Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BBALLBREAKDOWN @bballbreakdown
Since @RussellMania00 asked for it - here are the drives at the rim by Russ last night that haven't changed my mind about his finishing
Currya izbaci s te liste.Tracy3McGrady je napisao/la:Dobar je Westbrook ali ovo sinoć je pretjerano.
Džaba mu statistika, po meni nije u rangu igrača kao što su James, Durant, Davis ili Curry.
On je meni uz Hardena tu negdje, pa posle slijedi igrac kao Paul, Irving itd...
Ali to je sve lično mišljenje.
Anfernee 'Penny' Hardaway
2x uzastopni mvp da se samo tako izbaci?Lillard je napisao/la:Currya izbaci s te liste.Tracy3McGrady je napisao/la:Dobar je Westbrook ali ovo sinoć je pretjerano.
Džaba mu statistika, po meni nije u rangu igrača kao što su James, Durant, Davis ili Curry.
On je meni uz Hardena tu negdje, pa posle slijedi igrac kao Paul, Irving itd...
Ali to je sve lično mišljenje.
Anfernee 'Penny' Hardaway
James, Davis, Durant, Kawhi
Uzet ce ROY i sa limitiranom minutazom.miki_92 je napisao/la:![]()
Čovjeka koji je prvi put u karijeri počeo nositi napad kao kreator i u PO kao glavni igrač bio daleko od sjajnog staviti ispred dvostrukog uzastopnog MVPa ? Odvadi ga malo.Lillard je napisao/la:
Currya izbaci s te liste.
Epidaurus je napisao/la:Čovjeka koji je prvi put u karijeri počeo nositi napad kao kreator i u PO kao glavni igrač bio daleko od sjajnog staviti ispred dvostrukog uzastopnog MVPa ? Odvadi ga malo.Lillard je napisao/la:
2x DPOY ćemo zanemarit. Dobar je Curry, al će mu KD uzet njegovu ekipu.Epidaurus je napisao/la:Čovjeka koji je prvi put u karijeri počeo nositi napad kao kreator i u PO kao glavni igrač bio daleko od sjajnog staviti ispred dvostrukog uzastopnog MVPa ? Odvadi ga malo.Lillard je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Da, James pa prazno i onda idu Steph, KD, RW i Kawhi, a možda i Davis.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.