FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
hahaha jebote pa jel moguce da nije svirao penal
Penal ko suza cist puu cigani
- Probisvjet
- Kontakt:
Opet sudija nas yeba!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Boro : Vidite ovdje sudija ne vidi bas najbolje, igrac je isao na loptu i slucajnu pokosio Smajica, tako da tu ne vidim da je penal, sudija je dobro postupio 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Koje izmjene su napravljene? Ne radi stream
Oj krpića bozee.
Ove dvije ekipe treba istjerat iz lige
Hasanovic - ZecRollingPaper je napisao/la:Koje izmjene su napravljene? Ne radi stream
Veselimovic - Smajic
kakva konjina je ovaj Zec, njega treba nogirat iz Slobode prvom prilikom
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Laktom u po face, ni faula ni kartona. **** mu ja mater
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
3. grad po velicini u drzavi, s klubom koji godinama igra bez ambicija. Pa gdje nas nece ljudi **** na svakom koraku kad grad i ljude zaboli tuki za Slobodom i sportom uopste. Umjesto da se svake godine borimo za trofej, da imamo 500 ljudi na gostovanjima, da se siri crveno-crno epidamija, sto smo i mogli imati, mi cemo biti zadovoljni ( nas 1000 standardnih na Tusnju ) sa vjecnom sredinom na tabeli i igrom koja lici na nista.
Da sam prespavao proslu sezonu, ne bi mi toliko smetao ovaj antifudbal.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Nisam mogao pratiti utakmicu osim po vasim komentarima ovdje. Znaci ukrali nam penal, Zec promasio zicer, igra opet mucenje? Steta, po tome smo nenadano mogli i do pobjede, ali sta je, tu je, jbg. Idemo dalje.
Zabiravio sam, kako ce glavić Boro da opravda u nedjelju to i da li ce klub opet sutiti i cekati da udruzenje van kluba pise saopstenja.
Zabiravio sam, kako ce glavić Boro da opravda u nedjelju to i da li ce klub opet sutiti i cekati da udruzenje van kluba pise saopstenja.
Zadnja izmjena: SRSlavinovici, dana/u 29 okt 2016, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zec je klitoris od igraca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dobar bod.Bez Ordagića,Subića i Stjepanovića nije se moglo ni očekivati više.Vitez je ozbiljna ekipa u porastu forme.Neki zaboravljaju da nema više ni Zebe,Džidića,Karića,Mehidića uz tri nabrojana.Vjerujem da idemo ka Playoff u prvih 6.Mladost već treći poraz u nizu,sutra ako Široki ne pobijedi mi smo blizu cilja.
- Beduin
- Kontakt:
To je ono sto mene najvise boli, ovoliki grad nema ama bas niti jedan sportski kolektiv koji ce s ponosom predstavljati grad, kanton, 110.000 ljudi, jedan od najstarijih sportskih kolektiva u drzavi i sire... j3bem mater i Imamovicu i svakome ko se ponosi sto je klub "gradski", stadion "gradski", naj3bem mu se cijele familije.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:3. grad po velicini u drzavi, s klubom koji godinama igra bez ambicija. Pa gdje nas nece ljudi **** na svakom koraku kad grad i ljude zaboli tuki za Slobodom i sportom uopste. Umjesto da se svake godine borimo za trofej, da imamo 500 ljudi na gostovanjima, da se siri crveno-crno epidamija, sto smo i mogli imati, mi cemo biti zadovoljni ( nas 1000 standardnih na Tusnju ) sa vjecnom sredinom na tabeli i igrom koja lici na nista.
Ako je gradski onda ulazi, ako ne mozes ili ne zelis ulagati onda se rijesi kolektiva i predaj ga u ruke nekome ko moze i hoce. Na taj nacin ces barem skinuti odgovornost sa sebe i nece ljudi u teme upirati prstom. Dodje mi da devastiram i Opcinu i stadion, mamu im j3bem, ako je gradsko e pa i ja sam dio grada, i od mene uzimate pare sa kojima obrcete pa onda cu i ja da unistavam koliko i vi, smecari jedni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.