Milanello and will likely miss the game against Pescara. #MN
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Beduin
- Kontakt:
Ja i dalje ne vjerujem da smo Saravija se rijesili da bi ostao Honda u klubu. Niang/Bona je mogao igrati desno krilo, Saravi lijevo i Bacca centarfor, pa to je perverzija za nase uslove covjece.
U timu nam prava mini bolnica, 6 igraca povrijedjeno. Spicko si pare na Vangionija, Lapadulu, Matija, Sosu i Pasalica i ne koristis ih uopste (eto Mati je povrijedjen). 5 "pojacanja" zajedno odigrala jedva 300 minuta, majko draga. To sto su neki od njih dosli kao free igraci ne znaci da igraju za dzabe.
Fuj, zgade mi klub cim pomislim na Hondu, Bertu, Silju i Polija, ne mogu da vjerujem da covjek moze mrziti ovoliko neke igrace kao ja ovu cetvorku.
U timu nam prava mini bolnica, 6 igraca povrijedjeno. Spicko si pare na Vangionija, Lapadulu, Matija, Sosu i Pasalica i ne koristis ih uopste (eto Mati je povrijedjen). 5 "pojacanja" zajedno odigrala jedva 300 minuta, majko draga. To sto su neki od njih dosli kao free igraci ne znaci da igraju za dzabe.
Fuj, zgade mi klub cim pomislim na Hondu, Bertu, Silju i Polija, ne mogu da vjerujem da covjek moze mrziti ovoliko neke igrace kao ja ovu cetvorku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vagina je prava misterija
doduse stvarno ne znam sta su ocekivali od tridesetogodisnjeg argentinca koji nikad nije igrao u Evropi, niko ne moze priloziti nijedan racionalan razlog zasto se taj uopste doveo. Plus je i dovukljario brata kao bonus uz njega koji je doniran nekom klubu na posudbu, koji ce parazitirati na platnoj listi iducih godina.
Ustvari, za sve i jedno ovogodisnje pojacanje vrijedi ona "ne znam sto su ih doveli", pocevsi od Lapadule koji je bio bezveze bacenih 10 miliona koje su se mogle pametnije iskoristiti pa do ovog hudnika Pasalica koji izgleda ni minute nece dobiti. Ajde, jos je ovaj Gomez kao i donekle ok investicija, ali nije da im je gorilo pod nogama dati 8 miliona za neprovjerenog stopera.
Mati se konacno oporavio pa cemo vidjeti koliku minutazu ce imati, ipak je bio Montelina zelja.
Ustvari, za sve i jedno ovogodisnje pojacanje vrijedi ona "ne znam sto su ih doveli", pocevsi od Lapadule koji je bio bezveze bacenih 10 miliona koje su se mogle pametnije iskoristiti pa do ovog hudnika Pasalica koji izgleda ni minute nece dobiti. Ajde, jos je ovaj Gomez kao i donekle ok investicija, ali nije da im je gorilo pod nogama dati 8 miliona za neprovjerenog stopera.
Mati se konacno oporavio pa cemo vidjeti koliku minutazu ce imati, ipak je bio Montelina zelja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
U pravo vrijeme se oporavio, sad nam treba svjeze krvi u ekipi. Valjda ce bit od njeg nesto. Teskog srca moram priznat da Siljkan uopste nije los bio u zadnje dvije utakmice, u zadnjoj momak zaduzio kapitensku traku 
Citam na fb (seria A - Balkan) da nasi zele ponudit za Karima Bellarabija 25 mil eura, sad u Januaru.
Citam na fb (seria A - Balkan) da nasi zele ponudit za Karima Bellarabija 25 mil eura, sad u Januaru.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Težak je teret dres ACM
Da bi bio dobar igrač mora se imati kontinuitet u igri. Nije ni T.Silva odmah pokazao kvalitet, ali je imao Nestu uz sebe (bio je propast u Benfici). Bertolaci je solidan igrač, al malo povrede,malo lošije izdanje i klupa jest jednako sadašnje stanje. Na stranu to što je preplaćen. Definitivno ne znamo da prodamo po dobroj cijeni svoje, a plaćamo više nego što trebamo. Al jbg sad je to trend,svaki iole bolji igrač se prodaje za 30-40 k. Na našu žalost mi smo započeli taj trend sa Berlom 
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- IlProfessore
- Kontakt:
Milan have not won in the last 7 games (4L, 3D) played at 15:00. The last win was against Sassuolo (October 25, 2015).
Milan have won 11 of 12 Serie A matches against Pescara, with Pescara winning the other game in December 1979.
Milan have found the net in all 12 clashes against Pescara, averaging 4.6 goals per game in the 5 most recent encounters.
Milan have won their last three home games in the league – they are yet to win four consecutive matches on their stadium since May 2014.
Pescara haven’t won any of their last 28 Serie A games (excluding the awarded win against Sassuolo), six draws and 22 losses.
Milan have always won after taking the lead in a Serie A match this season, six out of six.
Milan are the most prolifc side from outside the box in Serie a this season (six goals).
Bacca has not found the net in his last three Serie A games, after netting six goals over the first seven games this season.
Milan have won 11 of 12 Serie A matches against Pescara, with Pescara winning the other game in December 1979.
Milan have found the net in all 12 clashes against Pescara, averaging 4.6 goals per game in the 5 most recent encounters.
Milan have won their last three home games in the league – they are yet to win four consecutive matches on their stadium since May 2014.
Pescara haven’t won any of their last 28 Serie A games (excluding the awarded win against Sassuolo), six draws and 22 losses.
Milan have always won after taking the lead in a Serie A match this season, six out of six.
Milan are the most prolifc side from outside the box in Serie a this season (six goals).
Bacca has not found the net in his last three Serie A games, after netting six goals over the first seven games this season.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Baš mi je drago što njihova "pojačanja" ništa nisu napravila. Retard od navijača zna da ti pojedini amateri ne trebaju ali oni i dalje po svome tjeraju i dovode polovnjake. jbt doveli su toliko igrača a niko ne igra, sve momci koji su tu bili i prošle sezone ili na posudbama
Forza Milan!
Ovaj Karim je kao dosta apgrejdovana verzija Susa pa ga ne bi bilo lose dovesti ako je u pitanju pristojna cijena, jednostavno nemas nekog izbora na trzistu kada su u pitanju desna krila.
Ili bolje da ga sa Taarabtom uporedim, slican stil igre i sebican do boga
jedva cekam januar
Ili bolje da ga sa Taarabtom uporedim, slican stil igre i sebican do boga
jedva cekam januar
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.