nema tu moj Billy ni s od sporta a tek od Rudar PrijedoraBily Piton je napisao/la:Na nekom Prijedorskom sajtu..prijedorcity.com čini mi se
a da ne govorim o kvalitetu ostalih vijesti i njihovoj "aktuelnosti"
pozdrav
Lun
nema tu moj Billy ni s od sporta a tek od Rudar PrijedoraBily Piton je napisao/la:Na nekom Prijedorskom sajtu..prijedorcity.com čini mi se
Vlado PD je napisao/la:gogineman je napisao/la:Lako je odma kriviti upravu, pa i sami znate da nemamo para, niti smo ih imali, niko ne ulaze u sport kod nas i tako ti je to jbg.
Sad treba da najvise budemo uz svoj klub!
Da brate al niko ne moze da mi kaze da nema kosa da se pokosi istocna tribina koja trenutno izgleda gore nego za vreme druge RS Lige, i jos mnogo nekih stvari mi nije jasno unutar kluba i politike al jednostavno na to ne treba gledati jer odgovor se ne moze dobiti...
P.S
Zbog ovog ja to govorim:
Zelju je gledalo ove sezone 115 995 gledalaca
Sarajevo je gledalo 46 995
borac je gledalo 85 500
Rudar prijedor je gledalo 39 300
celika 37 350
zrinskog 33 495
veleza 33 105
zvijedu 32 295
slobodu 26 205
siroki 22 695
travnik 14 205
olimpik 12 900
leotara 11 850
modricu 11 100
laktase 10 995
slaviju 10 395
Svaka čast, respektabila brojka.gavran je napisao/la:Vlado PD je napisao/la:gogineman je napisao/la:Lako je odma kriviti upravu, pa i sami znate da nemamo para, niti smo ih imali, niko ne ulaze u sport kod nas i tako ti je to jbg.
Da brate al niko ne moze da mi kaze da nema kosa da se pokosi istocna tribina koja trenutno izgleda gore nego za vreme druge RS Lige, i jos mnogo nekih stvari mi nije jasno unutar kluba i politike al jednostavno na to ne treba gledati jer odgovor se ne moze dobiti...
P.S
Zbog ovog ja to govorim:
borac je gledalo 85 500
celika 37 350
zrinskog 33 495
veleza 33 105
zvijedu 32 295
slobodu 26 205
siroki 22 695
travnik 14 205
olimpik 12 900
leotara 11 850
modricu 11 100
laktase 10 995
slaviju 10 395
Lijepo je kad ovo napise neko neutralan,a podatak dovoljno govori
Da nije slučajno Aner Ljeljak?Bily Piton je napisao/la:Rudar u prijateljsko utakmici pobjedio Slobodu u Novom Gradu sa minimalnih 1-0.Strijelac bio novajlija iz Zrinjskog,Anel Ljeljak u 88 minuti.
Piše Anel Ljeljak iz Jedinstva Bihaćsony_91 je napisao/la:Da nije slučajno Aner Ljeljak?Bily Piton je napisao/la:Rudar u prijateljsko utakmici pobjedio Slobodu u Novom Gradu sa minimalnih 1-0.Strijelac bio novajlija iz Zrinjskog,Anel Ljeljak u 88 minuti.
Ti malo prije naspisa iz Zrinjskog a znam da takvog nema u Zrinjskom, Aner Ljeljak je iz Jedinstva, greška je mala nije Anel nego Aner. Igrao još za Velež, Rudar Kakanj, GOŠK Gabela, HNK Orašje,...Bily Piton je napisao/la:Piše Anel Ljeljak iz Jedinstva Bihaćsony_91 je napisao/la:Da nije slučajno Aner Ljeljak?Bily Piton je napisao/la:Rudar u prijateljsko utakmici pobjedio Slobodu u Novom Gradu sa minimalnih 1-0.Strijelac bio novajlija iz Zrinjskog,Anel Ljeljak u 88 minuti.
Lijepo je ovo vidjeti prijedorčani! Samo da napomenem da borac je borac tri utakmice igrao pred praznim tribinama. Da toga nije bilo siguran sam da bi bili prvi na ovoj tabeli.gavran je napisao/la:Vlado PD je napisao/la:gogineman je napisao/la:Lako je odma kriviti upravu, pa i sami znate da nemamo para, niti smo ih imali, niko ne ulaze u sport kod nas i tako ti je to jbg.
P.S
Zbog ovog ja to govorim:
borac je gledalo 85 500
celika 37 350
zrinskog 33 495
veleza 33 105
zvijedu 32 295
slobodu 26 205
siroki 22 695
travnik 14 205
olimpik 12 900
leotara 11 850
modricu 11 100
laktase 10 995
slaviju 10 395
Lijepo je kad ovo napise neko neutralan,a podatak dovoljno govori
[/quote]LEŠINAR je napisao/la:
Lijepo je ovo vidjeti prijedorčani! Samo da napomenem da borac je borac tri utakmice igrao pred praznim tribinama. Da toga nije bilo siguran sam da bi bili prvi na ovoj tabeli.
Nadam se da ste večeras uz nas???
Pa za čitavu prošlu sezonu postigao samo tri gola. Ja sam ga gledao u četiri utakmice i nije nešto pokazao, a sad hoćel biti pojačanje za Rudar to će vrijeme da pokažeBily Piton je napisao/la:Aner..ok..kakav je igrač?jel čemu?
Hvala na infosony_91 je napisao/la:Pa za čitavu prošlu sezonu postigao samo tri gola. Ja sam ga gledao u četiri utakmice i nije nešto pokazao, a sad hoćel biti pojačanje za Rudar to će vrijeme da pokažeBily Piton je napisao/la:Aner..ok..kakav je igrač?jel čemu?
Njegovo najbolje razdoblje je bilo ono kada je sa Žepčom bio u Premijer ligi. I samo još da dodam nigdje se nije zadržao dulje od šest mjeseciBily Piton je napisao/la:Hvala na infosony_91 je napisao/la:Pa za čitavu prošlu sezonu postigao samo tri gola. Ja sam ga gledao u četiri utakmice i nije nešto pokazao, a sad hoćel biti pojačanje za Rudar to će vrijeme da pokažeBily Piton je napisao/la:Aner..ok..kakav je igrač?jel čemu?
pa ja sam u predhodnim postovima i rekao da nije kvalitet za Premijer ligurudarprijedor je napisao/la:ja koliko sam gledao Ljeljaka i nije nesto posebno...sad vrijeme ce pokazati...ali cinjenica je da imamo samo 12-13 igraca koji mogu igrati PL na nivou koji je potreban...ovo ostalo je sve slabo...
danas prijateljska u zenici
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.