NK Zvijezda Gradačac

rasta1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la rasta1922 » 29 okt 2016, 11:12

Kad vec nema dobrog fudbala,neprocjenjivo mocno zvuci ono Hopikino "j....m vam zenine hevine" ili ono "idi pred go jadan ne bio" ili pomocnom sudiji "pomocni cobane".

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 29 okt 2016, 13:15

Prosle godine Pejic piccka prodo utakmicu i sad otiso u Orasje igrat naravno
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 29 okt 2016, 14:06

Dobro stojimo orasje bez sanse .mi fulali ziceer 100% .za vas koji nniste dole.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 29 okt 2016, 14:18

Bolji prvo poluvrijeme prvi šut Orašje zabija Isanović naš

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 29 okt 2016, 14:42

E yebiga Isane sto ne promasi haha
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 29 okt 2016, 14:51

Kakvo je sudjenje? Kakvi smo u drugom

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 29 okt 2016, 15:28

Nertljak očitao lekciju Vojvodiću .
Sudjenje kao u premier ligi igračima i stručnom štabu odbit od plate .
Na kraju repriza od prošle godine sta očekivati sledecu utakmicu 100 gledalaca

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 29 okt 2016, 16:25

Nasi dobro odigrali borbeno, dva glupa gola smo primili. Prvi pred kraj prvog poluvremena igrac Orasje suta, golman se baca, a lopta se od igraca odbija u drugu stranu i dolazi do Isanovica, Kolak stize pokrit tu stranu al ne bas sjajno i to je 1-0. Drugi gol iz slobodnog u golmanovu stranu. U prvom poluvremenu smo dobro stojali, cak smo mi prvi i profulali zicer. Drugo poluvrijeme nakon primljenog gola dobra igra, ali nema zavrsnice(nemamo kvalitetnog centarfora). Sudjenje 60:40 u korist domacina, a o pomocnicima necu trosit rijeci, dizali su ofsajde ko ludi kad god smo uspjeli izbacit nekog u napadu.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 okt 2016, 16:40

carli22 je napisao/la:Nasi dobro odigrali borbeno, dva glupa gola smo primili. Prvi pred kraj prvog poluvremena igrac Orasje suta, golman se baca, a lopta se od igraca odbija u drugu stranu i dolazi do Isanovica, Kolak stize pokrit tu stranu al ne bas sjajno i to je 1-0. Drugi gol iz slobodnog u golmanovu stranu. U prvom poluvremenu smo dobro stojali, cak smo mi prvi i profulali zicer. Drugo poluvrijeme nakon primljenog gola dobra igra, ali nema zavrsnice(nemamo kvalitetnog centarfora). Sudjenje 60:40 u korist domacina, a o pomocnicima necu trosit rijeci, dizali su ofsajde ko ludi kad god smo uspjeli izbacit nekog u napadu.
Kako nece dizat kad je svaki put hasanbasic bar metar bio u ofsajdu, kasnije su mu prestali davat lopte jer se bas ocito vidi da je iz odbrane. Sudijama se nema sta zamjerit, sasvim kokrektna utakmica, cijelo vrijeme smo dobro stajali i konkretnije napadali ali fali taj zadnji dodir kojeg ocito nema ko da uradi, sledece sezone prvo rijesit kvalitetno golmana pa ostalo sta se nadje j.ebes tarlasiku

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 29 okt 2016, 16:57

Treba realno sagledat stvari losi smo danas bili skroz za 90 minuta smo napravili samo jednu sansu,da se razumijemo nije ni Orasje nesto posebno ali su danas za klasu bili borbeni od nas.Sudjenje sasvim korektno i smjesno je da se na to vadimo.Orasje ima pra kvalitenih mladji igraca prije svega broj 16,i broj 19 .Ja neznam jel ovo limit nase ekipe,ali nemogu svatit da moze od njih komplet bit borbeni jedan Vidovic .Mislim i ono malo nade o snu da se vratimo u pl polako nestaje.Slazem se da za ovo danasnje lose izdanje treba sankcionisat sve odgovorne.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 29 okt 2016, 17:12

Ne zna covjek sta bih napisao poslije danasnje utakmice. Zvijezda imala posjed citavu utakmicu, orasje davalo golove. Sudjenje liga prvaka. Dario Damjanovic otac igrice :tokralju:
Kolak-drugi gol u svoju stranu primi
Dz.Mujagic-solidan
Moranjkic-solidan
Devedzic-dobar cijelu utakmicu, slobodan udarac se desio nakon njegove greske.
Hasic-Zabraniti dolazak na stadion!!!
Stjepanovic-borio se al dosta i grijesio
Islamagic-korektan
A.Mujagic-neprepoznatljiv
Brzi-solidan
Hasanbasic-vazi kao za Hasica!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 29 okt 2016, 17:33

esprit24 je napisao/la:Ne zna covjek sta bih napisao poslije danasnje utakmice. Zvijezda imala posjed citavu utakmicu, orasje davalo golove. Sudjenje liga prvaka. Dario Damjanovic otac igrice :tokralju:
Kolak-drugi gol u svoju stranu primi
Dz.Mujagic-solidan
Moranjkic-solidan
Devedzic-dobar cijelu utakmicu, slobodan udarac se desio nakon njegove greske.
Hasic-Zabraniti dolazak na stadion!!!
Stjepanovic-borio se al dosta i grijesio
Islamagic-korektan
A.Mujagic-neprepoznatljiv
Brzi-solidan
Hasanbasic-vazi kao za Hasica!!
Hajd matere ti ofucani sarajlice objasni ovo za Hasica, ti bi bolje reagovo u pojedinim sitacijama, bi al u qurcu
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 29 okt 2016, 17:44

@carli, ajd ti poradi malo na pravopisu, pa su upustaj u diskusiju samnom :kafa: . Jesmol mi gledali istu utakmicu?? Prvo, momak ne zna auta izvest, drugo, Vidovic se igrao snjim. U napadu nista. Mozda se nije oporavio jos od povrede, al da sam ja trener on ne bi vidio terena.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 29 okt 2016, 17:56

esprit24 je napisao/la:@carli, ajd ti poradi malo na pravopisu, pa su upustaj u diskusiju samnom :kafa: . Jesmol mi gledali istu utakmicu?? Prvo, momak ne zna auta izvest, drugo, Vidovic se igrao snjim. U napadu nista. Mozda se nije oporavio jos od povrede, al da sam ja trener on ne bi vidio terena.
Nertljak je znao to pa je sve igrao na njegovu stranu momak danas nije bio na nivou .
Damjanovic je doktor
Abid finte izvodi kao da je na treningu .
30 prilika nam treba za jedan gol

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 29 okt 2016, 18:39

Evo naših igracina u čaršiji uz alkohol slave poraz

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 29 okt 2016, 19:12

Ma nije Hasić kriv, golovi su pali kako su pali, jos je momak odigrao solidno kako neigra.
Nas problem je to sto mi nemamo spic igraca, ja kada sam pisao da onaj mali Hadzić neće dati tri gola do pol.sezone pojedinci su me napadali evo momak ne dwmantovao nije dao ni jedan a kako stvari stoje i nece.
Danas je dosta pogrijesio i trener Vojvodić nije uuocio dosta bitnih stvari al otom potom.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 29 okt 2016, 19:26

Nista, nekad kao u Kaknju dobijes nezasluzeno sva 3 boda, nekad kao danas nezasluzeno izgubis, to je fudbal, stvarno me iznenadilo kad sam vidio da Hasic i Hasanbasic pocinju, pa stvarno previse egzibiciono, pa ti igraci jos nisu bi blizu prve postave kuci protiv fenjerasa, a kamo li protiv lidera ns tabeli, nigdje veze, ali eto valjda ce ovo Vojvodi bit skola za ubuduce.

Sada treba mirne glave prvo kuci rjesiti Veleza pa u gostima fenjerase iz N.Travnika, i vidjet cemo kakva ce bit situacija. Ubijedjen sam da ce u naredna 2 kola biti i kikseva konkurenata tako da nista nije izgubljeno.

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 29 okt 2016, 19:31

batigol777 je napisao/la:Ma nije Hasić kriv, golovi su pali kako su pali, jos je momak odigrao solidno kako neigra.
Nas problem je to sto mi nemamo spic igraca, ja kada sam pisao da onaj mali Hadzić neće dati tri gola do pol.sezone pojedinci su me napadali evo momak ne dwmantovao nije dao ni jedan a kako stvari stoje i nece.
Danas je dosta pogrijesio i trener Vojvodić nije uuocio dosta bitnih stvari al otom potom.
Hasic je odigrao koliko toliko dobro prvo poluvrijeme ali je u drugom kritican haos bio, plus golman prvo dobro drugo lose a nije mi jasno ispade Hadzic je kriv sto je Hasabanic od 10 lopti koje su upucene prema njemu danas 12 puta bio u ofsajdu, kretnja nula bodova plus dao je golove 3 puta ga je lopta pogodila. Hadzic i nema neku minutazu da se ocekuje previse od njega ali momak je upao u krizu i vjerovatno je uticalo ono iz Capljine na njega a da je dao taj gol slavili bi ga kao Boga. Prijatelju zapeli ste za igrace sa strane i bukvalno ih razapinjete a domace zanemarujete dizete i u nebesa iako veze sa vezom nemaju.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 29 okt 2016, 22:33

bar ima prelazni rok na polusezoni a vojvoda je valjda skontao gdje mu skripi. Obavezno nekog jakog spica moramo dovest pod br. 1
Sumnjam da ce Abid ostat poslije januara tako da i njemu treba naci zamjenu. i desni bek.
Dovesti 3 kvalitetna igraca na te pozicije i ostalo zadrzati... prvo mjesto je na dohvat ruke

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 30 okt 2016, 01:04

SuperPippo je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Ma nije Hasić kriv, golovi su pali kako su pali, jos je momak odigrao solidno kako neigra.
Hasic je odigrao koliko toliko dobro prvo poluvrijeme ali je u drugom kritican haos bio, plus golman prvo dobro drugo lose a nije mi jasno ispade Hadzic je kriv sto je Hasabanic od 10 lopti koje su upucene prema njemu danas 12 puta bio u ofsajdu, kretnja nula bodova plus dao je golove 3 puta ga je lopta pogodila. Hadzic i nema neku minutazu da se ocekuje previse od njega ali momak je upao u krizu i vjerovatno je uticalo ono iz Capljine na njega a da je dao taj gol slavili bi ga kao Boga. Prijatelju zapeli ste za igrace sa strane i bukvalno ih razapinjete a domace zanemarujete dizete i u nebesa iako veze sa vezom nemaju.
Ja vala nikog nisam velico osim sto me odusevljava mali Devedzić a ni kritikovao stim sto sam rekao da Hadzić nece dat tri gola do pol. sezone pa zamisli kolilo sam vjerovao u njega on se nije nasao u tri sanse a kamoli da da tri gola.
Ja mislim da kada neko dobije priliku da trba da grize na terenu ocit prumjer danas Vidović kako se covjek bori svaka mu cast. Hasanbasić nije igracina ali mora mu se priznati da se bar nadje i da neki gol.
I jos sam misljenja da smo mi sa ovom ekipom dobar feder.ligas i nismo za PL. iako igramo ljepse nego prosle god.ustvari borbenije.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.