AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Slazem se sa '' Italijom '' njima svaka cast , osim jednom juventinu na ovom forumu , no necu da ga imenujem da se ne bi nasao uvrijedjen .. nisam odavno pisao po forumu , pa se vracam ''nasoj'' temi !!
Nesto sam citao na oficijalnoj stranici , da su Oduamadi i Romagnoli potpisali ugovore na 3 godine , samim tim nema vise primavere , dakle prebaceni u prvi tim zastalno .. Oduamadi je zvijer , najbolji strijelac u primaveri prosle godine
Nesto sam citao na oficijalnoj stranici , da su Oduamadi i Romagnoli potpisali ugovore na 3 godine , samim tim nema vise primavere , dakle prebaceni u prvi tim zastalno .. Oduamadi je zvijer , najbolji strijelac u primaveri prosle godine
..Siamo l'armata Rossonera..
Sta je sa onim malim Paloschim,dao ono jednom gol u 90-oj za pobedu i odmah se najavljuje bum u dresu Milana sledece sezone a on nestao.Nesta slicno kao Macheda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma u parmi je bio čini mi se i to u suvlasništvu, mislim da će milan svoj dio prodati jer ne misle ga vraćati, a činio se kao veliki talenatDevil je napisao/la:Sta je sa onim malim Paloschim,dao ono jednom gol u 90-oj za pobedu i odmah se najavljuje bum u dresu Milana sledece sezone a on nestao.Nesta slicno kao Macheda.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Miki Manojlović HAHAHAHAH
al baš.
ajde dosta stim svadjama ba
nego imam novo pojacanje!!!Italijanski 19-godišnji defanzivac Luca Santonocito novo je pojačanje italijanskog fudbalskog velikana Milana. U redove “Rossonera” Santonocito stiže iz Celtica...
Zanimljivo je kako je italijanski fudbaler produkt omladinske škole Intera, Milanovog velikog gradskog rivala, iz kojeg je u redove Celtica prešao 2007. godine.
Santonocito može da igra i na poziciji levog beka, kao i na poziciji centralnog defanzivnog, a u Milan dolazi bez obeštećenja uz zasad nepoznatu dužinu trajanja ugovora.
Zanimljivo je kako je italijanski fudbaler produkt omladinske škole Intera, Milanovog velikog gradskog rivala, iz kojeg je u redove Celtica prešao 2007. godine.
Santonocito može da igra i na poziciji levog beka, kao i na poziciji centralnog defanzivnog, a u Milan dolazi bez obeštećenja uz zasad nepoznatu dužinu trajanja ugovora.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Nikad prije nisam cuo za ovog igraca. Nije garant neka klasa. Kao po navici dolaze fildzan igraci al bolje ista nego nista. Hajd bar popravlja prosjek godina.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma on i nije još uvijek igrač, u celticu nije igrao za prvi tim već bio u U-21 timu, još uvijek je samo mlad i talentovan možda bude veliki igrač a možda i propadne skroz. doduše došao je bez odštete tako da nije loše što su ga doveli, treba i takvih igrača, ali milan mora dovesti bar 2-3 već dokazana igrača, al od toga izgleda nema još uvijek ništaA_d_0 je napisao/la:Nikad prije nisam cuo za ovog igraca. Nije garant neka klasa. Kao po navici dolaze fildzan igraci al bolje ista nego nista. Hajd bar popravlja prosjek godina.
Ma kakva velika pojacanja to sam ja zaboravio ima 2 mjeseca. Ako je vjerovat celama imamo ekipu za prvaka ali to vec imamo evo 3 sezone pa nista.
jbg i ovaj transfer vidis bez odstete ccccc pa ovo je sramota :/ volio bih da sljedece sezone imamo ovakav sastav
Amelia
T.Silva----Nesta
Otamendi Zambrotta
Pirlo--------Flamini
Honda
Pato Dinho'
Fabiano
Amelia
T.Silva----Nesta
Otamendi Zambrotta
Pirlo--------Flamini
Honda
Pato Dinho'
Fabiano
- senad_flamin
- Kontakt:
ma kakav otamendi covjek se gubi na terenu vise je igrao u veznom nego na desnom beku....Dinho vise nije za nogometaa stomak je MASALA... Trebalo bi dovestii nekog na poziciju pirla npr.Ledesma pa da ovako izgledarobovi88 je napisao/la:jbg i ovaj transfer vidis bez odstete ccccc pa ovo je sramota :/ volio bih da sljedece sezone imamo ovakav sastav
Amelia
T.Silva----Nesta
Otamendi Zambrotta
Pirlo--------Flamini
Honda
Pato Dinho'
Fabiano
-------LEDESMA-------------
FLAMINI--------------------------AMRBOSINI
----------------PIRLO-----------------------
------PATO------------BORIELLO
-RIVALDO-
Ronaldinho je nas najbolji igrac pa kakav god da mu je stomak. A i Ronaldo je imao stomacinu pa mu niko nista nije mogao.
- senad_flamin
- Kontakt:
nezz. volio bih da bude kao proslee sezone ali vidjecemo nisam neki optimist za njega....

-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
e izgleda da se bucko ne vraća iz brazila, njegov brat-menadžer izgleda sve dogovorio sa flamengom, još trebaju s milanom odštetu dogovoriti, nek mu je sa srećom svakako mu samo 1 god. ugovora ostala i treba izvući bar nešto para, svakako je on prespor za poziciju na lijevom krilu koju je ograo kod leonarda, treba tu jedan brz i probojan igrač, al takvog ni na vidiku
eee upravo sad se samo rijesiti Huntelaar-a,dovesti Hondu i Ibru ;D po meni je ovo dovoljno,**** moracemo se u odbrani krtpit s onom djecomtony-mortale je napisao/la:e izgleda da se bucko ne vraća iz brazila, njegov brat-menadžer izgleda sve dogovorio sa flamengom, još trebaju s milanom odštetu dogovoriti, nek mu je sa srećom svakako mu samo 1 god. ugovora ostala i treba izvući bar nešto para, svakako je on prespor za poziciju na lijevom krilu koju je ograo kod leonarda, treba tu jedan brz i probojan igrač, al takvog ni na vidiku
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ja nisam optimista, dok ne vidim igrača sa milanovim dresom ne vjerujem, ma nek stave samo flaminija u prvu ekipu i dovedu pravog napadača ja zadovoljan, odbrana silva-nesta je ok, a još se oporavio onjewu za trećeg stopera vrh, jepes četvrti više nego ok, bekovi standardno tanki tu sam očekivao pravo pojačanje a oni nekog klinca doveli, ali ima još do priprema a još više do početka sezone biće tu svega(bar se nadam).
senijada?robovi88 je napisao/la:eee upravo sad se samo rijesiti Huntelaar-a,dovesti Hondu i Ibru ;D po meni je ovo dovoljno,**** moracemo se u odbrani krtpit s onom djecomtony-mortale je napisao/la:e izgleda da se bucko ne vraća iz brazila, njegov brat-menadžer izgleda sve dogovorio sa flamengom, još trebaju s milanom odštetu dogovoriti, nek mu je sa srećom svakako mu samo 1 god. ugovora ostala i treba izvući bar nešto para, svakako je on prespor za poziciju na lijevom krilu koju je ograo kod leonarda, treba tu jedan brz i probojan igrač, al takvog ni na vidikual cemo se zato nadavati golova "Amelia-Zambrotta-Silva-Nesta-Abate(Antonini)-Flamini(Ambrosini)-Pirlo(Seedorf)-Honda-Pato-Ibra ma ja sam optimista sigurno ce celo napraviti pravi BUM i dovesti neko vece pojacanje
![]()
![]()
- senad_flamin
- Kontakt:
evo vec su dvojica mladih iz INTERA potpisali za Milan...a sutra se ocekuje jos jedan...znaci 3 mladica od ljutih rivala

-RIVALDO-
Zlatan Ibrahimovic a.k.a. Ibrakadabra !!! za njega je milan pravo "zagrizao"Wolverine je napisao/la:senijada?robovi88 je napisao/la:eee upravo sad se samo rijesiti Huntelaar-a,dovesti Hondu i Ibru ;D po meni je ovo dovoljno,**** moracemo se u odbrani krtpit s onom djecomtony-mortale je napisao/la:e izgleda da se bucko ne vraća iz brazila, njegov brat-menadžer izgleda sve dogovorio sa flamengom, još trebaju s milanom odštetu dogovoriti, nek mu je sa srećom svakako mu samo 1 god. ugovora ostala i treba izvući bar nešto para, svakako je on prespor za poziciju na lijevom krilu koju je ograo kod leonarda, treba tu jedan brz i probojan igrač, al takvog ni na vidikual cemo se zato nadavati golova "Amelia-Zambrotta-Silva-Nesta-Abate(Antonini)-Flamini(Ambrosini)-Pirlo(Seedorf)-Honda-Pato-Ibra ma ja sam optimista sigurno ce celo napraviti pravi BUM i dovesti neko vece pojacanje
![]()
![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
izgleda da ste zavrsili sa Genoa-om za Sokratis Papastathopoulos...dobar transfer po meni,mlad je i sigurno moze postat jedan od najboljih odbrambenih igraca u Italiji.
http://www.calciomercato.com/mercato/mi ... athopoulos
http://www.calciomercato.com/mercato/mi ... athopoulos
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- tony-mortale
- Kontakt:
ma kakav crni sokratis, niđe veze, ovo mi je poslovanje sa genovom sumnjivo pravo, prvo zamjene 3 primaverca za njihova 3 pa sad dovedu ovog lika, ovo mi smrdi na dobri stari talijanski financijski inžinjerig
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.