FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedva ih na Kosevu dobismo. nafaka samo takva
-
- Kontakt:
Razlozi za prepucavanja.
Ukratko. Nije isto otkaz i ostavka. Pametnom dosta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tako je duškajurisicduska je napisao/la:Razlozi za prepucavanja.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 29 okt 2016, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Rece forumas jurisic da cemo imati snacajnu finansijsku injekciju..
Onda slijedi onaj Kustin odgovor na 15 pitanja, i pricanje protiv Kena..
Nastavak price protiv Kena..
Mozda je otkaz dobio, mozda Tan odnosno Ken ce imati vise hrabrosti/razloga da ulozi u ekipu,jer su otjerali upravu..
Svasta tu ima, vidjet cemo kako ce biti na zimu...
Mozda je otkaz dobio, mozda Tan odnosno Ken ce imati vise hrabrosti/razloga da ulozi u ekipu,jer su otjerali upravu..
-
- Kontakt:
Molio bih da se Ihtijarevic ne naziva cevaBdzijom, on se bavi namjestajOm.
kaNp, kaNp, kaNp je nas :kaHva:
kaNp, kaNp, kaNp je nas :kaHva:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Upravo ovo što Zrinjski radi u ligi je trebalo radit Sarajevo (uz sposobniju upravu sam siguran da će i raditi). Za bolje poznavatelje BH klupskog fudbala par pitanja - koliki je budžet Zrinjskog, bar otprilike? Koji su im ključni igrači i koliko su ih platili? Koliko im igrača igra u prvoj postavi, a da su iz njihovog pomlatka? Ko je odgovoran za njihovu transfer politiku? Ko god da je u pitanju, tog čovjeka Sarajevo treba dovući u svoje redove.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znam, ali imam cudan oajecaj da je umjesto onog pritiska o kojem je bilbija pricao, kod nas krivac teren! Mozda umisljam al meni je patnja kad gledam kako igramo na kosevu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
jedini krivac je to sto nemamo sistem, nemamo bonton i nemamo pravila u klubu ... samim tim, nema postovanja igraca medjusobno i prema klubu i navijacima ... i to je jedini "pritisak" zvani kurcobolja jer u sarajevu je plata 1. pa taman da nabijas svaku loptu u autFrancescoTotti je napisao/la:Ne znam, ali imam cudan oajecaj da je umjesto onog pritiska o kojem je bilbija pricao, kod nas krivac teren! Mozda umisljam al meni je patnja kad gledam kako igramo na kosevu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A zašto mi svi bezrezervno vjerujemo Tanu toliko?? Mislim da je mudro ostaviti neku šansu da su naši ljudi iz uprave bili iskreni i dobronamjerni prema svom klubu za kojeg i navijaju (selimović itd..) Ja lično od početka sumnjam u časne namjere kladioničarskog tajkuna i nikad ga nisam oslovio sa Amidža..Zip je napisao/la:Rece forumas jurisic da cemo imati snacajnu finansijsku injekciju..
Što se tiće ovog Kena,taj nam ga je zabiberio sa svojim insistiranjem u dovođenju lopova Ješića fudbalske neznalice!!! Ima i do naših al mislim ipak da niko od njih nije zaobilazio,kad se o lovi radi,u odlukama glavnog investitora i većinskog vlasnika

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Postali smo teska sapunica svega mi,ne zna se vise ko je negativac ko pozitivac.Zip je napisao/la:Rece forumas jurisic da cemo imati snacajnu finansijsku injekciju..
Ovaj Starčević nam se uvaljuje ko Ćelo svojevremeno.
Definitivno postiže bolje rezultate nego što mu je kvalitet ekipe, ali sa druge strane nema tu garancija sa trenerima, pogledajte rezultate Husrefa sa Kaknjem.
Definitivno postiže bolje rezultate nego što mu je kvalitet ekipe, ali sa druge strane nema tu garancija sa trenerima, pogledajte rezultate Husrefa sa Kaknjem.
Koliko se sjecam, Ibraković je doveo Ješića.sasistika je napisao/la:A zašto mi svi bezrezervno vjerujemo Tanu toliko?? Mislim da je mudro ostaviti neku šansu da su naši ljudi iz uprave bili iskreni i dobronamjerni prema svom klubu za kojeg i navijaju (selimović itd..) Ja lično od početka sumnjam u časne namjere kladioničarskog tajkuna i nikad ga nisam oslovio sa Amidža..Zip je napisao/la:Rece forumas jurisic da cemo imati snacajnu finansijsku injekciju..
Što se tiće ovog Kena,taj nam ga je zabiberio sa svojim insistiranjem u dovođenju lopova Ješića fudbalske neznalice!!! Ima i do naših al mislim ipak da niko od njih nije zaobilazio,kad se o lovi radi,u odlukama glavnog investitora i većinskog vlasnika
SARAJEVO
A Kantardzic aminovao.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
ken choo doveo jesica... nema dalje
HAHAHHAHAHAHAHHA
na kakve vi idiotluke nasjedate majke mi ko dejca od 7 godina
jesica je dovela uova uprava na celu sa ibrakovicem .... da ne duzim dalje

HAHAHHAHAHAHAHHA
na kakve vi idiotluke nasjedate majke mi ko dejca od 7 godina
jesica je dovela uova uprava na celu sa ibrakovicem .... da ne duzim dalje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Budzet je oko 2.5 miliona,Katanec,Tomic,Stojkic,Todor,Bilbija,Mesa.Viking2502 je napisao/la:Upravo ovo što Zrinjski radi u ligi je trebalo radit Sarajevo (uz sposobniju upravu sam siguran da će i raditi). Za bolje poznavatelje BH klupskog fudbala par pitanja - koliki je budžet Zrinjskog, bar otprilike? Koji su im ključni igrači i koliko su ih platili? Koliko im igrača igra u prvoj postavi, a da su iz njihovog pomlatka? Ko je odgovoran za njihovu transfer politiku? Ko god da je u pitanju, tog čovjeka Sarajevo treba dovući u svoje redove.
Najjaca plata je oko 5 000 km trenutno,Stojkic i Peko dva standardna iz omladinske skole ali oba starije generacije,Miketek i Vasilj su tu oko prvog tima,alfa i omega kluba zadnje 3 sezone Danko Sulenta,covjek kojeg niko ne moze dovest ima svoju firmu jednu od,najjacih u Bih.
Izvinite na upadu samo sam htio odgovorit na ovo,pozdrav !
možda si u pravu i ja o tome često razmišljam baš sam o tome danas pričao sa kolegom na poslu pod hitno praviti stadionFrancescoTotti je napisao/la:Ne znam, ali imam cudan oajecaj da je umjesto onog pritiska o kojem je bilbija pricao, kod nas krivac teren! Mozda umisljam al meni je patnja kad gledam kako igramo na kosevu.
Nevjerovatno je koliki bezobrazluk,bahatost i qrcenje vladaju kad vecina solidnih igraca za ovu ligu postaju samo fudbalske figure dolaskom u nas klub. Boli glava,mozak,jetra,svakoga kad pogledas kakvi nam se paradoksi desavaju. Imas sve zivo na sta ostali mogu samo svrsavati,a pogledaj gdje smo srozani. Toliko nisko da smo bukvalno trenutno u fazi fudbalskog vegetiranja. A opet te svi gledaju i ostre se kao Realu u primeri. Gledam ove asove BH fudbala sto zare i pale ligom. Okic recimo danas leti po terenu,igra lik beka,krilo,poluspica,ma nema ore travu pa jbt..Davno sam negdje rekao karma je cudo,sve ostalo se moze prevazici,podignut cemo se mi opet kao kroz cijelu historiju postojanja,ali me upravo strah toga da nam je sudbina tako predodredjena da smo sve sto zelimo biti a opet nekako nikako dohvatiti taj neophodni kontinuitet bez kojeg nista moguce nije u svakoj sferi zivota.
Sarajevo za zivot cijeli!!!
Sarajevo za zivot cijeli!!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
fks74 je napisao/la:možda si u pravu i ja o tome često razmišljam baš sam o tome danas pričao sa kolegom na poslu pod hitno praviti stadionFrancescoTotti je napisao/la:Ne znam, ali imam cudan oajecaj da je umjesto onog pritiska o kojem je bilbija pricao, kod nas krivac teren! Mozda umisljam al meni je patnja kad gledam kako igramo na kosevu.
Nek' iznajme Otoku par utakmica da nam bude pun stadion

A supke iz uprave na "tribinu" bazena da im ne mozemo prici
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Euforijapitic je napisao/la:Da li će Istok pozitivno reagovati kada vidi da nema Rustemovića

SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: 061657451, addi93, ado-hz, Aduka87, Amcho1, benko21, bvsic, Guest1945, James1987, kogmagie46, mnon46, MokraKifla, Mostarska, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, QUARESMA 18<<<, Sazg, sekac, skoJaa, Vanja8, VolimoSarajevo i 223 gosta.