Ide on u top 10 hladno. Nema ih tu za sad 4-5 mozda na Touru koji mogu biti sigurni da ga mogu dobiti, sa ostalima je na nivou. Po meni je on nivo Monfilsa recimo, uvijek se moze izvuci na servu ako ostalo nista ne ide.moj uzor-S.G je napisao/la:Joj kakav forehand dan te yebo. Uzivam dok ga gledam, kao da iz snajpera ispali hitac..Effenberg je napisao/la:Delpo kralj uzeo Stokholm, vraca se njezni div na velika vrata!
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
super, osvojen turnir poslije skoro 3 godine, pa makar i bio samo ATP250
vidjećemo sad kako će igrati u bazelu i parizu a onda sa punim pripremama u novu sezonu!
vidjećemo sad kako će igrati u bazelu i parizu a onda sa punim pripremama u novu sezonu!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
i Davis cup kasnijejestamaji je napisao/la:super, osvojen turnir poslije skoro 3 godine, pa makar i bio samo ATP250
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Braća lagano do prve ATP titule, na prvom zajedničkom turniru, sjajno
Izgledao sad ovog Murraya i Simona na tv-u. Simon pravo dobar bio prvi set, onda podlegao, dosta dobrih razmjena, ali tako je to uvijek kad igraju dva defanzivca. Ali ne mogu se oteti dojmu kako Austrijanci i Svabe organizuju ove turnire, uvijek naprave neki show za publiku ali i za igrace odrade sve da im nista ne fali, sve fino isplanirano i nista na silu. Stvarno se isplati platiti kartu. Steta sto nisam mogao naci vremena da skoknem, dogodine aBd. Samo zdravlja nek bude.
Ja bih platio da ne gledam Simona i MarejaEffenberg je napisao/la:Izgledao sad ovog Murraya i Simona na tv-u. Simon pravo dobar bio prvi set, onda podlegao, dosta dobrih razmjena, ali tako je to uvijek kad igraju dva defanzivca. Ali ne mogu se oteti dojmu kako Austrijanci i Svabe organizuju ove turnire, uvijek naprave neki show za publiku ali i za igrace odrade sve da im nista ne fali, sve fino isplanirano i nista na silu. Stvarno se isplati platiti kartu. Steta sto nisam mogao naci vremena da skoknem, dogodine aBd. Samo zdravlja nek bude.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Monfils i Delpo otkazali nastup u Bercyu
LeBron James
Dr. Ivo upravo doktorira Tsongu. Ovaj Tsonga ne znam stvarno, odavno je poznat kao tajbregdzija, ne znam kako nemoze lako dobiti meca cak i kao veci favorit, sto je najsmjesnije ne moze ni serve da drzi protiv return-drveta kao sto je Doktor.
Haman ce da bude finale Beca Murray i Doktor, Murray ga isto melja nesto i hoce i nece mozda doca uzme ovo! Yebo svoju glavu ovoliki djuturum i nemogu mu nista.
Sve ja mogu shvatiti da ne moze mu se serva uzeti, ali kako gube svoje serve ko amateri! 
Haman ce da bude finale Beca Murray i Doktor, Murray ga isto melja nesto i hoce i nece mozda doca uzme ovo! Yebo svoju glavu ovoliki djuturum i nemogu mu nista.
Ipak okrenu Tsonga, ali kako Karlovic slomi reket na kraju preko koljena.
Iscijepa ga ko sikirom!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda Nole zaglavio u neku sektu, meditacija, joga i tako to. I on puko.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma previše para... Ako kaže da mu nisu bitne pare nek pošalje meni. Ja ih volim i znam potrošitiUnofficialpage je napisao/la:Izgleda Nole zaglavio u neku sektu, meditacija, joga i tako to. I on puko.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tebi su bitne.DANTES je napisao/la:Ma previše para... Ako kaže da mu nisu bitne pare nek pošalje meni. Ja ih volim i znam potrošitiUnofficialpage je napisao/la:Izgleda Nole zaglavio u neku sektu, meditacija, joga i tako to. I on puko.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=wlZ6h4XteYEUnofficialpage je napisao/la:Izgleda Nole zaglavio u neku sektu, meditacija, joga i tako to. I on puko.
Neki mu ovdje prognozirase i 17-18 GS. Daj boze da i Rafu stigne bar, bit ce tesko.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma mozda covjek malo da se opusti samo. I vi odmah to povezaste sa masonima! 
Chokercic opet u elementu, 3 set lopte propusta sa 3 neiznudjene greske iz laganih udaraca, da bi zatim u TB na mec loptu duplu odservirao. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma Riza kad vidi Cilu njemu se gace stresu. Murray ocekivano Bec uzima. Sta sad treba Noletu da zadrzi br. 1? Igra li uopste u Parizu?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da osvoji Pariz ili da Murray ne osvoji naredna dva turnira bez poraza. Murray mora sve do kraja dobiti a da Nole do finala u Londonu ne dođe.Effenberg je napisao/la:Ma Riza kad vidi Cilu njemu se gace stresu. Murray ocekivano Bec uzima. Sta sad treba Noletu da zadrzi br. 1? Igra li uopste u Parizu?
Kei možda čak veći choker od Damira.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Puno podcjenjujete riznog, nije on toliko los. Nije ovo choke ne moze se to porediti s Damirom, Riza je 5. teniser na ATP i nije bez razloga. Nije iskoristio set lopte, prvi set razbijen, on jednostavno ima komplekse od nekih igraca, a Cila je prvi tu. Boli ga USO finale i oziljci su trajni. Damir je choker svjetske klase.
Dakle ako Nole uzme Pariz onda bez obzira na London zagarantovano je 1. za ovu sezonu?
Dakle ako Nole uzme Pariz onda bez obzira na London zagarantovano je 1. za ovu sezonu?
Nije.Effenberg je napisao/la:Puno podcjenjujete riznog, nije on toliko los. Nije ovo choke ne moze se to porediti s Damirom, Riza je 5. teniser na ATP i nije bez razloga. Nije iskoristio set lopte, prvi set razbijen, on jednostavno ima komplekse od nekih igraca, a Cila je prvi tu. Boli ga USO finale i oziljci su trajni. Damir je choker svjetske klase.
Nole 10600
Andy 10185
U igri je još 2500 bodova
Andy ako osvoji Finals bez poraza i izgubi u finalu Pariza npr je prvi ako Nole ispadne u polufinalu u Londonu.
Murray 10185+600+1500=12285
Nole 10600+1000+600=12200
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.